iyi geceleriyi gecelerr minik yatalım anne diyooo
alıştık okulada bana zor oluyo sabah götür öğlen al yemek yedir geri burak 2 bucukta geri all allahtan hava bazen iyi oluyoda bisikletle gidiyoo
bu ilçede dolmuş yok herkez bisiklet kullanıyo babannelerin bile bisikleti varr pardüseyle başörtüylee takımelbisyele yani engel deil aslında büyükşehirlerdede öle olsa ne güzel olur demii
normal bisikletlerin arkasına pilastik renkli çocuk sandalyelerini monte ettiriyolar çocuklaru okuldan almaya annelerinin arkasına oturup gidiyola r çok hoşuma gidiyoo
küçük kızım bu ara çok sıkılıyo binada yaşıtı 2 ane kreşe gidiyolar bende bi bakayım en azından yarım gün yollayım dedim ama 300 lira istediler kasar bizi biraz kira yla birlikte
yavrum ablasının okuluna gidince oyuncak okuluma gidicem diyo orda ana sınıfına giriveriyoo zor alıyorum valla
inşallah öyle devam eder
asuuu bugün kimseler uğramıyor
Zeynepcim iyi geceler ben buralardayım hala
Kabak tatlısına ben de bayılırım canım da istiyor da markettekiler iyi olur mu bilemiyorum sütçüde bulursam alacağım inşallah
Sen de bulmuşsun ye bence bol ceviZli
hoş geldin canıımmohhh bu muhabbetlerede bi denk gelemiyorum yaff...herkes gitmiş yatmaya...ben annemdeyim kuzu mızmızdı anca uyuttum annem de büyük kızla yatmaya gitti...bende size koştum...buraya geldiğimden beri hep yiyorum ne olcak halim yaa...ben seviyom diye kabak tatlısı yapmış anam erken saatte yedim bikaç tane şimdide mutağa gidip etrafında bi tur dönüp geliyom ama aklım hep ondaa...
ay ne güzel bende severim bisikleti ama pardesüylede bi komik olur yaa...
bu koşturmaca aslında hem bi fırsat oluyo ama çokta yorucu oluyo....ben geçen sene hem bebekle uğraş hem dediğin gibi okul yolları ama diyet süper gidiyodu o dönem...okul bittiğinden beri toparlıyamadım bir türlü...
küçüğününde sıkılması normal artık yaşıtlarını istiyo çocuk...anne bi yerden sonra kesmiyo çocukları..benimkide çok istedi bu senede okula gitmeyi ama gönderemedik...gerçi allahtan kardeşi büyüdüde kısmende olsa arkadaş oluyolar birbirlerine...ama durup durup ben nezaman okula gidicem diyo...
ben geldim ablacımm...
asuuu taciz etme kızıZeynepcim iyi geceler ben buralardayım hala
Kabak tatlısına ben de bayılırım canım da istiyor da markettekiler iyi olur mu bilemiyorum sütçüde bulursam alacağım inşallah
Sen de bulmuşsun ye bence bol ceviZli
hoş geldin canıımm
bence bu saatte yeme benimde var dolapta ama birtek bile atmadım ağzıma
bayramda bol bol yedimyedimde ne oldu onca uğraşarak verdiğim kilo koşarak geri döndü.
şimdi yeme zeynepcim yarın erken saatlerde yer nefsini körlersin canım
asuuu taciz etme kızı
cısss
Ben de sabah ye demek istedim zaten :)) bu saatte yenmez herhalde
Fındık da yakışır tabii bir de tahin döküyorlar ben hiç denemedim nasıl olur ki ama kaloriyi abartmaya da gerek yok
günaydınlar,
güzel hafta sonları olsun hepimize :) ben dün öğleden sonra doğum günündeydim, yedim bulmuşken. bugün telafi günü. bi de sinemaya gideceğiz akşam, behzat komserime. o yüzden bugün yemeyi planladıklarımı yazayım birazdan. sizden de yazmanızı bekliyorum artık. en azından hergün giren Nevinim ve Yasemin ablam siz başlayın ufak ufak. zaten Dafi ablam yazmış dün sağolsun.
yok ablacım benim yolum uzun, sanırım siz hepiniz ideal kilonuza gelirsiniz ben hedefe ulaşıncaya kadar :) buralardayım Allah bi sıkıntı vermezse :)
Zeynepcim geçmiş olsun, bugün toparlanırsın inşallah biraz. regl dönemi fazladan yoğurt yersen hem bağırsak kramplarına hem ağrılarına iyi gelir. kilo vermene de yardım eder, aklında bulunsun.
tam yeme zamanları o küçük prensi :)
maşallah yeğende böyleysen :)))
benim de Yena gibi gözlerim doldu bu listeyi görünce :)) yok yok bu hafta zor kullanıyoruz artık :)
ellerine sağlık Elizcim, sağolasın.
Fatıma abla geçmiş olsun annenize. cenazeden hiç haberim yoktu, başınız sağolsun. ben sabah seni bi ara online görmüştüm, kilo bildirimi yapmayınca soru işareti koydum. öyle çok büyük bi mesele değil soru işareti, kafana takma. haftaya bu haftaki ve o zamanki kilonu beraber yazarsın ikisini de eklerim.
çok iyi yapmışsın Dafi abla. yazmak lazım ne yersek yiyelim. ben de yazarım bugünden itibaren.
ben de üsküdardayım ama diyetisyen tanımıyorum buralarda.
diyetisyen bulana kadar günlük 5-6 öğünle beslenseniz. böyle 2-3 öğün az da yeseniz kilo vermenize engel olur.
bir ay once 100.2 kadar inmistim yillar sonra cift rakamlari gorucem diye heyecanlandim ama yine basaramadim ins bu defa basaricam.az once tartildim simdiki kilom 105 cakildim bu kiloya.sevgilim yapti diyetini ayni kilodaydik simdi o 88 geliyor birde spora basladi uzerine kasta yapti cok degisti ben hala ayni ben.Diyete baslamasini ben istedim onu motive ettim kendim veremedim ayni ilgiyi yardimi kendisi yapmadi bana o ayri tabi bir turlu kilo vermemi istemiyor hala.
bir ay once 100.2 kadar inmistim yillar sonra cift rakamlari gorucem diye heyecanlandim ama yine basaramadim ins bu defa basaricam.az once tartildim simdiki kilom 105 cakildim bu kiloya.sevgilim yapti diyetini ayni kilodaydik simdi o 88 geliyor birde spora basladi uzerine kasta yapti cok degisti ben hala ayni ben.Diyete baslamasini ben istedim onu motive ettim kendim veremedim ayni ilgiyi yardimi kendisi yapmadi bana o ayri tabi bir turlu kilo vermemi istemiyor hala.
hosbuldum canm ins hep birlikte yeni yila daha guzel kilolar verip giricez simdilik benimde hedefim ooo maşşallah erkekler daha çabuk veriyo malesefff
hoşgeldin verirsin tekrar neden vermeyesnkii
hepberaber vericez inşallahhh yılbaşına hedef koy bence ulaşmaya çalışalım
hepinize günaydın mutlu hafta sonlarııııı
hosbuldum yenacim yogunluk ayri hislerde karmakariskligim ayri hepsi birbirine karismisti bakalim duzeltmeye calisiyorumMutlu pazarlar güzeller,
Bugün 6:30 da uyandık oğlumla kargalarla birlikte..Güya pazar.. sabahın körün de mesaiye gider gibi uyanıyor velet...
Haftaiçi haftasonu değişmiyor onun için...
Dünden yorgundum ben, misafirler işler vb.uzandım ben de salon da koltuğa küçük prens izledik
Henüz bir programımız yok baba oğul bisiklet sürmeye çıktılar..Ben de evi toparlarım yine, dünün enkazını kaldırmadım misafirlerden sonra...Onlar gidince aldım kuruyemişimi film izledim valla...ev dağınıkmış kime ne
--
Nursena kısss, bamyadan dolmamı olurmuş allasen, deli işi gibi...Milletin işi gücü yok valla...
Lahana,badılcan,asma yaprağı,kabak,biber ne güne duruyor yahut pırasa..
Hoşgeldin erini kardeş...Yoğunmuşsun.. seni merak etmiştim ben de...Kolaylıklar diliyorum işlerin de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?