Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ohhh bu muhabbetlerede bi denk gelemiyorum yaff...herkes gitmiş yatmaya...ben annemdeyim kuzu mızmızdı anca uyuttum annem de büyük kızla yatmaya gitti...bende size koştum...buraya geldiğimden beri hep yiyorum ne olcak halim yaa...ben seviyom diye kabak tatlısı yapmış anam erken saatte yedim bikaç tane şimdide mutağa gidip etrafında bi tur dönüp geliyom ama aklım hep ondaa...

ay ne güzel bende severim bisikleti ama pardesüylede bi komik olur yaa...

bu koşturmaca aslında hem bi fırsat oluyo ama çokta yorucu oluyo....ben geçen sene hem bebekle uğraş hem dediğin gibi okul yolları ama diyet süper gidiyodu o dönem...okul bittiğinden beri toparlıyamadım bir türlü...

küçüğününde sıkılması normal artık yaşıtlarını istiyo çocuk...anne bi yerden sonra kesmiyo çocukları..benimkide çok istedi bu senede okula gitmeyi ama gönderemedik...gerçi allahtan kardeşi büyüdüde kısmende olsa arkadaş oluyolar birbirlerine...ama durup durup ben nezaman okula gidicem diyo...

asuuu bugün kimseler uğramıyor

ben geldim ablacımm...

Zeynepcim iyi geceler ben buralardayım hala
Kabak tatlısına ben de bayılırım canım da istiyor da markettekiler iyi olur mu bilemiyorum sütçüde bulursam alacağım inşallah
Sen de bulmuşsun ye bence bol ceviZli

bir ara kimse yok gibi görünüyoduda ablacım ama şimdi dafi ablada burda görünüyo..

bende özlemiştim aslında ama sabah yerim diye düşünüyorum...annemde ceviz yokmuş fındık serpmiş bolca...

bu arada hamsiler için afiyet olsun...nursenanın dediği gibi hamsi yiyip hamsi gibi incecik oluruz inşallah...

hoş geldin canıımm
bence bu saatte yeme benimde var dolapta ama birtek bile atmadım ağzıma
bayramda bol bol yedim yedimde ne oldu onca uğraşarak verdiğim kilo koşarak geri döndü.
şimdi yeme zeynepcim yarın erken saatlerde yer nefsini körlersin canım

asuuu taciz etme kızı
cısss

asuuu taciz etme kızı
cısss

yok ablam zaten yemiyom sabah yiccemmm...haklısın valla...2 veriyom 3 geri alıyom...

Ben de sabah ye demek istedim zaten :)) bu saatte yenmez herhalde
Fındık da yakışır tabii bir de tahin döküyorlar ben hiç denemedim nasıl olur ki ama kaloriyi abartmaya da gerek yok

Ben de sabah ye demek istedim zaten :)) bu saatte yenmez herhalde
Fındık da yakışır tabii bir de tahin döküyorlar ben hiç denemedim nasıl olur ki ama kaloriyi abartmaya da gerek yok

tahini bi çok şeyde kullanıyolar zaten ama ben sevmiyorum onun tadını...pekmezle bütünleştiği zamanlar hariç tabiki..

ben müsadenizle kaçayım...kuzum uyuyoken bende yatayım artık...hayırlı geceler...

iyi geceler kızlaarr
ben kısmet olursa sabah erken köye gidicem
deniz sanada iyi geceler canım

Son düzenleme:

bir türlü diyet moduna giremiyorum motive olmak için buraya geldim ama burdada olamaıyorum fakat pes etmicem,devam edicem mutlaka giricem o moda diyetisyenide bunun için istiyorum yoksa ne vereceğini az çok biliyorum ...

bugünkü listem

sabah

1 porsiyon menemen
2 fincan çay
2 dilim ekmek

öğlen
1 fincan kahve
1/2 dilim pasta

akşam
1 kase çorba
4 kaşık pilav
4 kaşık bezelye yemeği

iyi geceler hatunlar... uzun zamandir yoktum buraya tekrar kabul gorurmuyum bilmiyorum,bir kac haftadir buralarda dolasiyorum yazmaya cesareti kendimde ancak gordum.En son burada oldugum donemde sevgilim gelicekti sonra o gelince ara verdim vaktim kalmiyordu hic,sonrasindada diyete devam etmek icin kendimde o gucu,motivasyonu bir turlu bulamadim hissedemedim.simdide kendimdeyim diyemiyorum.sizler insallah guzel kilolar vermis hepiniz iyisinizdir

sevgilim dondukten sonrada kayinvalidemler geldiler evler insaat halindeydi o bitti bazi arac gerecleri aldik onlar burdayken sonra tekrar donduler onlar hersey icin ben kosmak zorunda kaldim halende devam ediyor sevgilim gonderiyor parayi ben gidip gerekenleri aliyorum ustalari ayarliyorum..cok kotu bir ruh halindeyim hic iyi hissedemiyorum kendime vakit ayiramiyorum.Uyku duzenim diye birsey kalmadi kisaca ozetle alt ust bir durumdayim.kilo cizelgem vardi ne olmus bilmiyorum tekrar bi bakayim onada cok kilo almadim ama veremedimde hep 5 verdim 3 aldm 3 verdim 5 aldim hic catlagim yoktu bu kiloma ragmen bikac yerimde catlak olusmaya basladi hic bu kadar hizli kilo alip vermemistim hersey cok duzensiz.

bir ay once 100.2 kadar inmistim yillar sonra cift rakamlari gorucem diye heyecanlandim ama yine basaramadim ins bu defa basaricam.az once tartildim simdiki kilom 105 cakildim bu kiloya.sevgilim yapti diyetini ayni kilodaydik simdi o 88 geliyor birde spora basladi uzerine kasta yapti cok degisti ben hala ayni ben.Diyete baslamasini ben istedim onu motive ettim kendim veremedim ayni ilgiyi yardimi kendisi yapmadi bana o ayri tabi bir turlu kilo vermemi istemiyor hala.

oo maşşallah erkekler daha çabuk veriyo malesefff

hoşgeldin verirsin tekrar neden vermeyesnkii

hepberaber vericez inşallahhh yılbaşına hedef koy bence ulaşmaya çalışalım

hepinize günaydın mutlu hafta sonlarııııı

Gunaydiiiinn canlariimm hayirli sabahlaaarr ) dun butun gunum ev temizligi ile gecti ve 4 posta camasir yikadim bugun utuleme ve yerlestirme var ; s hiiic sevmem ama napalim... kuzucugu yeni uyuttum yavastan giriseyim ogleden sonra parka gidecez

Mutlu pazarlar güzeller,

Bugün 6:30 da uyandık oğlumla kargalarla birlikte..Güya pazar.. sabahın körün de mesaiye gider gibi uyanıyor velet...
Haftaiçi haftasonu değişmiyor onun için...

Dünden yorgundum ben, misafirler işler vb.uzandım ben de salon da koltuğa küçük prens izledik

Henüz bir programımız yok baba oğul bisiklet sürmeye çıktılar..Ben de evi toparlarım yine, dünün enkazını kaldırmadım misafirlerden sonra...Onlar gidince aldım kuruyemişimi film izledim valla...ev dağınıkmış kime ne

--

Nursena kısss, bamyadan dolmamı olurmuş allasen, deli işi gibi...Milletin işi gücü yok valla...
Lahana,badılcan,asma yaprağı,kabak,biber ne güne duruyor yahut pırasa..

Hoşgeldin erini kardeş...Yoğunmuşsun.. seni merak etmiştim ben de...Kolaylıklar diliyorum işlerin de...

Son düzenleme:
AAD,

elma diyetin devam ediyormu.? Sen uyguluyordun değilmi.?

hosbuldum canm ins hep birlikte yeni yila daha guzel kilolar verip giricez simdilik benimde hedefim o

hosbuldum yenacim yogunluk ayri hislerde karmakariskligim ayri hepsi birbirine karismisti bakalim duzeltmeye calisiyorum bu aradaa gunaydin tunaydin hatunlaaar pek kimseler olmaz bu gun buralarda pazar pazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…