Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esracım annenin durumu nasıl...doktora gitcez demişsin rutin kontrollermi yoksa rahatsızmı...

canım çok sağol
geçenlerde hastaydı şimdi daha iyi. hala kırgınlığı devam ediyor ama yarın kan vermeye gidicez kontroller için. bi de gözükür doktoruna. şimdilik iyi şükür.

ablasının eşi vefat etmişti geçenlerde, yani eniştem. haftasonu annem eşim ben memlekete gidiyoruz tek günlüğüne taziyeye. o yüzden morali de iyi.

esracım çok teşekkür ederim canım hem yardımın için hem güzel duan için.
yarın hayır haberlerle gelirsin inşallah

sen nasılsın Dafi abla, baş ağrın geçmiştir inşallah tamamen?

sağol canım iyiyim çok şükür baş ağrımda geçti. sadece biraz tembelim hiç yürüyüşe çıkmadım.

inşallah güzel haberlerle dönersiniz doktordan...

sağol canım iyiyim çok şükür baş ağrımda geçti. sadece biraz tembelim hiç yürüyüşe çıkmadım.

enem sen tembelsen biz nerelere gidelim.. ben de bugün çarşı pazar yaptım bi, çamaşır falan derken gün bitti. haftaya başlayayım yürüyüşlere.
toparlanıyoruz inşallah artık. hele senle Yasemin abla spor listesini canlı tuttunuz, maşallah ikinizi de

demirbaşlar yok bu akşam, yine balık mı yiyorlar acaba :)))
sorma o balıkcıları
balık balık dediler bende alayım dedim. çok erken çıktığımız için balıkçılar tezgahı açmamıştı. hevesim kursağımda kaldı

nursenanın karadayısı var bu akşam....asuman ablayı bilmiyorum ama misafiri olabilir....

hıı anladım :))

nası bi hamsi sevdasıysa ben de yarın alacağım sanırım, kaç gündür düşürdüler aklıma :))

Zeynepcim ben kaçayım. yarın erken kalkacağım. öpüyorum seni

Dafi ablam seni de öptüm, görüşürüz

sorma o balıkcıları
balık balık dediler bende alayım dedim. çok erken çıktığımız için balıkçılar tezgahı açmamıştı. hevesim kursağımda kaldı

benim de kaç gündür hayalimde hep :) biz de ilk fırsatta yapıp akıllarına düşürelim onların :))

bu sefer kesin kaçtım, hayırlı geceler

görüşürüz esracım. Allah rahatlıklar versin canım

nursena bugün uykusuzdu erken uyumuştur belki

tamam canım hayırlı geceler bende öptüm senii...

ay bende hiç seyretmedim o kara dayıyı

ben mecburen seyrediyorum eşim hiç kaçırmazda....gerçi ben genelde kulağımla seyrederim tvyi...

görüşürüz esracım. Allah rahatlıklar versin canım

nursena bugün uykusuzdu erken uyumuştur belki

yok ablacım karadayı varken uyumaz o...

İyi akşamlar
Balık muhabbeti olmuş geldim hemen:)
Bugün sakindi genelde akşama kadar mutfakta uğraştım kahvaltı sonra kızlara okuldan gelince krep yaptım sonra akşam yemeği vs akşama kadar mutfaktaydım
Akşam ben 1 kepçe şehriye çorbası tavuk sulu
1 kaşık pilav yanında tas kebabı salata yedim yoğurtlu semizotu da vardı hepsinden yedim azar azar
Yine de çok olmuş galiba sizin yediklerinize bakarak
Elizcim güle güle kullan maşanı eminim saçların da sen de çok güzel olmuştur

tas kebabını nasıl yapıyon ablacım...

tas kebabını nasıl yapıyon ablacım...

Kafama göre takılıyorum işte önce etleri pişiriyorum sonra soğan kavurup salça ve etleri ekliyorum biraz eti sulu ekliyorum sonra patatesleri küp küp kızartıp en son onla az daha pişirip kapatıyorum baharat olarak karabiber kullandım sadece :)

anladım ablacım....şu kızartma işi olmasaydı yarın yapayım dicektim ama...neyse başka bişey düşünürüm artık...

selam millleeeet huysuz sevgilimi uyutup bende geldim uyumadan buraya bakicami soylesem yine tartisirdik kiskancligi hastalik boyutuna tasiyor onsuz baskalariyla gecirdigim vakti bile kiskanir oldu

asuu ben soğanı kavurmadan koyuyorum.
önce eti hiç yağsız tencereye koyup,suyunu salıp çekinceye kadar bekliyorum. etin yağı varsa hiç yağ koymuyorum. yoksa çok az tereyağ koyuyorum. etler suyunu çekip kavrulmaya başlayınca soğan ve yeşil biber ekliyorum. onlarda etle bir kavruluyor. sonra kabuğunu soyup küçük doğradığım domatesleri ekliyorum.çok az salça koyup, birazcık su koyuyorum.patates kızartıyorum ama içine atmıyorum.patatesi ayrı tabakta ortaya koyuyorum. isteyen tabağına alıyor.

Esram, pamuğum anneni testleri iyi çıkar inşallah
Asuman ablacım teşekkür ederim
Bu arada ben normalde balık sevmem, annemin zoruyla yerim ama o gün siz balık balık diye konuşunca nasıl çekti canım :) Annemi aradım anne hamsi alır mısın gelirken diye, kadın şaşırdı dur kızım anlamıyorum dışardayım hamsi istiyorum dedin sandım ne dedin yavrum dedi sessiz bir yere geçip 23 yıllık hayatımda ilk kez balık yemek istedim
Omega 3 kazandırdınız, teşekkürler her birinize
selam millleeeet huysuz sevgilimi uyutup bende geldim uyumadan buraya bakicami soylesem yine tartisirdik kiskancligi hastalik boyutuna tasiyor onsuz baskalariyla gecirdigim vakti bile kiskanir oldu

Selam sana da :) Allah ayırmasın inşallah ama sabır da versin :)
Aldırma sen onun kıskançlıklarına, zayıflamana bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…