esracım annenin durumu nasıl...doktora gitcez demişsin rutin kontrollermi yoksa rahatsızmı...
esracım çok teşekkür ederim canım hem yardımın için hem güzel duan için.
yarın hayır haberlerle gelirsin inşallah
sağol canım iyiyim çok şükür baş ağrımda geçti. sadece biraz tembelim hiç yürüyüşe çıkmadım.canım çok sağol
geçenlerde hastaydı şimdi daha iyi. hala kırgınlığı devam ediyor ama yarın kan vermeye gidicez kontroller için. bi de gözükür doktoruna. şimdilik iyi şükür.
ablasının eşi vefat etmişti geçenlerde, yani eniştem. haftasonu annem eşim ben memlekete gidiyoruz tek günlüğüne taziyeye. o yüzden morali de iyi.
sen nasılsın Dafi abla, baş ağrın geçmiştir inşallah tamamen?
canım çok sağol
geçenlerde hastaydı şimdi daha iyi. hala kırgınlığı devam ediyor ama yarın kan vermeye gidicez kontroller için. bi de gözükür doktoruna. şimdilik iyi şükür.
ablasının eşi vefat etmişti geçenlerde, yani eniştem. haftasonu annem eşim ben memlekete gidiyoruz tek günlüğüne taziyeye. o yüzden morali de iyi.
sen nasılsın Dafi abla, baş ağrın geçmiştir inşallah tamamen?
sağol canım iyiyim çok şükür baş ağrımda geçti. sadece biraz tembelim hiç yürüyüşe çıkmadım.
demirbaşlar yok bu akşam, yine balık mı yiyorlar acaba :)))
sorma o balıkcılarıdemirbaşlar yok bu akşam, yine balık mı yiyorlar acaba :)))
nursenanın karadayısı var bu akşam....asuman ablayı bilmiyorum ama misafiri olabilir....
sorma o balıkcıları
balık balık dediler bende alayım dedim. çok erken çıktığımız için balıkçılar tezgahı açmamıştı. hevesim kursağımda kaldı
hıı anladım :))
nası bi hamsi sevdasıysa ben de yarın alacağım sanırım, kaç gündür düşürdüler aklıma :))
Zeynepcim ben kaçayım. yarın erken kalkacağım. öpüyorum seni
Dafi ablam seni de öptüm, görüşürüz
ay bende hiç seyretmedim o kara dayıyı
görüşürüz esracım. Allah rahatlıklar versin canım
nursena bugün uykusuzdu erken uyumuştur belki
İyi akşamlar
Balık muhabbeti olmuş geldim hemen:)
Bugün sakindi genelde akşama kadar mutfakta uğraştım kahvaltı sonra kızlara okuldan gelince krep yaptım sonra akşam yemeği vs akşama kadar mutfaktaydım
Akşam ben 1 kepçe şehriye çorbası tavuk sulu
1 kaşık pilav yanında tas kebabı salata yedim yoğurtlu semizotu da vardı hepsinden yedim azar azar
Yine de çok olmuş galiba sizin yediklerinize bakarak
Elizcim güle güle kullan maşanı eminim saçların da sen de çok güzel olmuştur
tas kebabını nasıl yapıyon ablacım...
Kafama göre takılıyorum işte önce etleri pişiriyorum sonra soğan kavurup salça ve etleri ekliyorum biraz eti sulu ekliyorum sonra patatesleri küp küp kızartıp en son onla az daha pişirip kapatıyorum baharat olarak karabiber kullandım sadece :)
selam millleeeet huysuz sevgilimi uyutup bende geldimuyumadan buraya bakicami soylesem yine tartisirdik kiskancligi hastalik boyutuna tasiyor onsuz baskalariyla gecirdigim vakti bile kiskanir oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?