Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler
Bugün ben de kahvaltıda abarttım epeyce (
Ben de aşûre günü oruç tutacağım inşallah yani 9-10 muharremde aşûre de yapacağım eşim istiyor

nursena bak asuyla meryemde geldi siz biraz muhabbet edin bende azıcık kestireyim.
beni uyandırın tamammı
nursena senden önce gitmiş...
ama sen azcık kestir tabiii biz ses yapmayız asuyla:)
İyi geceler
Ben de aşûre günü oruç tutacağım inşallah yani 9-10 muharremde aşûre de yapacağım eşim istiyor

aşure günü yani 9-10 muharrem ne zamana geliyorrr
ayın 9-10.na mı?? ne cahilim ay asuman ablaa:26::26::26::26:

ben çözdürmeden yapıyorum soğan sarımsak kavurup az salça sonra bamya üzerine domates 3 tane falan kısık ateşte pişiriyorum azda limontuzu atıyorum az ekşi severimde işte ölee z.yağlı etli yemiyolar etlide küçk kurularında severim çorbasını
nursena bak asuyla meryemde geldi siz biraz muhabbet edin bende azıcık kestireyim.
beni uyandırın tamammı
yat yat köyde yoruldun

ayy ne kadar güzel azz yiyosunn
darısı bana
İyi geceler
ayyy bu ayy felaket geçicek aşure tuzakları dolu

facede oyun oynuodumm burdayımm

bende böle yaparım nursenacım..etli hiç sevmem bamyayı..senin tarifin anneminkinden:)))

sende istedinmi nası az yersin bilirim

bende böle yaparım nursenacım..etli hiç sevmem bamyayı..senin tarifin anneminkinden:)))

sende istedinmi nası az yersin bilirim

bi sen bi ben kaldık ne yesemkii yumurta haşlayayım tok tutuyo
atv de jaws 2 izliyom sıkıntıdan:)

Son düzenleme:
nursenaaa bn gdeyim de yatayım artık:)

sen de tek kalma buralarda birdejaws izliosun korkarsın sonra..
dafiyi faceden dürtmeyi unutma

iyigeceler çok öpüorum seniii

2 dlm ekmek
1 dilimine süzme yoğurt nane li
1 dlimide yumurta ve peynir ikilisiyle yedim
nescafemi yudumlayıp yatıyorum

dafiyide dürtüyümde uyansın çok uyudu uyku kilo yapar demi:)

meryeem senin şu çaylı sütü bende bir deniycem birgün çok merak ettim. ben süt severim. ne sevmem acaba

sağolun kızlar kestirdim kestirdim geldim

çok yorulmuşum gerçekten. birde ekenden kalktım onun için erken uykum geldi.
sağol nursenacım iyiki uyandırdın. bu iki günü oruçlu geçirmek lazım. birde aşure günü tutarız inşallah.
gecenin bu saatinde ne yediğimi görsen şaşarsın

Son düzenleme:

Canım aşûre günü 13 kasıma denk geliyor bugün 1 Muharrem aşûre 10 muharremde
Ben de inşallah 12-13 Kasım ya da 13-14 Kasım'da 2 gün oruç tutacağım
Öpüyorum meryemcim
Menülerine bakıyorum da paylaştıkça senden bir sürpriz bekliyorum kilo konusunda sanki kaç kilosun acaba

Hayırlı sabahlar
İnşallah haftamız diyete uygun ve tartıya barıştığımız bir hafta olur benim çok ihtiyacım var iyi bir toparlanmaya
Oruç olanların oruçlarını Allah kabul etsin
Yeni yılımız da hayırlı olsun inşallah

Günaydın zayıflayacak güzel hanımlar...

Hayırlı haftalar olsun hepimize..

Allah oruçlarınızı kabul etsin...Benim de 2 gün borcum var tutmam şart...

ammannn allahhhhh showw tv de bülent ablanın edalarıylan geldimm annemmm kadınnn ne kadar çirkinleşti yawww

Önceden güzelmiydi..:26:

yena trambolin baya zayıflatmıştı toksindi sanırım gelse ne güzel olur neler yapıyokiii
almamıştır inşallah istediği kiloya ulaşmoştıı

Evet toksin almşıtı bahçesine...Verdiği kiloların hepsini aldığı için gelmiyor toksin bir türlü ikna edemedim gelmesi için...
Sanırım diyete başladığında gelir yeniden...

Dafi,kızı evlendi onun evet. yani öyle hatırlıyorum hem de epey zaman oluyor....

Allah mesut etsin. bayaa uzaklara gitti herhalde

toksinde kızı gelin edince gelicekti

Selamün aleykümm....

yaşasın eski günlere dönüyoruz galiba bir gün giremedim bir sürü sayfa birikmiş...gece çok geç geldik eve kızlar uyumadılar epeyce sabaha karşı yatıncada 11 de kalktık...çocukları yedirdim...kendimde 2 dilim ballı ekmek yedim 1 fincanda süt içtim...güne böyle başladım işte...aslında bende oruç tutmayı isterdim ama nasip işte....ya bide aşure geliyo napcaz...bende çok seviyorum yapmıyayım desem olmaz eşim istiyo çünkü..of offf toparlanmamak için bir sürü bahane var yaa...

neyse bende kaçayım gidip bi çorba yapayım...yanınada bişeyler düşünmeliyim...

bir gün aşure yiyip ertesi gün detox yapıcaz zeynepcim

slm ben geldimm gece uyumadım hiç 3 te yattım 4 te eşimi göreve çağırdılar geri yatayım dedim uyumam 5 i buldu 5 bucukta eşim geldi geri 7 de okul ,için kalktık sersem gibi oldum küçük cimcimeye 1 bardak süt içirip uyumuşşum 1 satt sonra dışarı çıktık öğlene ekmek almaya kargo vardı yolladık geldik kızımla
büyük kızı la eşim okuldan geldi yemeklerini yedirdim büyüğü okula bıraktım geldim şimdi az dinleniyorum ev temizlenecek heryer her yerde halıları verdim yıkamaya yarın akşama getiriceklermiş temizleyeyimde seriveririm gelir gelmez

akşama tarhana çorba biber dolma menüm 2 tane biber bi kase çorba yerim salata yla

aşure konusunda şanslı benimm sanırım binada bi ben kaynatırım gibi çoğu çalışan selam vermekten acizler garip memleket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…