Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Puzzle siparişleri vermiştim cumartesi günü, kargoya verildi mesajı geldi şimdi. Çok mutlu oldum :)
Aranızda benim kadar puzzle seven var mıı??

oh oh afiyet olsun elizcim.

Zeynepcim sen dafinin yaptığı gibi yap ben de ilk defa patates ekledim netten baktım lokantalarda öyle yapıyorlarmış :)
Eşim sever diye o şekilde yaptım beğendi gerçekten
Elizcim sevindim balık yemene sebep olduğumuza afiyet olsun canım
Esrayı kaçırdım ama inşallah yarın annesinin sonuçları güzel çıkar

asucum yemek konusunda çok iyisin. helede o çay saatlerin süper görünüyor. bana hamurlarla falan uğraşmak zor geliyor artık.yapmaktan çok bulaşığını toplamaktan yılıyorum. hiç uğraşmalı şeyler yapasım yok.

Puzzle siparişleri vermiştim cumartesi günü, kargoya verildi mesajı geldi şimdi. Çok mutlu oldum :)

bende severim ama çocuklardan sonra vakit olmadı heçç..ama benim kızda seviyo...boyboy en az 10 tane var evde...

olabilir ama sonuçta pattis gene kızartmaa...:26:bir aralar yapmıştım bende ama hatırlamıyom hiç nasıl yaptığımı oyüzden sorduydum...

sagol canm bakalim hayirlisi ne olucak sonumuz boyle cok sabirliyimdir ama ilk tanistigimiz gunki kadar tahammul edemiyorum 4 yil oldu bazen kendimi kaybediyorum bagirirken neyseki yakinimda degil yoksa bilmiyorum ne olur

bende cok severim

yasemiinn sesin soluğun çıkmıyor

nursenanın karadayı bitmedi herhalde reklam arasımıydı ne baktı kaçtı

Estağfirullah canım senin eline su dökebileceğimi zannetmiyorum ama mayalı hamurla uğraşmayı severim genelde
Bir de benim işim belli olmuyor bazen çok üşeniyorum işin başına varıncaya kadar ama seviyorum ya stres attırıyor sanki
Zeynep sen de hiç patatese bulaşma yap sade etten bol salçalı ben genelde öyle yaparım ya da püre yap o da yakışır

oh oh afiyet olsun elizcim.

Sağolun ablalarım
bende severim ama çocuklardan sonra vakit olmadı heçç..ama benim kızda seviyo...boyboy en az 10 tane var evde...
bizde de boy boy dizili, arada bakıyorum emeklerimize, çok seviyorum
kafa dağıtıyor
sagol canm bakalim hayirlisi ne olucak sonumuz boyle cok sabirliyimdir ama ilk tanistigimiz gunki kadar tahammul edemiyorum 4 yil oldu bazen kendimi kaybediyorum bagirirken neyseki yakinimda degil yoksa bilmiyorum ne olur

bende cok severim

İnşallah hayırlısı olur canım ikiniz için de

Canım patates püresi istedi

doğruu püre hiç aklıma gelmedii...öyle yapayım...ohh yarınki menümde belli çok sevindim..sağol asuman ablacımm....

ya bende sevmiyom öyle poğaça kurabiye uğraşmayı...ama dediğin gibi bazen stres atmak için iyi oluyo...ben çaya misafir almaktansa yemeğe almayı daha çok seviyom oyüzden...

karadayım bitmedi
cadılardan sıra gelmiyoki alayım pc yi biri winks der biri barby aman ben karadayı adamda nöbette erim evde yok keyfim beyde yok yanii
orucumu açtım komşu geldi
çocuğu3 yaşında yemek yemiyomuşta
senin elinden yiyo diye kapmış gelmişş anam kendimi obez ettim konu komşuyuda obez edicem:)))))))

asuu tavuklusunu eşim çok sever kekik çok yakışıyo patatessizde güzel olmuyo be:))

hamur işinden bahsetmişiniz geçen hamuru gülerek yoğurun yazıyodu bende eşime dedim gülerek yuğurucakmışız diye yuğururken başladım gülmeye kızlar bana ben eşime derken kahkahalarla yaptım hakkaten kabardı:)))))))))))

esra geçmiş olsun annene

dafi uyuturmu cadılar hiçç küçük ayakta halaa

yolcu evi temizledim yarın eşim istirahattli evde uyur sabaha kadar nöbet olunca onun için yapıverdim

ben hiç gülerek yapamıyom valla öyle şeyleri...zaten sevmiyom yapamayı tabiki yemeye bayılıyom ama...neyse bide çocuklar dibimde anne anne diye gezinince hiç gülemiyom...

ohh mis gibi olmuştur evin eline sağlık....

aman olsa ne çocuklu ev 1 günlük anneme diyom hiç toplu durmuyo diye dert yakınıyom oda bana diyokii iyiy ya kızım bir daha doğur madem dağınık akla bak akla sanki bana iylik ediyiii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…