- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
oh oh afiyet olsun elizcim.Esram, pamuğum anneni testleri iyi çıkar inşallah
Asuman ablacım teşekkür ederim
Bu arada ben normalde balık sevmem, annemin zoruyla yerim ama o gün siz balık balık diye konuşunca nasıl çekti canım :) Annemi aradım anne hamsi alır mısın gelirken diye, kadın şaşırdı dur kızım anlamıyorum dışardayım hamsi istiyorum dedin sandım ne dedin yavrum dedi sessiz bir yere geçip23 yıllık hayatımda ilk kez balık yemek istedim
Omega 3 kazandırdınız, teşekkürler her birinize
Selam sana da :) Allah ayırmasın inşallah ama sabır da versin :)
Aldırma sen onun kıskançlıklarına, zayıflamana bak
asucum yemek konusunda çok iyisin. helede o çay saatlerin süper görünüyor. bana hamurlarla falan uğraşmak zor geliyor artık.yapmaktan çok bulaşığını toplamaktan yılıyorum. hiç uğraşmalı şeyler yapasım yok.Zeynepcim sen dafinin yaptığı gibi yap ben de ilk defa patates ekledim netten baktım lokantalarda öyle yapıyorlarmış :)
Eşim sever diye o şekilde yaptım beğendi gerçekten
Elizcim sevindim balık yemene sebep olduğumuza afiyet olsun canım
Esrayı kaçırdım ama inşallah yarın annesinin sonuçları güzel çıkar
Puzzle siparişleri vermiştim cumartesi günü, kargoya verildi mesajı geldi şimdi. Çok mutlu oldum :)
Aranızda benim kadar puzzle seven var mıı??
Zeynepcim sen dafinin yaptığı gibi yap ben de ilk defa patates ekledim netten baktım lokantalarda öyle yapıyorlarmış :)
sagol canm bakalim hayirlisi ne olucak sonumuz boyleEsram, pamuğum anneni testleri iyi çıkar inşallah
Asuman ablacım teşekkür ederim
Bu arada ben normalde balık sevmem, annemin zoruyla yerim ama o gün siz balık balık diye konuşunca nasıl çekti canım :) Annemi aradım anne hamsi alır mısın gelirken diye, kadın şaşırdı dur kızım anlamıyorum dışardayım hamsi istiyorum dedin sandım ne dedin yavrum dedi sessiz bir yere geçip23 yıllık hayatımda ilk kez balık yemek istedim
Omega 3 kazandırdınız, teşekkürler her birinize
Selam sana da :) Allah ayırmasın inşallah ama sabır da versin :)
Aldırma sen onun kıskançlıklarına, zayıflamana bak
bende cok severimPuzzle siparişleri vermiştim cumartesi günü, kargoya verildi mesajı geldi şimdi. Çok mutlu oldum :)
Aranızda benim kadar puzzle seven var mıı??
yasemiinn sesin soluğun çıkmıyor
nursenanın karadayı bitmedi herhalde reklam arasımıydı ne baktı kaçtı
asucum yemek konusunda çok iyisin. helede o çay saatlerin süper görünüyor. bana hamurlarla falan uğraşmak zor geliyor artık.yapmaktan çok bulaşığını toplamaktan yılıyorum. hiç uğraşmalı şeyler yapasım yok.
oh oh afiyet olsun elizcim.
Sağolun ablalarımZeynepcim sen dafinin yaptığı gibi yap ben de ilk defa patates ekledim netten baktım lokantalarda öyle yapıyorlarmış :)
bizde de boy boy dizili, arada bakıyorum emeklerimize, çok seviyorumbende severim ama çocuklardan sonra vakit olmadı heçç..ama benim kızda seviyo...boyboy en az 10 tane var evde...
sagol canm bakalim hayirlisi ne olucak sonumuz boylecok sabirliyimdir ama ilk tanistigimiz gunki kadar tahammul edemiyorum 4 yil oldu bazen kendimi kaybediyorum bagirirken neyseki yakinimda degil yoksa bilmiyorum ne olur
bende cok severim
Estağfirullah canım senin eline su dökebileceğimi zannetmiyorum ama mayalı hamurla uğraşmayı severim genelde
Bir de benim işim belli olmuyor bazen çok üşeniyorum işin başına varıncaya kadar ama seviyorum ya stres attırıyor sanki
Zeynep sen de hiç patatese bulaşma yap sade etten bol salçalı ben genelde öyle yaparım ya da püre yap o da yakışır
Estağfirullah canım senin eline su dökebileceğimi zannetmiyorum ama mayalı hamurla uğraşmayı severim genelde
Bir de benim işim belli olmuyor bazen çok üşeniyorum işin başına varıncaya kadar ama seviyorum ya stres attırıyor sanki
Zeynep sen de hiç patatese bulaşma yap sade etten bol salçalı ben genelde öyle yaparım ya da püre yap o da yakışır
karadayım bitmedi
cadılardan sıra gelmiyoki alayım pc yi biri winks der biri barby aman ben karadayı adamda nöbette erim evde yok keyfim beyde yok yanii
orucumu açtım komşu geldi
çocuğu3 yaşında yemek yemiyomuşta
senin elinden yiyo diye kapmış gelmişş anam kendimi obez ettim konu komşuyuda obez edicem:)))))))
asuu tavuklusunu eşim çok sever kekik çok yakışıyo patatessizde güzel olmuyo be:))
hamur işinden bahsetmişiniz geçen hamuru gülerek yoğurun yazıyodu bende eşime dedim gülerek yuğurucakmışız diye yuğururken başladım gülmeye kızlar bana ben eşime derken kahkahalarla yaptım hakkaten kabardı:)))))))))))
esra geçmiş olsun annene
dafi uyuturmu cadılar hiçç küçük ayakta halaa
yolcu evi temizledim yarın eşim istirahattli evde uyur sabaha kadar nöbet olunca onun için yapıverdim
ben hiç gülerek yapamıyom valla öyle şeyleri...zaten sevmiyom yapamayı tabiki yemeye bayılıyom ama...neyse bide çocuklar dibimde anne anne diye gezinince hiç gülemiyom...
ohh mis gibi olmuştur evin eline sağlık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?