Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aman olsa ne çocuklu ev 1 günlük anneme diyom hiç toplu durmuyo diye dert yakınıyom oda bana diyokii iyiy ya kızım bir daha doğur madem dağınık akla bak akla sanki bana iylik ediyiii :)))

doğru demiş hazır dağınıkken bi tane daha çıkar işte aradan yoksa hepsi büyüyecek tam herşey düzene giricek yeni bir bebek işin yoksa artı 5 sene daha dağınıklıkla uğraş...

İyi geceler herkese, sabah dersanem var, eliz kaçar

iyi geceler canım..

ay kızlar bir duş alıp yatsammı acaba
uyanabilirsem gece kalkarım yine
akşam nursena dürtmeseydi uyanamıycaktım

ay kızlar bir duş alıp yatsammı acaba
uyanabilirsem gece kalkarım yine
akşam nursena dürtmeseydi uyanamıycaktım

dürterim gene uyutmam seni
ayy rüyamı anlatayımm gece o kadar az uyudum ki arada rüya bile sıkıştırdım

sizle konuşuyorum güya burda yalnız yanı başımda bir tepsi puaça deli gibi yiyip şöyla az yiyin böyle az yiyin diye yazoyorumm ayy uyanınca utandım kendimden hee

Son düzenleme:
aynurrr cücüşümmm nasılsın özlettinnn bebiş falanmı var gelmiyon yoksa bayadır bebek haberi gelmiyo topiğe doğurunda sevelim olmayanlar

Son düzenleme:
hahaha dervişin fikri neyse zikride o olurmuş rüyalarımızda bile poğça yiyoruz

aynurrr cücüşümmm nasılsın özlettinnn bebiş falanmı var gelmiyon yoksa bayadır bebek haberi gelmiyo topiğe doğurunda sevelim olmayanlar

iyiyim cücüşümm , sen nasılsınn ?yazılı hazırladım , bi bakayım dedim

bebiş haberi yok henüz , bakalım hayırlısı diyeliimm ...

olsunda hep beraber severiz inşAllahhh

öptüm herkesi , iyi geceler , Allaha emanet olunn

Canım patates püresi istedi
Benimdeee

Afiyet olsun şimdiden
Benim de yarına var yemeğim bugün fazlaca yaptım herşeyi
Yarın da biraz temizlik yapmak istiyorum bakalım
Nursena bizde küçük çocuk yok ama ben de yetişemiyorum toplamaya nedense
Iyi gecelhr elizcim
Resimler çok güzel netten dolayı yorum yazamadım bugün sorunlu biraz Allah hepinize beraberce sağlıklı uzun ömürler versin canım

nursena köydeki bir anım canlandı
köyde oturduğumuz zamanlar ramazan ayı yine yaz ortasına denk gelmişti.
oruçluyuz tarlada çapa yapıyoruz. sıcak sanki beynimizi delecek. susuzluktan yutkunamaz hale geldik. ağzımızda tükrüğümüz bile kalmadı ıslatacak. işi bıraksak kp. canımıza okuyacak bir gayret çalışıyoruz.büyük kaynım artık dayanamadı.'' çocuklar ben çok kötü oldum. şurdaki ağacın gölgesine oturup ordan size gayret versem olmazmı ''dedi.
sende poğçaları götürürken bize gayretmi veriyordun

aa bende bakıcaktım elizin resimlerine
arkadaşmıyız acaba dur bir bakayım.

:)))
he bacım ben size haftalardır ha gayret diyom tartı bi artı bi eksi dönüp duruyo

asum yaw benim ev azda ben sanırım tembelim aldoğım şeyi yerne koyma konusunda hiç düzenli durmuyoo

zaaten düzenli ev bana göre deil sıkılırım içinde yaşanılası ev lazımm:)))

ama ben böyle anne annemin evi özledim ev dediğin sobanın sesiyle inlicek demii ama şimdi nerde

Nursena ben de senin gibiyim işte hemen yapmıyorum işler birikince de başedilmiyor zaten ben de sevmem müze gibi evleri

Pek uykum yok ama yatayım artık sonra kalkmam öğleni buluyor
Yarın biraz erken kalkmak istiyorum inşallah
Uyku düzeni diye bişey kalmadı zaten geç yatardık daha da geç yatıp kalkmaya başladık

Son düzenleme:
annam bir ben kaldım bende yatayım zombi gibi dolanmayayım
bi mutfağa gireyim makineyi çalıştırayım yatarım yarım saate
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…