bazen oluyor canım..ya biz geç kalıoruz ya da hayat akıp gidiyor..çok sağol canım, inşallah..
ben de iyiyim, bu ara böyle yetişemiyorum hiçbir şeye. niye böyle oldu anlamıyorum..
sen nasılsın? güzel şeyler gördün mü tartıda :)
Kafama göre takılıyorum işte önce etleri pişiriyorum sonra soğan kavurup salça ve etleri ekliyorum biraz eti sulu ekliyorum sonra patatesleri küp küp kızartıp en son onla az daha pişirip kapatıyorum baharat olarak karabiber kullandım sadece :)
ASUUU VE DAFİ ABLAMMM harikasınız...bunlar ne güzel tarifler böle..asuu ben soğanı kavurmadan koyuyorum.
önce eti hiç yağsız tencereye koyup,suyunu salıp çekinceye kadar bekliyorum. etin yağı varsa hiç yağ koymuyorum. yoksa çok az tereyağ koyuyorum. etler suyunu çekip kavrulmaya başlayınca soğan ve yeşil biber ekliyorum. onlarda etle bir kavruluyor. sonra kabuğunu soyup küçük doğradığım domatesleri ekliyorum.çok az salça koyup, birazcık su koyuyorum.patates kızartıyorum ama içine atmıyorum.patatesi ayrı tabakta ortaya koyuyorum. isteyen tabağına alıyor.
ben de puzzle yeni yeni ilgi duyuyorum..Puzzle siparişleri vermiştim cumartesi günü, kargoya verildi mesajı geldi şimdi. Çok mutlu oldum :)
Aranızda benim kadar puzzle seven var mıı??
hahaha nursena alem kadınsın ya..neşene bayılıyorum..karadayım bitmedi
cadılardan sıra gelmiyoki alayım pc yi biri winks der biri barby aman ben karadayı adamda nöbette erim evde yok keyfim beyde yok yanii
orucumu açtım komşu geldi
çocuğu3 yaşında yemek yemiyomuşta
senin elinden yiyo diye kapmış gelmişş anam kendimi obez ettim konu komşuyuda obez edicem:)))))))
asuu tavuklusunu eşim çok sever kekik çok yakışıyo patatessizde güzel olmuyo be:))
hamur işinden bahsetmişiniz geçen hamuru gülerek yoğurun yazıyodu bende eşime dedim gülerek yuğurucakmışız diye yuğururken başladım gülmeye kızlar bana ben eşime derken kahkahalarla yaptım hakkaten kabardı:)))))))))))
aman olsa ne çocuklu ev 1 günlük anneme diyom hiç toplu durmuyo diye dert yakınıyom oda bana diyokii iyiy ya kızım bir daha doğur madem dağınık akla bak akla sanki bana iylik ediyiii :)))
nursenaa sana kalsam uyanamıycaktım
neden dürtmedin bugün
meryemcim senin çaylı sütten yaptım bu gece
insan ilk defa yaptığı şeyi iki bardak sütten yapıp içinede iki dilim ekmek doğrarmıbitiremedim yarısı kaldı. kalan yarısınıda akşama mı yesem ne
küçük eltim kv. le çok zıtlaşırdı.kadının ağrı kesici haplarını buldumu ona kalmasın diye yutardıRahmetli kv de haplarını arardı. eltim süpürge yaparken buldum ben onları ziyan olmasınlar diye yuttum derdi
bende ziyan olmasın diye kalanınıda akşammı yesem diyorum
gece gece aklıma gelene bak yaa
biraz sevaba girelim derken şeytan neler getiriyor aklıma. kadında rahmet istedi herhalde andım gece gece sabah ezanına kadar 1 yasin okuyayım bari
günaydın meyracımgünaydın dafi ablacım:)
eşim bu akşam erken yattı, 8,5DD
bende onunla uzanayım dedim bende uyumuş kalmışım, oyüzden erkenciyim baya
bir kk turu yapıyım dedim bende.....
ay eltinde alemmiş:)
ilaçları yutacağına lavaboya atsa daha iyi fikir olurmuş:)
ben de puzzle yeni yeni ilgi duyuyorum..
sayısı az ile başladım ama arttırcam bundan sonra..
sen en fazla kaç parçalık yaptın?
ben puzzle yaparken herseyi unuttugmu kafamı sadece ona verdiğimi farkettim.
bu harika birsey.. son olarak nereden sipariş verdin?
oh iyi olmuşş dinlenmişsin erken kalkan yol alır işteee daha dinç olursungünaydın dafi ablacım:)
eşim bu akşam erken yattı, 8,5DD
bende onunla uzanayım dedim bende uyumuş kalmışım, oyüzden erkenciyim baya
bir kk turu yapıyım dedim bende.....
ay eltinde alemmiş:)
ilaçları yutacağına lavaboya atsa daha iyi fikir olurmuş:)
ya hanii kına gecelerinde kızlar zorla oyuna çağrılır onlarında oynayacağı vardırda yerim dar havalarında naz yaparlar ya hah bende aynu ondanben de puzzle yeni yeni ilgi duyuyorum..
sayısı az ile başladım ama arttırcam bundan sonra..
sen en fazla kaç parçalık yaptın?
ben puzzle yaparken herseyi unuttugmu kafamı sadece ona verdiğimi farkettim.
bu harika birsey.. son olarak nereden sipariş verdin?
hahaha nursena alem kadınsın ya..neşene bayılıyorum..
anlattıklarını gözönüme getiriorum hep okurken:)))
var var seninde içinde..bir de oğluş yapacaksın gibi sen..
gecen de konuştuğumuz da hiç yok demedin:)))
ben sana dinlenesin diye dürtmedim ahan şimdi dürterim bende sabah sabah kendine getiriveririm seniii :)))nursenaa sana kalsam uyanamıycaktım
neden dürtmedin bugün
insan ilk defa yaptığı şeyi iki bardak sütten yapıp içinede iki dilim ekmek doğrarmıbitiremedim yarısı kaldı. kalan yarısınıda akşama mı yesem ne
küçük eltim kv. le çok zıtlaşırdı.kadının ağrı kesici haplarını buldumu ona kalmasın diye yutardıRahmetli kv de haplarını arardı. eltim süpürge yaparken buldum ben onları ziyan olmasınlar diye yuttum derdi
biraz sevaba girelim derken şeytan neler getiriyor aklıma. kadında rahmet istedi herhalde andım gece gece sabah ezanına kadar 1 yasin okuyayım bari
canım kıyama yaaSelamün aleykümm...
akşam küçük cadım çok huysuzlanınca bırakıp kalktım pcden...ama güzel muhabbeti yarıda bırakmışım..gece dört döndük uyumadı bir
türlü...sabah namaza yakın uyudu bende dalmışım o ara ezana uyandım...namaz kılıp yattım derken büyük kız uyandı anne canım
sıkılıyo uyuma falan dedi...tek gözle onunla oynadım uğraştım falan...neyse 8 gibi uyudu bende tabii derken 9 da küçük ağladı gittim
yanına yattım sarılıp uyuduk tekrar..10,30 da kalktık sersem gibiyim hala kendime gelemedim....
hahaha dervişin fikri neyse zikride o olurmuşrüyalarımızda bile poğça yiyoruz
Eki Görüntüle 849949 netten alıntı yaptımm allahım aşure tuzaklarından sen bizi koru:)))
)Eki Görüntüle 849959
ama ben böyle anne annemin evi özledim ev dediğin sobanın sesiyle inlicek demii ama şimdi nerde
günaydın meyracım
evet bayaa erkencisin.ben güneş doğduktan sonra tekrar yatmayı düşünüyorum.
meryemin (Nogay çay) ından yaptım bu gece karabiberini çokmu attım ne hâlâ burnumdan geliyor kokusu.grip olunca yapmak lazım bunu hemen açar insanı
ay ezan okundu gidip namazımı kılayım.
Hayırlı günler
Sabah kızlara kalkınca 1 bardak sütiçip muz yedim yattım daha acıkmadım şimdi de k flakes yiym diye düşünüyorum bakalım
Eşim uyansın belli olur bu aralar moralsiz gece pek uyuyamıyor o nedenle geç kalkıyor iyice
selamun aleyküm güzeller
birden bire bir şarkı geldi aklıma
gülme komşuna
gelir başına
sakın atma bu sözümü yabana
bakıpta gülme gülüpde geçme
sora gülerler sanadaa
nursena bugünde ben gördüm rüyaa
ankara yolunda bozüyük yakınlarında bir yerde bir dinlenme tesisindeymişim.bir leğen hamur yoğurmuşumpoğçalar yapıp tepsilere dizmişim . üç dört tepsi var. elimde beyaz kağıtlara birşeyler yazıyorum.tepsinin birisindeki poğçaların altına koyuyorum.sonrada yanıma bir görevli çağırdım.18 yaşlarında bir çocuk geldi yanıma.görevliye diyorumki şimdi bir arkadaşım gelicek buraya bu poğçaları pişirip o arkadaşıma verin, bunları yolluk yapsın diyorum. adres yazıp, mektup yazıp poğçaların içine koydum. bunu arkadaşıma anlatın diyorum.
bakıyorum asu gelmiş yanıma asuya diyorumki'' bu poğçaları yaptım, buraya bırakıyorum içine mektup yazıp koydum.nursenalar butaraflara geliyorlarmış. kalıcak yerleri yokmuş. bende davet ettim'' gelirlermi bilmiyorum diyorum.oda diyorki ''sen görevini yapmışsın,artık kendisi bilir.neticede hiç bilmedikleri memlekete gidip, bilmedikleri insanlarla kalıyorlar.seni en azından tanıyor.gelirler belki ''diyor.o arada görevli yanıma gelip ''abla diğer tepsileride pişirelimmi '' diyor.yok ben onları pişiririm diyorum. bakıyorum yere ateş yakmışım.hiç dumansız kırıstal gibi kor olmuş. asuya burda pişer herhalde bu tepsi diyorum. tepsiyi bebek kundaklar gibi sarmışız, asuyla kundağın iki ucundan tuttuk korun içine yerleştirecektikki telefonun sesine uyandım
ben pek kısa rüya görmem. gördüğüm rüyalar genellikle filim gibidir
nursenaa sana kalsam uyanamıycaktım
neden dürtmedin bugün
günaydın meyracım
evet bayaa erkencisin.ben güneş doğduktan sonra tekrar yatmayı düşünüyorum.
meryemin (Nogay çay) ından yaptım bu gece karabiberini çokmu attım ne hâlâ burnumdan geliyor kokusu.grip olunca yapmak lazım bunu hemen açar insanı
ay ezan okundu gidip namazımı kılayım.
Ben de 500lükle başladım, 1000likler, saat puzzlelar, 1500lükler derken 2000lik siparişimi de verdim :)
puzzlesepeti diye bir siteden sipariş verdim canım, çok çeşitli ürünler var, dışarda bulamadığım modelleri buldum orda, o yüzden çok sevdim.
ben de sen gibiyim, tamamen ona odaklanıyorum o an. çok rahatlatıyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?