Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde hiç uykum yok ama gözümü yumunca gelir belki
iyi geceler kızlar

çok sağol canım, inşallah..

ben de iyiyim, bu ara böyle yetişemiyorum hiçbir şeye. niye böyle oldu anlamıyorum..

sen nasılsın? güzel şeyler gördün mü tartıda :)
bazen oluyor canım..ya biz geç kalıoruz ya da hayat akıp gidiyor..
anlıyorum seni..

ben iyiyim bugüne şükür diyelim..tartıda güzel seyler görüyorum :)
ama suan gecen haftakinden +2 fazla çıktım canımı sıktım..
fazla kaçırınca hemen böle mi olacak yani..
motivasyon yerlerde..hemen sıkı tutmalıyım..13.de yine randevum var

ASUUU VE DAFİ ABLAMMM harikasınız...bunlar ne güzel tarifler böle..
benim bugün iştah tavanda zaten
ben de sonra sizlerinde tavsiye ettiği gibi yanında püre ile servis edeceğim yaptığımda..

Puzzle siparişleri vermiştim cumartesi günü, kargoya verildi mesajı geldi şimdi. Çok mutlu oldum :)
Aranızda benim kadar puzzle seven var mıı??
ben de puzzle yeni yeni ilgi duyuyorum..
sayısı az ile başladım ama arttırcam bundan sonra..
sen en fazla kaç parçalık yaptın?

ben puzzle yaparken herseyi unuttugmu kafamı sadece ona verdiğimi farkettim.
bu harika birsey.. son olarak nereden sipariş verdin?
hahaha nursena alem kadınsın ya..neşene bayılıyorum..
anlattıklarını gözönüme getiriorum hep okurken:)))
aman olsa ne çocuklu ev 1 günlük anneme diyom hiç toplu durmuyo diye dert yakınıyom oda bana diyokii iyiy ya kızım bir daha doğur madem dağınık akla bak akla sanki bana iylik ediyiii :)))

var var seninde içinde..bir de oğluş yapacaksın gibi sen..
gecen de konuştuğumuz da hiç yok demedin:)))

herkesler yatmış...bugün topici kapatan da ben olucam sanırım

seviyorum sizi..iyi gecelerrr mutlu rüyalar

nursenaa sana kalsam uyanamıycaktım
neden dürtmedin bugün
meryemcim senin çaylı sütten yaptım bu gece
insan ilk defa yaptığı şeyi iki bardak sütten yapıp içinede iki dilim ekmek doğrarmı bitiremedim yarısı kaldı. kalan yarısınıda akşama mı yesem ne
küçük eltim kv. le çok zıtlaşırdı.kadının ağrı kesici haplarını buldumu ona kalmasın diye yutardı Rahmetli kv de haplarını arardı. eltim süpürge yaparken buldum ben onları ziyan olmasınlar diye yuttum derdi
bende ziyan olmasın diye kalanınıda akşammı yesem diyorum
gece gece aklıma gelene bak yaa
biraz sevaba girelim derken şeytan neler getiriyor aklıma. kadında rahmet istedi herhalde andım gece gece sabah ezanına kadar 1 yasin okuyayım bari

günaydın dafi ablacım:)
eşim bu akşam erken yattı, 8,5DD
bende onunla uzanayım dedim bende uyumuş kalmışım, oyüzden erkenciyim baya
bir kk turu yapıyım dedim bende.....
ay eltinde alemmiş:)
ilaçları yutacağına lavaboya atsa daha iyi fikir olurmuş:)

günaydın meyracım
evet bayaa erkencisin.ben güneş doğduktan sonra tekrar yatmayı düşünüyorum.
meryemin (Nogay çay) ından yaptım bu gece karabiberini çokmu attım ne hâlâ burnumdan geliyor kokusu.grip olunca yapmak lazım bunu hemen açar insanı
ay ezan okundu gidip namazımı kılayım.

Ben de 500lükle başladım, 1000likler, saat puzzlelar, 1500lükler derken 2000lik siparişimi de verdim :)
puzzlesepeti diye bir siteden sipariş verdim canım, çok çeşitli ürünler var, dışarda bulamadığım modelleri buldum orda, o yüzden çok sevdim.
ben de sen gibiyim, tamamen ona odaklanıyorum o an. çok rahatlatıyor insanı

___
Herkese günaydın
Nursena abla rüyana çok güldüm :)
Asuman ablacım sağol, Allah razı olsun

oh iyi olmuşş dinlenmişsin erken kalkan yol alır işteee daha dinç olursun
ya hanii kına gecelerinde kızlar zorla oyuna çağrılır onlarında oynayacağı vardırda yerim dar havalarında naz yaparlar ya hah bende aynu ondan
çocuk yapacamda yerim dar:))))))))))))))))
ben sana dinlenesin diye dürtmedim ahan şimdi dürterim bende sabah sabah kendine getiriveririm seniii :)))

elizabeth_bath siz puzzly dediniz yaa benim ev her daim puzzly gibi çocuklar ve eşim sayesinde akşama kadar birleştiriyom sabah geri bozuluyo:)))))))))))))))

hele oyuncaklar salona geldimi pc de oyun oynuyomuş gibi kendimi maryo gibi hissediyom oyuncakların üzerinden basmadan bonus toplayarak yürümek zor oluyo:)))))))))))

sabah sabah neler geldi a aklıma

Son düzenleme:
KIZI okula yolladım çayımı koydum kocacımı bekliorummm kahvaltıya
ıssırgan yıkanacak börek istediler bugün eşim evde ya inşallah az yerim
öğlene yapmak böyle şeyleri daha iyi akşama kadar en azından hareket ediliyo biraz

Hayırlı günler
Sabah kızlara kalkınca 1 bardak sütiçip muz yedim yattım daha acıkmadım şimdi de k flakes yiym diye düşünüyorum bakalım
Eşim uyansın belli olur bu aralar moralsiz gece pek uyuyamıyor o nedenle geç kalkıyor iyice

selamun aleyküm güzeller
birden bire bir şarkı geldi aklıma

gülme komşuna
gelir başına
sakın atma bu sözümü yabana
bakıpta gülme gülüpde geçme
sora gülerler sanadaa

nursena bugünde ben gördüm rüyaa

ankara yolunda bozüyük yakınlarında bir yerde bir dinlenme tesisindeymişim.bir leğen hamur yoğurmuşum poğçalar yapıp tepsilere dizmişim . üç dört tepsi var. elimde beyaz kağıtlara birşeyler yazıyorum.tepsinin birisindeki poğçaların altına koyuyorum.sonrada yanıma bir görevli çağırdım.18 yaşlarında bir çocuk geldi yanıma.görevliye diyorumki şimdi bir arkadaşım gelicek buraya bu poğçaları pişirip o arkadaşıma verin, bunları yolluk yapsın diyorum. adres yazıp, mektup yazıp poğçaların içine koydum. bunu arkadaşıma anlatın diyorum.
bakıyorum asu gelmiş yanıma asuya diyorumki'' bu poğçaları yaptım, buraya bırakıyorum içine mektup yazıp koydum.nursenalar butaraflara geliyorlarmış. kalıcak yerleri yokmuş. bende davet ettim'' gelirlermi bilmiyorum diyorum.oda diyorki ''sen görevini yapmışsın,artık kendisi bilir.neticede hiç bilmedikleri memlekete gidip, bilmedikleri insanlarla kalıyorlar.seni en azından tanıyor.gelirler belki ''diyor.o arada görevli yanıma gelip ''abla diğer tepsileride pişirelimmi '' diyor.yok ben onları pişiririm diyorum. bakıyorum yere ateş yakmışım.hiç dumansız kırıstal gibi kor olmuş. asuya burda pişer herhalde bu tepsi diyorum. tepsiyi bebek kundaklar gibi sarmışız, asuyla kundağın iki ucundan tuttuk korun içine yerleştirecektikki telefonun sesine uyandım
ben pek kısa rüya görmem. gördüğüm rüyalar genellikle filim gibidir

Selamün aleykümm...

akşam küçük cadım çok huysuzlanınca bırakıp kalktım pcden...ama güzel muhabbeti yarıda bırakmışım..gece dört döndük uyumadı bir

türlü...sabah namaza yakın uyudu bende dalmışım o ara ezana uyandım...namaz kılıp yattım derken büyük kız uyandı anne canım

sıkılıyo uyuma falan dedi...tek gözle onunla oynadım uğraştım falan...neyse 8 gibi uyudu bende tabii derken 9 da küçük ağladı gittim

yanına yattım sarılıp uyuduk tekrar..10,30 da kalktık sersem gibiyim hala kendime gelemedim....

canım kıyama yaa
bölük pörçük olmuş uykun

YOĞURT ZAYIFLATIRMI...

Evet zayıflatır! Sadece zayıflatmakla da kalmaz, tok tutar, tatlı krizine iyi gelir, kemikleri güçlendirir, kas kitlesini korur, yağ yakımında etkilidir ve bağışıklık sisteminde büyük rolü vardır.

Günde 2 kez yoğurt
Görüştüğüm herkese mutlaka sorarım. Günde kaç kez yoğurt yersiniz? Cevap %80 aynıdır. “Yemeğin yanına yakışırsa, yani dolma yiyorsam mutlaka yoğurt yerim. Ya da masada yoğurtlu bir salata var ise Bir de mantı üzerinde tabii”. Yemeğin yanına yakışmasını beklemeyin. Siz sofranıza 1 kase yoğurt hep koyun.

Zayıflatıyor mu?
Hiçbir besin tek başına zayıflatmaz diyoruz ya.Yoğurt için de aynı şey geçerli, sadece yogurt yiyerek zayıflamaya çalışırsanız yukarıda saydığım faydaları göremezsiniz. Tek bir besin size zarar verir. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan bir beslenme düzeniniz olacak ve bu programın içinde mutlaka 1 bardak süt +1-2 kase de yoğurt olacak. İşte o zaman bu faydaları görebilirsiniz.

Hayat İçin ! Güçlü olmak için !
Yoğurdun içinde bulunan ve bağışıklık sistemine çok iyi gelen bakterilere probiyotikler diyoruz.Probiyotik ; ‘for life’ ‘Hayat İçin’ anlamına geliyor. Bizi ayakta tutan, hastalıklara karşı koruyan bu bakteriler bağırsaklarımızda yaşıyor. Hergün yogurt yerseniz bu gerekli bakterileri sürekli vücudunuza sağlarsınız ve vücudunuz mikroplara karşı daha güçlü savunma sistemi kurabilir. Kısacasıyoğurt size güçlü yapar.

Kilo verirken destek oluyor
Bir insan mutlu olmak için ne ister? Önce sağlık… Besinler bunu sağlayabilir mi? Kesinlikle evet.. tabiiki hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeyi yogurt devreye girip değiştiremez.. ama yogurt içindeki vitaminler ile emin olun sizin sağlığınız için elinden geleni yapar. Yoğurt suyunda bolca bulunan riboflavin enerji oluşumunu sağlar, cildinizi korur. Ve en çok merak ettiğiniz de zayıflamadaki rolü!Yoğurt deyince ilk akla gelen ‘Kalsiyum’ yağ yakımını sağlar ve bu da daha kolay zayıflamanız anlamına gelir. Tam da istediğimiz gibi.. zayıflayalım ve hepsi de yağdan gitsin istemiyor muyduk? O zaman yoğurtlar sofraya!

Meyveli yoğurt yiyelim mi?
Bu alışkanlık aslında bizim mutfağa uygun değil. Meyveyi ayrı yemeyi seviyor ve yoğurdu da yemeğin yanında yiyoruz. Ara öğün olarak 1 kase yogurt yemek bile garip geliyor bazen. Ama bir yandan da sürekli aynı şeyi yemekten sıkılanlar için, tatlı tadı sevenler veya meyveyi tek başına yemeyi çok sevmeyenler için bir seçenek meyveli yoğurtlar. Diyet yapanlara uygun, şekersiz meyveli yoğurtlardan da ara öğün olarak kullanabilirsiniz, fakat bunları yediğinizde sadece yogurt yediğinizi düşünün. Yani günlük meyve ihtiyacınızı almış olmuyorsunuz. Bunun içine ilave kuru veya taze meyve eklemek daha doğru olur. Tam da burada özlelikle kabızlık şikayeti olanlara küçük bir tarif ;
1 kase yogurt + 1 çay kaşığı keten tohumu + 1 şeftali + 1 kuru kayısı + toz tarçın
Her gün değil ama haftada 2-3 gün bunu kahvatıdan once yemek bağırsak düzeninize iyi gelebilir

Kefir de bir seçenek
Daha önce bhsettiğim bu probiyotikler kefirde biraz daha fazla. Hatta bağışıklık sistemi güçlensin diye kefir içenleri duymuşsunuzdur. Kefir de çok sık aklınıza gelmiyor ama gün içindeki yoğurtlardan birinin yerine 1 bardak kefir eklenebilir. Kefirin de yağ oranı azaltılmış (light) olanları var.

Son düzenleme:
hahaha dervişin fikri neyse zikride o olurmuş rüyalarımızda bile poğça yiyoruz

Eki Görüntüle 849949 netten alıntı yaptımm allahım aşure tuzaklarından sen bizi koru:)))

teşekkürler nursena içinden 1kase aldım:)

)Eki Görüntüle 849959

ama ben böyle anne annemin evi özledim ev dediğin sobanın sesiyle inlicek demii ama şimdi nerde

ne guzel bi ortam.......

afiyet şifa olsun inşaallah ablacım....

kaç günlerdir evin içinde, çok bunalmıştır, bi erkek için kolay bi durum değil gerçekten ablacım
benim eşim bi pazar tüm gün evde olduğunda bile patlıyo sıkıntıdan.
neyse çoğu gitti azı kaldı inşaallah.....

kendin gibi rüyanda pek tatlı ablacım:)
hayır olsun inşaallah, hayırdır inşaallah.....

dafi abla noa çaydan sonra aklına gelenlere bak cidden :)afiyet olsun ama

sanırım tadı sana pek uygun gelmedi ama..sonunda eltimi hatırlayacağım bir yiyeceği bir daha yemezdim ben

ben de hemen bakayım o siteye..teşekkürler canım..hııı bir de kolay gelsin

merhabalar güzeller

iki gündür iş çok yoğun yazamadım ama cepten okudum dafi ve zeynep yakaladı beni akşam :) şöyle bir sorun varki cepte sorun var sadece okuyorum cevap yazamıyorum kk ya çözmeye çalışıyorum sorunu.

Dün için oruç tutan güzellerin oruçları kabul olsun yuvaları bereketli olsun muharrem ayımız hayırlara vesile olsun.

hepinizi kocaman öptümmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…