Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

acıktımm...kuzu ayağımda bir uyusa gidip bişeyler yicem ama....artık yemeklerimi yapma zamanıda geldi...

nevincim çıkamadın geçmişten...

amin, sağol ablacım.
sanada kolay gelsin.......

yok canım beğendim.
ilk önce ilk kaşıkta aradığım süt tadını bulamadım. hiç süt kokusu yoktu.yadırgadım. sonraki kaşıklarda hoşuma gitti. ama çok yapmışım doydum bitiremedim.

amiinn sağolasın yasemincim

selamun aleyküm kızlar...

can sıkıntımı yemeklerden cıkardım abuk subuk yedim yüzüm yok gelmeye ondan yokum sadece okuyorum sizden de kopamam o ayrı...
3. hafta babam hala hastanede...

cezanesi olan arkadaşım başınız saolsun...

Son düzenleme:
annammm puaça olurda gelmemmmiiiii inşallah kısmet olurda birgün görüşürüz bende böle tain olduktan sonraaa
hamur berekettir helede yoğurmuşsun bu ara evinize bereket gelcektir m
yoğurt ben çok sevirmm kahvaltıda illa yoğurt koyarım süzme olsa daha iyi de normal yoğurtta olur arkadaşlar kahvaltıda yoğurtmu yenir der hep
ailecek yeriz helede süzme yoğurdu ekmeğe sürecen tercihen köy ekmeği:))
üzeri süzme yoğurt pul biber çayla yerimm

sanırımm ekmek olayı zayıflamama engel:)))
olsun kemiklerim erimiyodur en azından:))))))))))))))

acıktımm...kuzu ayağımda bir uyusa gidip bişeyler yicem ama....artık yemeklerimi yapma zamanıda geldi...

nevincim çıkamadın geçmişten...
uykusuz olunca geceden benim kablolarım kısa devre yapıyo gündüz sinirrli oluyorumm

bir sürü çamaşır katlanacak beni bekliyo ben anca yemek le uğraştım eşim spora gitti gelir 1 saate
semizotunu yoğurtlu çok seviyoruz
ayıklayayımda yıkayımm börek yapmadım hafta sonuna erteledikk

geçmiş olsun baban istanbuldamı memlekettemi yatıyo nesi vardı kaçırmısım o ara
yeme konusuda hallederiz takma

ay çok sağol nursena güzel yorumlamışsın
rüyayı nasıl yorarsan öyle çıkar derler.
süzme yoğurdu bende çok severim. yazın köyde sürerim ekmeğin üstüne,üzerine pul biber ekerim. birkaç yaprakta taze soğan kopartırım.bahçeye oturup götürürüm nasıl geldi bu kilolar

canım çok üzüldüm yaa
Allah kimseyi ailesiyle imtihan etmesin. bilirim o sıkıntıyı. bizde babamı çok bekledik hastahanede çok zor bir süreç. Allah acil şifalar versin

saolun canlarım ..
Nursenacım lenfoma 4 yıldır var şuan tekrarladı...tedavi görüyor...iyiyim diyor..kardeşim orda yalnız olsalar daha zordu...

Dafi ablam rüyan çok güzel bence...bereket inşallah...

dün bende oruç tuttum Allah kabul etsin hepimizinkini..ama çok başım ağrıdı 3-4 gündür vardı oruçla aşırı şiddetlendi..bu günde devam edicektim korktum...Perşembe tutabilirim inşallah...

beslenmeme dikkat etmediğim için kendimi daha da kötü hissediyorum hala sporada başlamadım...ama dünden beri yavaştan dizginliyorum kendimi...

geçmiş olsun canım başının ağrısı gerginlik ağrısı olabilir. biraz rahatlamaya çalış

ayy bizde süzme yoğurdu kahvaltıda yerdik bekarkenee...şimdilerde gördüğüm yok...özlemişim iyimi...

uykusuzluk banada yaramıyo dediğin gibi sinirli ve halsiz oluyom...aman işleri hiç sorma...pi posta çamaşır astım ikinci yıkanıyo...ütülenceklerim duruyodu üstüne eklicem şimdi...tas kebabım pişmek üzre pattislerimde öyle...o arada size bakayım dedim..ev süprülcekti boşverdim üşenmessem yarın süpürücem...banyo duvarlarım elden geçmeli...daha bir ay olmadı temizlediğim ama buhardan hemen leş gibi oluyolar...onda elim varmıyo hiç...oy anam oy....

Vealeyküm selam canım...ne demek yüzüm yok...hiç öyle düşünme...böyle düşünürsek emin ol hiçbirimiz gelemeyiz buraya....

babanada Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah...

menüm...

kahvaltı: 12:00

1 yumurtayla melemen

2 dilim ekmek

1 kupa yeşilçay....

ara:9 luçay

akşam: 17:30

5 kaşık tas kebabı

5 kaşık patates püresi

1 kupa yeşilçay....

2 lt suyumda tamam...

bende akşam eşime pazar günü balık alamadık ,yarın pazara gitme şansım olsaydı gider alırdım ama salı pazarı çok uzak gözüm almıyor dedim.

bugün ezana yakın aradı hadi bugün iftarın benden olsun , hazırlan kapıya in dedi.bende hemen çıktım. gidip hamsi yedim geldim
şimdi bende kahve yapayım eşime ikram edeyim

Son düzenleme:

ohhh afiyet olsun ablacım...

benim eşimde az önce aradı gecikicem dedi...sesi kötü geliyodu sıkıntılı bir gün geçirdi galiba..gelsin bizde bir kayfe keyfi yaparız inşallah...yorgunluğunu alır kocamın....

benimkininde acelesi varmış askonun toplantısı var benim için bugüne aldılar gitmem lazım dedi kahvesini içti çıktı

bende menümü paylaşayım biraz cıs var ama neyse yarın telafi ederiz.
iki
sahur : iki bardak sütten sütlü çay,iki dilim ekmek( Hepsini bitiremedim yarısı kaldı ) bir çatal ucu peynir, 1 kupa yeşil çay

akşam : üç dilim beyaz ekmek ( dilimler küçüktü )1 porsiyon hamsi, salata

az önce saat 18, 55 te 1 dilim ekmek kadayıfı ( az kaymaklı ) 1 fincan türk kahvesi
su henüz iki bardak içtim.

yena yine yoğun herhalde uğramadı bu ara

esrada gelemedi. bugün yorulmuştur hastahanelerde. tahliller hemen çıkmaz herhalde. sonuçlar iyi çıkar inşallah

kızlar zehrada gelmedi özledik kendilerini

Merhaba arkadaşlar
Ben de bugün güne adet sancısı ile başladım normalde ilk gün olurdu ama bu sefer ikinci gün vurdu beni ( Çok fena çokkk yürüyemiyorum bile. İşe de gidemedim o yüzden bugün evde geçti. Öğleden beri birkaç kez siteyi dolaştım ama yazacak mecalim yoktu şimdi ise hazır evdeyim menümü yazayım bari dedim :))
Sabah 6' da sancı dolayısıyla kayınvalidemin elinden ballı ılık şerbet :)
13:30' a kadar yatış ve yemekte peynir domates salatalık yumurta ve gül reçeli bir dilim köy ekmegi.
15:45 gibi de çikolata+muz ((
18:00'da bir tabak ezogelin çorba bir kepçe kuru fasulye ve salata. Ekmek yiyemedim aşırı doymuştum. ha bir de 1 bardak ayran.2 bardak su içebildim ancak. Bakalım belki şimdi yeşilçay falan içebilirim.

Foruma bakınca mutlu hissediyorum kendimi. Güzel dostluklar kurulmuş ve hala da kuruluyor :) Günümüz dünyasında ne yazık ki gittikçe azalan ve hatta unutulan duygular burda yaşatılıyor. Yüzünü birkez bile görmediğin biri için güzel temennilerde bulunmak hayır dua etmek ve onun acısı ile üzülüp derdi ile dertlenebilmek. çok güzel ve mutlu edici. Bilmiyorum niye ama söylemek istedim. sanırım regl duygusallığı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…