merhabalar güzeller
iki gündür iş çok yoğun yazamadım ama cepten okudum dafi ve zeynep yakaladı beni akşam :) şöyle bir sorun varki cepte sorun var sadece okuyorum cevap yazamıyorum kk ya çözmeye çalışıyorum sorunu.
Dün için oruç tutan güzellerin oruçları kabul olsun yuvaları bereketli olsun muharrem ayımız hayırlara vesile olsun.
hepinizi kocaman öptümmmmm
yok canım beğendim.dafi abla noa çaydan sonra aklına gelenlere bak cidden :)afiyet olsun ama
sanırım tadı sana pek uygun gelmedi ama..sonunda eltimi hatırlayacağım bir yiyeceği bir daha yemezdim ben
ben de hemen bakayım o siteye..teşekkürler canım..hııı bir de kolay gelsin
amiinn sağolasın yasemincimmerhabalar güzeller
iki gündür iş çok yoğun yazamadım ama cepten okudum dafi ve zeynep yakaladı beni akşam :) şöyle bir sorun varki cepte sorun var sadece okuyorum cevap yazamıyorum kk ya çözmeye çalışıyorum sorunu.
Dün için oruç tutan güzellerin oruçları kabul olsun yuvaları bereketli olsun muharrem ayımız hayırlara vesile olsun.
hepinizi kocaman öptümmmmm
annammm puaça olurda gelmemmmiiiii inşallah kısmet olurda birgün görüşürüz bende böle tain olduktan sonraaaselamun aleyküm güzeller
birden bire bir şarkı geldi aklıma
gülme komşuna
gelir başına
sakın atma bu sözümü yabana
bakıpta gülme gülüpde geçme
sora gülerler sanadaa
nursena bugünde ben gördüm rüyaa
ankara yolunda bozüyük yakınlarında bir yerde bir dinlenme tesisindeymişim.bir leğen hamur yoğurmuşumpoğçalar yapıp tepsilere dizmişim . üç dört tepsi var. elimde beyaz kağıtlara birşeyler yazıyorum.tepsinin birisindeki poğçaların altına koyuyorum.sonrada yanıma bir görevli çağırdım.18 yaşlarında bir çocuk geldi yanıma.görevliye diyorumki şimdi bir arkadaşım gelicek buraya bu poğçaları pişirip o arkadaşıma verin, bunları yolluk yapsın diyorum. adres yazıp, mektup yazıp poğçaların içine koydum. bunu arkadaşıma anlatın diyorum.
bakıyorum asu gelmiş yanıma asuya diyorumki'' bu poğçaları yaptım, buraya bırakıyorum içine mektup yazıp koydum.nursenalar butaraflara geliyorlarmış. kalıcak yerleri yokmuş. bende davet ettim'' gelirlermi bilmiyorum diyorum.oda diyorki ''sen görevini yapmışsın,artık kendisi bilir.neticede hiç bilmedikleri memlekete gidip, bilmedikleri insanlarla kalıyorlar.seni en azından tanıyor.gelirler belki ''diyor.o arada görevli yanıma gelip ''abla diğer tepsileride pişirelimmi '' diyor.yok ben onları pişiririm diyorum. bakıyorum yere ateş yakmışım.hiç dumansız kırıstal gibi kor olmuş. asuya burda pişer herhalde bu tepsi diyorum. tepsiyi bebek kundaklar gibi sarmışız, asuyla kundağın iki ucundan tuttuk korun içine yerleştirecektikki telefonun sesine uyandım
ben pek kısa rüya görmem. gördüğüm rüyalar genellikle filim gibidir
yoğurt ben çok sevirmm kahvaltıda illa yoğurt koyarım süzme olsa daha iyi de normal yoğurtta olur arkadaşlar kahvaltıda yoğurtmu yenir der hepYOĞURT ZAYIFLATIRMI...kısmetlisin yani hımm bebek kundaklar derken hadi hayırlısı bu ara içimden birimiz hamile kalcak gibi:)))))))))))))))))))
Evet zayıflatır! Sadece zayıflatmakla da kalmaz, tok tutar, tatlı krizine iyi gelir, kemikleri güçlendirir, kas kitlesini korur, yağ yakımında etkilidir ve bağışıklık sisteminde büyük rolü vardır.
Günde 2 kez yoğurt
Görüştüğüm herkese mutlaka sorarım. Günde kaç kez yoğurt yersiniz? Cevap %80 aynıdır. Yemeğin yanına yakışırsa, yani dolma yiyorsam mutlaka yoğurt yerim. Ya da masada yoğurtlu bir salata var ise Bir de mantı üzerinde tabii. Yemeğin yanına yakışmasını beklemeyin. Siz sofranıza 1 kase yoğurt hep koyun.
Zayıflatıyor mu?
Hiçbir besin tek başına zayıflatmaz diyoruz ya.Yoğurt için de aynı şey geçerli, sadece yogurt yiyerek zayıflamaya çalışırsanız yukarıda saydığım faydaları göremezsiniz. Tek bir besin size zarar verir. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan bir beslenme düzeniniz olacak ve bu programın içinde mutlaka 1 bardak süt +1-2 kase de yoğurt olacak. İşte o zaman bu faydaları görebilirsiniz.
Hayat İçin ! Güçlü olmak için !
Yoğurdun içinde bulunan ve bağışıklık sistemine çok iyi gelen bakterilere probiyotikler diyoruz.Probiyotik ; for life Hayat İçin anlamına geliyor. Bizi ayakta tutan, hastalıklara karşı koruyan bu bakteriler bağırsaklarımızda yaşıyor. Hergün yogurt yerseniz bu gerekli bakterileri sürekli vücudunuza sağlarsınız ve vücudunuz mikroplara karşı daha güçlü savunma sistemi kurabilir. Kısacasıyoğurt size güçlü yapar.
Kilo verirken destek oluyor
Bir insan mutlu olmak için ne ister? Önce sağlık Besinler bunu sağlayabilir mi? Kesinlikle evet.. tabiiki hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeyi yogurt devreye girip değiştiremez.. ama yogurt içindeki vitaminler ile emin olun sizin sağlığınız için elinden geleni yapar. Yoğurt suyunda bolca bulunan riboflavin enerji oluşumunu sağlar, cildinizi korur. Ve en çok merak ettiğiniz de zayıflamadaki rolü!Yoğurt deyince ilk akla gelen Kalsiyum yağ yakımını sağlar ve bu da daha kolay zayıflamanız anlamına gelir. Tam da istediğimiz gibi.. zayıflayalım ve hepsi de yağdan gitsin istemiyor muyduk? O zaman yoğurtlar sofraya!
uykusuz olunca geceden benim kablolarım kısa devre yapıyo gündüz sinirrli oluyorummacıktımm...kuzu ayağımda bir uyusa gidip bişeyler yicem ama....artık yemeklerimi yapma zamanıda geldi...
nevincim çıkamadın geçmişten...
selamun aleyküm kızlar...
can sıkıntımı yemeklerden cıkardım abuk subuk yedim yüzüm yok gelmeye ondan yokum sadece okuyorum sizden de kopamam o ayrı...
3. hafta babam hala hastanede...
cezanesi olan arkadaşım başınız saolsun...
ay çok sağol nursena güzel yorumlamışsınannammm puaça olurda gelmemmmiiiii inşallah kısmet olurda birgün görüşürüz bende böle tain olduktan sonraaa
hamur berekettir helede yoğurmuşsun bu ara evinize bereket gelcektir m
yoğurt ben çok sevirmm kahvaltıda illa yoğurt koyarım süzme olsa daha iyi de normal yoğurtta olur arkadaşlar kahvaltıda yoğurtmu yenir der hep
ailecek yeriz helede süzme yoğurdu ekmeğe sürecen tercihen köy ekmeği:))
üzeri süzme yoğurt pul biber çayla yerimm
sanırımm ekmek olayı zayıflamama engel:)))
olsun kemiklerim erimiyodur en azından:))))))))))))))
uykusuz olunca geceden benim kablolarım kısa devre yapıyo gündüz sinirrli oluyorumm
bir sürü çamaşır katlanacak beni bekliyo ben anca yemek le uğraştım eşim spora gitti gelir 1 saate
semizotunu yoğurtlu çok seviyoruz
ayıklayayımda yıkayımm börek yapmadım hafta sonuna erteledikk
canım çok üzüldüm yaaselamun aleyküm kızlar...
can sıkıntımı yemeklerden cıkardım abuk subuk yedim yüzüm yok gelmeye ondan yokum sadece okuyorum sizden de kopamam o ayrı...
geçmiş olsun canım başının ağrısı gerginlik ağrısı olabilir. biraz rahatlamaya çalışsaolun canlarım ..
Nursenacım lenfoma 4 yıldır var şuan tekrarladı...tedavi görüyor...iyiyim diyor..kardeşim orda yalnız olsalar daha zordu...
Dafi ablam rüyan çok güzel bence...bereket inşallah...
dün bende oruç tuttum Allah kabul etsin hepimizinkini..ama çok başım ağrıdı 3-4 gündür vardı oruçla aşırı şiddetlendi..bu günde devam edicektim korktum...Perşembe tutabilirim inşallah...
beslenmeme dikkat etmediğim için kendimi daha da kötü hissediyorum hala sporada başlamadım...ama dünden beri yavaştan dizginliyorum kendimi...
annammm puaça olurda gelmemmmiiiii inşallah kısmet olurda birgün görüşürüz bende böle tain olduktan sonraaa
hamur berekettir helede yoğurmuşsun bu ara evinize bereket gelcektir m
yoğurt ben çok sevirmm kahvaltıda illa yoğurt koyarım süzme olsa daha iyi de normal yoğurtta olur arkadaşlar kahvaltıda yoğurtmu yenir der hep
ailecek yeriz helede süzme yoğurdu ekmeğe sürecen tercihen köy ekmeği:))
üzeri süzme yoğurt pul biber çayla yerimm
sanırımm ekmek olayı zayıflamama engel:)))
olsun kemiklerim erimiyodur en azından:))))))))))))))
uykusuz olunca geceden benim kablolarım kısa devre yapıyo gündüz sinirrli oluyorumm
bir sürü çamaşır katlanacak beni bekliyo ben anca yemek le uğraştım eşim spora gitti gelir 1 saate
semizotunu yoğurtlu çok seviyoruz
ayıklayayımda yıkayımm börek yapmadım hafta sonuna erteledikk
selamun aleyküm kızlar...
bende akşam eşime pazar günü balık alamadık ,yarın pazara gitme şansım olsaydı gider alırdım ama salı pazarı çok uzak gözüm almıyor dedim.
bugün ezana yakın aradı hadi bugün iftarın benden olsun , hazırlan kapıya in dedi.bende hemen çıktım. gidip hamsi yedim geldim
şimdi bende kahve yapayım eşime ikram edeyim
benimkininde acelesi varmışohhh afiyet olsun ablacım...
benim eşimde az önce aradı gecikicem dedi...sesi kötü geliyodu sıkıntılı bir gün geçirdi galiba..gelsin bizde bir kayfe keyfi yaparız inşallah...yorgunluğunu alır kocamın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?