Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geçmişolsun. istersen hayıt suyu iç biraz. belki iyi gelir. bir müddet dene istersen

anlatımın çok hoş ya :)
Allah eksikliğini göstermesin o puzzleın
Canım benim dikkat et kendine.
Baban gitgide toparlanır inşallah, kendini rahat tutmaya çalış, yemeği falan da takma kafana hiç.
Allah şifasını versin hayırlısıyla inşallah

Ah ah o regl sancısı beni de mahvediyor. Ne olacak sonum bilmiyorum. Annem bile kaç yaşına gelmiş hala yatak döşek yatıyo regl olunca. Geleceğimi görür gibi olup korkuyorum
Çook geçmiş olsun sana da

bana diyorsun zannedersem geçen hafta cenazem var yazmıştım sağol canım düşündüğün için Allah geride kalanlara ömür versin.

Son düzenleme:

su iki bardak içtim derkennn...bütün gün içtiğin su miktarımı bu ablacımm...

bu arada hiç ekmek kadayıfı yemedim çokta merak ediyorum doğrusu ama hiç nasip olmadı....hayret nasıl eksik kaldım acabaa...

yena yine yoğun herhalde uğramadı bu ara

esrada gelemedi. bugün yorulmuştur hastahanelerde. tahliller hemen çıkmaz herhalde. sonuçlar iyi çıkar inşallah

kızlar zehrada gelmedi özledik kendilerini

zehra yakında dönücem demişti ama hala haber yok...inşallah herşey yolundadır....

iyi akşamlar güzeller. Nevinim babacığına Allah şifa versin bende bilmlyordum dualarımızı eksik etmeyelim canım. Kızlarrrr en yakın zamanda hamsi ve tas kebabı yapmam lazımmm:))

kimsecikler yok zaten benim sızma vakti geliyor uzandığım yerden dlzi bakıyorum oldum olası çalıkuşunu severim ona bakıyorum takıldım kalkım herkese hayırlı gecelerrrr Hastalara şifa dertlilere deva okuyanlarımıza zihin açıklığı bizlerede eksi eksi kg ler gelsin kızlar. Dafim bu hafta hepmi oruç tutucaksın? İyi geceler

saol canım hoşbulduk .cep arada takılıyor bi cevap yazıyorum gidlyor gitmiyor kafasına göre.sen nasılsın? Küccük kuzular nasıl?

çok akıllı telefon olmak kolay değil ablacım...

ben iyiyim ama kuzum mızmız geceden uykusuzum dolayısıyla biraz başım ağrıyo....kuzu ayağımda şuan uyursa bende gidip yatıcam inşallah...vucudunda ve yüzünde isilik gibi döküntü oldu...omu rahatsız ediyo acaba...değişik bişeyde yiyip içmiyoki bşey dokundu desem....olmassa doktora gidicez...

evet canım 1 bardak sahurda, bir bardak akşam içtim.ama yemekten sonra 1 litre oldu içtiğim.

iyi geceler canım.
yok kısmetse aşure günü tutarım artık

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım. inşallah ciddi bir şey çıkmaz.

esraamm nerdesin? nasıldı annenin sonuçları?

iyi aksamlar kızlarrrrr
menümü paylaşayım dedim..2 gündür artı çıkınca üzüldüm
bugün az yedim dengelemek için.. napayım yoksa cok suçlu hissedıorum kendimi..

sabah 10.30
3 galeta
3küp peynir
3ceviz
1 fincan yeşil çay

ara 13.00
kocaman bir nar

ögle 15.00
8yemek kasıgı tazefasülye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

aksam 18.00
4yemek kasıgı taze fasülye
4 kasık yogurt

ama bir sikayetim var..bugün hiç su içmek istemedim..
hep zorla içtim..
750ml cam sisem var..
2.sini yeni bitirdim yani toplamda 1.5litre yaptı biliyorum az
ama onu da zorla içtimmm hiç su içesim yooooookkkkkkkkkkkk

Ayyy kizlar bütün geçmisi okuyamiycagim bugün....
Dünden beri hastaliktan geberip gidecem :S bogazlarim coook agriyor birde burnum hem tikali hem akiyor... halsizlikte isin cabasi... okulda mahv oldum 2 gündür... yarinda mahv olmaya devam...

Puzzle siparişleri vermiştim cumartesi günü, kargoya verildi mesajı geldi şimdi. Çok mutlu oldum :)
Aranızda benim kadar puzzle seven var mıı??

Puzzle bayilirim... Yanliz Isviçre'de tanesi yaklasik en az 50tl... Bu aralar ona para harciycak param yok keske olsada alsam :) bir dahaki ay onada buutce ayirayim canim cekti napam

hadi hepinize iyi geceler!! Dusa girip yatacagim...

canım geçmiş olsun ben bunu görmemişim.
sadece yediğinden olmayabilir zeynepcim. kullandığın deterjanda alerji yapabilir.

nevincim geçmiş olsun babana..Allah şifa versin canım..
yüzüm yok deme,zor zamanlar geçiriyorsun hangimizde olmadı ki..
toparlarsın canım yeter ki sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…