canım geçmişolsun. istersen hayıt suyu iç biraz. belki iyi gelir. bir müddet dene istersenMerhaba arkadaşlar
Ben de bugün güne adet sancısı ile başladım normalde ilk gün olurdu ama bu sefer ikinci gün vurdu beni( Çok fena çokkk yürüyemiyorum bile. İşe de gidemedim o yüzden bugün evde geçti. Öğleden beri birkaç kez siteyi dolaştım ama yazacak mecalim yoktu şimdi ise hazır evdeyim menümü yazayım bari dedim :))
Sabah 6' da sancı dolayısıyla kayınvalidemin elinden ballı ılık şerbet :)
13:30' a kadar yatış ve yemekte peynir domates salatalık yumurta ve gül reçeli bir dilim köy ekmegi.
15:45 gibi de çikolata+muz((
18:00'da bir tabak ezogelin çorba bir kepçe kuru fasulye ve salata. Ekmek yiyemedim aşırı doymuştum. ha bir de 1 bardak ayran.2 bardak su içebildim ancak. Bakalım belki şimdi yeşilçay falan içebilirim.
Foruma bakınca mutlu hissediyorum kendimi. Güzel dostluklar kurulmuş ve hala da kuruluyor :) Günümüz dünyasında ne yazık ki gittikçe azalan ve hatta unutulan duygular burda yaşatılıyor. Yüzünü birkez bile görmediğin biri için güzel temennilerde bulunmak hayır dua etmek ve onun acısı ile üzülüp derdi ile dertlenebilmek. çok güzel ve mutlu edici. Bilmiyorum niye ama söylemek istedim. sanırım regl duygusallığı :))))
canım geçmişolsun. istersen hayıt suyu iç biraz. belki iyi gelir. bir müddet dene istersen
hayıt suyu diye yazıp arattırırsan çıkar. ben bir ara içtim çok faydasını gördümCanım teşekkür ederim sağolasın. Hayıt suyu ne olaki ???
canım geçmişolsun. istersen hayıt suyu iç biraz. belki iyi gelir. bir müddet dene istersen
anlatımın çok hoş ya :)elizabeth_bath siz puzzly dediniz yaa benim ev her daim puzzly gibi çocuklar ve eşim sayesinde akşama kadar birleştiriyom sabah geri bozuluyo:)))))))))))))))
hele oyuncaklar salona geldimi pc de oyun oynuyomuş gibi kendimi maryo gibi hissediyom oyuncakların üzerinden basmadan bonus toplayarak yürümek zor oluyo:)))))))))))
sabah sabah neler geldi a aklıma
Canım benim dikkat et kendine.selamun aleyküm kızlar...
can sıkıntımı yemeklerden cıkardım abuk subuk yedim yüzüm yok gelmeye ondan yokum sadece okuyorum sizden de kopamam o ayrı...
3. hafta babam hala hastanede...
cezanesi olan arkadaşım başınız saolsun...
Merhaba arkadaşlar
Ben de bugün güne adet sancısı ile başladım normalde ilk gün olurdu ama bu sefer ikinci gün vurdu beni( Çok fena çokkk yürüyemiyorum bile. İşe de gidemedim o yüzden bugün evde geçti. Öğleden beri birkaç kez siteyi dolaştım ama yazacak mecalim yoktu şimdi ise hazır evdeyim menümü yazayım bari dedim :))
Sabah 6' da sancı dolayısıyla kayınvalidemin elinden ballı ılık şerbet :)
13:30' a kadar yatış ve yemekte peynir domates salatalık yumurta ve gül reçeli bir dilim köy ekmegi.
15:45 gibi de çikolata+muz((
18:00'da bir tabak ezogelin çorba bir kepçe kuru fasulye ve salata. Ekmek yiyemedim aşırı doymuştum. ha bir de 1 bardak ayran.2 bardak su içebildim ancak. Bakalım belki şimdi yeşilçay falan içebilirim.
Foruma bakınca mutlu hissediyorum kendimi. Güzel dostluklar kurulmuş ve hala da kuruluyor :) Günümüz dünyasında ne yazık ki gittikçe azalan ve hatta unutulan duygular burda yaşatılıyor. Yüzünü birkez bile görmediğin biri için güzel temennilerde bulunmak hayır dua etmek ve onun acısı ile üzülüp derdi ile dertlenebilmek. çok güzel ve mutlu edici. Bilmiyorum niye ama söylemek istedim. sanırım regl duygusallığı :))))
selamun aleyküm kızlar...
can sıkıntımı yemeklerden cıkardım abuk subuk yedim yüzüm yok gelmeye ondan yokum sadece okuyorum sizden de kopamam o ayrı...
bende menümü paylaşayım biraz cıs var ama neyse yarın telafi ederiz.
iki
sahur : iki bardak sütten sütlü çay,iki dilim ekmek( Hepsini bitiremedim yarısı kaldı ) bir çatal ucu peynir, 1 kupa yeşil çay
akşam : üç dilim beyaz ekmek ( dilimler küçüktü )1 porsiyon hamsi, salata
az önce saat 18, 55 te 1 dilim ekmek kadayıfı ( az kaymaklı )1 fincan türk kahvesi
su henüz iki bardak içtim.
yena yine yoğun herhalde uğramadı bu ara
esrada gelemedi. bugün yorulmuştur hastahanelerde. tahliller hemen çıkmaz herhalde. sonuçlar iyi çıkar inşallah
kızlar zehrada gelmedi özledik kendilerini
iyi akşamlar güzeller. Nevinim babacığına Allah şifa versin bende bilmlyordum dualarımızı eksik etmeyelim canım. Kızlarrrr en yakın zamanda hamsi ve tas kebabı yapmam lazımmm:))
saol canım hoşbulduk .cep arada takılıyor bi cevap yazıyorum gidlyor gitmiyor kafasına göre.sen nasılsın? Küccük kuzular nasıl?
hoşgeldin ablacım....
saol canım hoşbulduk .cep arada takılıyor bi cevap yazıyorum gidlyor gitmiyor kafasına göre.sen nasılsın? Küccük kuzular nasıl?
evet canım 1 bardak sahurda, bir bardak akşam içtim.ama yemekten sonra 1 litre oldu içtiğim.su iki bardak içtim derkennn...bütün gün içtiğin su miktarımı bu ablacımm...
bu arada hiç ekmek kadayıfı yemedim çokta merak ediyorum doğrusu ama hiç nasip olmadı....hayret nasıl eksik kaldım acabaa...
zehra yakında dönücem demişti ama hala haber yok...inşallah herşey yolundadır....
iyi geceler canım.kimsecikler yok zaten benim sızma vakti geliyor uzandığım yerden dlzi bakıyorum oldum olası çalıkuşunu severim ona bakıyorum takıldım kalkım herkese hayırlı gecelerrrr Hastalara şifa dertlilere deva okuyanlarımıza zihin açıklığı bizlerede eksi eksi kg ler gelsin kızlar. Dafim bu hafta hepmi oruç tutucaksın? İyi geceler
evet canım 1 bardak sahurda, bir bardak akşam içtim.ama yemekten sonra 1 litre oldu içtiğim.
iyi geceler canım.
yok kısmetse aşure günü tutarım artık
çok akıllı telefon olmak kolay değil ablacım...
ben iyiyim ama kuzum mızmız geceden uykusuzum dolayısıyla biraz başım ağrıyo....kuzu ayağımda şuan uyursa bende gidip yatıcam inşallah...vucudunda ve yüzünde isilik gibi döküntü oldu...omu rahatsız ediyo acaba...değişik bişeyde yiyip içmiyoki bşey dokundu desem....olmassa doktora gidicez...
Puzzle siparişleri vermiştim cumartesi günü, kargoya verildi mesajı geldi şimdi. Çok mutlu oldum :)
Aranızda benim kadar puzzle seven var mıı??
canım geçmiş olsun ben bunu görmemişim.çok akıllı telefon olmak kolay değil ablacım...
ben iyiyim ama kuzum mızmız geceden uykusuzum dolayısıyla biraz başım ağrıyo....kuzu ayağımda şuan uyursa bende gidip yatıcam inşallah...vucudunda ve yüzünde isilik gibi döküntü oldu...omu rahatsız ediyo acaba...değişik bişeyde yiyip içmiyoki bşey dokundu desem....olmassa doktora gidicez...
selamun aleyküm kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?