Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gokce_Iremim sanada geçmiş olsun. bugünlerde herkes hasta havalardan sanırım.

Çook geçmiş olsun.
Pahalı bir hobi oluyor bir zaman sonra. Çünkü ciddi ciddi yaptığım dönemlerde haftada bir tane bitiriyorum ve maddi sıkıntıya sokuyo beni de
ama bir sikayetim var..bugün hiç su içmek istemedim..
hep zorla içtim..
750ml cam sisem var..
2.sini yeni bitirdim yani toplamda 1.5litre yaptı biliyorum az
ama onu da zorla içtimmm hiç su içesim yooooookkkkkkkkkkkk
ben su içmeyi çok sevsem de hep unutuyorum su içmeyi gün içinde

slm akşam eşimle yürüyüşe gittik adamıda masrafa sokuverim antreye yolluk aldık sonra eve geldim halılarım gelmiş yıkamadan onları seriverdim kızın ödevi derken uyudular 1 kasa nar vardı onları ayıkladık sattlerce tek tek eşimle sıktık suyunu koyduk buzluğa burda böle yapıyo millet deli gibi nar sıkıyolar her yer nar bahçesi olunca

ellerimde sıktım robotta sıkınca acıyo tadı
ayni velhasılı kas yaptım bol bol:))
kollarım ağrıyiiiii(

uyku modumu aldım uyuyayım daha oturursam sabah 7 de tarlasını çekirge basmış çifçi gibi otururum yatağın başında

öpüldnüz

hasta arkadaşlarım geçmiş olsun yakın olsakta nar suyu ikram ediversem size

yolcuu antibiyotiik falan çok aldıya ilaç içirdiysen vücut tepki vermiştir
bide oyun oynarken falan halıya sürtmüş olabilir

yenaa gelmemşin gene

yasemin iş ne oldu deişiklik falan vardı bi ara

selam hatunlaaar demindir okuyup duruyorum bir surude begenide bulundum meger yanlis yeri okuyormusum sersemlemisim birde diyorum bi gun bakmadim ne kadar yeni hatun katilmis aramiza diye ahahahhaha

herkese hayırlı birgün diliyorum geçmiş olsun dilekleriniz için saolun...

tabiki herşey biz insanlar için tevekkülde ve duada çare var...

dün akşam eltim saolsun kek+ börek yollamış ama kahvaltıya bıraktım.1 di,lim börek 1 dilim kek yedim. zaten evde sorun yaşamıyorum eskisi gibi eşimde dikkat ettiği için. trigliseridi çok yüksek çıktı o yüzden spor artı diyet yapıyor ama sadece kırmızı et diyeti..o kadar yediki son zamanlarda ona bağlıyorum özellikle iş yoğunluğundan hep dışarda yedi...

bende çıkabilsem şu koşu bandına herşey daha güzel olucak...

selamlar,

nasılsınız? keyifler nasıl? ben iyiyim şükür. biraz midem rahatsız ama geçer umarım bugün. dün annemin tahlil işlerini hallettik, çok yorucuydu ama bitti şükür. sonuçlar 1 ay sonra falan çıkacak, dnasına bakılıyor kanın. hepiniz güzel dilekleriniz için sağolun canlar :)
dün çok yorulmuştuk. akşam eşimle kardeşim hadi sizi yemeğe götürelim dediler. gittik, 4 kişi 3 kiloya yakın et yemişiz. ben eti beyler kadar çok yemedim ama tereyağ ile pideden yedim. felekten bi gece çaldık anlayacağınız. tabi gece yatarken bile o kadar tok olunca sabah bi kalktım ki midem ağrıyor. bugün hafif geçireceğim günü. cumaya kilomu korursam benden iyisi yok. zaten 78 kgmı sabitlemek benim için hayaldi 80ler kabusundan sonra. haftasonu da memlekete gideceğiz tek günlüğüne. keyfime diyecek yok anlayacağınız :))

Elizcim ben de puzzle çok severim, hediye olarak almaya da bayılıyorum. bi tane tablo hayalimiz var eşimle puzzledan 2000 parça. bu kış yaparız umarım.

Nursena, Dafi abla rüyalarınıza çok güldüm, harikasınız :)

Meryemcim ben de hemen artı çıkıyorum fazla kaçırsam, hayat böyle olacak sanırım evet. n'apalım biz de bi gün çok yersek, bi gün dikkat ederiz ideal kiloya inince :)

Nevinim kendini hırpalama, ne zaman iyi hissedersen o zaman başla. zaten zor zamanlar geçiriyorsun, bi de hazır değilken kendini yorma diyetle. iyi olacak her şey inşallah. Allah acil şifalar versin babana.

Yasemin abla ben de çalıkuşunu hep çok sevdim, şimdi de bayıla bayıla izliyorum. çocukken Kenan Kalava gıcık oluyordum, kitaptaki Kamrana benzemiyordu hiç. şimdi tam olmuş, çok beğendim diziyi. zaten kitap en sevdiklerimdendi hep :) her salı anneme gidiyoruz çalıkuşu derdine. belki onun için tv alırız eve :) gerçi dün akşam yemeğe ve maça kurban gitti ama.

Erinyyy çok güldüm sana, gitmiş başka topiği okumuş beğenmiş :)
bu kızlar ne çabuk zayıflamış da demedin mi

selam canım...
aklımdan çıkmış annenin tahlil sonuçları iyi çıkar inşallah canım...

kendimi sıkmazsam her konuda başarısız hissediyorum bir yerden başlamam lazım...bende 89,9 görmek istiyorum artık...

1 ayda görürsün o rakamı. yeter ki içini ferah tutarak başla. iyi olacak her şey inşallah canım. sen şükür bilen, hiçbir şekilde hayattan kopmayan birisin, kendine başarısız deme. sadece konsantrasyon sorunu yaşıyorsun yoğunluktan. onu da çözeceksin ben biliyorum.

Selamün aleyküm...

nasılsınızz....

geçmiş olsun canım. inşallah ciddi bir şey çıkmaz.

esraamm nerdesin? nasıldı annenin sonuçları?

sağol canım....

canım geçmiş olsun ben bunu görmemişim.
sadece yediğinden olmayabilir zeynepcim. kullandığın deterjanda alerji yapabilir.

sağol ablacım...olabilir ama deterjanda değişmedimki....

olabilir canım iki şişe peş peşe bitirdik ama nerdeyse 10 gündür ilaç içmiyo...alerjik gibi ama neyse artık ya yarın yada cuma günü gidicez doktora bakalım artık neymiş....

Son düzenleme:
inşallah canım benden çok sen inanıyorsun bana...
Selamün aleyküm...

olabilir canım iki şişe peş peşe bitirdik ama nerdeyse 10 gündür ilaç içmiyo...alerjik gibi ama neyse artık ya yarın yada cuma günü gidicez doktora bakalım artık neymiş....
aleyküm selam..

Zeynepçim geçmiş olsun kuzuna...

selamun aleyküm güzeller
günayyydınnnnn kızlarrrr dafi bugün sızdın heralde uyanamamışsınn dürtüyorum hepinizi
sızmadım sızmadım marankiyi izliyordum.
kızlar maranki deyox yapmadan hamile kalmayın diyor özellikle erkeklerde yapmalı diyor.

of afiyet olsun esracım
sen onu hemen telafi edersin.mide sağlıklı beslenmeye alışınca 1 öğün sağlıksız yemeğe tahammül edemiyor hemen sinyal veriyor

ohh yemeklerimide koydum pişiyoo....kuzu uyuyuncada banyolara giricem inşallahh...yapayımda kafam rahat etsin yoksa aklım hep orda...bide evi süpürürüm bugünlük yeter....bi posta çamaşır topladım onlar katlancakk...cuma günü günümüz varmış komşum haber verdii...perşembe dicek diye ödüm koptu bian ama neyseki cumaymışş....ya pazar günü hava güzel olursa çamlıcada piknikvari bir kahvaltı yapalım diyoruz....değişiklik olur bizede....

slm kızlar sabahtan koştur koştur evi süpürdümm sildimm
kızı almaya gittim okula ordan eşimi aldım doğru balıkçıya gittim hamsimizide aldık akşama aa asuu hep senmi yicen canımmmm hböylellikle hamsi furyasına katıldım bende yalnız ayıklanacak hiç kılçıksız yiyo cadılar 3 te kızı alayım geleyimde ondan sonra ayıklarımm çamaşır hiç bitmiyo yolcu yawww
koca binada en çok elektirik bana geliyo
binanın altındaki bazı dükkanlar bile daha az geliyo o derece yanii adam faturalara çalışıyo zaten:)

aynenn....adam bu makineyi boş görmek nasip olmıcak heralde diyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…