Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm güzeller

sızmadım sızmadım marankiyi izliyordum.
kızlar maranki deyox yapmadan hamile kalmayın diyor özellikle erkeklerde yapmalı diyor.

nasıl yani detoxs mu biraz açarmısın yada hangi programmış adını verirsern izleriz videosunu
hamsi hamsi diye diye benim bile canım çekti ki pek sevmem...

of afiyet olsun esracım
sen onu hemen telafi edersin.mide sağlıklı beslenmeye alışınca 1 öğün sağlıksız yemeğe tahammül edemiyor hemen sinyal veriyor

ateşim falan çıktı bikaç saat önce, kusma ve ishal de var. hep böyle oluyor bana artık, biraz fazla yiyeyim hemen etkiliyor. patates haşladım, su da içemiyorum.

çok sağol ablacım.

kızlar zehrada gelmedi özledik kendilerini

aynen........

güle güle kullan yolluğunu:)
hayırlı olsun....

geçen tvde aliişandan gördümD
denicem dedim ama denemedim daha, narı eline aldı, küçük deldi, o delikten önce emerek içti narın suyunu:))))
sonrada o narı limon gibi bir bardağa o delikten sıktı, ilk defa gördüm narın öyle tüketilebileceğini, hoşuma gitti aslında, bi ara denicem güzel bi usulmü diye.
nar çok faydalı, yemek lazım mevsiminde bol bol, kan yapıyo yanlış bilmiyosam nar yemek.

ateşim falan çıktı bikaç saat önce, kusma ve ishal de var. hep böyle oluyor bana artık, biraz fazla yiyeyim hemen etkiliyor. patates haşladım, su da içemiyorum.

çok sağol ablacım.

geçmiş olsun canım ya......:26:

nasıl yani detoxs mu biraz açarmısın yada hangi programmış adını verirsern izleriz videosunu

hamsi hamsi diye diye benim bile canım çekti ki pek sevmem...
canım fox ta nagehan alçı nın programında anlattı

çok sağol ablacım.
geçmiş olsun canım

oh balığıda yedin afiyet olsun

halılarıda temizlettin güle güle kirletin.yolluğunuda güle güle kullan canım.
o kadar narı ayıklamakta zor olur.

menüm....

kahvaltı: 12:00

2 dilim t.b.ekmek

2 yumurta

2 kk kadar peynir

1 tatlı kaşığı tereyağlı bal

1 y.k.tahinli pekmez

1 kupa yeşilçay.....

ara: 9 lu çay

akşam: 18:00

8 kaşık fasulye

4 kaşık bulgur pilavı

1 kase yoğurt....

birazdan yeşilçayımıda içicemm...suyum 2 litre oldu yatana kadar 1 litre daha içerim...

kızlar ben bugün ayran detoxu yaptım.aralardada 5 kupa bitki çayı içtim

selam hatunlar bu gun biraz fazla yedim uuuuu su da az ictim hep bu hava yuzunden yagmurlu oldugu zaman mayisiyorum resmen gunun yemedigim bolumunude uyuyarak gecirdim cok zayiflamamislar neyseki yoksa birde yorum atip buda nereden gelmis dedirtirdim kendime ay ay hahahhaha

ay canım sıkıldıı...kocam geç gelicek gene...yeşilçayımı yudumlarkene size bakayım dedim ama kimseler yok yinee....nursenaa nerelerdesinn....

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
y.o.l.c.u

Son düzenleme:
İyi akşamlar
Nursena hamsiyi yedin sen de sonunda afiyet olsun halını da güle güle kullan iyi günlerde kirlet evini
Narlar için de ayrıca tebrikederim
Esracım geçmiş olsun canım
Dafi seni de kutlarım detoks için ben durduramadım kendimi yarın da eşim çiğ börek istedi öğleden sonra yapacağım galiba

gerçekten tebriğe değer kolay değil o kadar narı ayıklamak. sabır işi
bende bugün yaptım detoksuda yarında yapsammı diye düşünüyorum.hafta sonu köye gidersek yine ipin ucunu kaçırırım. bu hafta bir gün yapıp bir günde önümüzdeki haftamı yapsam diyorum

nursenaya hamsi ağır geldi galiba...hala ortalarda yokk...

nedir bu eşlerimizin hali...benimkide hanımeller almış gelirken kayfenin yanında 2 tane yedim...üstüne bide demezmi mısır patlatta yiyek....hadi ordan dedim zaten piskevit yedim bide onu yiyemem..olmaz yapmam başka bir akşam dedim neyse uzatmadıda kurtardım durumu...cumadan beri hiç tartılmadım bukadar olmuşken cuma günü tartılırım artık ama çok merak ediyorum ne durumdayım diye...:44:

asuu enişte iyileşsin evden bir gönder sonra acısını çıkartırsın sen

olabilir ablacım...zaten esra ikinci gün giden kilonun üçüncü gün geri geldiğini söylemişti...ama sebebini hatırlamıyorum....:26:

ay sorma zeynepcim bu hafta bende hiç tartılamadım. tartımın pili bitmiş çıkıyorum (Lo) diyor :)
yarın aldırabilsem bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…