nasıl yani detoxs mu biraz açarmısın yada hangi programmış adını verirsern izleriz videosunuselamun aleyküm güzeller
sızmadım sızmadım marankiyi izliyordum.
kızlar maranki deyox yapmadan hamile kalmayın diyorözellikle erkeklerde yapmalı diyor.
hamsi hamsi diye diye benim bile canım çekti ki pek sevmem...slm kızlar sabahtan koştur koştur evi süpürdümm sildimm
kızı almaya gittim okula ordan eşimi aldım doğru balıkçıya gittim hamsimizide aldık akşama aa asuu hep senmi yicen canımmmm hböylellikle hamsi furyasına katıldım bende yalnız ayıklanacak hiç kılçıksız yiyo cadılar 3 te kızı alayım geleyimde ondan sonra ayıklarımm çamaşır hiç bitmiyo yolcu yawww
koca binada en çok elektirik bana geliyo
binanın altındaki bazı dükkanlar bile daha az geliyo o derece yanii adam faturalara çalışıyo zaten:)
of afiyet olsun esracım
sen onu hemen telafi edersin.mide sağlıklı beslenmeye alışınca 1 öğün sağlıksız yemeğe tahammül edemiyor hemen sinyal veriyor
ateşim falan çıktı bikaç saat önce, kusma ve ishal de var. hep böyle oluyor bana artık, biraz fazla yiyeyim hemen etkiliyor. patates haşladım, su da içemiyorum.
çok sağol ablacım.
geçmiş olsun canım salgında olabilir...
ateşim falan çıktı bikaç saat önce, kusma ve ishal de var. hep böyle oluyor bana artık, biraz fazla yiyeyim hemen etkiliyor. patates haşladım, su da içemiyorum.
çok sağol ablacım.
kızlar zehrada gelmedi özledik kendilerini
slm akşam eşimle yürüyüşe gittik adamıda masrafa sokuverim antreye yolluk aldık sonra eve geldim halılarım gelmiş yıkamadan onları seriverdim kızın ödevi derken uyudular 1 kasa nar vardı onları ayıkladık sattlerce tek tek eşimle sıktık suyunu koyduk buzluğa burda böle yapıyo millet deli gibi nar sıkıyolar her yer nar bahçesi olunca
ellerimde sıktım robotta sıkınca acıyo tadı
ayni velhasılı kas yaptım bol bol:))
kollarım ağrıyiiiii(
uyku modumu aldım uyuyayım daha oturursam sabah 7 de tarlasını çekirge basmış çifçi gibi otururum yatağın başında
öpüldnüz
hasta arkadaşlarım geçmiş olsun yakın olsakta nar suyu ikram ediversem size
yolcuu antibiyotiik falan çok aldıya ilaç içirdiysen vücut tepki vermiştir
bide oyun oynarken falan halıya sürtmüş olabilir
yenaa gelmemşin gene
yasemin iş ne oldu deişiklik falan vardı bi ara
çok sağol ablacım.
canım fox ta nagehan alçı nın programında anlattınasıl yani detoxs mu biraz açarmısın yada hangi programmış adını verirsern izleriz videosunu
hamsi hamsi diye diye benim bile canım çekti ki pek sevmem...
geçmiş olsun canımateşim falan çıktı bikaç saat önce, kusma ve ishal de var. hep böyle oluyor bana artık, biraz fazla yiyeyim hemen etkiliyor. patates haşladım, su da içemiyorum.
çok sağol ablacım.
oh balığıda yedin afiyet olsunslm kızlar sabahtan koştur koştur evi süpürdümm sildimm
kızı almaya gittim okula ordan eşimi aldım doğru balıkçıya gittim hamsimizide aldık akşama aa asuu hep senmi yicen canımmmm hböylellikle hamsi furyasına katıldım bende yalnız ayıklanacak hiç kılçıksız yiyo cadılar 3 te kızı alayım geleyimde ondan sonra ayıklarımm çamaşır hiç bitmiyo yolcu yawww
koca binada en çok elektirik bana geliyo
binanın altındaki bazı dükkanlar bile daha az geliyo o derece yanii adam faturalara çalışıyo zaten:)
halılarıda temizlettin güle güle kirletin.yolluğunuda güle güle kullan canım.slm akşam eşimle yürüyüşe gittik adamıda masrafa sokuverim antreye yolluk aldık sonra eve geldim halılarım gelmiş yıkamadan onları seriverdim kızın ödevi derken uyudular 1 kasa nar vardı onları ayıkladık sattlerce tek tek eşimle sıktık suyunu koyduk buzluğa burda böle yapıyo millet deli gibi nar sıkıyolar her yer nar bahçesi olunca
ellerimde sıktım robotta sıkınca acıyo tadı
ayni velhasılı kas yaptım bol bol:))
kollarım ağrıyiiiii(
uyku modumu aldım uyuyayım daha oturursam sabah 7 de tarlasını çekirge basmış çifçi gibi otururum yatağın başında
öpüldnüz
hasta arkadaşlarım geçmiş olsun yakın olsakta nar suyu ikram ediversem size
yolcuu antibiyotiik falan çok aldıya ilaç içirdiysen vücut tepki vermiştir
bide oyun oynarken falan halıya sürtmüş olabilir
yenaa gelmemşin gene
yasemin iş ne oldu deişiklik falan vardı bi ara
cok zayiflamamislar neyseki yoksa birde yorum atip buda nereden gelmis dedirtirdim kendime ay ay hahahhahaselamlar,
nasılsınız? keyifler nasıl? ben iyiyim şükür. biraz midem rahatsız ama geçer umarım bugün. dün annemin tahlil işlerini hallettik, çok yorucuydu ama bitti şükür. sonuçlar 1 ay sonra falan çıkacak, dnasına bakılıyor kanın. hepiniz güzel dilekleriniz için sağolun canlar :)
dün çok yorulmuştuk. akşam eşimle kardeşim hadi sizi yemeğe götürelim dediler. gittik, 4 kişi 3 kiloya yakın et yemişiz. ben eti beyler kadar çok yemedim ama tereyağ ile pideden yedim. felekten bi gece çaldık anlayacağınız. tabi gece yatarken bile o kadar tok olunca sabah bi kalktım ki midem ağrıyor. bugün hafif geçireceğim günü. cumaya kilomu korursam benden iyisi yok. zaten 78 kgmı sabitlemek benim için hayaldi 80ler kabusundan sonra. haftasonu da memlekete gideceğiz tek günlüğüne. keyfime diyecek yok anlayacağınız :))
Elizcim ben de puzzle çok severim, hediye olarak almaya da bayılıyorum. bi tane tablo hayalimiz var eşimle puzzledan 2000 parça. bu kış yaparız umarım.
Nursena, Dafi abla rüyalarınıza çok güldüm, harikasınız :)
Meryemcim ben de hemen artı çıkıyorum fazla kaçırsam, hayat böyle olacak sanırım evet. n'apalım biz de bi gün çok yersek, bi gün dikkat ederiz ideal kiloya inince :)
Nevinim kendini hırpalama, ne zaman iyi hissedersen o zaman başla. zaten zor zamanlar geçiriyorsun, bi de hazır değilken kendini yorma diyetle. iyi olacak her şey inşallah. Allah acil şifalar versin babana.
Yasemin abla ben de çalıkuşunu hep çok sevdim, şimdi de bayıla bayıla izliyorum. çocukken Kenan Kalava gıcık oluyordum, kitaptaki Kamrana benzemiyordu hiç. şimdi tam olmuş, çok beğendim diziyi. zaten kitap en sevdiklerimdendi hep :) her salı anneme gidiyoruz çalıkuşu derdine. belki onun için tv alırız eve :) gerçi dün akşam yemeğe ve maça kurban gitti ama.
Erinyyy çok güldüm sana, gitmiş başka topiği okumuş beğenmiş :)
bu kızlar ne çabuk zayıflamış da demedin mi
çok sağol ablacım.
gerçekten tebriğe değer kolay değil o kadar narı ayıklamak. sabır işiİyi akşamlar
Nursena hamsiyi yedin sen de sonunda afiyet olsun halını da güle güle kullan iyi günlerde kirlet evini
Narlar için de ayrıca tebrikederim
Esracım geçmiş olsun canım
Dafi seni de kutlarım detoks için ben durduramadım kendimi yarın da eşim çiğ börek istedi öğleden sonra yapacağım galiba
İyi akşamlar
Nursena hamsiyi yedin sen de sonunda afiyet olsun halını da güle güle kullan iyi günlerde kirlet evini
Narlar için de ayrıca tebrikederim
Esracım geçmiş olsun canım
Dafi seni de kutlarım detoks için ben durduramadım kendimi yarın da eşim çiğ börek istedi öğleden sonra yapacağım galiba
gerçekten tebriğe değer kolay değil o kadar narı ayıklamak. sabır işi
bende bugün yaptım detoksuda yarında yapsammı diye düşünüyorum.hafta sonu köye gidersek yine ipin ucunu kaçırırım. bu hafta bir gün yapıp bir günde önümüzdeki haftamı yapsam diyorum
ay sorma zeynepcim bu hafta bende hiç tartılamadım. tartımın pili bitmiş çıkıyorum (Lo) diyor :)nursenaya hamsi ağır geldi galiba...hala ortalarda yokk...
nedir bu eşlerimizin hali...benimkide hanımeller almış gelirken kayfenin yanında 2 tane yedim...üstüne bide demezmi mısır patlatta yiyek.... hadi ordan dedim zaten piskevit yedim bide onu yiyemem..olmaz yapmam başka bir akşam dedim neyse uzatmadıda kurtardım durumu...cumadan beri hiç tartılmadım bukadar olmuşken cuma günü tartılırım artık ama çok merak ediyorum ne durumdayım diye...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?