Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay sorma zeynepcim bu hafta bende hiç tartılamadım. tartımın pili bitmiş çıkıyorum (Lo) diyor :)
yarın aldırabilsem bari

hadi hayırlısı ozaman ablacım....inşallah cumaya eksi görürüz hepimiz...

ben kaçıyorum ablacım kızları uyutabilirsem bende yatıcam....hayırlı geceler....

ateşim falan çıktı bikaç saat önce, kusma ve ishal de var. hep böyle oluyor bana artık, biraz fazla yiyeyim hemen etkiliyor. patates haşladım, su da içemiyorum.

çok sağol ablacım.
geçmiş olsun esracım...
kızlar ben bugün ayran detoxu yaptım.aralardada 5 kupa bitki çayı içtim
ohhh dafi ablama bak be..maaşallah :)

teşekkür ederimm
valla belki 30 tane ayıkladık elle sıkmayla bitecek gibi deildi valla

oh balığıda yedin afiyet olsun

halılarıda temizlettin güle güle kirletin.yolluğunuda güle güle kullan canım.
o kadar narı ayıklamakta zor olur.

sorma dafii hamsiyi götürdük sonra eşimle koştur koştur markete gittik yürüyüş olsun diye 1-2 şey alacaktım
valla evide halı gösteriyo be çiçek gibim olduu tabi evde kız hakimiyeti fazla oluncanak halılarda mor ve pempeee üzerine oldu:))

ay canım sıkıldıı...kocam geç gelicek gene...yeşilçayımı yudumlarkene size bakayım dedim ama kimseler yok yinee....nursenaa nerelerdesinn....
geldim geldimm komşunun eşi evde yokmuş ona çıktım ondan gelemedim

ben sabırlı kadınımda şu boğazımı tutmada bi sabrediemiyom dafiii
kıyamıyorumm çöpe gidecek ti yoksa bulamıyan var

sorma ya benimkide yulaflı kaymaklı biskevitsiz çay içmezzz

benimde markete çıkmam lazım evde pek birşey kalmadı ama 1 hafta daha idare edeyimde aşure günü çıkarım. aşure günü alışveriş etmek evin bereketi derler. sene boyu mutfakta daralmazsın derler

bu dokuzlu çay nedir ve ne kadar işe yarıyor bilgi verirmisin?

ben bu aralar dağınığım koşturmaktan ne yemek düzeni kaldı ne diyet,pazar günü kaynımın düğünü var alışveriş ev vs derken canım çıktı,evde durmadığım içinde diyet falan hak getire,birde bu ara regl düzensizliği yaşadığım için doktora gittim tahlil yapıldı cuma sonuçlarım çıkıcak,bu kadar işin arasında onunlada uğraştım evden bihaberim sürekli dışarıdayım ama pazartesiden itibaren burdayım düzenli diyetimle beraber belki ileriki haftalarda diyetisyenede başlayabilirim tabi en önemlisi umarım uygulayabilirim... Güzel diyetler kızlar

bu hafta iyi yorulacaksın. koştururken fazla almazsın inşallah.kolay gelsin

benimde markete çıkmam lazım evde pek birşey kalmadı ama 1 hafta daha idare edeyimde aşure günü çıkarım. aşure günü alışveriş etmek evin bereketi derler. sene boyu mutfakta daralmazsın derler

valla bu devirde markete uğramayan varmıkii hergün alışveriş kredi kartları sağolsunn

en güzeli köy hayatıı valla sevemedim ben muğlayıı yaww bazen doğuya dönesim geliyoo herşey yapmacık insanlar öle vıcık vıcık edep terbiye yokk konuyu nere getiridm dafii

ben hiç kredi kartı kullanmadım.nasıl kullanıldığını bile bilmem
neyse ben başka yere götürdüm

ben hiç kredi kartı kullanmadım.nasıl kullanıldığını bile bilmem
neyse ben başka yere götürdüm

ben eşiminkini kullanırım genelde paslaşırız kim uyanıklık yaparsa onun elinde kalıyo en güzelii kullanmamak ta kredi falan ödüyoruz bide kiraydı okuldu derken masraflaraa yetişemiyoruz

ben eşiminkini kullanırım genelde paslaşırız kim uyanıklık yaparsa onun elinde kalıyo en güzelii kullanmamak ta kredi falan ödüyoruz bide kiraydı okuldu derken masraflaraa yetişemiyoruz
ben genellikle eşimle çıkarım cüzdanım yanımda yani cüzdansız çıkmam abii

bende ne yesem vücuduma okul yol su olarak geri dönüyoo hep aynu beyaaa

önceden yani evlenmeden önce günde 1 kg verebilme potansiyeline sahiptim,o zamanlar ihtiyacımda yoktu gerçi 36 bedendm sonra nedense bu özelliğimi kaybettim,bunu gittiğim diyetisyenlerden birisine söylediğimde çünkü o zaman sorumluluğun sıkıntın yoktu dedi şuanda yok dedim kabul et kimse bekarlığındaki kadar rahat olmaz bilinçaltında sorumlulukların var dedi ilginç gelmişti ama sanırım haklıydı

daficim bence herkes öyle değil baksana adamlar forumda 50 59 kg aralığındakiler zayıflıyor diye konu açmışlar şakır şakırda kilo veriyorlar 59 kg olsam gider dilenciye sadaka verirdim :) forumda zman kaybetmezdim :)

nursenaa gece gece tehlikeli görüntüler görüyorum. yapılırmı bu ama çayın üstü açık olmuş
iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…