ay sorma zeynepcim bu hafta bende hiç tartılamadım. tartımın pili bitmiş çıkıyorum (Lo) diyor :)
yarın aldırabilsem bari
hayırlı geceler canımhadi hayırlısı ozaman ablacım....inşallah cumaya eksi görürüz hepimiz...
ben kaçıyorum ablacım kızları uyutabilirsem bende yatıcam....hayırlı geceler....
geçmiş olsun esracım...ateşim falan çıktı bikaç saat önce, kusma ve ishal de var. hep böyle oluyor bana artık, biraz fazla yiyeyim hemen etkiliyor. patates haşladım, su da içemiyorum.
çok sağol ablacım.
ohhh dafi ablama bak be..maaşallah :)kızlar ben bugün ayran detoxu yaptım.aralardada 5 kupa bitki çayı içtim
ee hafta sonu yediklerimi ancak detoxla gönderebilirim. inşallah gönderebilmişimdirgeçmiş olsun esracım...
ohhh dafi ablama bak be..maaşallah :)
teşekkür ederimmgüle güle kullan yolluğunu:)
hayırlı olsun....
geçen tvde aliişandan gördümD
denicem dedim ama denemedim daha, narı eline aldı, küçük deldi, o delikten önce emerek içti narın suyunu:))))
sonrada o narı limon gibi bir bardağa o delikten sıktı, ilk defa gördüm narın öyle tüketilebileceğini, hoşuma gitti aslında, bi ara denicem güzel bi usulmü diye.
nar çok faydalı, yemek lazım mevsiminde bol bol, kan yapıyo yanlış bilmiyosam nar yemek.
:26:
sorma dafii hamsiyi götürdük sonra eşimle koştur koştur markete gittik yürüyüş olsun diye 1-2 şey alacaktım
oh balığıda yedin afiyet olsun
halılarıda temizlettin güle güle kirletin.yolluğunuda güle güle kullan canım.
o kadar narı ayıklamakta zor olur.
geldim geldimm komşunun eşi evde yokmuş ona çıktım ondan gelemedimay canım sıkıldıı...kocam geç gelicek gene...yeşilçayımı yudumlarkene size bakayım dedim ama kimseler yok yinee....nursenaa nerelerdesinn....
ben sabırlı kadınımda şu boğazımı tutmada bi sabrediemiyom dafiii
gerçekten tebriğe değer kolay değil o kadar narı ayıklamak. sabır işi
bende bugün yaptım detoksuda yarında yapsammı diye düşünüyorum.hafta sonu köye gidersek yine ipin ucunu kaçırırım. bu hafta bir gün yapıp bir günde önümüzdeki haftamı yapsam diyorum
sorma ya benimkide yulaflı kaymaklı biskevitsiz çay içmezzznursenaya hamsi ağır geldi galiba...hala ortalarda yokk...
nedir bu eşlerimizin hali...benimkide hanımeller almış gelirken kayfenin yanında 2 tane yedim...üstüne bide demezmi mısır patlatta yiyek.... hadi ordan dedim zaten piskevit yedim bide onu yiyemem..olmaz yapmam başka bir akşam dedim neyse uzatmadıda kurtardım durumu...cumadan beri hiç tartılmadım bukadar olmuşken cuma günü tartılırım artık ama çok merak ediyorum ne durumdayım diye...:44:
benimde markete çıkmam lazım evde pek birşey kalmadı ama 1 hafta daha idare edeyimde aşure günü çıkarım. aşure günü alışveriş etmek evin bereketi derler. sene boyu mutfakta daralmazsın derlerteşekkür ederimm
valla belki 30 tane ayıkladık elle sıkmayla bitecek gibi deildi valla
sorma dafii hamsiyi götürdük sonra eşimle koştur koştur markete gittik yürüyüş olsun diye 1-2 şey alacaktım
valla evide halı gösteriyo be çiçek gibim olduu tabi evde kız hakimiyeti fazla oluncanak halılarda mor ve pempeee üzerine oldu:))
geldim geldimm komşunun eşi evde yokmuş ona çıktım ondan gelemedim
ben sabırlı kadınımda şu boğazımı tutmada bi sabrediemiyom dafiii
kıyamıyorumm çöpe gidecek ti yoksa bulamıyan var
sorma ya benimkide yulaflı kaymaklı biskevitsiz çay içmezzz
menüm....
kahvaltı: 12:00
2 dilim t.b.ekmek
2 yumurta
2 kk kadar peynir
1 tatlı kaşığı tereyağlı bal
1 y.k.tahinli pekmez
1 kupa yeşilçay.....
ara: 9 lu çay
akşam: 18:00
8 kaşık fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt....
birazdan yeşilçayımıda içicemm...suyum 2 litre oldu yatana kadar 1 litre daha içerim...
bu hafta iyi yorulacaksın. koştururken fazla almazsın inşallah.kolay gelsinbu dokuzlu çay nedir ve ne kadar işe yarıyor bilgi verirmisin?
ben bu aralar dağınığım koşturmaktan ne yemek düzeni kaldı ne diyet,pazar günü kaynımın düğünü var alışveriş ev vs derken canım çıktı,evde durmadığım içinde diyet falan hak getire,birde bu ara regl düzensizliği yaşadığım için doktora gittim tahlil yapıldı cuma sonuçlarım çıkıcak,bu kadar işin arasında onunlada uğraştım evden bihaberim sürekli dışarıdayım ama pazartesiden itibaren burdayım düzenli diyetimle beraber belki ileriki haftalarda diyetisyenede başlayabilirim tabi en önemlisi umarım uygulayabilirim...Güzel diyetler kızlar
benimde markete çıkmam lazım evde pek birşey kalmadı ama 1 hafta daha idare edeyimde aşure günü çıkarım. aşure günü alışveriş etmek evin bereketi derler. sene boyu mutfakta daralmazsın derler
ben hiç kredi kartı kullanmadım.nasıl kullanıldığını bile bilmemvalla bu devirde markete uğramayan varmıkii hergün alışveriş kredi kartları sağolsunn
en güzeli köy hayatıı valla sevemedim ben muğlayıı yaww bazen doğuya dönesim geliyoo herşey yapmacık insanlar öle vıcık vıcık edep terbiye yokk konuyu nere getiridm dafii
bu hafta iyi yorulacaksın. koştururken fazla almazsın inşallah.kolay gelsin
hepimiz aynıyız denizcim. bende birazcık yesem hemen alıyorumteşekkürler dafi.ben pek öyle sanmıyorum çünkü yedim de biraz ve ben hemen kilo alabilen bir yapıya sahibim ama aynı hızla veremiyorum
ben hiç kredi kartı kullanmadım.nasıl kullanıldığını bile bilmem
neyse ben başka yere götürdüm
ateşim falan çıktı bikaç saat önce, kusma ve ishal de var. hep böyle oluyor bana artık, biraz fazla yiyeyim hemen etkiliyor. patates haşladım, su da içemiyorum.
çok sağol ablacım.
ben genellikle eşimle çıkarım cüzdanım yanımda yaniben eşiminkini kullanırım genelde paslaşırız kim uyanıklık yaparsa onun elinde kalıyo en güzelii kullanmamak ta kredi falan ödüyoruz bide kiraydı okuldu derken masraflaraa yetişemiyoruz
bende ne yesem vücuduma okul yol su olarak geri dönüyoo hep aynu beyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?