iyimgeceler arkideşelrr öpüldünüz ben kaçar
ay ben hiç 36 beden olduğumu hatırlamıyorumönceden yani evlenmeden önce günde 1 kg verebilme potansiyeline sahiptim,o zamanlar ihtiyacımda yoktu gerçi 36 bedendmsonra nedense bu özelliğimi kaybettim,bunu gittiğim diyetisyenlerden birisine söylediğimde çünkü o zaman sorumluluğun sıkıntın yoktu dedi şuanda yok dedim kabul et kimse bekarlığındaki kadar rahat olmaz bilinçaltında sorumlulukların var dedi ilginç gelmişti ama sanırım haklıydı
daficim bence herkes öyle değil baksana adamlar forumda 50 59 kg aralığındakiler zayıflıyor diye konu açmışlar şakır şakırda kilo veriyorlar59 kg olsam gider dilenciye sadaka verirdim :) forumda zman kaybetmezdim :)
ay ben hiç 36 beden olduğumu hatırlamıyorumküçükken ablamın küçülenlerini giyerdim. biraz büyüdüm 14 yaşımda nişanlandım alışverişe çıktık 38 beden dim 15 yaşımda evlendim 47 kilo , 38 bedendim. ama eşimin omuzlarına geliyordum. şimdi aynı boydayız boyuna kadar büyüttü beni
dafiiim ne guldum ya bu cuzdan meselesineben genellikle eşimle çıkarım cüzdanım yanımda yanicüzdansız çıkmam abii
iyi geceler canmiyimgeceler arkideşelrr öpüldünüz ben kaçar
ay ben hiç 36 beden olduğumu hatırlamıyorumküçükken ablamın küçülenlerini giyerdim. biraz büyüdüm 14 yaşımda nişanlandım alışverişe çıktık 38 beden dim 15 yaşımda evlendim 47 kilo , 38 bedendim. ama eşimin omuzlarına geliyordum. şimdi aynı boydayız boyuna kadar büyüttü beni
bizim çocukluğumuzda kızlar 18 yaşını geçtimi evde kalmış damgası yerdi. onun için 18 e kadar gelin olmalıydı.ilkokul beşe kadar okutulur , ondan sonra hocaya kuran öğrenmeye gönderilir sonrada evlendirilirdi.ne guzel birlikte buyumussunuzbizimkilerde oyle evlenmisler 17mis annem 19 babamda kiskancliklarindan yillar bisey alamadi hala cocuk gibiler ben kendi iliskime bile baktigimda 4 yil once ne kadar cocukmusuz birlikte buyuduk diyorum ne cabuk gecti yillar
öyle ama kendi kendime çıksam cebimdeki kadar alışveriş ediyorum oda sınırlı oluyor. cüzdanla çıkarsam herşey serbestdafiiim ne guldum ya bu cuzdan meselesine
iyi geceler canmbenimde uykum gelmiyor bir turlu
öyle ama kendi kendime çıksam cebimdeki kadar alışveriş ediyorum oda sınırlı oluyor. cüzdanla çıkarsam herşey serbest
çok beğendiğimi çift çift alma lüx üm bile oluyor
onun için severim cüzdanla gezmeyi
ayy ben hiçç giymedim ki 38 beedenlerr lise sonda 42 beden giyiyodummönceden yani evlenmeden önce günde 1 kg verebilme potansiyeline sahiptim,o zamanlar ihtiyacımda yoktu gerçi 36 bedendmsonra nedense bu özelliğimi kaybettim,bunu gittiğim diyetisyenlerden birisine söylediğimde çünkü o zaman sorumluluğun sıkıntın yoktu dedi şuanda yok dedim kabul et kimse bekarlığındaki kadar rahat olmaz bilinçaltında sorumlulukların var dedi ilginç gelmişti ama sanırım haklıydı
daficim bence herkes öyle değil baksana adamlar forumda 50 59 kg aralığındakiler zayıflıyor diye konu açmışlar şakır şakırda kilo veriyorlar59 kg olsam gider dilenciye sadaka verirdim :) forumda zman kaybetmezdim :)
ayyy ama dafii çokk seviyorummm yaww eşim takılır bana ilk evlendiğimizde sabah ezanı kalkar sobayı yakar sobanın üzerinde patatesli peynirli sıkma yapar işe öyle yollardımmm şimdii peynir ekmeği dayyon önüme 10 yıl oldu ya sallamıyon beni onun sallamadığından çayı bile sallama yapıyon der:)))))))))))))))))nursenaa gece gece tehlikeli görüntüler görüyorum. yapılırmı buama çayın üstü açık olmuş
iyi geceler canım
adam haklı böyle maharetli bacı kaçarmı gözün açılmadan kapmış:))
ayy ben adamla gittimii markette beni çeneye vurduruyo vıdıd vıdı tepemde konuşuyo espiri yapıyo ne alcamı şaşırıp geliyom eve bişey alcak (eşim için fuzuli olan tabak çanak)olsam ay çok güzelmiş diyorum eşim arkadan en önemlisi o en önemlisi evimizin olmazsa olmazı der ayy derim adam haklı almayı vereyim ne olur derim eve gelince ayy neden almadım
öyle ama kendi kendime çıksam cebimdeki kadar alışveriş ediyorum oda sınırlı oluyor. cüzdanla çıkarsam herşey serbest
çok beğendiğimi çift çift alma lüx üm bile oluyor
onun için severim cüzdanla gezmeyi
MERHABA güzellerrr
Esram geçmiş olsun kendine dikkat et benimde eş hasta naz eda... offf anlayın yanii
dikkat etmek lazım havalar acayip heleki burası yaz kış sonbahar bir anda yaşıyoruz.
diyeti hiç sormayın tam havaya giremedim ama dikkat etmeye çalışıyorum iştee..
diğer güzellerde iyidir inşallahhh sıkıntı yokturr...
iş yerimdeki değişikliği sormuşunuz patronlar göndermiyor ama şartlarda anlaşamıyoruz bakalım kasım 25 e kadar vakit var yoksa çıkıcam işten hayırlısı diyeyim.
öptüm hepinizi
ee sen baştan alıştırırsan adamda arar şimdi.ayy ben hiçç giymedim ki 38 beedenlerr lise sonda 42 beden giyiyodumm
eşimle çıkıyoduk o zamanlar
eşime diyorumkii
bak besledim büyüttüm diyemezsin bana ben anamın evinden besili geldimmm:))
evlendiğimden beri aynıımm millet resmini gösterir ben evlendiğimde şöyle zayıftım böyle zayıftımm
kocası gülerek bakar çok zayıftıı bu 2. hanım diye espiri yaparlar haklılarda evlendikten sonra evrim geçiriyoruz bence:))
ayyy ama dafii çokk seviyorummm yaww eşim takılır bana ilk evlendiğimizde sabah ezanı kalkar sobayı yakar sobanın üzerinde patatesli peynirli sıkma yapar işe öyle yollardımmm şimdii peynir ekmeği dayyon önüme 10 yıl oldu ya sallamıyon beni onun sallamadığından çayı bile sallama yapıyon der:)))))))))))))))))
ne mahereti anacım yumurta kırsam kabuğu içinde kalıyordu. çorba yapmayı beceremiyordum. ne zaman toplum içine çıksak küçük yaşta gelin olmaktan konu açılsa eltim hemen atlardı.'' ay ben geç evlendim ama herşeyi biliyorum. bizim bu ( beni göstererek ) küçük geldi ama aş bilmiyo ekmek bilmiyo '' der rencide ederdi beni.utanırdım. Allah rahmet eylesin kv. kalk bir çorba koy derdi.ben mutfağa gidinceye kadar falan tencereyi al, şu kadar yağ koy, şu tasla şu ölçü su koy, falan kepçeyle şu kadar tarhana koy, şöyle karıştırarak şu kadar kaynat gel.derdi. iş buyururken aynı zamanda tarifini vermiş olurdu. bende zorlanmadan yapardım.her yemeği yap derken tarifini verirdi.hepimize aynı şekilde yapardı ama eltim ben biliyorum der bildiği gibi yapardı. onuda beğenmezlerdiadam haklı böyle maharetli bacı kaçarmı gözün açılmadan kapmış:))
benim alış veriş konusunda sıkıntı yok.eşimle çıktığımda daha çok gönlüme göre alırım. çünkü limit yokayy ben adamla gittimii markette beni çeneye vurduruyo vıdıd vıdı tepemde konuşuyo espiri yapıyo ne alcamı şaşırıp geliyom eve bişey alcak (eşim için fuzuli olan tabak çanak)olsam ay çok güzelmiş diyorum eşim arkadan en önemlisi o en önemlisi evimizin olmazsa olmazı der ayy derim adam haklı almayı vereyim ne olur derim eve gelince ayy neden almadım
der kızarım adama
oda al kredi kartını çok istiyosan der saolsunn
allah razı olsun bi dedimi 2 letmezz
ama benim tabak çanak almam yılan hikayesi yani:))))))))
ay benimde yemeğim yok. enginar yapsam diyorum ama kararsızım.günayydınnn diyeyim hepicinize yumurtam haşlandııı yeşil çayımıda yapıveremm ohh miss kahvaltımızı yapalım minik cadımlaa
yemek yok ne yapsammm acebaa ıspanak varda yıkayacak adam yokk
ıspanak yıkamam için ilham gelmessi lazım bana:))))))))))))))
Allah kabul etsin canım.günaydınnn...
yağmurlu bir İstanbul gününden merhaba...
kasvetli...boğucu...
uykusuzum gece kalkınca...
ben bugün niyetlendim oruca Rabbim kabul etsin...borçlarım çok benim...hemde aşure ayında perşembe cuma cumartesi 3 gün üstüste oruç tutmak çok sevapmış ama bunu bu sabah öğrendim...size de yazayım dedim...
geçen tuttum başım aşırı ağrıdı eğer bugün çok zorlanmazsam ve bişey olmazsa 3 güne tamamlamak istiyorum..
Esracım benim kilomu aynı geçebilirsin bu hafta...bu arada umarım daha iyisindir...
amiin çok sağol canımselamlar herkese,
ben hala hastayım :) akşam üzeri geniz akıntısı da başladı. pastil, fıs fıs falan kar etmedi genize. gece boyu uyumuşum. sabah midem iyidi, bi akıntı kaldı. hepiniz çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için
Dafi abla ne güzel beraber büyümüşsünüz eşinle. Allah uzun sağlıklı ömürler versin ikinize de.
günaydın, eh birazcıkta tünaydın canımgunaydin hatunlaaar gununuz aydin olsun ins
77 i görmene sevindim canımDafi abla ben de evlenirken 90 kgdım, benim kocam kampa soktu beni :) bi benle Aynur böyle sanırım topikte.
bizi de görenler tanıyamıyor, bugün 77yi gördüm ucundan, hastalıktan gerçi :)
Neredeyse 15 kg verdim evlilik kilomdan sonra.
Ama Nursena haksızlık etmeyeyim ben de kocamanken bi de 9-10 kg daha aldım evlenince. bizim kadınların genetiğinde var hakikaten. ilk bikaç ay eşime hevesle yaptım hamur işi kek poğaça. ama benim kocam doğuştan dukancı, gel git tepsiyi ben bitirdim. sonra baktık olmuyor, şimdi sürekli diyet yemekler yapılıyor. patatesli börek yapardım, bi ona hasret kaldı adam :))
ben bu hafta bildirim yapmayayım. bugün 77.7yi gördüm ama hastalıktan. dün sürekli midem bulandı, çıkardım. şimdi böyle bildirim yaparım haftaya o yine 78i gösterir deli olurum. kendime kafadan izin verdim bu hafta :)
zaten amcamın eşi gözleme yapacağım, haşhaşlı cevizli çörek yapacağım diyor daha telefondan. ablam desen tiramisu yapacağım deyip duruyor. bu hafta sonunu da bi atlatsaydım :)
ayy ben hiçç giymedim ki 38 beedenlerr lise sonda 42 beden giyiyodumm
eşimle çıkıyoduk o zamanlar
eşime diyorumkii
bak besledim büyüttüm diyemezsin bana ben anamın evinden besili geldimmm:))
evlendiğimden beri aynıımm millet resmini gösterir ben evlendiğimde şöyle zayıftım böyle zayıftımm
kocası gülerek bakar çok zayıftıı bu 2. hanım diye espiri yaparlar haklılarda evlendikten sonra evrim geçiriyoruz bence:))
ayyy ama dafii çokk seviyorummm yaww eşim takılır bana ilk evlendiğimizde sabah ezanı kalkar sobayı yakar sobanın üzerinde patatesli peynirli sıkma yapar işe öyle yollardımmm şimdii peynir ekmeği dayyon önüme 10 yıl oldu ya sallamıyon beni onun sallamadığından çayı bile sallama yapıyon der:)))))))))))))))))
adam haklı böyle maharetli bacı kaçarmı gözün açılmadan kapmış:))
ayy ben adamla gittimii markette beni çeneye vurduruyo vıdıd vıdı tepemde konuşuyo espiri yapıyo ne alcamı şaşırıp geliyom eve bişey alcak (eşim için fuzuli olan tabak çanak)olsam ay çok güzelmiş diyorum eşim arkadan en önemlisi o en önemlisi evimizin olmazsa olmazı der ayy derim adam haklı almayı vereyim ne olur derim eve gelince ayy neden almadım
der kızarım adama
oda al kredi kartını çok istiyosan der saolsunn
allah razı olsun bi dedimi 2 letmezz
ama benim tabak çanak almam yılan hikayesi yani:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?