- 25 Aralık 2009
- 5.661
- 17.584
- 498
Selamün aleykümm...
bende gelebildim sonunda ama çok kalamıcam...sabah beri deli dana gibi bi öteye bi beriye koşturup duruyom...ama işler bitmiyoo...şimdide kardeşimi bekliyorum gelsin önce doktora gitcez sonrada optimumaa....nevincimin kulakları çınlasın...
geçmiş olsun canım...yanlış bilmyorsam elma ishale iyi gelir bide babaannem hep çayın demini içer ve çok yaradığını söyler...aklıma gelenler bunlar canım....
ayy çok sevindim canımm.... darısı bizimde başımızaa..haftasonunuda çok sıkıntı etme telafi edersin nasılsa....
9 lu çayın içeriği....
CINNEMA
Hindistan'da yetişen bir sarmaşık türüdür. Şeker emilimini azaltır. Vücuttaki kanı temizler ve enerji verir.
BARUT AĞACI
Dışı ince içi kırmızı, Karadeniz'de yetişen dünyadaki en güçlü bağırsak çalıştırıcıdır.
MATE
İştahı kapatır. İçindeki matein maddesi uyarıcıdır. Fakat çarpıntı yapmaz. Doğal bir enerji kaynağıdır.
ÇOBAN ÇÖKERTEN
Kalp, damar sağlığına iyi gelir. Vücut enerjisini, dayanıklığını arttırır.
YEŞİLÇAY
Çok güçlü bir antioksidandır. Vücuttan toksinlerin atılmasına yardımcı olur.
SİNİRLİ OT
Kanı,akciğeri ve mideyi temizleyen en önemli bitkilerden biridir.
BİBERİYE
Yağ eritici ve hazım kolaylaştıran bir bitkidir. Güçlü bir antioksidandır. Vücutta biriken toksinlerin atılmasını sağlar.
FUNDA YAPRAĞI
Ödem attırıcıdır. Vücutta depo yağların enerjiye dönüşmesine yardımcıdır.
BİLYE KEKİK
Hazmı kolaylaştırır. Sindirim sisteminin, mide ve bağırsakların çalışmasını sağlar.
dafi ablacımm bende alışverişe kocamla gitmeyi severim....kasaya geldiğimizde öde diyorum ben sana para vermiştim sen niye
ödemiyon der bende seni yanımda iki şey için taşıyorum bi ödemeler için bide aldıklarımızı taşıman için derim gülüşürüz...neyse bu
işin şakası ama gerçekten onla bişeyler almak daha zevkli oluyo...daha özgürce alışveriş yapabiliyorum..yalnız gitsem bişeye el
atıyorum sonra bu acil değil diyorum vazgeçiyorum falan...onla rahatım yanii..
bende gelebildim sonunda ama çok kalamıcam...sabah beri deli dana gibi bi öteye bi beriye koşturup duruyom...ama işler bitmiyoo...şimdide kardeşimi bekliyorum gelsin önce doktora gitcez sonrada optimumaa....nevincimin kulakları çınlasın...
kına gecesi elbisem 0 bedendi şimdi 48 bedenim düşün yani tabi o arada düğün telaşından iyice zayıflamıştım ama sonra katmer katmer aldım kiloları(
bu arada kızlar dün clutch a diyordum geçmiş olsun dr a git diye bu gece ben aynı oldum sabah 6 dan beri kusuyorum ve ishalim,üstelik akşama kaynımın kına gecesi var benim şimdi kuaförde olmam gerekirken ben burda banyoyla oda arasında mekik dokuyorum,bana bir çare söyleyin lütfen bu halde gidemem yoksa
geçmiş olsun canım...yanlış bilmyorsam elma ishale iyi gelir bide babaannem hep çayın demini içer ve çok yaradığını söyler...aklıma gelenler bunlar canım....
Dafi abla ben de evlenirken 90 kgdım, benim kocam kampa soktu beni :) bi benle Aynur böyle sanırım topikte.
bizi de görenler tanıyamıyor, bugün 77yi gördüm ucundan, hastalıktan gerçi :)
Neredeyse 15 kg verdim evlilik kilomdan sonra.
Ama Nursena haksızlık etmeyeyim ben de kocamanken bi de 9-10 kg daha aldım evlenince. bizim kadınların genetiğinde var hakikaten. ilk bikaç ay eşime hevesle yaptım hamur işi kek poğaça. ama benim kocam doğuştan dukancı, gel git tepsiyi ben bitirdim. sonra baktık olmuyor, şimdi sürekli diyet yemekler yapılıyor. patatesli börek yapardım, bi ona hasret kaldı adam :))
ben bu hafta bildirim yapmayayım. bugün 77.7yi gördüm ama hastalıktan. dün sürekli midem bulandı, çıkardım. şimdi böyle bildirim yaparım haftaya o yine 78i gösterir deli olurum. kendime kafadan izin verdim bu hafta :)
zaten amcamın eşi gözleme yapacağım, haşhaşlı cevizli çörek yapacağım diyor daha telefondan. ablam desen tiramisu yapacağım deyip duruyor. bu hafta sonunu da bi atlatsaydım :)
ayy çok sevindim canımm....
bu dokuzlu çay nedir ve ne kadar işe yarıyor bilgi verirmisin?
ben bu aralar dağınığım koşturmaktan ne yemek düzeni kaldı ne diyet,pazar günü kaynımın düğünü var alışveriş ev vs derken canım çıktı,evde durmadığım içinde diyet falan hak getire,birde bu ara regl düzensizliği yaşadığım için doktora gittim tahlil yapıldı cuma sonuçlarım çıkıcak,bu kadar işin arasında onunlada uğraştım evden bihaberim sürekli dışarıdayım ama pazartesiden itibaren burdayım düzenli diyetimle beraber belki ileriki haftalarda diyetisyenede başlayabilirim tabi en önemlisi umarım uygulayabilirim...Güzel diyetler kızlar
9 lu çayın içeriği....
CINNEMA
Hindistan'da yetişen bir sarmaşık türüdür. Şeker emilimini azaltır. Vücuttaki kanı temizler ve enerji verir.
BARUT AĞACI
Dışı ince içi kırmızı, Karadeniz'de yetişen dünyadaki en güçlü bağırsak çalıştırıcıdır.
MATE
İştahı kapatır. İçindeki matein maddesi uyarıcıdır. Fakat çarpıntı yapmaz. Doğal bir enerji kaynağıdır.
ÇOBAN ÇÖKERTEN
Kalp, damar sağlığına iyi gelir. Vücut enerjisini, dayanıklığını arttırır.
YEŞİLÇAY
Çok güçlü bir antioksidandır. Vücuttan toksinlerin atılmasına yardımcı olur.
SİNİRLİ OT
Kanı,akciğeri ve mideyi temizleyen en önemli bitkilerden biridir.
BİBERİYE
Yağ eritici ve hazım kolaylaştıran bir bitkidir. Güçlü bir antioksidandır. Vücutta biriken toksinlerin atılmasını sağlar.
FUNDA YAPRAĞI
Ödem attırıcıdır. Vücutta depo yağların enerjiye dönüşmesine yardımcıdır.
BİLYE KEKİK
Hazmı kolaylaştırır. Sindirim sisteminin, mide ve bağırsakların çalışmasını sağlar.
dafi ablacımm bende alışverişe kocamla gitmeyi severim....kasaya geldiğimizde öde diyorum ben sana para vermiştim sen niye
ödemiyon der bende seni yanımda iki şey için taşıyorum bi ödemeler için bide aldıklarımızı taşıman için derim gülüşürüz...neyse bu
işin şakası ama gerçekten onla bişeyler almak daha zevkli oluyo...daha özgürce alışveriş yapabiliyorum..yalnız gitsem bişeye el
atıyorum sonra bu acil değil diyorum vazgeçiyorum falan...onla rahatım yanii..