Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm...

bende gelebildim sonunda ama çok kalamıcam...sabah beri deli dana gibi bi öteye bi beriye koşturup duruyom...ama işler bitmiyoo...şimdide kardeşimi bekliyorum gelsin önce doktora gitcez sonrada optimumaa....nevincimin kulakları çınlasın...

geçmiş olsun canım...yanlış bilmyorsam elma ishale iyi gelir bide babaannem hep çayın demini içer ve çok yaradığını söyler...aklıma gelenler bunlar canım....

ayy çok sevindim canımm....darısı bizimde başımızaa..haftasonunuda çok sıkıntı etme telafi edersin nasılsa....

9 lu çayın içeriği....

CINNEMA
Hindistan'da yetişen bir sarmaşık türüdür. Şeker emilimini azaltır. Vücuttaki kanı temizler ve enerji verir.
BARUT AĞACI
Dışı ince içi kırmızı, Karadeniz'de yetişen dünyadaki en güçlü bağırsak çalıştırıcıdır.
MATE
İştahı kapatır. İçindeki matein maddesi uyarıcıdır. Fakat çarpıntı yapmaz. Doğal bir enerji kaynağıdır.
ÇOBAN ÇÖKERTEN
Kalp, damar sağlığına iyi gelir. Vücut enerjisini, dayanıklığını arttırır.
YEŞİLÇAY
Çok güçlü bir antioksidandır. Vücuttan toksinlerin atılmasına yardımcı olur.
SİNİRLİ OT
Kanı,akciğeri ve mideyi temizleyen en önemli bitkilerden biridir.
BİBERİYE
Yağ eritici ve hazım kolaylaştıran bir bitkidir. Güçlü bir antioksidandır. Vücutta biriken toksinlerin atılmasını sağlar.
FUNDA YAPRAĞI
Ödem attırıcıdır. Vücutta depo yağların enerjiye dönüşmesine yardımcıdır.
BİLYE KEKİK
Hazmı kolaylaştırır. Sindirim sisteminin, mide ve bağırsakların çalışmasını sağlar.

dafi ablacımm bende alışverişe kocamla gitmeyi severim....kasaya geldiğimizde öde diyorum ben sana para vermiştim sen niye

ödemiyon der bende seni yanımda iki şey için taşıyorum bi ödemeler için bide aldıklarımızı taşıman için derim gülüşürüz...neyse bu

işin şakası ama gerçekten onla bişeyler almak daha zevkli oluyo...daha özgürce alışveriş yapabiliyorum..yalnız gitsem bişeye el

atıyorum sonra bu acil değil diyorum vazgeçiyorum falan...onla rahatım yanii..

geçmiş olsun canım yaa
bencede şekersiz demli çay iç

yalnız değilmişim demekki. sende cüzdanla gezmeyi seviyorsun

ben hazır çayları sevmiyorum vaktim varsa mutlaka kendim demlerim. az önce bir çay demledim. şimdi üçüncü kupayı içtim.
içine ne koymuştum dur bir hatırlayayım.

kendi özel yeşil çayımdan (onu marankiye gönderip inceletsem diyorum )
yeşil çay
az ada çayı
ayva yaprağı
elma
limon ( bardağa damlatıyorum)
kabuk tarçın
1 karanfil
zencefil
zerdeçal
arada bir kaşık organik bal koyuyorum

Son düzenleme:

ne güzell...ben çok fenayım ablacım kendim için hiç bişey yapamıyorum malesef...hazır paket olmasa uğraşamamkii..düzenli yemeğe bile diyete başladıktan sonra başladım....yalnızsam yemek yemezdim...sabah eşim kahvaltı yapmadan gittiyse ben bidaha akşam o gelene kadar hiç birşey yemezdim...sonrada yatana kadar beraber yerdik eşimle...kendi canım çekti diye hiç bişey yapmam..açlıktan ölsem bi lokma yiyemem...işte diyet bahane oldu..kendime kahvaltı hazırlamakla başladım işe...gerçi hala çok ilerleme kaydetmiş değilim...eltim gecenin bir yarısı canı bişey çeksin kalkar yapar...kendine özel misafir gelicek gibi sofralar kurar...bazen imrenmiyo değilim ama yapamam malesef....

ya ben kendimi kötü hissetim şimdi ben eşimle asla kendime kıyafet falan almaya gitmem ona birşey ler alınacaksa asla bensiz gitmez çocuklar zaten bende oğlum kendisine yetiyor bana gelince bilgim yok ama başak burcuyum acaba burcumun özelliğimi kararsızım giyecek konusunda adamı krize sokuyorum yok basenim yok kalcam derken adamcaz ben sana fazladan para veriim git yarın kendin al der öylede yaparız tabii bu konuşmalar evliliğim ilk zamanları idi artık kardeşimin eşi veya arkadaşla gidiyorum ve acayip dercede kredi kartı kullanıcısıyım eşim asla kullanmaz dafi canım bizim zamanımızda erken evlendi sözü yoktu sanırım ben 16 nişanlandım 18 evlendim düşün bende yemek yapmayı bilmezdim sonra hırs yapıp öğrendim bizlerin evlilikleri farklı galiba şimdi 2 kızım var allah büyük konuşturmasın istemem erken evlilik geçen komşum abla erken evlenmişsin neyaptın dedi piştim demiştim bende elti yok seninki gibi ama hala yanımda olan kv var aman allah ev huzuru versin sağlık versin gerisi boş cenem düştü hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun kusmayı bilmiyorum ama ishalde kuru fasülye yutarsanız geçer 4 -5 tane denenmiştir .

ben senin gibi değildim canım benim 4 eltim var 5 eltiyiz yani ben dördüncüyüm. kv. çok iyi insandı Allah rahmet eylesin 29 sene birlikte yaşadık. iki defa tartıştığımızı hatırlıyorum. onun dışında hiç kavgamız olmadı. biz üç elti bir kv. 6 sene birlikte aynı evin içinde oturduk.öyle çok çalışıyordukki uyumaya zaman yoktu.yazın tarla işleri kışın tütün pastalı, artı hayvanlar.ama eşim hep anlayışlıydı. neyse eski dertler depreşti.
bak ben bu fasulyeyi hiç duymamıştım.

ya hanımlar bir şey soracam ben günde iki bardak yeşil bir bardak beyaz çay içiyordum dün melekte yasemin bradly vardı 4-5 bardak için yeşil ve beya zçayı dedi bende bu gün hem temilik yaptım hemde içip durdum 4 beyz 5 yeşil içtim ama başım ağrıyor ondan olbilirmi yoksa yorgunlutamı anlayamadım sizlerde varmı böyle baş ağrsı falan

tansiyonu düşürüyoo yeşil çayy ondandır bence

Merhaba arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum internette nasıl kilo veririm diye aranırken tanıştım kadınlar kulübüyle ve birlikten kuvvet doğar dedim ve üye oldum

Gelelim asıl meseleye 1.5 yasında bir kızım var ve tahmin edersiniz ki hamilelikteki kilolarımı verememekle birlikte üstüne fazlasıyla aldım şimdi tam olarak 113 kiloyum 1.70 boyundayım hala emziriyorum ve kilo vermek istiyorum yardımlarınızı deneyimlerinizi rica ediyorum sizden

hoşgeldin melekkk safalar getirdinn diyerek başlıyayım ozaman konuşmaya...Allah bağışlasın kuzunu...emziriyo olman aslında bir avantaj...boyunda çok güzelmiş....ay yazdıklarımı okudumda hepsi birbirinden alakasız olmuş...:26:

mümkünse 3 öğün düzenli yemek ve akşam 6 dan sonra hiç bişey yemiyerek fazlalıklarından kurtulabilirsin diye düşünüyorum...bide suyu bol içicen ve enaz 2 fincan yeşilçay içincenn şimdilik aklıma gelenler bunlar....

bu arada gelmişken menümüde yazayım....menü denirse tabii...

kahvaltı: 12:00

1 yumurtayla melemen

2 dilim t.b.ekmek

1 kupa yeşilçay.....

akşam: 18:00

iki tost

1 tatlı k.bal

1 dilim peynir....

su az içtim bugün ama yatana kadar 2,5 litreye tamamlarım....

Son düzenleme:

Teşekkür ederim yorumunuz için öncelikle su içme konusunda bi sıkıntım yok günde 3 litre su içiyorum emzirdigim için zorlanıyorum su içme konusunda yeşil çayı en yakın zamanda alıp başlıcam içmeye ama günde 3 öğün yiyemiyorum 11 12 gibi kahvaltı yapıyorum bide akşam 7 de akşam yemeği akşamları ekmekte yemiyorum sadece kahvaltıda yiyorum düzenli olmasada hava iyiyse yürüyüş yapıyorum okadarcık ama çok kaygılıyım bu az yeme işi sütü etkilermi yani kızımın emmesinede engel olmak istemiyorum

aramıza hoş geldin melek
gazan mubarek olsun

kızlar bu hafta yena hiç uğramadı özledik kendilerini
yarında gelmezse taciz edelim

slm arkadaşlar bende 2013 nisan annesiyim.benimde her doğum yapan bayan gibi fazla kilolarım var
90 üzeri değilim ama dikkat etmezsem 90 üzeri olacam bundan korkuyorum 86 kiloyum ve 158 boyum var
bende aranıza katılmak istiyorum umarım birlikte güzel kilolar veririz.
yeşil çaydan bahsetmişsiniz.bende hafta sonu başlamayı düşünüyordum.faydasını görürmüyüz sizce?

sende aramıza hoş geldin engindenizz

hoşgeldinn....düzenli kullandığın sürece mutlaka faydasını görürsün....Allah bağışlasın bebişini...nisan annesi olduğuna göre daha emziriyosundur kuzunu bu bir avantaj..ben emzirme döneminde 10 kilo vermiştim sonrasında geri aldım o ayrı tabii..neyse sağlıklı ve düzenli beslendiğin sürece kurtulursun inşallah fazlalıklarındann...

canım az yemekten çok sağlıksız yediğin şeyler etkiler sütünü diye düşünüyorum...bide madem suyu güzel içiyosun süt konusunda sıkıntı yaşıyacağını sanmıyorum...bide yeşilliklerinde süt artırıcı özelliği var özellikle çiğ tüketildiğinde....

saol cnm geceleri emziriyorum çalıştığım için gündüzleri emmiyor.hafta sonlarıda güzdüz emmek istemiyor.sütüm bitti sayılır bu yüzden artık zayıflama zamanı.biraz yemeği azaltıp bide yeşil çay içtimi fazla kilolar gider umarım.sende ne durumda kilolar?

kızlar bende menümü paylaşayım

sabah : 2 dilim ekmek, yarım kk. peynir,bir dilim çiçil, üç zeytin, bir çatal ucu kaymak, bir çatal ucu bal. üç kupa bitki çayı

ara : bir kupa bitki çayı

öğle : 1 bardak noa çay

akşam : yarım kase çorba, yarım dilim ekmek,bir tabak kuşbaşılı bamya,5 kaşık kuskus, turşu

ara : 1 kahve ,2kaşık kod adı i. h. mehtapın kulakları çınlasın
tartı öncesi kötü bir menü oldu. şu anda damacana gibi şişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…