Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım...benn buraya geldiğimde 105 kiloydum şuan 86 88 arasında gidip geliyorum...yarın tartı günümüz bu hafta hiç tartılmadım ve oyüzden çok merak ediyorum şuan kaç kilo olduğumu...bende durumlar böyle...

harikasın valla hedef kaç?bu arada isim ne acaba

şu kod adı olan şeyi çok merak ettim neydikinee....:44:

zeynepcim benim durumlar vahim
az önce tartımın pili geldi takdığım gibi üstüne çıktım bakakaldım. ben eksi beklerken artı çıktım. tamam haftasonu kaçırdım ama hafta içi iki gün oruçluydum sonraki günde detox yaptım. şaşkınım ama şu an çok şişim bakalım sabah ne çıkacak

iyi akşamlar hanımlarrr geldim sizlere baktım keyfim yok pek..
Bir arkadaşım rahatsızda o yüzden...ve ona tefriciye okuyorum bir yandan da..
okumak isteyen olursa özelime yazabilirler...

şimdi menümü paylaşayım.
sabah 12.00
2dilim tambugday ekmeği
1yumurta
1dilim peynir
domates-salatalık

ara 15.00
2 mandalina

akşam 18.00
300gr istavrit
2dilim ekmek
salata

ara 21.30
1 fincan yeşilçay

ama ablacım bu saatte artı görmen normall..hemde zaten şişim diyosun sabah eksi görürsün inşallah...bide yeni pil herzaman 2 kilo fazla gösterir dermişimm...dijital tansiyon aletleri öyleymiş ya yeni pil takınca iki rakam fazladan gösterirmiş...

aa sen bilmiyormusun. yazın kod adı d.i.h idi

yoo bilmiyorum ve halaa anlamadımm...jetonum biraz paraşütlü galibaa....:44:

yok canım harika falan değilim....ne harika arkadaşlar var birbilsen....adım zeynep 29 yaşında iki kız annesi ve evhanımıyım....

bence zeynep sende iyisin.hızlı kilo vermek ii deil zaten .ben yavaş ve uzun vadede vermek istiyorum bu arada benim adım deniz 25 yaşındayım

ay keşke öyle olsa ama yarın fazla tartmasın
gerçekten geçen haftadan 4 kşlo fazla çıktım

arkadaşına geçmiş olsun meryemcim.Allah acil şifalar versin. çok ciddi birşey değildir inşallah. tefriciyenizi Allah kabul etsin

neden akşam tartıldınız ben sabahları tartılmalı diye biliyorum.
bende sabahları tartılıyorum zaten. tartımın pili yoktu bir haftadır hiç tartılmadım. pil gelir gelmez merak ettim. çıksa çıksa 1 kilo fazla çıkar dedim. ama 4 kilo fazla çıktı

bence zeynep sende iyisin.hızlı kilo vermek ii deil zaten .ben yavaş ve uzun vadede vermek istiyorum bu arada benim adım deniz 25 yaşındayım

sağol canım istesemde hızlı veremiyorum ki zaten...

ay keşke öyle olsa ama yarın fazla tartmasın
gerçekten geçen haftadan 4 kşlo fazla çıktım

4 kilomuu..oyy gerçekten çokmuşş....ama bi terslik vardırr....

bende sabahları tartılıyorum zaten. tartımın pili yoktu bir haftadır hiç tartılmadım. pil gelir gelmez merak ettim. çıksa çıksa 1 kilo fazla çıkar dedim. ama 4 kilo fazla çıktı

anladım cnm valla 4 kilo biraz fazla çıkmış ama akşam tartıldığın için günün bütün şişkinlikleri vardır.birde fazla sıvı tükettiysen eğer ondanda olmuştur.sabah tartıl bakalım bide 1 veya 2 kilo farkeder bence

malesef bende kolay zayıflayamam napacam bakalım zorlu bir süreç beni bekliyor.bide eşimi askere yolladım bu hafta offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…