Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah istediğiniz kilolara ulaşırsınız bende korkmuyor değilim dafinin yaşadığı şoku yaşamaktan hala yeni tartı alamadım bir hafta cenaze evinde dengesiz beslendim allahım yaa namaza kalktığımda tartılıp bakayım nereledeyim zeynep canım gerçekten süpersin burada bazı arkadaşlar da inanın gıpta ettiğim çok var arkanızdayız inşalllah

teşekkürederim ablacım....inan burayı bulamamış olsaydım hayatta başaramazdım....

ama daha çok yolum var ve sizlerin desteğiyle geçte olsa hedefime ulaşıcam inşallah....

biraz önce misafirim vardı biliyordu rejimde olduğumu ne kadar verdin dedi 10 kilo dedim yok canım hiç belli olmuyor diyor olbilir demişim

Yeni gelen arkadaşlara selamlar, hoşgeldiniz..
dafi abla sabah kilon kaç çıkacak bakalım, şimdi düşünme o +ları

Yeni gelen arkadaşlara selamlar, hoşgeldiniz..
dafi abla sabah kilon kaç çıkacak bakalım, şimdi düşünme o +ları
bende merak ediyorum elizcim. bakalım görücez

biraz önce misafirim vardı biliyordu rejimde olduğumu ne kadar verdin dedi 10 kilo dedim yok canım hiç belli olmuyor diyor olbilir demişim
gözleri bozuktur onun

sağol canım, biraz durgunum ama iyiyim diyelim iyi olalım inşallah.
sen nasılsın?

iyiyim canım..küçük kuzum uyudu biraz takılıyom işte bende....bi büyükte uyusaydı eyiydi...çenesi durmuyo bir türlü anne şuna tıkla anne buraya tıkla anneee bunu diyomm...:))))

Son düzenleme:
iyiyim canım..küçük kuzum uyudu biraz takılıyom işte bende....bi büyükte uyusaydı eyiydi...

annelik nasıl bir duyguysa Rabbim sabrını veriyor herhalde.. Uykunu bile onlara göre ayarlıyorsun ne güzel :)
Gerçi herkeste bu annelik duygusu yok ne yazık ki. Bugün komşu ablamızla konuştuk da moralim ona da bozuldu biraz...
Komşu ablamın kardeşi evleneli 6-7 yıl oldu. Tüp bebek oldu, ikiz doğdular. minicik minicikler ikisi de. anneleri iki gün emzirmiş, üçüncü gün göğsüm çatlıyo, göğsüm acıyo dayanamam yok mama verelim demiş bırakmış emzirmeyi çok üzüldüm duyunca o minik yavrucuklara.

hey allahım yaaa...Allah akıl fikir versin böylelerine...ya tabiki kolay değil o çatlaklar çok acıyo yara oluyo kanıyo falan ama bi yolu mutlaka bulunur..el kadar bebeler yazık yaa nasıl kıymış...ikizde kolay değil tabiki...belki lohusalık bunalımı falan diyolar ya öyle bişey yaşıyodur...

vallahi bilemiyorum canım da dedigin gibi çaresi bulunuyor. kremler, yağlar, birsürü alternatif var
annemin yarı kırkında sütü kesilmiş ailevi bazı olaylardan dolayı, kadıncağız hala üzülüyor. bilerek emzirmeme düşüncesi cidden çok acımasızca geliyor bana
dediğin gibi lohusalık stresi falan da olabilir ama ileride pişman olucaktır bence

aynen canım banada öyle geliyo...

iyi geceler herkese,

geçmişe bakamadım. yarın bakarım detaylı. canım sıkkın biraz. eşim öğlen kaza yapmış. bi tır arkadan çarpmış arabaya. arabanın arkası eğilmiş, camı patlamış. baya bi hasar var. öğle yemeğine gitmişlermiş arkadaşlarıyla. arkada da oturan 3 adam varmış. Allahtan kimseye bi şey olmamış. canım sıkıldı ama şükrediyorum, verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattık. akşamdan beri hastalığımı unuttum şaşkınlıktan.

yarın gece yolculuk var. kasko bi tane kiralık araba ayarlamış, havaalanına onla gidip geleceğiz. kazasız belasız dönseydik evimize.

benden haberler böyle. yarın umarım herkes güzel bildirimler yapar, eksiler görür. olmazsa da dert değil, canımız sağ ya o da yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…