- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
oyy kıyamamm...Allah kavuştursun canım....
saol cnm ya zor valla
malesef bende kolay zayıflayamam napacam bakalım zorlu bir süreç beni bekliyor.bide eşimi askere yolladım bu hafta offf offf
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah istediğiniz kilolara ulaşırsınız bende korkmuyor değilim dafinin yaşadığı şoku yaşamaktan hala yeni tartı alamadım bir hafta cenaze evinde dengesiz beslendim allahım yaa namaza kalktığımda tartılıp bakayım nereledeyim zeynep canım gerçekten süpersin burada bazı arkadaşlar da inanın gıpta ettiğim çok var arkanızdayız inşalllah
aramıza hoş geldin melek
gazan mubarek olsun
biraz önce misafirim vardı biliyordu rejimde olduğumu ne kadar verdin dedi 10 kilo dedim yok canım hiç belli olmuyor diyor olbilir demişim
Allah kavuştursunmalesef bende kolay zayıflayamam napacam bakalım zorlu bir süreç beni bekliyor.bide eşimi askere yolladım bu hafta offf offf
hoşgeldin elizcim nasılsın....
bende merak ediyorum elizcim. bakalım görücezYeni gelen arkadaşlara selamlar, hoşgeldiniz..
dafi abla sabah kilon kaç çıkacak bakalım, şimdi düşünme o +ları
gözleri bozuktur onunbiraz önce misafirim vardı biliyordu rejimde olduğumu ne kadar verdin dedi 10 kilo dedim yok canım hiç belli olmuyor diyor olbilir demişim
sağol canım, biraz durgunum ama iyiyim diyelim iyi olalım inşallah.
sen nasılsın?
iyiyim canım..küçük kuzum uyudu biraz takılıyom işte bende....bi büyükte uyusaydı eyiydi...
annelik nasıl bir duyguysa Rabbim sabrını veriyor herhalde.. Uykunu bile onlara göre ayarlıyorsun ne güzel :)
Gerçi herkeste bu annelik duygusu yok ne yazık ki. Bugün komşu ablamızla konuştuk da moralim ona da bozuldu biraz...
Komşu ablamın kardeşi evleneli 6-7 yıl oldu. Tüp bebek oldu, ikiz doğdular. minicik minicikler ikisi de. anneleri iki gün emzirmiş, üçüncü gün göğsüm çatlıyo, göğsüm acıyo dayanamam yok mama verelim demiş bırakmış emzirmeyiçok üzüldüm duyunca o minik yavrucuklara.
hey allahım yaaa...Allah akıl fikir versin böylelerine...ya tabiki kolay değil o çatlaklar çok acıyo yara oluyo kanıyo falan ama bi yolu mutlaka bulunur..el kadar bebeler yazık yaa nasıl kıymış...ikizde kolay değil tabiki...belki lohusalık bunalımı falan diyolar ya öyle bişey yaşıyodur...
vallahi bilemiyorum canım da dedigin gibi çaresi bulunuyor. kremler, yağlar, birsürü alternatif var
annemin yarı kırkında sütü kesilmiş ailevi bazı olaylardan dolayı, kadıncağız hala üzülüyor. bilerek emzirmeme düşüncesi cidden çok acımasızca geliyor bana
dediğin gibi lohusalık stresi falan da olabilir ama ileride pişman olucaktır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?