Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok çok geçmiş olsunn....bende çok korkarım böyle kazalardan....bol bol sadaka vermek lazım...çok şükürki kimseye bişey olmamış....

Iyi geceler
Esracım geçmiş olsun canım Allah korumuş yine şükürler olsun cana zarar gelmemiş
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
Hasta olanlara da şifalar dilerim

ay esracım çok geçmiş olsun Allah korumuş.verilmiş sadakalar karşı gelmiş.Allah bir daha yaşatmasın

kızlar bugün kına gecesine gidemedim tüm günüm acilde serumla geçti,hala ateşim var ve her yerm ağrıyor,problemlerde devam lavaboyla kanks oldum
Allah şifalar versin denizcim kötü olmuş kınaya gidememişsin.çabucak iyileşirsin inşallah.

esra canım verilmiş sadakanız varmış siz yinede birşeyler daha verin bence allah korumuş cana gelecek mala gelsin rabbim ayırmasın

esraaa geçmiş olsun canım..ah neyseki kimseye bir zarar gelmemiş Allah korumuş..

selam hatunlar gune erken baslamistim ama hala uyku yok halsiz ve iyi hissetmiyorum neden anliyamadim..gecmis olsun esracim...benimde yarin gunum yogun gecicek erkenden uyanip kv alip hastaneye gidicez annesi hasta bir aydir hastanede kaliyor gecesi gunduzune karisti.baska bir hastaneye fizik tedavi gormek icin sevkedicez.ins hersey yolunda gider...erkekleri anliyamiyorum ben anneannesi icin kosusturuyorum o kiskancliklariyla surekli tartisma cikartiyor insan hicmi bikmaz!

yarinda tarti gunu bende en son gecen cumartesi tartilip dikkat etmeye baslamistim o gundur hic tartilmadim bakalim ne kadar fark gorucem.spora baslicam yarinida atlattiktan sonra yuruyuslerime cikicam eskisi gibi birde ip atlamayada baslarsam tekrar harika olur.

Günaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar...

Herkes iyidir umarım...Allah sağlık huzur versin hepimize...

Benim yoğunluğum devam ediyor arada okuyorum sizi hepinizi çok seviyorum....

Çok geçmiş olsun...Gerçekten verilmiş sadakanız varmış...Allah korumuş çok şükür...
Allah beterinden korusun...

Biz de 4 yıl önce düğüne kastamonuya giderken arkadan tır çarpmıştı günlerce belim ağrımıştı benim ve o korkuyu hiiç unutmaıyorum

Yolculuk nereye.??

kızlar bugün kına gecesine gidemedim tüm günüm acilde serumla geçti,hala ateşim var ve her yerm ağrıyor,problemlerde devam lavaboyla kanks oldum

Size de çok geçmiş olsun...mikrobik bir durum sanırım, birşey dedimi doktor.?

Nursenacım,

Bizim okul da tam gün..bazı komşular git gel yapmamak için yemeği okula götürüp orda besliyorlar çocuğu sonra eve geliyorlar...Aslın da okulumuz çok yakın ama zor geliyor hatunlara..Senin okul uzak anladığım sen de öyle yapabilirsin aslın da...

günayydınnn hayırlı cumalarrr kızlarr
dün başım ağrıdı erken yattımm

alıntı yapmıştımm elim çarptı kapandıı
aklımda kalanlarrı yazayımm

esra çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmışş memlekete güle güle git gel inşallah

dafii yeni pilden yakınmışın bak yeni pil fazla çıkarıyomuş ben arada silik gösterdimi nefesimi hohlayıp geri takıyomm herşey tartıda eksi için:))))))))))))))))

kendikabğunda çok üzüldüm hastalanmana geçmiş olsun inşallah düğüne gidebilirsin

engindeniz
hoşgeldinn kocası askere giden daha öncede bu topikte arkadaşlar olduu güzel kilolar verip gitttillerrr
koca evde olmayınca daha düzenli verdiler diyet proğramına uydular hepp sende inşallah verirsinn
bence eşini şoke etmen için güüzel bir fırsat

elizabett
lohusa piskolojisi farklı üzüldüm emzirmiyom dedine ama ana yüreği dayanamaz merak etme 2 ağladılarmı dayar memeyii
ayrıca kadına diycen göğsüm çatlamasın diyon ne diye hamile kaldın karnıda çatlak tır onun şimdi annelik çok farklı yaa allah herkeze tattırsınn
bende küçüğümü 20 gün emzirdimm sonra trafik kazası geçirdim o korkuylaa sütüm falan kesildii ama zorla da olsa mamayla karısık emzirdimm gelsede gelmesede verdim ne kadar emerse okadar güçlenir bebek mikroplara karşı

fazey 10 kilo verdine inanmayan komşucuna yiyosa sen ver de görelim dicenn ayy sinirlendim bakk şimdi adam lazımmı çıkısta dövelim:)))))))))))))

ay aklımda bunalr kalmışşş

he bide yolcu bende merak ettim dafinin kod adı olan mamayıı

Son düzenleme:

yok yena uzak deil aslında yürüyerek 10 dakika kadar
ama 12 de eşimde öğle yemeğine çıkıyo ya onuda alıyoruz işyerinden toparlayıp geliyom eve hepicinii
bu okuldada var öle yediren okulda eşim gelmese olurdu aslında

ula bugün cuma deimidurr bi ben varım kilo bildirende yokk :)))))))))))))))))))) uyanın kızceler reken kalkan erken yol alırmışşş kahvaltımızı hazırlayayımm

Son düzenleme:
günaydınlar,
hayırlı cumalar, güzel bildirimler olsun.
ben gece nasıl uyudum bilmiyorum. uçuk çıkmış ağzımda. bilgisayara gece fotoları koymuş, şimdi görünce iyice canım sıkıldı. Allahtan kimseye bi şey olmamış. arkada 3 kişinin oturduğunu düşündükçe şükrediyorum. ekleyeyim buraya birini de.

şehirlerarasında çok korkarım ben büyük araçtan. şehir içinde gelmiyor kimsenin aklına ama kasap gibiler istanbuldakiler. eşim arabayı par ettik inecektik diyor. bu da park ederken geri geri gelirken görmemiş bizim arabayı küçük diye. neyse ki yavaşmış, bitti gitti şükürler olsun.

çok sağolun hepiniz, Allah beterinden korusun hepimizi.

çok geçmiş olsun, bana bi uyumak iyi geldi. bi de reflor almıştım. suyu da bol iç.

canım memlekete gidiyoruz 1 günlüğüne. pazar sabah döncez. annemi de götürüyoruz, kış gelmeden taziyeleri halledelim dedik.

sizin de çok kötü olmuş. Allah bi daha yaşatmasın. eşim de korkmuştur herhalde, bi şey demiyor
küçücüğüz aslında, sinek gibi altlarında kalıp gidebiliriz. Allah korusun...

Canım çok geçmiş olsun bununla geçmiş olsun. Rabbim cümlemizi muhafaza etsin. Oldum olası trafikte ki TIRLARDAN VE KAMYONLARDAN NEFRET EDERİM zaten.

Canım çok geçmiş olsun bununla geçmiş olsun. Rabbim cümlemizi muhafaza etsin. Oldum olası trafikte ki TIRLARDAN VE KAMYONLARDAN NEFRET EDERİM zaten.

çok teşekkür ederim, amin.

ben de hiç hoşlanmıyorum zaten. yanımızdan geçiyo olsalar kapıya yapışırım sıkı sıkı. bununla geçip gitmiştir inşallah.

Günaydınlarrrrr
Benim için çok da mutlu olmayan Cuma'dan haberler :)

1 Kasım Cuma: 88.9
8 Kasım Cuma: 88.4
Fark: -500

Bir yandan regl dönemini ucuz atlattığımı düşünüp seviniyor bir yandan da Pazartesi 87.8'i gördükten sonra bu ne yaaa diyip sinir oluyorum. Neyse regl bitti bugün tekrardan diyetime devam ediyorum. Özledim keratayı :) Bu hafta bir yenilik olarak da trampolin aldım Zıp zıp zıplayacağım. Bakalım işe yarar birşey mi ?Yeni ve güzel haberlerle görüşmek üzere
Sağlıklı ve booooool eksili günler çıtırlarrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…