selamun aleyküm güzeller
bugün biraz işlerim var dışarı çıkıcam.hemen bildirim yapayım
kilo : 89. 8
spor yok
dolunaya bahane bulsam oda tutmuyor.
gerçekten bu hahta şaşkınım neden artı çıktım bilmiyorum.evet kaçamaklarım oldu ama önceki haftalara bakarsam en minimum bu haftaydı ve ümitliydim. ümitlerim suya düştü
haftaya görür gününü diycem haftaya dolunay haftası en zor verilecek hafta
işler ayna çal çal oyna
ama yılmak yok tam gaz devamelbet bu çıkışın inişi olacak birgün [/
Az daha dolunay haftası ne diye soracaktım kiiiijeton :44::44::44: düştü
yena gelmiş hoş gelmiş. bugünde gelmeseydin taciz edicektik yenacım
nursena bu kod adlıyı birtek benmi hatırlıyorum yaa bak şimdi birazcık güvenim geldikendime balık hafızalı der dururum arada çalışıyormuş demekki
esracım Allah bir daha göstermesin. insana korkusu yetiyor.bizimde lambalarda dururken tır aniden dönüp bizim arabayı sıkıştırmıştı. arabayı iki tarafını biirbirine yapıştırdı adeta herkes şaştı eşimin nasıl sağlam çıktığına pestil gibiydi araba. hem dönecekmiş hem gelip ortaya durmuş.sonrada dönmeye kalkınca kısa dönüp yanındaki bizim arabanın pestilini çıkarttı. Allah islah etsin böylelerini.verilmiş sadakalar karşı geliyor.yaşanacak ömür varsa Allah koruyor işte
esra canım akşam yazmıştım ama tekrar geçmiş olsun resimde ne kadar ürkütücü benim eşim kamyon birden önüne kırmıştı bizim araba altına girmişti rabbim bize bağışladı onu geçen sene neyse kilo bildirimini yapayım bari geçen hafta cuma günkü kilom 85.9 du bu hafta 85.5 gösterdi tartım onuda zeynebin dediği gibi 3 kere aynısını gösterince bunu kabul ettim tartılma sayısını hatırlamıyorum sporda 3 gün 25dk yürüme bandında yürüyüş kolay gelsin.
tünaydınn hayırlı cumalar güzellerrr
Esram geçmiş olsun Allah başka ve çok büyük dert vermesin başımıza kaza geliyorum demiyor maalesef benzer olaylar hepimizin başından geçti ve çok korkutuyor eşinde arkadaşlarında birşey yokya gerisi mühim değil canım.
esracım, pamuğum geçmiş olsun
çok şükür verilmiş sadakanız varmış.
kendikabugunda çok geçmiş olsun sana da..
esracım kilom 90.8. yapıştı yemin ediyorum 90 üstüme. gerçi sen ye iç, sonra kilo yapıştı üstüme de, ilahi eliz
Selamün aleykümm....
neyse 3 4 sayfa birikmiş okudum geldim hepisini...
yenacımda gelmiş...yetişemedim ama olsun geldi ya...
nursenacım dafi abla hala söylemiyo ama ne olduğunuu....esracım bari sen söyleee...konunun mehtapla ilgisi var sanırım ama hala hatırlamadım...:44:
neyse bende bildirim yapayım...
kilom:86,9
ay ilk tartıldım 89,9 dedi az daha atıyodum tartıyı yaa...neyse bikaç seferde istediğim rakamı gösterdi üç kere aynısını gösterince bunu kabul ettim bende....
öğleden sonra güne gidicemm ve hala kahvaltı yapmadım....yeşilçay içtim 1 kupa kahvaltı hazır kardeşimi bekliyorum..neyse az yerim gidincede az yerim inşallah..akşama bişey yemem artık yada çok acıkırsam salata falan yerim....off offf....tam biraz toparlanıyorum bişey çıkıyo mutlaka...bi dahaki güne kadar evden çıkmasammı acaba...:44:
canım dondurmalı irmik... :)
kuzum sen tartıyı tartılınca kaldırıyor musun? yani hep aynı yerde durmuyor da kaldırıyorsan farklı ve fazla gösterir ilk tartıldığında. hep o yerde durması lazım tartının. bikaç kez tartılınca doğru sonucu alırsın öbür türlü.
dondurmalı irmikk nasıl oluyokii...neyse öğrendik artık....
evet canım kaldırıyorum mecburen benim küçük cadı çok fena bırakamıyorum ortalıklarda...cam ya kırılırsa Allah muhafaza bir yerini falan keser korkuyorum....hiç ablası gibi değil fırlamanın önde gideni...10 saniye hareketsiz durmuyo....böyle anlatınca abartılı gibi geliyo insanlara ancak görünce inanıyolar banaa....oyüzden her konuda çok temkinli tedbirli olmam gerekiyo...
neyse sonuç olarak benden değilde tartıdan kaynaklanıyo olmasına sevindim bu sıkıntının...
ay illa hepsini söyletecek, dondurmalı irmik helvası :)
Gokce_Iremim sanada geçmiş olsun. bugünlerde herkes hasta havalardan sanırım.
anammm çok erken evlenmissin!! Kac yasindasinki su an? birde evlendiginde esin kac yasindayi?
ay ben hiç 36 beden olduğumu hatırlamıyorumküçükken ablamın küçülenlerini giyerdim. biraz büyüdüm 14 yaşımda nişanlandım alışverişe çıktık 38 beden dim 15 yaşımda evlendim 47 kilo , 38 bedendim. ama eşimin omuzlarına geliyordum. şimdi aynı boydayız boyuna kadar büyüttü beni
vallahi bilemiyorum canım da dedigin gibi çaresi bulunuyor. kremler, yağlar, birsürü alternatif var
annemin yarı kırkında sütü kesilmiş ailevi bazı olaylardan dolayı, kadıncağız hala üzülüyor. bilerek emzirmeme düşüncesi cidden çok acımasızca geliyor bana
dediğin gibi lohusalık stresi falan da olabilir ama ileride pişman olucaktır bence
günaydınlar,
hayırlı cumalar, güzel bildirimler olsun.
ben gece nasıl uyudum bilmiyorum. uçuk çıkmış ağzımda. bilgisayara gece fotoları koymuş, şimdi görünce iyice canım sıkıldı. Allahtan kimseye bi şey olmamış. arkada 3 kişinin oturduğunu düşündükçe şükrediyorum. ekleyeyim buraya birini de.
Eki Görüntüle 853915
şehirlerarasında çok korkarım ben büyük araçtan. şehir içinde gelmiyor kimsenin aklına ama kasap gibiler istanbuldakiler. eşim arabayı par ettik inecektik diyor. bu da park ederken geri geri gelirken görmemiş bizim arabayı küçük diye. neyse ki yavaşmış, bitti gitti şükürler olsun.
çok sağolun hepiniz, Allah beterinden korusun hepimizi.
çok geçmiş olsun, bana bi uyumak iyi geldi. bi de reflor almıştım. suyu da bol iç.
canım memlekete gidiyoruz 1 günlüğüne. pazar sabah döncez. annemi de götürüyoruz, kış gelmeden taziyeleri halledelim dedik.
sizin de çok kötü olmuş. Allah bi daha yaşatmasın. eşim de korkmuştur herhalde, bi şey demiyor
küçücüğüz aslında, sinek gibi altlarında kalıp gidebiliriz. Allah korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?