haftaya cuma günü 49 olucam canım. ben yaşlı ve hasta bir garıyamsagol canim dünden beri iyiyim geçti gitti sükür :)
anammm çok erken evlenmissin!! Kac yasindasinki su an? birde evlendiginde esin kac yasindayi?
(merakli melahat ben)
esracım ellerin dert görmesin.HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________ Gökçe_İremim
HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. _________ y.o.l.c.u.:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,5 kg. _________ AAD
elizcim seninde ellerine sağlık canım[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td]nothinggg[/td]
[td]210 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fazey40[/td]
[td]75 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nursena[/td]
[td]45 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gokce_iremim[/td]
[td]40 dk[/td]
[/tr]
[/table]
hayırlı yolculuklar esracım güle güle git güle güle gel canım.Nursena seviyorum seni
bu topik bizle güzel anacım. sonuçta klasik diyet yapıp kuş kadar yiyecek olsak 90 üzeri gördüğümüze kimse inanmaz değil mi. yavaş yavaş veriyoruz işte, önemli olan yaşam biçimi haline getirmek. e biz de becerdik bunu sanırım :)
---------
Elizcim ellerine sağlık
pazartesiden sonra ben de başlarım menü paylaşımına inşallah.
kızlar ben hazırlanayım yavaştan. en geç pazartesi görüşürüz inşallah, Allaha emanet olun.
bence gayet güzelherkese mrb.bugün diyetimin ilk günüydü.gayet güzel geçti.sabah 1 bardak çay 1 dilim ekmek biraz peynir 3 zeytin bir iki dilim salatalık.öğle yemekte karnıbahar tarhana çorbası yoğurt vardı karnıbahar almadım.biraz çorba birazda naneli pulbiberli yoğurt yedim.akşam ise 1 levrek yanında salata ekmeksiz hemde :) sizce nasıl bayanlar gider mi böyle kilolar.spor yapamıyorum ama gün boyu ayaktayım iş gereği o yeter galiba :)
herkese mrb.bugün diyetimin ilk günüydü.gayet güzel geçti.sabah 1 bardak çay 1 dilim ekmek biraz peynir 3 zeytin bir iki dilim salatalık.öğle yemekte karnıbahar tarhana çorbası yoğurt vardı karnıbahar almadım.biraz çorba birazda naneli pulbiberli yoğurt yedim.akşam ise 1 levrek yanında salata ekmeksiz hemde :) sizce nasıl bayanlar gider mi böyle kilolar.spor yapamıyorum ama gün boyu ayaktayım iş gereği o yeter galiba :)
hayırlı akşamlar güzeller
ben işlerimi halledip geldim.internet gitmiş. halloldu çok şükür. problem kablolardaymış sanırım.
haftaya cuma günü 49 olucam canım. ben yaşlı ve hasta bir garıyam
şaka maka 50 oluyorum anaaamm ben çok yaşlandım
eşim askerdeydi söz oldu. izne geldi nişan yaptık.askerlik bitti düğün oldu. yani düğünde 21, 22 yaşlarındaydı.
asuman ablaa bi sen görünüyosun aşağıda nasılsın....kimseler yok akşamdan beri...hafta sonu sakinliği çöktü topiğe....bende kuzuyu uyuttum büyükte uyumak üzre yatmadan size bakayım dedim...
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?