Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya menü paylaşmalımıyım bilemedimm...

kahvaltı: 11:30

1 kupa yeşilçay

3 y.kaşığı melemen...

saat 15:00 (yani komşumda)

3 y.kaşığı yoğurtlu patates salatası

2 minik dilim börek

5 sarma

3 mercimek köftesi

1 k.k kadar sütlü irmik tatlısı....

2 litre suyum tamamm....birazdan yeşilçay içicem gene....daha bişey yemeyi düşünmüyodum ama yavaştan midem kazınmaya başladı...saat daha geçmeden accık yoğurt falanmı yesem...geç saatte yatıyoruz çok fena olurum gibi geliyo yatana kadar....

selam hatunlaaar tebrikler hepimize iyisiyle kotusuyle sabah cikmistim evden yeni geliyorum erken uyanmistim hemen uyuyasim var

Selam kızlar bu hafta ben de spor ve menü paylaşımı yapacağım inş.

08.11.Cuma
Sabah:2 bardak ılık su,yarımsaat sonra 2 haşlanmış yumurta ve biraz kaşar peynir ve çay.
Öğlen: 1Adet közlenmiş patlıcan+çay
Akşam: 100 gr ton balığı,bol salata ve azıcık kaşar peynir.

Gün içinde 2 adet yeşil çay (şimdi 2 bardak daha geliyor :) )ve 1,5 lt. su.

Fakülteden gelince markete gittim ve 1 saatten fazla yürüdüm. Tabi ki tempolu değildi. Az sonra da trampolin yapacağım bugün bir Bismillah dedim bakalım. Azmimiz daim olsun verelim gitsin ya uğraş uğraş nereye kadar böyleeee.

herkese mrb.bugün diyetimin ilk günüydü.gayet güzel geçti.sabah 1 bardak çay 1 dilim ekmek biraz peynir 3 zeytin bir iki dilim salatalık.öğle yemekte karnıbahar tarhana çorbası yoğurt vardı karnıbahar almadım.biraz çorba birazda naneli pulbiberli yoğurt yedim.akşam ise 1 levrek yanında salata ekmeksiz hemde :) sizce nasıl bayanlar gider mi böyle kilolar.spor yapamıyorum ama gün boyu ayaktayım iş gereği o yeter galiba :)

hayırlı akşamlar güzeller
ben işlerimi halledip geldim.internet gitmiş. halloldu çok şükür. problem kablolardaymış sanırım.
sagol canim dünden beri iyiyim geçti gitti sükür :)

anammm çok erken evlenmissin!! Kac yasindasinki su an? birde evlendiginde esin kac yasindayi?
(merakli melahat ben)
haftaya cuma günü 49 olucam canım. ben yaşlı ve hasta bir garıyam
şaka maka 50 oluyorum anaaamm ben çok yaşlandım
eşim askerdeydi söz oldu. izne geldi nişan yaptık.askerlik bitti düğün oldu. yani düğünde 21, 22 yaşlarındaydı.

HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________ Gökçe_İremim

HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. _________ y.o.l.c.u.:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,5 kg. _________ AAD
esracım ellerin dert görmesin.
azimli güzelleride tebrik ederim.

[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td]nothinggg[/td]
[td]210 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fazey40[/td]
[td]75 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nursena[/td]
[td]45 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gokce_iremim[/td]
[td]40 dk[/td]
[/tr]
[/table]
elizcim seninde ellerine sağlık canım
siporcu güzelleride tebrik ederim

hayırlı yolculuklar esracım güle güle git güle güle gel canım.

bence gayet güzel

kızlar kod adlıyı hatırladınız dimiii

Son düzenleme:
kızlar ben sabah inegöle gidicem kısmetse
yeğenimde günümüz var. fazla kaçırmam inşallah

akşamda ordan köye geçeriz. köye usta gelir çalışmaya başlarsa ne zaman dönerim bilmiyorum. dönüşüm ustalara bağlı

Hosgeldin aramiza!!!

yok canim sende 49da yasli olunmuyor daha dur bakalim :)) En yakin arkadasim 52yasinda :) Bense 25 ama olsun yas önemli degil! Esinle aranizdaki yas farki tam idealmis :) bende öyle isterdim ama nasip sadece 1yasmis

Eveeet şimdi korkunç karbonhidrat dolu menüm geliyor :)

Sabah: 1 kase nesfit ve bir parça peynir ve ekmek
Ara: 1 havuç ve 1 maden suyu
Öğlen: 1 porsiyon etli lahana sarması, yoğurt ve salata
Ara: 1 dilim börek
Akşam: 5 köfte, 2 yemek kaşığı makarna

Suyum 2 litre kadar

asuman ablaa bi sen görünüyosun aşağıda nasılsın....kimseler yok akşamdan beri...hafta sonu sakinliği çöktü topiğe....bende kuzuyu uyuttum büyükte uyumak üzre yatmadan size bakayım dedim...

asuman ablaa bi sen görünüyosun aşağıda nasılsın....kimseler yok akşamdan beri...hafta sonu sakinliği çöktü topiğe....bende kuzuyu uyuttum büyükte uyumak üzre yatmadan size bakayım dedim...

İyi geceler canım misafirim vardı 11.30 gibi gittiler bakayım dedim ama net yavaştı çıktım geri geç gördüm yazdığını o yüzden
Bu gece sakinmiş gerçekten
Esra ve dafi güle güle gidin dönün inşallah

bende bir hafta oluyor başlayalı diyete.Hiç bu kadar istekli azimli olmamıştım hiçbir girişimde bulunmamıştım.Umarım hep böyle devam ederim.Bebek istiyoruz hiçbir sorunum yok fakat doktor kilo vermem gerektiğini söyledi. Bende ilk söylediğinde umursamadım.Ne insanlar var doğum yapıyor dedim hatta doktora.Ama bu sebepten olmuyorsa diye stres yaptım başladım umarım başarılı olurum olmam da gerekiyor.

merhaba aranıza yeni katıldımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…