Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

90+nın en dengeli menüsü geliyoor

sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği, 3 zeytin bir parça peynir
öğlen: 3 adet etli ekmek (kuzenime gittik bugün, o da sağolsun döktürmüş )
ara: 1 elmalı minicik kek ve çay
akşam: su su su mandalina

Beyzuuuuuuuuuuuuş,minik kuşum,bidenem,iki gözüm hoşgelmişsin...

Selam,

Zeynep nasılsın canım.?

netimiz çok yavaş çok sinir bozucu...azıcık zaman buldum ama dakikalrca bekletiyor beni...

Beyzuuuuuuuuuuuuş,minik kuşum,bidenem,iki gözüm hoşgelmişsin...

Merhaaaabalarrrr........

Canım Yenam ve güzel saz arkadaşları...Evet minik kuş gerçekten..Devekunun da kuş olduğu bir gerçek...

Uzun süredir aranıza katılamadım.Şimdi katılabilirmiyim bilemiyorum;çünkü çok kilo aldım topiğe sığamam diye düşünüyorum...:18::18:

Hepinizi öpüyorum....

Selam,

Zeynep nasılsın canım.?

netimiz çok yavaş çok sinir bozucu...azıcık zaman buldum ama dakikalrca bekletiyor beni...

sağol yenacım iyiyim çok şükür sen nasılsın...yoğunlu atlattınmı....özledik dön artık....

bizim nette çok yavaş bişeye tıklıyorum bi saat dönüyo sonra açılıyo...aradık ttneti gelip bakcaklar....

Senin yerin hep hazır... en vip inden biliyosun.

Seni çok özledim ama ben...

Ben de çok özledim canım...Az kaldı geleceğim...

Bizim superonlıne memnunuz..hiç böyle olmuyordu bugün böyle...

Senin yerin hep hazır... en vip inden biliyosun.

Seni çok özledim ama ben...

Çok teşekkür ederim canım...Bundan eminim zaten;benim korkum çok yer kaplamak konusunda...100 kilo oldum çünkü....

Bende seni ve topik arkadaşlarımın sıcaklığını çok özledim...Uzun süre evimizde değildik...Sizleri ihmal ettikçe topiğe girmeye utandım;utandıkça kilo aldım ve özledim...Bu kısır döngü bu güne kadar sürdü işte canım...

Fena halde kilo veresim var.Daha doğrusu zayıflamak ihtiyaç değil benim için,artık bir zaruret haline geldi...Göbekten eğilemiyorum,gece yatarken balkonlarım neredeyse ağzıma girecek..Çok fena çok....

Son düzenleme:
canım 5-6 arkadaşı gelecek..aslında çeşidi ben az olsun dedim..
insanlar cok kalori almasınlar:)))))))) onları düşündüğümden yani...
haşhaşlının tarifi nasıl denemiş tariflere bayılırım alabilirmiyimm?

canım arkadaşım hastane de hala..acil durumu durdurmuşlar..2-3hafta daha dayansa diye tedaviler uygulanıyor

hoşgeldin Beyzuş abla
seni görünce eskiyi hatırladım dejuvu gibi bişe oldu

Ben de öyleyim tatlım,hiç üzülme umutsuz olma......İnşallah zayıflarız birlikte...

İstediğin de senin nasıl iradeli ve azimli olduğunu biliyorum...Umarım yeniden eski iradeli günlerine dönersin ve bana da bulaştırırsın...

Son düzenleme:

Hoşbuldum canım...Sizleri görmek çok güzel...

İnşallah diyorum canım..Allah büyük elbet bir çıkış noktası gösterecek diyorum..

Umarım hepimize güçlü bir irade gelir de birbirimize bulaştırarak zayıflarız...Offfff zayıflayayım artık;yılan hikayesine döndü benim zayıflama maceram valla..

Son düzenleme:

malzeler
3 adet yumurta
1 su bardağı siyah haşhaş
1 bardaktan iki parmak eksik sıvı yağ
1 su bardağı şeker
1 su bardağı irmik
1 su bardağı süt
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 su bardağı un

şerbet için 1,5 b.şeker 2 bardak su kullanıyorum...üzrine ister krem şanti ister dondurma(yazın güzel oluyo)ister fısktık kafama göre takılıyodum yaniii...
dikdörtgen borcamda yapıyorum...ölçü ona cuk oturuyo....
yiyen herkes çok beğendi...hatta gelicekleri zaman özellikle sipariş ediyolar...özellikle beyler....

arkadaşın içinde sevindim.....bebişini hayırlısıyla zamanında alır kucağına inşallah....

Net beni delirttti...Çıkıyorum ben..

İyi geceler,tatlı rüyalar..

hemen yazdım malzemeleri tamam bundan yapacağım:)))
çıtır çıtır haşhaşa bayılırımmm 2 çatal alırım artık

umarım benimkide güzel olur..bir de dikdörtgen borcam demişsinya

bunlardan mı..var bende ama büyük olmaz mı...
bende büyükçe bir de kare var ona yaparım die düşünüordum

ben tam olarak bunda yapıyorum....sen nasıl uygun görürsen öyle yap canım....ben bu tarz şeyleri çok ince tahta gibide çok kalında sevmiyorum...bu ölçü bu borcama bence çok uyuyo ayrıca şerbetide güzel çekiyo...ama sen nasıl istersen öyle yap canım....üstünede ençok bence tabiki sütlü dondurma yakışıyo ama malum hava soğuk kremşanti daha uygun olur...onun içinde tavsiyem pastayı kesip tabaklara servis yaptıktan sonra hamur şırıngaları varya (asıl adı nedir bilmiyorum) onla süsle...daha şık duruyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…