Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba güzellerrr

Esram ve Elizim listeler için ellerinize sağlık kuzular

Listeye giren hanımlar sizleride tebrik ederim.

ben felaket grip modundayım, akşam üşüyerek bir yattım yatış o yatış sporada gidemedim ateş ve boğazlar berbat bitki çayı v.s destek ile ayaktayım canlar.

liste paylaşan güzeller devam devam bizlere( bana) iyi geliyor özellikle kendi yediklerimle kıyaslıyorum.

dafimm Esram güle güle gidin gelin

hepiniz sevgiyle kalın

hosgeldin aramiza, azmin ve motivasyonun hic bitmez insallah :) Ve sonundada saglikli bir sekilde hamile kalirsin!

merhaba aranıza yeni katıldımm :))

Hosgeldin

Selamün aleykümm...

bugün keyfim yok hiç ama bir sürü işim var ve işler keyif beklemiyo maleseff....oyüzden bi bakıp kaçayım dedim....hava güzel çamaşırları balkona asamda çabuk kurusunlar...yoksa ev içinde iki gün kurumuyolar peteklerde yanmıyo ya...off ne yemek yapsam acaba..hiç iştahımda yok halen bişey yemedim....neyse kaçıyom ben...

merhaba aranıza yeni katıldımm :))

hoşgeldinizz azminiz daim olsun inşallah....

selam millet:)

dün akşam girdim kkya, burayı okudum alıntılarımı yaptım, daha sonra eşimin pcde kısa bi işi vardı ve pc başına geçicekti, bende dalgınlıkla çıkış yapıp verdim pcyi ve tüm alıntılarım uçtu malesef.....
neyse tekrardan bi geçmişi güncelledim şimdi bende artık alıntılar için......

dünde akrabalarımızdan biri hacıdan gelmişti ona hoşgeldine gittik halamlarla, eve dönüşte hediye olarak yarım litre zemzem koymuş bana ev sahibi, zemzemi madden ve manen çok sevdiğim için çok mutlu oldum zemzem hediyesine:)
sağolsun......
ufak ufak eşimle içeriz 2-3gün bu zemzemi artık:)

ben bir alıntılarıma geçeyim bakıyım şimdide.....:126:

çok geçmiş olsun canım, bencede verilmiş sadakanız varmış, dediğin gibi çok şükür cana bişey olmamış hiç.....
siz yinede bir sadaka verin bence canım.....
öptüm

HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________ Gökçe_İremim

HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. _________ y.o.l.c.u.:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,5 kg. _________ AAD
Spor birincimiz nothinggg:129:
Spor ikincimiz fazey40
Spor üçümüz nursena

tebrikler millet toptan:)))))

geçmiş olsun ablacım......

hay allahım yaaa niye yakmıyolar canım yaaa petekleri.......
şu kaloriferli evlerin çoğundada bu yanmama sorunu yokmu sinir ediyo insanı, çok şükür bizde yok ama çoğu apartmanda bu sorun var biliyorum......
hükümet sorunu gibi aynı bu sorunda valla......

evim merkezi sistem değil canım kombili....yanlış anlaşma olmuşş....yakıcak kadar soğuk yok oyüzden ben yakmıyorum....ama yan bina kömür sobası kullanıyo yaşlı insanlar oturuyo balkona çamaşır asınca is kokusu siniyo oyüzden herzaman asamıyorum içeri asıyorum bazen ama bugün baktım bacaları tütmüyo balkona astım çamaşırlarımı....

hımmm tamam canım, yanlış anlama olmuş evet:)

bende şimdi gidip bi çamaşır bascam:)

of moralim hiç yooook...

1haftada ev çok fena dagiliyor... hiç topliyasim yok... çünkü nerden basliycagimi bilemiyorum... kafayi yemek üzereyim... en çokta zaten kizin oyuncaklari deli ediyor... hepsini alip atasim var...

of moralim hiç yooook...

1haftada ev çok fena dagiliyor... hiç topliyasim yok... çünkü nerden basliycagimi bilemiyorum... kafayi yemek üzereyim... en çokta zaten kizin oyuncaklari deli ediyor... hepsini alip atasim var...

ahh ahh bu dediğin benimde çok içimden geçiyoda akşama kadar çocuklar evin içinde başka ne yapsınlar...oyüzden oyuncak yaşlarını atlatana kadar idare etcez mecburennn....

ahh ahh bu dediğin benimde çok içimden geçiyoda akşama kadar çocuklar evin içinde başka ne yapsınlar...oyüzden oyuncak yaşlarını atlatana kadar idare etcez mecburennn....

hafta ortasi kreste benimki bütün gün, eve geliyor birde evi dagitiyor :) Hafta ortasida kosturmacadan anca mutfagi topliyabiliyorum... oyuncaklar kaliyor birikincede sinir bozucu oluyor...

Hem ögrenci hem anne hem es olmak çok zor birseymis... Ama öylede böylede basaricammm

menüm.....

kahvaltı öğle:

2 salçalı tost

1 kupa yeşilçay....

ara:

9 lu çay

albenii....

akşam:

1 porsiyon mantı...

1 kupa yeşilçay...

2 litre suyumda tamam...ne süper bir menüm var dimi ama ne yapayım...:26:

Selam şişkotomlarııımmmm :) Umarım herkes çok iyidir ve çooook mutlu bir hafta sonu geçiriyordur.
Günün menüsü
09.11. Cumartesi
Sabah: Bol yeşillikli yagsız tuzsuz salata,2 yemek kaşığı soğanlı yumurta,peynir.2 bardak çay.
Ara:1 Adet kuru incir
Akşam: tavuklu salata, 1 bardak light kola.
2 lt. su + 2 bardak yeşil çay.
Sabah 10 dk. trampolin+ 14:45-16:30 (105 dk)arası yürüyüş(temposuz)+ akşam 10 dk.trampolin.

merhabalarrrrrrrrrrr
ben de menümü paylaşayım hareket olsun:)

sabah
kıymalı yumurta 4 yemek kasıgı kadar
2dilim ekmek
çay

öğle
2 kepekli grissini
2 kupa ayran

akşam
6yemek kasıgı yeşilmercimekli bulgur pilavı
(çook canım istiyordu kaç gündür)
1tabak nar ekşili salata

henüz 1 litre su...

Zeynep bugün 2mizin de menüsü sallanıyor:))))))

bugün tüm gün temizlik için uğraştım ama sanki heryer hala pis gibi..
yarın gezmelerde olacağım..
pazartesi kv ve yakın arkadaşları gelecek
ev görmesine istiyorlardı 2 senedir kısmet olmadı
kısmet pazartesineymiş..

bugün hazırlayacağım menümü de oluşturdum bakalım bakalım nasıl olmuş

yaprak sarması
cevizli-yoğurtlu kereviz salatası
kıymalı börek
bir de sütlü tatlı olacak belki tramisü ya da farklı bir fikri olan varmııııııııı???????????

kızlar menüm nasıl?

Uyanınca:elma sirkeli su
Sabah: Bol salata-çay tabağı kadar sahanda yumurta-bir dilim kepek ekmeği-şekersiz çay
Öğlen: bir armut ve yeşil çay çünkü sabah kahvaltısı biraz geç oldu mağlum cumartesi
Akşam: ay ben bunu hiç yazmasam olacak ama bir tane kıymalı pide-ayran-şambali bir dilim misafirlerimiz vardıda birlikte oldu artık

sallanıyoki hemde ne sallanıyoo....ama eşim gelirken pazara uğramış bir sürü sebze almışşş..çokkk sevindim...bu hafta hem ne yapıcam derdim olmıcak hemde diyetimi rahat yapıcamm....

temizlik konusunu sorma bende aynı sabah beri uğraştım şimdi heryer gene dağınık oturdum artık elim ayağım kalkmıyo...

menün güzel ama azmı sanki...:44:kaç kişi gelicekki...tatlı konusunda bi fikrim yok ama canım çok sütlaç istiyoo...hee tatlı ben arada haşhaşlı tatlı yapıyom güzel ve değişik oluyo istersen deneyebilirsin....

herkesler nerede.....akşam mammalarını yiyenler gelsin bakalımmmmmmmmm

ben geldimmm....meryemcim arkadaşının durumu nasıl....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…