- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
merhaba aranıza yeni katıldımm :))
bende bir hafta oluyor başlayalı diyete.Hiç bu kadar istekli azimli olmamıştım hiçbir girişimde bulunmamıştım.Umarım hep böyle devam ederim.Bebek istiyoruz hiçbir sorunum yok fakat doktor kilo vermem gerektiğini söyledi. Bende ilk söylediğinde umursamadım.Ne insanlar var doğum yapıyor dedim hatta doktora.Ama bu sebepten olmuyorsa diye stres yaptım başladım umarım başarılı olurum olmam da gerekiyor.
bende bir hafta oluyor başlayalı diyete.Hiç bu kadar istekli azimli olmamıştım hiçbir girişimde bulunmamıştım.Umarım hep böyle devam ederim.Bebek istiyoruz hiçbir sorunum yok fakat doktor kilo vermem gerektiğini söyledi. Bende ilk söylediğinde umursamadım.Ne insanlar var doğum yapıyor dedim hatta doktora.Ama bu sebepten olmuyorsa diye stres yaptım başladım umarım başarılı olurum olmam da gerekiyor.
iyi geceler herkese,
geçmişe bakamadım. yarın bakarım detaylı. canım sıkkın biraz. eşim öğlen kaza yapmış. bi tır arkadan çarpmış arabaya. arabanın arkası eğilmiş, camı patlamış. baya bi hasar var. öğle yemeğine gitmişlermiş arkadaşlarıyla. arkada da oturan 3 adam varmış. Allahtan kimseye bi şey olmamış. canım sıkıldı ama şükrediyorum, verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattık. akşamdan beri hastalığımı unuttum şaşkınlıktan.
yarın gece yolculuk var. kasko bi tane kiralık araba ayarlamış, havaalanına onla gidip geleceğiz. kazasız belasız dönseydik evimize.
benden haberler böyle. yarın umarım herkes güzel bildirimler yapar, eksiler görür. olmazsa da dert değil, canımız sağ ya o da yeter :)
HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________ Gökçe_İremim
HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. _________ y.o.l.c.u.:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,5 kg. _________ AAD
Spor birincimiz nothinggg:129:
Spor ikincimiz fazey40
Spor üçümüz nursena
merhaba güzellerrr
Esram ve Elizim listeler için ellerinize sağlık kuzular
Listeye giren hanımlar sizleride tebrik ederim.
ben felaket grip modundayım, akşam üşüyerek bir yattım yatış o yatış sporada gidemedim ateş ve boğazlar berbat bitki çayı v.s destek ile ayaktayım canlar.
liste paylaşan güzeller devam devam bizlere( bana) iyi geliyor özellikle kendi yediklerimle kıyaslıyorum.
dafimm Esram güle güle gidin gelin
hepiniz sevgiyle kalın
Selamün aleykümm...
bugün keyfim yok hiç ama bir sürü işim var ve işler keyif beklemiyo maleseff....oyüzden bi bakıp kaçayım dedim....hava güzel çamaşırları balkona asamda çabuk kurusunlar...yoksa ev içinde iki gün kurumuyolar peteklerde yanmıyo ya...off ne yemek yapsam acaba..hiç iştahımda yok halen bişey yemedim....neyse kaçıyom ben...
hoşgeldinizz azminiz daim olsun inşallah....
hay allahım yaaa niye yakmıyolar canım yaaa petekleri.......
şu kaloriferli evlerin çoğundada bu yanmama sorunu yokmu sinir ediyo insanı, çok şükür bizde yok ama çoğu apartmanda bu sorun var biliyorum......
hükümet sorunu gibi aynı bu sorunda valla......
evim merkezi sistem değil canım kombili....yanlış anlaşma olmuşş....yakıcak kadar soğuk yok oyüzden ben yakmıyorum....ama yan bina kömür sobası kullanıyo yaşlı insanlar oturuyo balkona çamaşır asınca is kokusu siniyo oyüzden herzaman asamıyorum içeri asıyorum bazen ama bugün baktım bacaları tütmüyo balkona astım çamaşırlarımı....
of moralim hiç yooook...
1haftada ev çok fena dagiliyor... hiç topliyasim yok... çünkü nerden basliycagimi bilemiyorum... kafayi yemek üzereyim... en çokta zaten kizin oyuncaklari deli ediyor... hepsini alip atasim var...
ahh ahh bu dediğin benimde çok içimden geçiyoda akşama kadar çocuklar evin içinde başka ne yapsınlar...oyüzden oyuncak yaşlarını atlatana kadar idare etcez mecburennn....
Zeynep bugün 2mizin de menüsü sallanıyor:))))))
bugün tüm gün temizlik için uğraştım ama sanki heryer hala pis gibi..
yarın gezmelerde olacağım..
pazartesi kv ve yakın arkadaşları gelecek
ev görmesine istiyorlardı 2 senedir kısmet olmadı
kısmet pazartesineymiş..
bugün hazırlayacağım menümü de oluşturdum bakalım bakalım nasıl olmuş
yaprak sarması
cevizli-yoğurtlu kereviz salatası
kıymalı börek
bir de sütlü tatlı olacak belki tramisü ya da farklı bir fikri olan varmııııııııı???????????
kızlar menüm nasıl?
herkesler nerede.....akşam mammalarını yiyenler gelsin bakalımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?