Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım...
bende bunda yapayım o zaman..eee tarifin aslı gibi yapayım...
hatta aksamdan yapsam nasıl olur Zeynep?
yksa sabah erken mi yapsam daha güzel olur?

tamam zeynepcim teşekkür ederim tüm detayları kaptım:))))))

Beyzus ablacım saol sana da iyi geceler...

ben de kaçayım artık görüşürüz yarın Zeynep sana da iyi geceler dileyeyim

tamam zeynepcim teşekkür ederim tüm detayları kaptım:))))))

Beyzus ablacım saol sana da iyi geceler...

ben de kaçayım artık görüşürüz yarın Zeynep sana da iyi geceler dileyeyim

iyi geceler canım...umarım güzel olur ve sende misafirlerinde beğenirsiniz....

bu geceyi ben kapatıcam galiba...benden sonra gelen olursa ortalığı dağıtmasın lütfenn...hayde öptüm sizi hayırlı geceler...

bende yanınızdayım arkadaşlar ilk kez bu defa azimliyim.Artık çok bunaldım hele yazın kilolar bir işkence.Başaracağız.

Internetimiz duzeldi sounda sali gununden itibaren duzenli menuyude yazicam pazartesi gunu tatil :)son 2 haftadir biraz aksattim. bizimde kar basladi havalar sogudu:) evde 45 dakikalik egzersizlere basladim insallah faydasi olur. Bir kazaa fotografi gordum cook gecmis olsun.Allah korumus.bende buyuk araclardan cok korkuyorum. Yeni gelenler hosgelmisler.insallah hep birlikte kurtulucaz fazlaliklardan:)

Günaydin kizlarrrr daha dogrusu tünaydinnnn :) daha kahvalti yapmadim önce bir buraya bakayim dedim. :) hadi iyi pazarlar hepinizeeee

Hosgeldin. Vallahi 100kilo o kadar fazla degil :) Bende 2hafta önce 100.6kg ydim simdi 97,2kgyim :) yani bir haftada kurtulursun 3lü rakamlardan takma kafana! Hepimiz zayifliycagiz!!!

herkese iyi pazarlar......

bir kedimi gördüm ne:)
beyzuş ablam senmisin? yanılıyormuyum yoksa?:)
hoşgeldin:)
çok özledim bende seni....
inşaallah sürekli gelirsin yine, çünkü çok özledik ve özlüyoruz seni....
kocaman öpüyorum beyzuş ablacığım
görüşmek üzere.......

bu geceyi ben kapatıcam galiba...benden sonra gelen olursa ortalığı dağıtmasın lütfenn...hayde öptüm sizi hayırlı geceler...

tamam:)

Selamün aleykümm...

ben geldimm..bütün gün kimse yokmuş buralardada...şuan aşağıda bi nursenayı görüyorum....benim yoğun geçti bugünüm....sabah

kahvaltıyı çamlıcada piknik gibi yaptık çocuklar baya oynadılar eğlendiler onlara yaradı....ordan üsküdara sahile inelim dedik ama çok

trafik vardı yarı yoldan döndük eve..hava güzel diye herkes kendini dışarılara atmış biz gibi...eve geldik bi posta daha çamaşır yıka

as....yemek yap...üstüne bide sarma sardım...daha ütü yapcaktım göya ama yoruldum..yarın yaparım artık...maç varmış kocamda

arkadaşlarına takılıp izlemeye gitti..kaldımmı gene bi başımaa...benden haberler bukadar şimdilik...

iyi akşamlarr yolcu girdim okudum çıktım aradada yaazacak yüzüm yokki haftasonlarrı her yer tuzak helede evden dışarı çııkıyosan azmedemiyorumm 1 sene önceki resmime bakıp iç çekiyorum 1 senede ne etmişim kendime pöff oldum inşallah pazartesi başlıcam full sabretmemlazım piskolojim bozuluyo bozuldukça yemeğe veriyom kendimi ve işin kötüsü kilo aldıkça hantallaştım topuk ağrılarım başladıı falan filann off neyse inşallah devam edecem

beyzusumda gelmişken hazırr
hoşgeldinnnn
ve diğer yeni gelen arkadaşlarımmm hoşgeldiniz

emin ol seni okadar iyi anlıyorum ki...aynı sebeple bugün menü yazmaya yüzüm yok....dediğin gibi bende resimlere bakıp iç çekiyorum ve gaza gelmek yerine daha çok yemeğe dadanıyorum niye böyleyiz bilmiyorum ama genede toparlanmalıyız nursenamm..el ele verip üstesinden gelmeliyizz....

sanırım asuda aynıı arada okuyup kaçıyoo çokmu yedin asummm:))

Yenam dön artık çokmu daha yoğunluğun özlettin kendini canım

Hoşgeldin eskiler gelince bir an ne güzel oluyor ortam gel gel hepimiz aynı moddayız canım ya

iyi akşamalr kızlarrr

dün öğlen bir yattım pir yattım şimdi ayıldım sayılır ne kötü bir şeydir grip Allah düşmanıma vermesin kurtlandım pc yi açtım bakınayım dedim.

Nursenam Zeynebim bende ne yedim ne yemedim bilmiyorum inan hafta sonu ama spor hocam geçen fena bozdu toparlamam lazım yani hepimizin toparlanamsı lazım maalesefff.Nursenam menü resimlerini bekliyoruz kuzumm.

diğer topikdaşlarda iyidir umarım hafta sonu rehaveti malum..

yok arkadaş bu resim ekleme işini beceremiyomm...oldu sanıyom dönüp bakıyom başlık var ama resim yokk...kocamın hoşlanmıyacağını bile bile yapıyom ya ondan olmuyo heralde...:26:

alahala niye olmuyorkiii ( senide merak ediyoruz ama :)

bilmiyom be ablacım..belki bişeyleri yanlış yapıyorumdur...gerçi güzel güzel yüklendi gibide görünüyodu ama olmadı....zaten doğru düzgün resmim yok hiç....olanlarda maaa aile es kaza çocuklarımla var bir iki onları atam dedim ama olmadı işte....hiç yalnız fotom yok...bugün biraz çekeriz dedim makine bozulmuş geçmiş olsun oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…