ben tam olarak bunda yapıyorum....sen nasıl uygun görürsen öyle yap canım....ben bu tarz şeyleri çok ince tahta gibide çok kalında sevmiyorum...bu ölçü bu borcama bence çok uyuyo ayrıca şerbetide güzel çekiyo...ama sen nasıl istersen öyle yap canım....üstünede ençok bence tabiki sütlü dondurma yakışıyo ama malum hava soğuk kremşanti daha uygun olur...onun içinde tavsiyem pastayı kesip tabaklara servis yaptıktan sonra hamur şırıngaları varya (asıl adı nedir bilmiyorum) onla süsle...daha şık duruyo....
teşekkür ederim canım...
bende bunda yapayım o zaman..eee tarifin aslı gibi yapayım...
hatta aksamdan yapsam nasıl olur Zeynep?
yksa sabah erken mi yapsam daha güzel olur?
İyi geceler güzel hanımlar...
tamam zeynepcim teşekkür ederim tüm detayları kaptım:))))))
Beyzus ablacım saol sana da iyi geceler...
ben de kaçayım artık görüşürüz yarın Zeynep sana da iyi geceler dileyeyim
İnşallah diyorum canım..Allah büyük elbet bir çıkış noktası gösterecek diyorum..
Umarım hepimize güçlü bir irade gelir de birbirimize bulaştırarak zayıflarız...Offfff zayıflayayım artık;yılan hikayesine döndü benim zayıflama maceram valla..
Çok teşekkür ederim canım...Bundan eminim zaten;benim korkum çok yer kaplamak konusunda...100 kilo oldum çünkü....
Bende seni ve topik arkadaşlarımın sıcaklığını çok özledim...Uzun süre evimizde değildik...Sizleri ihmal ettikçe topiğe girmeye utandım;utandıkça kilo aldım ve özledim...Bu kısır döngü bu güne kadar sürdü işte canım...
Fena halde kilo veresim var.Daha doğrusu zayıflamak ihtiyaç değil benim için,artık bir zaruret haline geldi...Göbekten eğilemiyorum,gece yatarken balkonlarım neredeyse ağzıma girecek..Çok fena çok....
Merhaaaabalarrrr........
Canım Yenam ve güzel saz arkadaşları...Evet minik kuş gerçekten..Devekunun da kuş olduğu bir gerçek...
Uzun süredir aranıza katılamadım.Şimdi katılabilirmiyim bilemiyorum;çünkü çok kilo aldım topiğe sığamam diye düşünüyorum...:18::18:
Hepinizi öpüyorum....
bu geceyi ben kapatıcam galiba...benden sonra gelen olursa ortalığı dağıtmasın lütfenn...hayde öptüm sizi hayırlı geceler...
iyi akşamlarr yolcu girdim okudum çıktım aradada yaazacak yüzüm yokki haftasonlarrı her yer tuzak helede evden dışarı çııkıyosan azmedemiyorumm 1 sene önceki resmime bakıp iç çekiyorum 1 senede ne etmişim kendime pöff oldum inşallah pazartesi başlıcam full sabretmemlazım piskolojim bozuluyo bozuldukça yemeğe veriyom kendimi ve işin kötüsü kilo aldıkça hantallaştım topuk ağrılarım başladıı falan filann off neyse inşallah devam edecem
beyzusumda gelmişken hazırr
hoşgeldinnnn
ve diğer yeni gelen arkadaşlarımmm hoşgeldiniz
emin ol seni okadar iyi anlıyorum ki...aynı sebeple bugün menü yazmaya yüzüm yok....dediğin gibi bende resimlere bakıp iç çekiyorum ve gaza gelmek yerine daha çok yemeğe dadanıyorum niye böyleyiz bilmiyorum ama genede toparlanmalıyız nursenamm..el ele verip üstesinden gelmeliyizz....
Selam,
Merhaaaabalarrrr........
Canım Yenam ve güzel saz arkadaşları...Evet minik kuş gerçekten..Devekunun da kuş olduğu bir gerçek...
Uzun süredir aranıza katılamadım.Şimdi katılabilirmiyim bilemiyorum;çünkü çok kilo aldım topiğe sığamam diye düşünüyorum...:18::18:
Hepinizi öpüyorum....
yok arkadaş bu resim ekleme işini beceremiyomm...oldu sanıyom dönüp bakıyom başlık var ama resim yokk...kocamın hoşlanmıyacağını bile bile yapıyom ya ondan olmuyo heralde...:26:
alahala niye olmuyorkiii( senide merak ediyoruz ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?