Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kardeşin v.s anlıyorsa ona yuklet istersen bu iş seni kastı inanki (

bi 10 da bana lazımmmmm
pantolonların üzerine kat kat katlana bi miğdem var

68 le evlendim o halime bi daha geri dönebilirmiyim bilmiyom ama 7 li rakamlara insem çok güzel olucak...bende mideden yana şanssızım bide basenden çok bel çevresi var bende simit diyolar ya ondan...en zayıf halimde bile ikisinden yana dertliydim....ama ozamanlara hasretim şimdii..

iyi geceler herkese,

nasılsınız? herkes çok iyidir umarım. biz sabah döndük. şimdi annemlerdeyim. annem biraz rahatsız, geldim ona baktım. sabaha düzelir inşallah, çok üzülüyorum böyle olunca..
memleket iyiydi, çok sevindi herkes. ben de çok mutlu oldum. en son gördüklerinde 15 kg daha fazlaydım bu halimden. ne güzel olmuşsun deyip durdular. çok mutlu oldum, motive oldum. çok da yedim tabi, hafta içi üstesinden gelmeyi umuyorum.

birazdan geçmişe bakarım. herkese iyi geceler.

hoşgeldin canım..annene çok geçmiş olsun...sen bu gazla fazlasıyla üstesinden gelirsin canım hiç sıkma canını....ayrıca çok sevindim senin adınaa...

geçmiş olsun Yasemin abla, dikkat et kendine. umarım şimdi daha iyisindir.
ben de giderken hasta gittim, hasta döndüm. kolay kolay geçmiyor geldi mi.

çok geçmiş olsun canım, bencede verilmiş sadakanız varmış, dediğin gibi çok şükür cana bişey olmamış hiç.....
siz yinede bir sadaka verin bence canım.....
öptüm

çok teşekkür ederim Meyracım, Allah hepimizi korusun kazadan beladan...

hoş geldin Beyzuş abla, ne iyi ettin.
ne demek sığar mıyım, bizim de senin gibi can yoldaşlarına ihtiyacımız var. umarım artık hep burada olursun.

hoşgeldin canım..annene çok geçmiş olsun...sen bu gazla fazlasıyla üstesinden gelirsin canım hiç sıkma canını....ayrıca çok sevindim senin adınaa...

sağol Zeynepcim hoş bulduk. inşallah artık hep beraber geliriz kalanların üstesinden.

iyi geceler hatunlar sabahin korunde cikip evden gece donuyorum bikac gundur aticaklar evden beni bizimkiler kizlarla anlastik sabah pazara gittik ben hep onlari fotograf cektim bir tanede onlar beni cektiler biraz tost falan yedim bir haftadir dikkat ediyordum iki gundur fazla yedim uuu

benden baska kimselerde yok burda herkesler uyumuslar sevgilimede gonderdim fotografi kim o arkadaki sana neden bakio dedi hemen buyuk ihtimalle esinin pazardan cikmasini bekleyen biridir

geçmişolsunn annene övgüler almak ne güzel demiii gururlanıyo insan

ay ben evlendiğim 73 e insem yeter bana daha fazlasını istemem gerçi benim adam sen 80 olsan piskolojin düzeliyo diyo:)) adamı nası bunaltıyosam
[ATTACH benden baska kimselerde yok burda herkesler uyumuslar sevgilimede gonderdim fotografi kim o arkadaki sana neden bakio dedi hemen buyuk ihtimalle esinin pazardan cikmasini bekleyen biridir
kıskanılmak çok sıkılmadığın sürece iyi
en son burdan gittiğinde yüklediğin resimlerle bu resmi karşılaştırdımmı alt tarafın bacakların baya almış

Günaydın,

Huzurlu,hareketli ve en hafifinden güzel bir hafta geçirelim...

Nursena ekmeğin çok az..Ben bir lokma da bitiririm onu..

Esra,geçmiş olsun annene yolculuk rahatsız etti sanırım...

yasemincim,ha bire iş çıkıyor raporlu olan eleman işten ayrıldı tazminatını alıp...Gündemde kıdem tazminatı olayı var ya o bakımdan gözü korktu sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…