bilmiyom be ablacım..belki bişeyleri yanlış yapıyorumdur...gerçi güzel güzel yüklendi gibide görünüyodu ama olmadı....zaten doğru düzgün resmim yok hiç....olanlarda maaa aile es kaza çocuklarımla var bir iki onları atam dedim ama olmadı işte....hiç yalnız fotom yok...bugün biraz çekeriz dedim makine bozulmuş geçmiş olsun oldu...
kardeşin v.s anlıyorsa ona yuklet istersen bu iş seni kastı inanki(
kendimi zeki sanıyodum yapamayınca sinir oldum yoksam çok önemlide değil ama öyle işte....
öyle deme yaptığın küçük bir hata vardır kesin yılma dene olur muhakkak kuzum
pencereli zeynebim gördüm seni sonunda :))
kuzum daha ne olsunn şimdi kapanıyordur kesin.nur yüzlüsün ama güleçee ne düşünüyon peki çokmu kötü görünüyorum....yani neticede 18 kilo vermiş halimm...o feracenin önü kapanmıyoduu....
kuzum daha ne olsunn şimdi kapanıyordur kesin.nur yüzlüsün ama güleç
iysin maşşallah
sağol ablacım...kapanmazmı çuval gibi oluyo.... yenisini almak için bi on kilo daha vermeyi bekliyomm...
bi 10 da bana lazımmmmm
pantolonların üzerine kat kat katlana bi miğdem var
iyi geceler herkese,
nasılsınız? herkes çok iyidir umarım. biz sabah döndük. şimdi annemlerdeyim. annem biraz rahatsız, geldim ona baktım. sabaha düzelir inşallah, çok üzülüyorum böyle olunca..
memleket iyiydi, çok sevindi herkes. ben de çok mutlu oldum. en son gördüklerinde 15 kg daha fazlaydım bu halimden. ne güzel olmuşsun deyip durdular. çok mutlu oldum, motive oldum. çok da yedim tabi, hafta içi üstesinden gelmeyi umuyorum.
birazdan geçmişe bakarım. herkese iyi geceler.
merhaba güzellerrr
Esram ve Elizim listeler için ellerinize sağlık kuzular
Listeye giren hanımlar sizleride tebrik ederim.
ben felaket grip modundayım, akşam üşüyerek bir yattım yatış o yatış sporada gidemedim ateş ve boğazlar berbat bitki çayı v.s destek ile ayaktayım canlar.
liste paylaşan güzeller devam devam bizlere( bana) iyi geliyor özellikle kendi yediklerimle kıyaslıyorum.
dafimm Esram güle güle gidin gelin
hepiniz sevgiyle kalın
çok geçmiş olsun canım, bencede verilmiş sadakanız varmış, dediğin gibi çok şükür cana bişey olmamış hiç.....
siz yinede bir sadaka verin bence canım.....
öptüm
Merhaaaabalarrrr........
Canım Yenam ve güzel saz arkadaşları...Evet minik kuş gerçekten..Devekunun da kuş olduğu bir gerçek...
Uzun süredir aranıza katılamadım.Şimdi katılabilirmiyim bilemiyorum;çünkü çok kilo aldım topiğe sığamam diye düşünüyorum...:18::18:
Hepinizi öpüyorum....
hoşgeldin canım..annene çok geçmiş olsun...sen bu gazla fazlasıyla üstesinden gelirsin canım hiç sıkma canını....ayrıca çok sevindim senin adınaa...
geçmişolsunn annene övgüler almak ne güzel demiii gururlanıyo insaniyi geceler herkese,
nasılsınız? herkes çok iyidir umarım. biz sabah döndük. şimdi annemlerdeyim. annem biraz rahatsız, geldim ona baktım. sabaha düzelir inşallah, çok üzülüyorum böyle olunca..
memleket iyiydi, çok sevindi herkes. ben de çok mutlu oldum. en son gördüklerinde 15 kg daha fazlaydım bu halimden. ne güzel olmuşsun deyip durdular. çok mutlu oldum, motive oldum. çok da yedim tabi, hafta içi üstesinden gelmeyi umuyorum.
birazdan geçmişe bakarım. herkese iyi geceler.
ay ben evlendiğim 73 e insem yeter bana daha fazlasını istemem gerçi benim adam sen 80 olsan piskolojin düzeliyo diyo:)) adamı nası bunaltıyosam68 le evlendim o halime bi daha geri dönebilirmiyim bilmiyom ama 7 li rakamlara insem çok güzel olucak...bende mideden yana şanssızım bide basenden çok bel çevresi var bende simit diyolar ya ondan...en zayıf halimde bile ikisin0 en yana dertliydim....ama ozamanlara hasretim şimdii..
kıskanılmak çok sıkılmadığın sürece iyi[ATTACHbenden baska kimselerde yok burda herkesler uyumuslar sevgilimede gonderdim fotografi kim o arkadaki sana neden bakio dedi hemen buyuk ihtimalle esinin pazardan cikmasini bekleyen biridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?