Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümmm....

bugün hava soğuk yaktım kombiyi çok üşüyorumm...yataktan çıkmak istemiyom hiçç...eşiminle beraber bu haftayı oruçlu geçirelim dedik...ama gece yatmadan yedik bişeyler sahura kalkamayız diye..çok rahatsız etti beni mide ağrısından kıvrandım gece şimdi bişeyim yok çok şükür...günler kısa oruç bişey değilde diyet düzenim tepetaklak olabilir neyse bir hafta idare edicem artık...

vee beklenen resimlerr
Eki Görüntüle 857066 buyurun kahvaltıya ıhlamur isteyen:))

güanydınnn herkeze hayırlı günlerr

afferin kızz...özledik senin bu halini..hep böyle devam et gördükçe bizde heveslenelim...

ama beyaz ekmekkk :))

allah kabul etsinn bende çarşamba perşembe tutucam allah kabul ederse

evettt öğle yemeğimde yendiii ekmek az büyük oldumu yenaaa
eşime ekmek aldedim rejimdeyim dedim gitmişş trabzon ekmeği gibi yuvarlak koca dilimli ekmek almış gelmişşş:))))))

2 -3 dlm yiceme 1 dilim yermişim pehh peehhh

yok arkadaş bu resim ekleme işini beceremiyomm...oldu sanıyom dönüp bakıyom başlık var ama resim yokk...kocamın hoşlanmıyacağını bile bile yapıyom ya ondan olmuyo heralde...:26:

bu kanın doğru olabilir canım:)
çünkü benimde başıma ara ara gelir bu, eşimin çok istemediği bişeyi yaparsam o razı olmadığındanmıdır nedir o yaptığım ya olmaz yada beni deli eder olana dek

ve aleyküm selam canım.....

miden için geçmiş olsun....
sabah eşimi geçirirken benimde midem feci yanıyordu ve ağrıyordu, nedeni dün akşam çokça yediğim küflü peynir.....
eşimi geçirdikten sonra 1sb soğuk süt içtim birde çiğneme rennnie aldım ağzıma, rahatlattı midemi, şuan geçti şükür.....

1haftalık oruç içinde Allah kolaylık versin ikinizede inşaallah canım......

vee beklenen resimlerr
Eki Görüntüle 857066 buyurun kahvaltıya ıhlamur isteyen:))

güanydınnn herkeze hayırlı günlerr

şahane bi sofra......
ellerine sağlık.........

canım bencede ekmek az, fotondaki ekmekten 3tane olmalıydı bencede tabağında, beyaz ekmek bile olmuş olsada:)

bunlar tazminatını alan arkadaşın için; seni bizden ayırdığı için =======>

kızma ama duygularım böyleeee:)))))

kolay gelsin ablacığım.........

temizlik yapıyom hava acayip sıcak bugün denize girilir o derece döktüm dağıttım herbir yanı
toparlayayımm

elimdede öğretmenine şal örem dedim öğretmenler gününe kızın
arada onu dürtüp dururum akşama yemek ne yapsam acep

fikri olann varmıdır acep

selam topikcik:)

epey bi süredir topikten çoğunlukta uzak olmak içimdeki bazı hesaplaşmalar için ve can kırıklarım için iyi geldi, ara vermek istemiştim zaten bi çok şeye bu iç hesaplaşmalarından dolayı.
heleki diyetten iyice koptum zaten bu sürede......

ama tekrardan yine yeni yeniden topiğime sarılmaya, tam manasıyla dönmeye karar verdim bugün:)
ne oldu bilmiyorum ama bunu yapabilme gücü buldum bugün kendimde......

burada herkes ayrı ayrı değerli benim için, ve fazla sözede hacet görmüyorum şuan artık........

artık bundan sonra daha düzenli buradayım eskisi gibi inşaallah ve de diyetimle:)
zayıflamak istiyorum artık, herşeyden önce kendi sağlığım için......
zor biliyorum amaaaa olmazda değil şükür.......

herkesleri kocaman öpüyorum
sevgilerimle.......

slm millet ben geldim annemi ugurladım ühhüüüü çok zor oluyo her defasında ayrılmak
rejim felen gitti benım malesef çünküüü anneme aşure yaptırdım apartmana bolcana dağıtmama ragmen epey kaldı yiyip durdum bende
sizler naptınız benım gibi aşureye dalan oldumu :18:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefa getirdiniz

geçmişe pek bakamadım ama esranın kaza fotosunu gördüm Allah korumuş cnm çoook çok geçmiş olsun Rabbim kimseye kaza bela vermesin

yolcummm Allahg kabul etsin oruçlarınızı bende salı çarşamba tutayım diyorum ama bu afacanla nasıl olcak tırsıyorum biraz

nursenaa resimler süper ve bence ekmek gayet yeterli geldi bana yime sen

kolay gelsin cnm kış bastırmadan bu güzel havaları değerlendirmek lazım

benım menude taze fasulye bi de yayla çorbası var belkim fikir olur sana da

işte buuu süpersin kuzum bende nezamandır bekliyodum bunu senden demekki gün bugunmüş hatta senin bu cümlelerin bana gaz verdi benımde sarılmam şart çünkü diyete yoksa gidişatım iyi değil haydin el birliğiyle yine yeniden sarılma vakti

selam hoşgeldin tatlım:)

annen konusunda seni anlıyorum canım, alışınca ayrılması zor oluyo....
Allah kavuştursun tatlım, bunada şükür ama değilmi canım?

bebik napıyo? iyimi?:)

evet canım:)))

hadi sarılalım canım......
ayrıca sanada gaz verebildiğim için çok mutlu oldum:)

selam hoşgeldin tatlım:)

annen konusunda seni anlıyorum canım, alışınca ayrılması zor oluyo....
Allah kavuştursun tatlım, bunada şükür ama değilmi canım?

bebik napıyo? iyimi?:)

a.s slm cnmm hoşbuldumm Amiiin cnm çok şükür aynen çok zor oluyo malesef ama hayat bu en kötü şey bu olsun..
napsın el salladı annanesine eve dönerkende uyuya kaldı neyseki eve uyandırmadan çıkarmayı başardımda beşiğine koydum uyumaya devam ediyo uyanınca hertarafta arar artık bişekilde kandırıcam napam
sen nasılsın cnm keyifler nasıl

evet canım:)))

hadi sarılalım canım......
ayrıca sanada gaz verebildiğim için çok mutlu oldum:)

verdin valla kuzum bayramdan beri pek düzeltemedim kendimi artık benim içinde vakit geldi geçiyo bile hedef yılbaşı güzel kilolar vermemiz lazım sporda yapalım olarmı ben yine evde dans şeklinde yaparım yürüyüş artık zor havalar malum afacanla pek çıkamam ama evde akşamları dans edebilirim

oyalarsın artık bi şekilde afacanı....

bende iyiyim canım şükür, sağolasın, aynen devam işte herşey, bi değişiklik yok:)

bende tarhana var dünden...akşam içinde beşamel soslu karnıbahar yapıyomm....başkada bişey yapmıcam yeter o hepimizee...

hoşgeldin canımm...özlemiştik seni...bu arada anacığına Allah kavuştursun tekrardan...bence korkma canım günler kısa nasılsa bi şekilde üstesinden gelirsin...bu günler bonuslu günler değerlendirmek lazım...

ozamannn tekrardan hoşgeldinn azmin daimm ve bizlerede bulaşıcı olsun inşallah....

oyalarsın artık bi şekilde afacanı....

bende iyiyim canım şükür, sağolasın, aynen devam işte herşey, bi değişiklik yok:)

var vaaar olmaz olurmu diyete kaldıgın yerden dvm etmeye karar vermişsin bu çoook güzel bi değişiklik arkadaşım daha ne olsun tkrdan sağlıklı beslenme spor vee eşittir giden kilolar gelen güzellik çok sevindim bu kararı almana kuzum gerçekten çok sevindim

hoşbuldum kuzumm bende seni ve topiğimi özledim annemle pek vakit kalmadı buraya girmeye
Amiiiin cnm benim fotolarını gördüm sana ve kızçelerine maşalllahhh çok sevindim seni gördüğüme
haklısın kuzum değerlendirmek şart artık çok fazlada emmiyo zaten pek sorun olcagını sanmıyorum süt konusunda evet evet tutatım ben bolca da dua etmeli

çok sağol canım......

çok haklısın.......

teşekkürederim canım....artık sende gördüğüne göre kaldırayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…