ayy cnm benımmm benide beklermiş iyiki gördüm göremeseydim mutlaka isterdim zati çatlardım yoksa yahu
piştt kimse görmedi duymadı....yok zaten öyle bi resim falan...
eee daha nasılsın....
hahah tamamm tamamm resim felen yok
nasıl olayım kuzum boşluk oldu evde ister istemez ama alışıcaz mecbur canlar sağolsun
sağolsun anacım yemeklerimide yaptıda gitti evide pakladı oyuzden kös kös oturuyorum bende
bıcırıkda uykuda az kafam rahat sende ne var yok cnm
ee kayfesizmi oturuyonn...ne kaa ayıpp...cıkcıkcıkcıkkkk....
bende iyiyim be canım ne olsun işler güçlerr...birazdan gene çamaşır toplama merasimim varr...yemek işini halledeyim ütüye girişicem inşallah...küçük cadım kuduruk nefes aldırmıyo...şuan bile tepemde bi eli saçımda diğeri klavyede annem yakalamadan kaç tuşa basarsam kardır deyip dalıyo...ben iki yazıp üç siliyom öyle öyle yazıyom...
selam arkadaşlar,
Umarım herkes çooooook iyi ve çooooook mutludur. Topik canlanmışşş ne güzelll :)
Dün menü paylaşamadım bugün toptan belirteceğim :)
10.11 Pazar
Sabah: Kıymalı,soğanlı yumurta, salatalık domates,peynir, çay.
Öğle: (Öğle dediğiğimde 15:30) 2 haşlanmış yumurta ve peynir, çay.
Akşam: Arkadaşlara gittik ve sıkma ve ayranı bırakıpöyle atıştımalık yeşil zeytin,peynir,domates ve salatalıklar geçiştirdim. :44::44::44: gün içinde 1,5 litre su ve 2 bardak yeşil çay.
11.11.Pazartesi
Sabah: 2 Adet haşlanmış yumurta, peynir,salatalık.
Öğle: Balık ve salatalık.
Akşama dair bir fikrim yok.Şimdilik 1 lt su içtim. Odamda yeşil çayım yok ve acıktıııııımmmm
he bir de pazar günü için 20 dk. trampolin.
selam arkadaşlar,
Umarım herkes çooooook iyi ve çooooook mutludur. Topik canlanmışşş ne güzelll :)
Dün menü paylaşamadım bugün toptan belirteceğim :)
10.11 Pazar
Sabah: Kıymalı,soğanlı yumurta, salatalık domates,peynir, çay.
Öğle: (Öğle dediğiğimde 15:30) 2 haşlanmış yumurta ve peynir, çay.
Akşam: Arkadaşlara gittik ve sıkma ve ayranı bırakıpöyle atıştımalık yeşil zeytin,peynir,domates ve salatalıklar geçiştirdim. :44::44::44: gün içinde 1,5 litre su ve 2 bardak yeşil çay.
11.11.Pazartesi
Sabah: 2 Adet haşlanmış yumurta, peynir,salatalık.
Öğle: Balık ve salatalık.
Akşama dair bir fikrim yok.Şimdilik 1 lt su içtim. Odamda yeşil çayım yok ve acıktıııııımmmm
he bir de pazar günü için 20 dk. trampolin.
hakketden nirde benim kayfemm bu kez sen yapda senden olsun kayfem
çocuklu evde çamaşır heeeç bitmezzzşimdiden kolay gelsin kuzumm ellerinede sağlık
tam bıcırık ama belli valla fotodan bilem maşallahhh ikisine deben pc ye geçemiyorum valla benımliyle canıma okuyo eniyisi hiç girmiyim diyorum yatınca damlayabiliyorum anca bi de uykusunda pek iş yapamıyorum oyuzden o uyanıkken yapmaya çalışıyorum evişlerini uyuyuncada sessiz sedasız pc ye geçiyorum :126:bunu koyunca kayfem geldi aklıma nerde kaldı benim kayfeeem
senin bebiş daha ufak...bende ozamanlarda babamız eve gelince iş yapıyodum...benim uyurkende sallanmak istiyodu bebekken oyüzden hiç iş güç yapamıyodum...
buyur canım istediğin kayfe olsunn....Eki Görüntüle 857377
kızlarr ben kaçıyom malum işler bekliyo...hayden öptüm sizi görüşürüz....
a.s hoşgeldintam tanışmadık sanırım seninle ismin felen neydi acüp aad demek zor geliii
bencede bugunki menün güzel ama dunküler az geldi bana da bende yarından itibaren tkr yazıcam menümü iyi oluyo yazmak
kızlarr ben kaçıyom malum işler bekliyo...hayden öptüm sizi görüşürüz....
Adım fatma güzelimmmm :) çooook memnun oldum veeee hoşbulduk :) dün öyle biraz stresli birgündü ve kötü geçti biraz.Ekmek konusunda da diyet bant kullanıyorum. Onunda menüsünde ilk 15 gün ekmek yok, sonrasında serbest. Daha önce yapmıştım ara vermiştim şimdi cuma günü yeniden başladım, o yüzden bir süre böyle ekmeksizim
evet asuman ablacım banada biraz durgun gibi geldin, inşaallah bi sıkıntın yoktur....
kocaman öpüyorum ablamı
görüşürüz:)
memnun oldum fatmacım:) hoşgeldin aramıza sende.....
trambolinci seni:)))
burcun nedir özel olmazsa?
öptüm
kolay gelsin cnm kış bastırmadan bu güzel havaları değerlendirmek lazım
benım menude taze fasulye bi de yayla çorbası var belkim fikir olur sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?