Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk ylcu bir zamanlar bende burdayıdm 115 kilo ile tartı gününüz cumamı gene katılayım bende aranıza

hoşbulduk ylcu bir zamanlar bende burdayıdm 115 kilo ile tartı gününüz cumamı gene katılayım bende aranıza

biliyorum canım geçmiş dönemi ara ara okuyorum görmüştüm seni...evet cuma günü tartı günümüz...ozamannn tekrardan aramıza hoşgeldin...inşallah hepberaber çok güzel kilolar veririzz....

kilo çizelgesi nerden yapılıyodu link verirmisin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

İyi akşamalar güzeller klavyede sorun var zor yazılıyor beni hastalık aynı az bi gecti gibi ama arada ürperme geliyor sporu bugünde kaytracam gidemiycem eşim gelse hemen yatıcam.

Nursenam menüleri paylaşmaya başlamışın ellerine sağlık canım..

Zeynepcimiyi akşmalar bir sen görünüyorsun

hoşgeldin ablacım....bencede yat dinlen...dinlenmeden atlatılmıyo malesef....

çocuklar kendi başlarına oyuna daldılar...eşimde hala gelmedi bende takılıyom böyle işte....

iyi akşamlar kızlarr
ayy hoş geldinnn nasılsın
daha geçen aklıma düştün napıyo acep ameliyat olmuştun en son çıtır olmuş uğramıyorsundur diye düşündüm
gelmene sevindim

geçmş olsun ıhlamur falan iç terle yat dinlen yakın olsak bakardım sana

akşam yemeği ekmek yok salatada ortadaydı hepsini yemedimm yanii havuçlerından az yedimm
patatesin çok olduğunun farkındayım çook acıkmıştımm ama ben

Son düzenleme:
hoşgeldin ablacım....bencede yat dinlen...dinlenmeden atlatılmıyo malesef....

çocuklar kendi başlarına oyuna daldılar...eşimde hala gelmedi bende takılıyom böyle işte....

napcan kuzu hep öleyiz bendeerken geliyorumda yazın halim belli gerci market grubu gelicek iş çoğalıcak o zaman gene gec cıkarm sanırım.

geçmş olsun ıhlamur falan iç terle yat dinlen yakın olsak bakardım sana

ay saol canım duygulandırdın beni klavye eksik fazla yazıyor kafasınagörre

citol hoşgeldin

Eki Görüntüle 857766 akşam yemeği ekmek yok salatada ortadaydı hepsini yemedimm yanii havuçlerından az yedimm
patatesin çok olduğunun farkındayım çook acıkmıştımm ama ben

tüm yediğin buysa bence çok değill...havuçtan az yedim diyon zati..yani bana sorsan az bile...ben o salatanın tamamını tek başıma yedim bu akşam ve senin pattislerin kadarda karnıbahar...gerçi hala şişliğim geçmedi nasıl yediysem artık....he bide yemekten önce 3 bardak su içtim oyüzden midem isyanlarda sanırım....

su 1 buçuk litre içtim ya az olduu neyse dizim başlayana kadar az bi dikiş işim var onu halledem dizi izlerkene yürüyüş bantında yürüyem

su 1 buçuk litre içtim ya az olduu neyse dizim başlayana kadar az bi dikiş işim var onu halledem dizi izlerkene yürüyüş bantında yürüyem

hamarat hatunun işide başka oluyo heh...suyu yatana kadar 2 ye tamamlarsın nasılsa...yürü bakalım karadayı eşliğinde...

bende kocamı aradım ne zaman geliyon deyine dediği şey karadayıya yetişirim....sayesinde hepten sinir oluyom o diziyee...

hahhaha karadayı seven nursena ve karadayızede Zeynep iyi akşamlarrr

ben Karadayı dan hiç etkilenmiyorum..
hiç izlemedik daha çünkü:))))
o ses türkiyeciyiz çünkü biz bütük akşam laylay sarkı söyleyip dururz artık:))

Son düzenleme:
menümü de yazayım bari..yazılacak kadar iyi değil ama..
hayat işte iyisi de var..kötüsü de...

sabah
2dilim ekmek
1yumurta
1dilim peynir
1kupa çay

öğleden sorma
10 tane kadar sarma
1 küçücük dilim haşhaşlı tatlı...

artık başka birsey yok bana...
misafir olunca düzenim şaştı...aslında sen listene uysana:26::26::26:
böle buraya yazınca kızdım kendime..

uyanınca:elmalı sirkeli su
sabah:kepek ekmeği ile yarım tost(yarısını arkadaşa verdim)
Ara:yeşil çay
öğle:tavuk ızgara bol salata ayran
ara: bir adet etimek yeşil çay +yeşil çay
Akşam: 7 adet sardalye bol salata+1 küçük kare bitter
her akşam yaptığım gibi 2 bardak karışım çayımdan
maydonoz suyu limon
bal tarçın (yatarken)

Son düzenleme:

hoşgeldin canım nasıl geçti misafirlerinle....tatlıyı beğendinmi...merak ettiim...

aman sorma şimdi geldi apar topar yemek yedi hemen tvye geçti...adamın hakkını yemek istemem hepi topu üç tane şey seyrediyo beni kızdıran fanatiklik halii..

iyi geçti canım:)) tatlımı herkes beğendi kv den de tam not aldım..
beğendik dediklerinde dedim arkadaştan aldım tarifi beğenmeseniz suçu ona atcaktım:)))

haklısın canım..o duygu bende de oluyor..fanatklik hali eşimde Fenerbahçe için var..
ayy dün tüm gece odamdan çıkmadım önce maçı izledi gece 3 e kadar da yorum izledi

iyi sevindim canım....

vayyy hatuna bakk ben beceremedim demicekte topu bana atcakkk...Allahtan güzel olmuşta paçayı kurtarmışımm.....

ay sorma o maç olaylarına hiç girmiyorum zati...bide sorsan fanatik değilim der....maçı izlemek yetmiyo dediğin gibi sabaha kadar yorum seyrediyoo...anlamıyom ben arkadaş bunları...benim kafa basmıyo....

binim eşim maç sevmez ama o galatasarayı ben fenerbahçeyi tutarız inan burada şimdi okuyunca aklıma geli diyorum fener yenmiş hımm galiba 2-0 diyor tam bilmiyo yani
zeynepppp ne olur tatlı tarifi verme ne güzeller biliyorsun sen öyle güzelim yaaa yazık bize zaten tatlı krizim yaklaşıyor ne çektik şu krizlerde yediklerimizden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…