- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
Günaydin kizlarrrr daha dogrusu tünaydinnnn :) daha kahvalti yapmadim önce bir buraya bakayim dedim. :) hadi iyi pazarlar hepinizeeee
Hosgeldin. Vallahi 100kilo o kadar fazla degil :) Bende 2hafta önce 100.6kg ydim simdi 97,2kgyim :) yani bir haftada kurtulursun 3lü rakamlardantakma kafana! Hepimiz zayifliycagiz!!!
herkese iyi pazarlar......
bir kedimi gördüm ne:)
beyzuş ablam senmisin? yanılıyormuyum yoksa?:)
hoşgeldin:)
çok özledim bende seni....
inşaallah sürekli gelirsin yine, çünkü çok özledik ve özlüyoruz seni....
kocaman öpüyorum beyzuş ablacığım
görüşmek üzere.......
tamam:)
iyi akşamlarr yolcu girdim okudum çıktım aradada yaazacak yüzüm yokki haftasonlarrı her yer tuzak helede evden dışarı çııkıyosan azmedemiyorumm 1 sene önceki resmime bakıp iç çekiyorum 1 senede ne etmişim kendime pöff oldum inşallah pazartesi başlıcam full sabretmemlazım piskolojim bozuluyo bozuldukça yemeğe veriyom kendimi ve işin kötüsü kilo aldıkça hantallaştım topuk ağrılarım başladıı falan filann off neyse inşallah devam edecem
beyzusumda gelmişken hazırr
hoşgeldinnnn
ve diğer yeni gelen arkadaşlarımmm hoşgeldiniz
emin ol seni okadar iyi anlıyorum ki...aynı sebeple bugün menü yazmaya yüzüm yok....dediğin gibi bende resimlere bakıp iç çekiyorum ve gaza gelmek yerine daha çok yemeğe dadanıyorum niye böyleyiz bilmiyorum ama genede toparlanmalıyız nursenamm..el ele verip üstesinden gelmeliyizz....
binim eşim maç sevmez ama o galatasarayı ben fenerbahçeyi tutarız inan burada şimdi okuyunca aklıma geli diyorum fener yenmiş hımm galiba 2-0 diyor tam bilmiyo yani
zeynepppp ne olur tatlı tarifi verme ne güzeller biliyorsun sen öyle güzelim yaaa yazık bize zaten tatlı krizim yaklaşıyor ne çektik şu krizlerde yediklerimizden
kızlar selamlar.
bilgisayarım bozuldu ve giremiyorum
simdi acil cıkmam lazım, kendinize iyi bakın.
Yenam dön artık çokmu daha yoğunluğun özlettin kendini canım
Hoşgeldin eskiler gelince bir an ne güzel oluyor ortam gel gel hepimiz aynı moddayız canım ya
[B .!.:clutch[/B];32604322]
hoş geldin Beyzuş abla, ne iyi ettin.
ne demek sığar mıyım, bizim de senin gibi can yoldaşlarına ihtiyacımız var. umarım artık hep burada olursun.
Hoşbuldum canım...Benim de sizlere ihtiyacım var..Bu ihtiyaç o kadar kesin ve net ki sizlerle ara verdiğim dönemde olanlar oldu,kilolar koşarak geldi...Artık eminim benim kilolar ne hareketsizlikten ne de hep kabahati yüklediğim haşimatomdan ben psikolojik olarak yiyorum..
Hoşbuldum canım....
Umarım artık başarırım;sağlıklı bir kilo yeter benim için ama ah irade ahhhh beni terk etti sanırım...
aman ne olur kaybetme iradeniiiiii
ben buraya sizlere katılmadan önce 103 kiloydum çok büyük bir hastalık geçirdik derken ben 5 kg vermişim herkes çok iyi olmuş dedi fark edildi bende gaza geldim devam ediyorum işte sizlerede 97 kg ile katıldım.Bırakmayı hiç düşünmüyorum bu sabah bile şunu düşündüm elimde 7 kg yürüsem ne kadar yoruluyorum ki ben bu kadarcık verebildim yürüyüşümden bile bu az miktarı fark edebiliyorum.
ayy çokk yakışıklı adam ama yaaa hakkını yimeyin gardaşım olsun:)))hahhaha karadayı seven nursena ve karadayızede Zeynep iyi akşamlarrr
ben Karadayı dan hiç etkilenmiyorum..
hiç izlemedik daha çünkü:))))
o ses türkiyeciyiz çünkü biz bütük akşam laylay sarkı söyleyip dururz artık:))
ohhh kaldımı peki:)))iyi geçti canım:)) tatlımı herkes beğendi kv den de tam not aldım..
beğendik dediklerinde dedim arkadaştan aldım tarifi beğenmeseniz suçu ona atcaktım:)))
haklısın canım..o duygu bende de oluyor..fanatklik hali eşimde Fenerbahçe için var..
ayy dün tüm gece odamdan çıkmadım önce maçı izledi gece 3 e kadar da yorum izledi
oo haksızlık etme 4 kilo 1 beden incelmek demekaman ne olur kaybetme iradeniiiiii
ben buraya sizlere katılmadan önce 103 kiloydum çok büyük bir hastalık geçirdik derken ben 5 kg vermişim herkes çok iyi olmuş dedi fark edildi bende gaza geldim devam ediyorum işte sizlerede 97 kg ile katıldım.Bırakmayı hiç düşünmüyorum bu sabah bile şunu düşündüm elimde 7 kg yürüsem ne kadar yoruluyorum ki ben bu kadarcık verebildim yürüyüşümden bile bu az miktarı fark edebiliyorum.
ayy çokk yakışıklı adam ama yaaa hakkını yimeyin gardaşım olsun:)))
valla bende beni böyle sevde akılım kalıyo onu neten yada tekrarı olursa izliyom başkada dizim yok ayyy seksenler vardı bide tipik türk kadınıyım yani elimde yün yanımda çayy karşımda dizi aradada konuşuyom ay yapma diyyeee
size dün yaptımı anlatam dizi izliyoruz kızla adam silah doğrulttuu tv de ben kıza kaç diyom o aradada salataya limon sıkıcaktım çok sertleşmiş kabuğu ayağımla ezmeye uğraşıyomm
88 kilo nası heycanla ikindiysem lank diye limon patladıı bentabi tvde silah patladı zannedip çığlık attım benim kız yarıldı gülmekten tabi bende kaptırmışım kendimi:))),
yok yok iyi deilim ben
ohhh kaldımı peki:)))
gece yoldan çıkarmasınlar seniii
oo haksızlık etme 4 kilo 1 beden incelmek demek
asuu sesime gelllll
Aslında diyet yaparken erken yatmakta fayda var:)geceler uzun oturdukça insan acıkıyor çok tehlikeli. Uyuyamıyorum da erken.
oo haksızlık etme 4 kilo 1 beden incelmek demek
beyzusss sen gittin aldın bizde burda 2 ileri 1 geriyizzz:)))
Hiç olmazsa kilo almamışsın Nursenacığım..Bana o kadar hoş geliyor ki almamış olmanız...Özendim valla..(Maaşallah) İnşallah gayret ederim de özencim boşa çıkmaz...
Çooooook HoşbulduuuumNiye özel olsun Burcummm Balık canım :)
Eki Görüntüle 857766 akşam yemeği ekmek yok salatada ortadaydı hepsini yemedimm yanii havuçlerından az yedimm
patatesin çok olduğunun farkındayım çook acıkmıştımm ama ben
iyi sevindim canım....
vayyy hatuna bakk ben beceremedim demicekte topu bana atcakkk...Allahtan güzel olmuşta paçayı kurtarmışımm.....
ay sorma o maç olaylarına hiç girmiyorum zati...bide sorsan fanatik değilim der....maçı izlemek yetmiyo dediğin gibi sabaha kadar yorum seyrediyoo...anlamıyom ben arkadaş bunları...benim kafa basmıyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?