Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbuldum güzeller...Hepinizi çok çok öpüyorum...

ama ama ben vermedimki o istidii...o istidiii...17:

kızlar selamlar.
bilgisayarım bozuldu ve giremiyorum
simdi acil cıkmam lazım, kendinize iyi bakın.

tez elden yaptır pcyide dön aramıza en acilinden...

Yenam dön artık çokmu daha yoğunluğun özlettin kendini canım

Hoşgeldin eskiler gelince bir an ne güzel oluyor ortam gel gel hepimiz aynı moddayız canım ya

Hoşbuldum canım....

Umarım artık başarırım;sağlıklı bir kilo yeter benim için ama ah irade ahhhh beni terk etti sanırım...

Son düzenleme:
Hoşbuldum canım....

Umarım artık başarırım;sağlıklı bir kilo yeter benim için ama ah irade ahhhh beni terk etti sanırım...

aman ne olur kaybetme iradeniiiiii
ben buraya sizlere katılmadan önce 103 kiloydum çok büyük bir hastalık geçirdik derken ben 5 kg vermişim herkes çok iyi olmuş dedi fark edildi bende gaza geldim devam ediyorum işte sizlerede 97 kg ile katıldım.Bırakmayı hiç düşünmüyorum bu sabah bile şunu düşündüm elimde 7 kg yürüsem ne kadar yoruluyorum ki ben bu kadarcık verebildim yürüyüşümden bile bu az miktarı fark edebiliyorum.

Çok haklısın canım 7 kilo az bir şey değil mutlaka hafifliğini fark edersin.Aktivite anında 3-4 kilonun eksikliği bile önemli rahatlıklar sağlıyor insana...Darısı başıma inşallah...

Aslında diyet yaparken erken yatmakta fayda var:)geceler uzun oturdukça insan acıkıyor çok tehlikeli. Uyuyamıyorum da erken.

Son düzenleme:
ayy çokk yakışıklı adam ama yaaa hakkını yimeyin gardaşım olsun:)))
valla bende beni böyle sevde akılım kalıyo onu neten yada tekrarı olursa izliyom başkada dizim yok ayyy seksenler vardı bide tipik türk kadınıyım yani elimde yün yanımda çayy karşımda dizi aradada konuşuyom ay yapma diyyeee

size dün yaptımı anlatam dizi izliyoruz kızla adam silah doğrulttuu tv de ben kıza kaç diyom o aradada salataya limon sıkıcaktım çok sertleşmiş kabuğu ayağımla ezmeye uğraşıyomm

88 kilo nası heycanla ikindiysem lank diye limon patladıı bentabi tvde silah patladı zannedip çığlık attım benim kız yarıldı gülmekten tabi bende kaptırmışım kendimi:))),
yok yok iyi deilim ben

ohhh kaldımı peki:)))
gece yoldan çıkarmasınlar seniii

oo haksızlık etme 4 kilo 1 beden incelmek demek

allah seni ne etsin koptum resmenn....hiç kendimi bukadar kaptırarak izlediğim bi filim olmadı...

Hiç olmazsa kilo almamışsın Nursenacığım..Bana o kadar hoş geliyor ki almamış olmanız...Özendim valla..(Maaşallah) İnşallah gayret ederim de özencim boşa çıkmaz...

memnun deilim geçen sene kasım 1 de 80 dim aldım ama az aldım sanırım tamamen kaybolsam burdan daha fazla alırdım

Çooooook Hoşbulduuuum Niye özel olsun Burcummm Balık canım :)

tamam tatlım, teşekkürler:)

Eki Görüntüle 857766 akşam yemeği ekmek yok salatada ortadaydı hepsini yemedimm yanii havuçlerından az yedimm
patatesin çok olduğunun farkındayım çook acıkmıştımm ama ben

afiyet olsun, yine süper bi sofra......
geçen tvde öğrendim; patateste mutluluk hormonu varmış, ara ara yemek lazımmış oyüzden.

eşine şükret bence:)))
çünkü güya benim kuzenimde fanatik değil ama eşi dediki bana bi ara; bırak yorumları izlemeyi çok çok eski maçları ve onların yorumlarını bile izler dedi:)))
benim eşim pek öyle izlemez maçları nadir yani, amaaa onunda hayvan belgeselleri ve boks dövüş korkunç videoları bayar beni.....
bazen korku filmi gibi olur kendileri........:111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…