aynurrr küsmüyüz kuzum hiç bakmıyon bu yanaa...:44:
yok kuzum ne küslüğü , açtım ama başka bişeyle ilgileniyordum kusura bakmayasınn
İyi geceler hepinize...Yarın görüşürüz inşallah..
nasılsın canım...bize hiç vakit ayırmıyon artık..özledik be kuzum gelde bi şenlendir ortalığıı...
Hayırlı geceler canlarım
Bikaç gündür yoğundum okudum ama yazamadım bir de diyet işinden iyice uzaklaşmış olmanın etkisi de var tabii
Eşim bikaç gündür koltuk değnekleriyle ayağa kalkmaya başladı çok şükür daha zamana ihtiyacı olsada ayakta görmek bile iyi geliyor
Beyzuş ablacım hoşgeldin
geçmiş olsun allah şifa versin
ayy dün tüm gece odamdan çıkmadım önce maçı izledi gece 3 e kadar da yorum izledi
Hoşbuldum canım....
Umarım artık başarırım;sağlıklı bir kilo yeter benim için ama ah irade ahhhh beni terk etti sanırım...
Hayırlı geceler canlarım
Bikaç gündür yoğundum okudum ama yazamadım bir de diyet işinden iyice uzaklaşmış olmanın etkisi de var tabii
Eşim bikaç gündür koltuk değnekleriyle ayağa kalkmaya başladı çok şükür daha zamana ihtiyacı olsada ayakta görmek bile iyi geliyor
Beyzuş ablacım hoşgeldin
Hayırlı geceler canlarım
Beyzuş ablacım hoşgeldin
selamun aleyküm güzeller
ben yorgun bitkin bir halde geldim. birazda boğazlarım ağrıyor. şimdi zencefilli çay içtim birazcık.
diyet yönünden çok kötüyüm. az yesem iş yapamam . çok yiyince kilo alıyorum işler kötü.üç gündür sürekli koşturmacaydı.bu hafta iki üç günlük daha iş var.köy çok soğuk.petekler takılmadı. inat ettim sobayıda kurmadım. sobayı bir koyarsam petekler bu senede takılmaz. onun için kurmamalıyım.ama soğuktan şiştim iyce. hiç suda içemiyorum. zaten donuyor insan hiç su içilmiyorki.
sanırım çok kilo aldım bu hafta. kendimi çok şiş hissediyorum.bütün düzenim bozuldu.şu inşaat işi bir bitsin sonra sıkı sarılıcam inşallah.
yasemin geçmiş olsun
zeyneeepp ben göremedim seni
nilaay Allah kavuştursun
beyzus hoş geldin seni görmek güzel
nursenaa limona çok güldüm yaa. kızda bir balon patlatsaymış
asu eniştenin ayağa kalkması güzel olmuş canım.gözün aydın. en azından biraz gezer sıkıntısını atar.
Adım fatma güzelimmmm :) çooook memnun oldum veeee hoşbulduk :) dün öyle biraz stresli birgündü ve kötü geçti biraz.Ekmek konusunda da diyet bant kullanıyorum. Onunda menüsünde ilk 15 gün ekmek yok, sonrasında serbest. Daha önce yapmıştım ara vermiştim şimdi cuma günü yeniden başladım, o yüzden bir süre böyle ekmeksizim
İyi geceler hepinize...Yarın görüşürüz inşallah..
Hayırlı geceler canlarım
Beyzuş ablacım hoşgeldin
Eki Görüntüle 858109 kahvaltım hazır buyurun kızlar ekmek var unutmuşumm 2 dilim ekmeğin dış kabuğu küçük kız içini yiyo yumuşak diye:))
az da tuz attım normalde tuzlamam ama tansiyonum düşük nedense
selamun aleyküm güzeller
ben yorgun bitkin bir halde geldim. birazda boğazlarım ağrıyor. şimdi zencefilli çay içtim birazcık.
diyet yönünden çok kötüyüm. az yesem iş yapamam . çok yiyince kilo alıyorum işler kötü.üç gündür sürekli koşturmacaydı.bu hafta iki üç günlük daha iş var.köy çok soğuk.petekler takılmadı. inat ettim sobayıda kurmadım. sobayı bir koyarsam petekler bu senede takılmaz. onun için kurmamalıyım.ama soğuktan şiştim iyce. hiç suda içemiyorum. zaten donuyor insan hiç su içilmiyorki.
sanırım çok kilo aldım bu hafta. kendimi çok şiş hissediyorum.bütün düzenim bozuldu.şu inşaat işi bir bitsin sonra sıkı sarılıcam inşallah.
yasemin geçmiş olsun
zeyneeepp ben göremedim seni
nilaay Allah kavuştursun
beyzus hoş geldin seni görmek güzel
nursenaa limona çok güldüm yaa. kızda bir balon patlatsaymış
asu eniştenin ayağa kalkması güzel olmuş canım.gözün aydın. en azından biraz gezer sıkıntısını atar.
Selamün aleykümm...
e hadi gözünüz aydın ozaman baya toparladı eniştemiz he...inşallah tez zamanda dahada iyi olur.....
slm kızlar nabersiniztam bakmadım geçmişe önce yazam sonra bakam dedim
bugun oruç tutcaktım tabi bide yarın ama malesef regl oldum üzüldüm ne güzel niyetlenmiştim
dafi ablacım geçmiş olsun bide sogukta duruyosun iice üşütceksin
zeynebimm gene bi seni gördm aşağıda nasılsın kuzum
bende memnun oldum fatma kaç yaşındasın bilemedim direk isimle hitap ettim emme :44:
hımm dıyet bant duymamıştım yani ekmek amaçlı ben direk kestim ekmeği halbuki çokda yerdim nasıl başardım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?