Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar öğlen gezmede az kaçtı ipin ucu yazmadım bende hiçç şimdide nası uykum geldi anlatamam yatayım bariii
eşim 12 gün izne ayrılıyo napcaz bakalım evde memlekete gitsekmi gitmesekmi kaldık bakalım kısmet en son kararımız ne olcek angaramda soğuktur şimcikk sıcacık muğla burakılırmı demi:))

İyi akşamlar güzel hanımlar...

Asucuğum hoşbuldum canım benim...İnşallah çok iyisindir...

Sizlere bir selam vermek istedim fazla kalamam bu gece.Memleketten misafir var..
Şükür ablacım iyi olmaya çalışıyoruz
Döndün nasılsa bundan sonra bol sohbet ederiz inşallah
ASUCUĞUM,

Eşine geçmiş olsun canım.Acil şifalar inşallah...
Teşekkür ederim beyzuş ablam zor kısmı atlattık çok şükür
Ben de bugün aşûreye siftah yaptım cuma da ben yapacağım inşallah
Ankara soğutmuştu ama bugün ılıdı yine pastırma sıcakları dolayısıyla :) tabii Muğla kadar olamaz geceleri epey serin

gözlerim kapanıyo başım ağrıyo biraz kuzum ayağımda ama inatla uyumuyoo...gündüz çok uyudu yaa....biraz daha uğraşayım olmassa babasına bırakıp yatcemm....akşam kahve içtiydim(balkonda değil..) ondanmı bilmem midemde bi garip....

senin eline su dökemem resini çekem dur
Estağfirullah canım

Kuzu uyur da sen de yatıp dinlenirsin inşallah
Benim canım da kahve istiyor ama bakayım
Yarın ve Perşembe niyetli olacağım inşallah

iyi geceler güzeller, çalıkuşu seramonim bitti :)) uyumam gerekli size bakayım dedim.lyi uykular tatlı rüyalar.heplnizi öptümmm

Estağfirullah canım

Kuzu uyur da sen de yatıp dinlenirsin inşallah
Benim canım da kahve istiyor ama bakayım
Yarın ve Perşembe niyetli olacağım inşallah

inşallah ablacım....

bende niyetli olucam nasip olursa...

kahveee..bende nursenanın balkondaki kahve keyfinden esinlenmiştim zati ama burası soğuk oturulmuyo öyle balkonda falan...

iyi geceler tombul kuşlarrr
hahhaha diyene bak demi

o ses türkiyeyi izledim ve sizlere bakayım dedim..

menümü de paylaşayım mı ki..
gündüz mercimekli bulgur pilavı yedim gecen günden saklamıştım bayılıyorum bu lezzete

akşam karnabahar haşladım..sarımsaklı yoğurtla yedim bayıldım
karnabahar yemeğini pek sevmem ama bu güzel oldu artık bol bol haşlarım
hem de kalorisi yok denecek kadar az..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…