Şükür ablacım iyi olmaya çalışıyoruzİyi akşamlar güzel hanımlar...
Asucuğum hoşbuldum canım benim...İnşallah çok iyisindir...
Sizlere bir selam vermek istedim fazla kalamam bu gece.Memleketten misafir var..
Teşekkür ederim beyzuş ablam zor kısmı atlattık çok şükürASUCUĞUM,
Eşine geçmiş olsun canım.Acil şifalar inşallah...
Ben de bugün aşûreye siftah yaptım cuma da ben yapacağım inşallahiyi akşamlar öğlen gezmede az kaçtı ipin ucu yazmadım bende hiçç şimdide nası uykum geldi anlatamam yatayım bariii
eşim 12 gün izne ayrılıyo napcaz bakalım evde memlekete gitsekmi gitmesekmi kaldık bakalım kısmet en son kararımız ne olcek angaramda soğuktur şimcikk sıcacık muğla burakılırmı demi:))
Nursena ben senin ördüğün şalı merak ettim be yaw
Estağfirullah canımsenin eline su dökemem resini çekem dur
gözlerim kapanıyo başım ağrıyo biraz kuzum ayağımda ama inatla uyumuyoo...gündüz çok uyudu yaa....biraz daha uğraşayım olmassa babasına bırakıp yatcemm....akşam kahve içtiydim(balkonda değil..)ondanmı bilmem midemde bi garip....
gözlerim kapanıyo başım ağrıyo biraz kuzum ayağımda ama inatla uyumuyoo...gündüz çok uyudu yaa....biraz daha uğraşayım olmassa babasına bırakıp yatcemm....akşam kahve içtiydim(balkonda değil..)ondanmı bilmem midemde bi garip....
Eki Görüntüle 859278 Eki Görüntüle 859279 Eki Görüntüle 859280
gri bitmiş olan benim öbürüde dürttüğümm hediye olcakk şalım
Estağfirullah canım
Kuzu uyur da sen de yatıp dinlenirsin inşallah
Benim canım da kahve istiyor ama bakayım
Yarın ve Perşembe niyetli olacağım inşallah
gel beraber içelimmm
iyi geceler güzeller, çalıkuşu seramonim bitti :)) uyumam gerekli size bakayım dedim.lyi uykular tatlı rüyalar.heplnizi öptümmm
elti eltiye küstü modeli çokhoş oluyo Elti Eltiye Küstü Şal Modeli | Yeni sezon modasıEllerine sağlık canım modeli biliyorum ama örmedim ben sanki oyalayıcı gibi göründü bana ne dersin sen
Ben dikdörtgen şal modeli istiyorum varmı sende şişle örülen de olur
Bu gecelik hoşça kalın güzeller.Nasipse yarın görüşürüz...
İyi geceler...
elti eltiye küstü modeli çokhoş oluyo Elti Eltiye Küstü Şal Modeli | Yeni sezon modası
ayyyy ben bayıldım bu küs eltilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?