Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

lesli 3 mill...ben bir mile zor dayanyodum yaptığım zamanlarda...neyse sana kolay gelsin görüşürüz....

yarın sabah çok erken yola çıkacağım.Evde biraz işlerim vardı bu akşam çok yapamadım leslie1,5 mil.başka egzersizler yaptım.Yarın Yollarda olacağımdan Çantamı hazırladım içine kayısı kurusu,nohut,bitter çikolata koydumkriz anında ağıza atılası

Kacaaakkk beernnn geldiimm yinee yenidennn....
hepinizi ck ozledim hayatimda yeni bir karr aldim ve benim icin zor bir surecti tekrardan ygs ve lys sinavina hazirlaniyoruumm ) hedef pdr hadi hayirlisi

önümüz kış al ip iki dürtüveririz burda çene çalarken

ayy nursenam eminmisin ben ki sabun bezinden öteye gidemeyen bir beceriksiz..
olmazsa sen anlatırsın ya da video çekip yüklesen:)))
ay zincir dersin çekerim bas al bat dersin yaparım ama gerisini bilemedim bak simdi

Bu gecelik hoşça kalın güzeller.Nasipse yarın görüşürüz...

İyi geceler...
iyi geceler beyzuşcummm
hepinizi ck ozledim hayatimda yeni bir karr aldim ve benim icin zor bir surecti tekrardan ygs ve lys sinavina hazirlaniyoruumm ) hedef pdr hadi hayirlisi

hoş geldin kaçak:)
hadi bakalım 2014 sana uğurlu gelsin:))

hoşgeldinn kaçakk sefalar getirdin...Rabbim gönlüne göre versin inşallah....

ben tavuk kuşbaşıyla yemeğine de bayılıyom karnıbaharın en çok tursusu favorimdirr:))
ohh ne güzel bendelaslye başlasam iyi olacakta narin vücüdümü kaldıramıyomm
acayip inceltiyo ölç istersen vücudunu 1 ay sonra tekrar ölç bizlede paylaş istersen ne kadar fark etcek bakalım
yine yeniden hoş geldinnnn
ayy nursenam eminmisin ben ki sabun bezinden öteye gidemeyen bir beceriksiz..
olmazsa sen anlatırsın ya da video çekip yüklesen:)))
ay zincir dersin çekerim bas al bat dersin yaparım ama gerisini bilemedim bak simdi
hahah zincirde bi yetenekkk bak sana zincirden bi şal vardı bulamda yükleyemm senin içinn

uyumuyolarrrr....ablayla beraber kudurmaya başladılar kafam kaldırmıyo artık....kocamda sahura kalkamayabiliriz şimdi yiyelim dedi..gidip bişeyler hazırlıyayım ama ben yemicemm...artı görmek istemiyom yaa..zaten cumadan beri hiç tartılmadım...ne durumdayım bilmiyom...

ohh ne güzel bendelaslye başlasam iyi olacakta narin vücüdümü kaldıramıyomm
acayip inceltiyo ölç istersen vücudunu 1 ay sonra tekrar ölç bizlede paylaş istersen ne kadar fark etcek bakalım

yıllardır bu tarz hareketler görmediğinden vücut zorlanıyor dün bir gaz ile yaptım ama bacaklarım ağrımış alışık olmadığından bu gece daha zor oldu mesela tabi bu gün gün açılacak aslında.Hakikaten ya ben bugüne kadar vücut ölçülerimide hiç kayda değer bulmadığımdan ölçmedim.Ben ölçüp kayıt edeyim değişikleri de görmüş olurum.

Sizlere hayırlı geceler diliyorum Allaha emanet olun.

SELAMUN ALEYKÜM güzeller
gününüz hayır olsun.
bugün aşure günü en az 10 kişiye selam vermeyi unutmayın
geçmiş olsun dileğinde bulunan bütün güzellere sonsuz teşekkür ederim.
gözlerim ışığa hassas fazla kalamıyorum.
a.e.o.

günayydııınnnn okadar heves ettim oruç tutucam diye kısmet olmadı adet olduyorummm
neyse hayırlısı
sadaka vermek yetim sevmek çok sevapmış kızlarr

Selamün aleyküm hayırlı sabahlar herkese
Kızları okula gönderdim yatacağım şimdi hem uykum var hem başım ağrıyor hafiften

selamün aleyküm güzellerrr

güneş ve ayazlı bir günden herkese selamlarrr

aşure günümüz hayırlı olsun evimizin bereketi hiç eksik olmasın,büyüklerimiz bugün eve alınan kuru gıda malzemenin iyi olacağını söylerler..

az kalorili bir gün olsun inşallah

geçen sene kayınvalide ile yapmıştık aşureyi bu sene cuma günü işyerindeki yemekçi bayanla yapalım hem çok kişi yer dedim evde dağıtacak çok kişim yok çünki.

pazar günüde kayınvalide bucağa çağırıyor aşure yemeğe kaçış yok tuzaklardan ((

hepiniz sevgiyle kalınnn

günayydııınnnn okadar heves ettim oruç tutucam diye kısmet olmadı adet olduyorummm
neyse hayırlısı
sadaka vermek yetim sevmek çok sevapmış kızlarr

günaydın nursenam

Selamün aleyküm hayırlı sabahlar herkese
Kızları okula gönderdim yatacağım şimdi hem uykum var hem başım ağrıyor hafiften

hemşom geçmiş olsunnn benim yerimede uyu canımmmm ((

Merhaba arkadaslar sali gunku menum sabah kahvaltida 1 yumurta 1 dilimnekmek biraz pynir1 bardak yagsiz sut oglen yemegi 1 kase tavuk suyuna corba ara ogun 2 mandalin aksam 4kofte salata:). Cuma gunu asure yapicam 1,5 haftadir rejimdede aksakliklar oldu dukan diyetine basla,ak istiyorum haftaya pazartesi asure gectikten sonra basliycam :)aranizda uygulayan oldumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…