lesli 3 mill...ben bir mile zor dayanyodum yaptığım zamanlarda...neyse sana kolay gelsin görüşürüz....
önümüz kış al ip iki dürtüveririz burda çene çalarken
Bu gecelik hoşça kalın güzeller.Nasipse yarın görüşürüz...
İyi geceler...
Kacaaakkk beernnn geldiimm yinee yenidennn....
hepinizi ck ozledim hayatimda yeni bir karr aldim ve benim icin zor bir surecti tekrardan ygs ve lys sinavina hazirlaniyoruumm) hedef pdr hadi hayirlisi
Kacaaakkk beernnn geldiimm yinee yenidennn....
hepinizi ck ozledim hayatimda yeni bir karr aldim ve benim icin zor bir surecti tekrardan ygs ve lys sinavina hazirlaniyoruumm) hedef pdr hadi hayirlisi
iyi geceler beyzuşcummm
hoş geldin kaçak:)
hadi bakalım 2014 sana uğurlu gelsin:))
ben tavuk kuşbaşıyla yemeğine de bayılıyom karnıbaharın en çok tursusu favorimdirr:))iyi geceler tombul kuşlarrr
hahhaha diyene bak demi
o ses türkiyeyi izledim ve sizlere bakayım dedim..
menümü de paylaşayım mı ki..
gündüz mercimekli bulgur pilavı yedim gecen günden saklamıştım bayılıyorum bu lezzete
akşam karnabahar haşladım..sarımsaklı yoğurtla yedim bayıldım
karnabahar yemeğini pek sevmem ama bu güzel oldu artık bol bol haşlarım
hem de kalorisi yok denecek kadar az..
ohh ne güzel bendelaslye başlasam iyi olacakta narin vücüdümü kaldıramıyommyarın sabah çok erken yola çıkacağım.Evde biraz işlerim vardı bu akşam çok yapamadım leslie1,5 mil.başka egzersizler yaptım.Yarın Yollarda olacağımdan Çantamı hazırladımiçine kayısı kurusu,nohut,bitter çikolata koydum kriz anında ağıza atılası
yine yeniden hoş geldinnnnKacaaakkk beernnn geldiimm yinee yenidennn....
hahah zincirde bi yetenekkk bak sana zincirden bi şal vardı bulamda yükleyemm senin içinnayy nursenam eminmisin ben ki sabun bezinden öteye gidemeyen bir beceriksiz..
olmazsa sen anlatırsın ya da video çekip yüklesen:)))
ay zincir dersin çekerim bas al bat dersin yaparım ama gerisini bilemedim bak simdi
ohh ne güzel bendelaslye başlasam iyi olacakta narin vücüdümü kaldıramıyomm
acayip inceltiyo ölç istersen vücudunu 1 ay sonra tekrar ölç bizlede paylaş istersen ne kadar fark etcek bakalım
iyigecelerrrr kızlarr
günayydııınnnn okadar heves ettim oruç tutucam diye kısmet olmadı adet olduyorummm
neyse hayırlısı
sadaka vermek yetim sevmek çok sevapmış kızlarr
Selamün aleyküm hayırlı sabahlar herkese
Kızları okula gönderdim yatacağım şimdi hem uykum var hem başım ağrıyor hafiften
günaydın nursenam
hemşom geçmiş olsunnn benim yerimede uyu canımmmm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?