Selamün aleykümm....
of ya tartım gene 88 gösterdi arkadaş cinlerim tepeme çıktı...napcam böyle bilmiyom bütün hevesim kaçıyo böyle olunca...bide haftaya aşure yapıcam ozaman ne olcakk..offf offf...Allahtan oruçluyum varya yoksa şuan tıpabasa yiyesim var....off canım sıkıldı işte...
günaydın millet.....
öf dün akşam dondurma yedim baya bi, onun soğuğu ateş yaptı bende yaa sabahtan beri
azda olsa üşüme titreme yaptı birde.....
neyseki bitki çayıyla atlatabiliceğim şekilde diye düşünüyorum, şimdi adaçayımı yudumluyorum....
aksi gibi bugün dışarda da işim var mecburi çıkmam lazım.....
çok kötü olursam gitmem ama zannetmiyorum dışarı çıkamicak kadar olmaz heralde.
hafiften boğazımda ağrıyo
ve aleyküm selam canım...
yılmak yok canım, düşünce kalkıp tekrar yola devam etmek bence diyet.....
düşmana inat kararlı olmak......
kilo vermesek bile alsak bile hatta bazen; diyet yolunda çaba sarfettiğimiz için bi azimdir başarıdır bence bu gayret......
elden geleni yapıp tevekkül etmek değilmi zaten hayat......
bende bugün çokmu felsefiğim ne:)
sağol canım güzel demişsinde şuan kendimde hiç o gücü bulamıyorum....
selamlar herkese,
nasılsınız? umarım herkes çok iyidir. bugün aşure günü sanırım, hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah.
ben annemdeyim 3 gündür. pazar gece yarısından sonra ağrısı dayanılmaz olduğu için acile götürdük. kum döküyormuş, baya bir sancısı var. pazartesi akşam eve döndük. hala ağrısı var, ağrı kesici de alamıyor karaciğerleri yüzünden. ne kadar daha böyle devam eder bilmiyorum. neyse ki başka kötü bi şeyi yok. bende haberler böyle. gün boyu annemle ilgileniyorum, pişir taşır akşama halim kalmıyor. burayı da ihmal ediyorum.
ben bir iki hafta izin istiyorum kızlar. listeyi yapmaya fırsatım olmaz sanırım. 10-15 güne normale dönmesini umuyorum her şeyin. birazdan listeyi eklerim. arada sırada uğrar bakarım. hepiniz Allaha emanet olun. görüşmek üzere..
SELAMUN ALEYKÜM
Selamün aleyküm
selamün aleyküm
ve aleyküm selamSelamün aleykümm....
Rabbim şifalar versin canım....sende Allaha emanet ol....görüşmek üzre....
penfriendsin internetinde sıkıntı olduğu için izinliydi ama dönmüş sanırım.
N0ram da sınav dönemi olduğu için izin istedi, devam edip etmeyeceğine daha sonra karar verecek sanırım.
Özlem zor bi dönem geçirdiği için izinliydi geçen hafta. bu hafta döner mi bilmiyorum.
ben de evimde değilim, düzenim bozuldu, o yüzden bu ay sonuna kadar izin istiyorum.
Listedeki soru işaretlerinden Aytenciğimin ilk soru işareti ama Emine ablanın bikaç tane oldu üst üste.
kendikabuğunda da paylaşımda bulunuyor, girmek isterse listeye girebilir.
YENAm sen yapabilir misin bilmiyorum, çok yoğunsun biliyorum
olmadı Meyra yapar belki bikaç haftalığına..
umarım birisi çıkar. bu hafta cuma hastanede olacağımız için yapmam mümkün değil ama kimse çıkmazsa sanırım önümüzdeki haftadan itibaren yapabilirim geç saatleri bulsa da.
durum budur şimdilik kızlar, kusura bakmayın geç haber verebiliyorum.
ya buralarda aşure kaynaatan yokk bende gelemmi kaynananaselamün aleyküm güzellerrr
güneş ve ayazlı bir günden herkese selamlarrr
aşure günümüz hayırlı olsun evimizin bereketi hiç eksik olmasın,büyüklerimiz bugün eve alınan kuru gıda malzemenin iyi olacağını söylerler..
az kalorili bir gün olsun inşallah
geçen sene kayınvalide ile yapmıştık aşureyi bu sene cuma günü işyerindeki yemekçi bayanla yapalım hem çok kişi yer dedim evde dağıtacak çok kişim yok çünki.
pazar günüde kayınvalide bucağa çağırıyor aşure yemeğe kaçış yok tuzaklardan((
hepiniz sevgiyle kalınnn
oruçtan öyle çıkıosunnn bence haftaya düzelir merak etmeeSelamün aleykümm....
of ya tartım gene 88 gösterdi arkadaş cinlerim tepeme çıktı...napcam böyle bilmiyom bütün hevesim kaçıyo böyle olunca...bide haftaya aşure yapıcam ozaman ne olcakk..offf offf...Allahtan oruçluyum varya yoksa şuan tıpabasa yiyesim var....off canım sıkıldı işte...
bu mevsimde dondurma yenirmi kıssss yiceksen dafiii gibi kod adlı d.i.h dan ye:)))))))))))))))))günaydın millet.....
öf dün akşam dondurma yedim baya bi, onun soğuğu ateş yaptı bende yaa sabahtan beri
azda olsa üşüme titreme yaptı birde.....
neyseki bitki çayıyla atlatabiliceğim şekilde diye düşünüyorum, şimdi adaçayımı yudumluyorum....
aksi gibi bugün dışarda da işim var mecburi çıkmam lazım.....
çok kötü olursam gitmem ama zannetmiyorum dışarı çıkamicak kadar olmaz heralde.
hafiften boğazımda ağrıyo
ve aleyküm selam canım...
yılmak yok canım, düşünce kalkıp tekrar yola devam etmek bence diyet.....
düşmana inat kararlı olmak......
kilo vermesek bile alsak bile hatta bazen; diyet yolunda çaba sarfettiğimiz için bi azimdir başarıdır bence bu gayret......
elden geleni yapıp tevekkül etmek değilmi zaten hayat......
bende bugün çokmu felsefiğim ne:)
canım geçmiş olsun üzüzldüm iyiki sen varsın bak yanındaaa benim annemde implant yaptırıryoo bide toruna bakıyooo bugün ölmüş konuşamıyooo yanında deilimmm malesefffselamlar herkese,
nasılsınız? umarım herkes çok iyidir. bugün aşure günü sanırım, hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah.
ben annemdeyim 3 gündür. pazar gece yarısından sonra ağrısı dayanılmaz olduğu için acile götürdük. kum döküyormuş, baya bir sancısı var. pazartesi akşam eve döndük. hala ağrısı var, ağrı kesici de alamıyor karaciğerleri yüzünden. ne kadar daha böyle devam eder bilmiyorum. neyse ki başka kötü bi şeyi yok. bende haberler böyle. gün boyu annemle ilgileniyorum, pişir taşır akşama halim kalmıyor. burayı da ihmal ediyorum.
ben bir iki hafta izin istiyorum kızlar. listeyi yapmaya fırsatım olmaz sanırım. 10-15 güne normale dönmesini umuyorum her şeyin. birazdan listeyi eklerim. arada sırada uğrar bakarım. hepiniz Allaha emanet olun. görüşmek üzere..
bendende selamunaleykümmmm
ve aleyküm selam
ya buralarda aşure kaynaatan yokk bende gelemmi kaynanana(
oruçtan öyle çıkıosunnn bence haftaya düzelir merak etmee
bu mevsimde dondurma yenirmi kıssss yiceksen dafiii gibi kod adlı d.i.h dan ye:)))))))))))))))))
canım geçmiş olsun üzüzldüm iyiki sen varsın bak yanındaaa benim annemde implant yaptırıryoo bide toruna bakıyooo bugün ölmüş konuşamıyooo yanında deilimmm malesefff
bendende selamunaleykümmmm
Merhaba güzeller,
Nasıl gidiyor hayat.? Umarım herşey yolundadır..
Hastalara geçmiş olsun...Meyra,dafi ve yasemindi sanırım...
Asuu çok sevindim yürüme egzersizlerine başlalmışsınız...Hadi bakalım çabucak tay tay yapıp yürüsün eniştemiz...
Nursena,zincirli modele bayıldım arkası nasıl acep.?
Beyzuşum,Muahh diyorum sana..
citol,hoşgeldin naapmışsın sen.. 41 kiloyu nereye bıraktın.?Gel de anlat bakalım operasyonu artılarını eksilerini..
Kilo vermenmi durdu.? ''kürkçü dükkanı'' hesabı..)
Zeynepçim,üzülme sen, o artılar gerçek rakam değildir bence...Paylaştığın mamalar hiçte artı yapacak şekil de değil..Hatta kilona göre az bile alıyorsun...
ve aleykümselambendende selamunaleykümmmm
teşekkür ederim hiç fena görünmüyorEki Görüntüle 859324 netten alıntı yaptımm becerebilirsen meryyy buyur canımcımmm
uyumuyolarrrr....ablayla beraber kudurmaya başladılar kafam kaldırmıyo artık.... kocamda sahura kalkamayabiliriz şimdi yiyelim dedi..gidip bişeyler hazırlıyayım ama ben yemicemm...artı görmek istemiyom yaa..zaten cumadan beri hiç tartılmadım...ne durumdayım bilmiyom...
Selamün aleykümm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?