teşekkür ederim hiç fena görünmüyor
Zeynep canımm seni yukardaki ilk yazın için tebrik edecektim..
2 küçük çocukla hem bu kadar uğraşıp hem de kendine dikkat ediyorsun maaşallah sana ama sonra altta bir baktım isyanlardasın:)
hiçç moralini bozma..örnek aldıklarımdansın..tartı bazen yapıyor öle seyler sakın koyverme kendini canım..
zeynep canımoruçken hangi saate tartılıyosun önemli bu bana dr ezana yakın tartıl en doğru o zamandır demşti bende bu gün oruçluydum ezandan önce bir tartıldım yine 85.500hiç vermemşim bu hafta yarın mucize beklesemmi acaba birde orucu açtığın anda hepsini yiyip kalkıyormusun önce koca bir bardak su iç sonra çorbanı iç bırak namazını kıl sonra yemği ye çok yemiyorsun zaten ha gayret başaracaksın
ayyy nursenaa çocuk olunca diyet zor ama bir de eşler evde olunca çok zorr...öhüü öhüüü içime dana kaçtı resmen yawww bugün eşiminde evde olmasıylanek neler yedimm bilemezsiniz resmen koca topiğin yiyebileceği kadar yedim böööhuuuuuuve hatta bugünden itibaren 12 gün evde kocişim nası geçirecem bilemedimmm asuuuuuu yardımm et evde kocayla nası rejime devam edilir kurs verrrr
Selamünaleyküm kızlarrr
Geçmişi okudum. Hasta olanlara çoooook geçmiş olsun. Dün akşam mantı yedim ama pişman değilim. onu bugün telafi ettim. :)
Menü paylaşımı yapayım :)
Sabah: 2 yumurta tereyağında domates salatalık ıhlamur ve peynir.
Öğle: 1porsiyon hamsi salata ve light kola.
Akşam: 1 tabak ıspanak yemeği ve salata.
1 lt. su 2 bardak ıhlamur. 10 dk. zıp zıp :)))
ayyy nursenaa çocuk olunca diyet zor ama bir de eşler evde olunca çok zorr...
ama sen bugün kaçırdın diye moralini bozma ipin ucunu sıkı tut yarın hemen telafi edersin..
bu arada menüüüü isteriz...resimli olmasa da bir yazıver meraklandımmm
afiyet olsun ADD :)
bu arada kaçamaktan sonra pişmanlık duymaman güzel..
diyetisyenimde bana bunu böle sölemişti
sonra hiçbirsey yok gibi devammış..
öhüü öhüüü içime dana kaçtı resmen yawww bugün eşiminde evde olmasıylanek neler yedimm bilemezsiniz resmen koca topiğin yiyebileceği kadar yedim böööhuuuuuuve hatta bugünden itibaren 12 gün evde kocişim nası geçirecem bilemedimmm asuuuuuu yardımm et evde kocayla nası rejime devam edilir kurs verrrr
ne yedin kızz yaz çabuk menüyü....koca evdeyken ne yapsan nafile yaa.....benimkide bu akşam birsürü pisküvi çerez falan almış...yemesem eyiydi ama bikaç tane götürdüm yaa....:26:he bu arada ne yaptın ıspanakla ısırganla merak ettimm....gözlememii...:44:
he vallaaa canınız çeker diye sizin yerinizede yedim gözemelerden
heehh öğlen bir leğen hamur yuğurdum ıspanak ve ısırganvardı bir adanalı bu iki malzemeyle ne yaparr
zeynepcim çok az yiyorsun güzelim. metebolizmanı iyce durduracakın sonra vermek yerine almaya başlarsın. vermek için dahada azalttığında hasta olursun. o kadar kasma kendini. sağlıklı beslen zamanla vereceksin. çok acelemiz yok. ya gidecek ya gidecek bu kilolar ama zamanla.bir günde almadık biz bu kiloyu. bir gündede veremeyiz.sen bunları biliyorsun canım benim.menüm:
sahuryatmadan önce 1,30 sıralarında):26:
1 t.b. tost
1 kupa yeşilçay...
akşam:
koca 1 tabak yoğurtlu brokoli salatası
ve şimdi yeşilçay içiyorum...
saat daha çok erken ve ben çok geç yatıyorum oyüzden arada badem kayısı falan yiyebilirim...ama emin değilim belkide yemem....
ve aleyküm selamSelamünaleyküm kızlarrr
Geçmişi okudum. Hasta olanlara çoooook geçmiş olsun. Dün akşam mantı yedim ama pişman değilim. onu bugün telafi ettim. :)
Menü paylaşımı yapayım :)
Sabah: 2 yumurta tereyağında domates salatalık ıhlamur ve peynir.
Öğle: 1porsiyon hamsi salata ve light kola.
Akşam: 1 tabak ıspanak yemeği ve salata.
1 lt. su 2 bardak ıhlamur. 10 dk. zıp zıp :)))
zeynepcim çok az yiyorsun güzelim. metebolizmanı iyce durduracakın sonra vermek yerine almaya başlarsın. vermek için dahada azalttığında hasta olursun. o kadar kasma kendini. sağlıklı beslen zamanla vereceksin. çok acelemiz yok. ya gidecek ya gidecek bu kilolar ama zamanla.bir günde almadık biz bu kiloyu. bir gündede veremeyiz.sen bunları biliyorsun canım benim.
ve aleyküm selam
menün gayet güzel görünüyor.
selam topikcik:)
epey bi süredir topikten çoğunlukta uzak olmak içimdeki bazı hesaplaşmalar için ve can kırıklarım için iyi geldi, ara vermek istemiştim zaten bi çok şeye bu iç hesaplaşmalarından dolayı.
heleki diyetten iyice koptum zaten bu sürede......
ama tekrardan yine yeni yeniden topiğime sarılmaya, tam manasıyla dönmeye karar verdim bugün:)
ne oldu bilmiyorum ama bunu yapabilme gücü buldum bugün kendimde......
burada herkes ayrı ayrı değerli benim için, ve fazla sözede hacet görmüyorum şuan artık........
artık bundan sonra daha düzenli buradayım eskisi gibi inşaallah ve de diyetimle:)
zayıflamak istiyorum artık, herşeyden önce kendi sağlığım için......
zor biliyorum amaaaa olmazda değil şükür.......
herkesleri kocaman öpüyorum
sevgilerimle.......
ah ah meryemcim kelin merhemi olsa başına çalardafi ablamm dafi ablam benim menüler nasıı
arada beni de analiz edersen sevinirim..
aslnda tüm arkadaşlarıma bu cagrım
ve aleyküm selamselamun aleyküm canlar...
herkese merhaba...
ben günlerdir koşturuyorum ve de oruç tutuyorum diyet filan kalmadı...
ne bulduysam yeme modundayım çokta abartmadım ama iftarı hep işyerinde yaptığım için hiç tartılamadım...durumumu henüz bilmiyorum..
geçmişi henüz okuyamadım ama Beyzuş ablamı gördüm çok mutlu oldum...
akşam eve geldim aşuremi de yaptım...idare eder işte...dağıtıcam zaten ayarladım aşure gününü kaçırmiyim dedim....Allah kabul etsin...
benden haberler böyle...
ah ah meryemcim kelin merhemi olsa başına çalartabiki birbirimizin menülerine bakıp fikir alışverişinde bulunmalıyız ama ben bunu daha bilinçli olanların yapmasını bekliyorum. ben hiç diyetizyene gitmedim.ama zeynebin menüsü gerçekten çok az geliyor bana. onun için yazdım.yinede bakarım.fikrimi söylerim tabiki
ve aleyküm selam
Allah kabul etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?