Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

clutch öncelikle çok geçmiş olsun Allahım şifalar versin.Bu Listeyle başka bir arkadaş ilgileniyor ise beni de ekleyebilir mi?

nedense bizim eve de abur cuburu alan benmişim.Çok sağlıklı gidiyoruz bu ara

çay yaptım içer misin? içerim
Maydonoz suyu var içer misin? içerim
Bitki çayı? içerim
Kepekli tost yerim? yerim

sabah kepekli ekmek kaşar+domates+ayran
öğlen mercimek çorbası
Ara:1 kayısı+1 Kare bitter
Akşam yollarda olduğumdan arkadaş küçük kurabiye verdi onu yedim. Bugün stresli birgündü midem yanıyor canım hiçbirşey istemedi.

daha yeni geldim eve bitki çayım elimde.

İyi geceler hanımlar...

Umarım hepiniz iyisinizdir...Cuma yaklaşıyor diye ben de kafa olarak kendimi diyete hazırlamaya çalışıyorum inşallah başarırım.

Cuma hayırlısı ile ilk bildirimimi yapıp başlayayım,inşallah sonu iyi olur..Bir de aşure handikabı var onu başarı ile geçmek lazım.Azıcık

yaparım diye planlamıştım;ıslattığım hububatların miktarını görseniz gülersiniz bana sanki lokanta işletiyorum:::

İyi akşamlar
Esracım annene çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşallah
Nursena ben nasıl ders verem kız ben de aldım kilo ama tabii ipin ucunu da bırakmamak lazım sanırım esas mesele ne yersen ye az ye
Zeynepcim bence de sen çok az yiyorsun canım az biraz attırsan belki metabolizman da hızlanır
Akşam misafir vardı çaya aşûre geldi yine yarın kardeşim yapacak ben de yapmaktan vazgeçmiştim ama arkadaşım ısrarla isteyince cuma yapayım dedim yine

Allahım kabul etsin şimdiden bereketini versin. Belki biliyorsunuzdur ama aşureye mercimek pek atılmaz ama çok sevap 3 tane bile atsanız çok bereketi var arkadaşlar.Bu sene ablam yapacak artık ben bu sıralar çok yoğunum o bana destek olacak.

asuman ablacım dafi ablacım öyle diyosanız öyledir...ozaman yavaştan artırmaya başlıyayım...

nedense bizim eve de abur cuburu alan benmişim.Çok sağlıklı gidiyoruz bu ara

çay yaptım içer misin? içerim
Maydonoz suyu var içer misin? içerim
Bitki çayı? içerim
Kepekli tost yerim? yerim

ohh ne güzell....bide benimkide öyle olsa...sürekli o varmı bu varmı eee şimdi ne yicez yatana kadar habire yiyo ben seyrediyom...

İyi geceler Beyzuş ablacım

Aşure olayına ben girmeyeceğim zaten 2 kişiyiz..bir de ben bilmiyorum zaten..
kayınvalidem yapar azıcık tadına bakarım artık..
asuman ablacım dafi ablacım öyle diyosanız öyledir...ozaman yavaştan artırmaya başlıyayım...

zeynepcim metabolizman için az az ama sık yenmeliymiş..
ayrıca doktorum bana yemeklerde acı biber kullanmamı olmazsa tabağıma pul biber serpmemi söledi.
acı da metabolizmayı hızlandırıyormuş..
ayrıca yeşilçay ve bol su şimdilik benim kozlarım bunlar:)

acıbiber benim evin olmazza olmazlarından zati....su ve yeşilçayda öyle....belkide gerçekten tek sıkıntı az yememdir...ilk başta işe yarıyo ama sonra ne fayda takılıp kalıyorum....yarından tezi yok toparlıyorum inşallah....menülerede yorum yapalım lütfenn...gerçekten daha etkili oluyoo....

Herkese Hayırlı Geceler.Allaha emanet olun arkadaşlar. Sabah çok erken uyanmıştım yoğun birgündü dayanamıyorum artık gideyim yatayım.

Güzeller,
Kusura bakmayın aniden ortadan yok olmuş gibi oldum.Birden sayfa kapandı;ve hızla bir anti virüs programı yüklenmeye başladı.Stop falan yaptıysam da işe yaramadı.İki saattir silmeye uğraşıyorum;çünkü nete girmemi engelldi.Deli etti beni,neyse el yordamı,deneme yanılma derken hallettim..Saat 1.30 oldu uğraşirken.
Hepinizi öpüyorum ve iyi geceler diyorum...

selamünaleyküm güzellerr
Güzel, sıcak, sımsıcak bir günden selamlar. Herkes çok iyidir umarım. Bugün fazla fırsat bulamayabilirm erkenden menü paylaşımı yapacağım. 2 Bardak ılık su ile güne başladım. 1 dilimlik bir tost, salatalık ve ıhlamur ile kahvaltı yapabileceğim.az sonraaa :) (ekmek bana bu hafta yasak olmasına rağmen sabah geç kaldığım için acele ile aldım. Ne yapalım artık ) Öğle: ıspanak yemeği. Akşamda doğum günü organizasyonu hasebiyle, kızarmış tavuk, light kola ve tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de pasta ((Cuma öncesi olması gıcık oldu biraz artık ama Neyse ben kaçar herkese eksili ve azimli diyetler, musmutlu günler dilerim.

günaydın hanımlar maşşallah akşam sohbet varmış ben kapatıp yattım sahura kalkjayım diye hoş kaltım ne oldu bir bardak tarçınlı süt içip yattım zeynep akşam yemeğin güzel ama bir çorba içseymişsin bacım bak bana et yiyceksin diyor ben eti her zaman bulamıyorum dediğimde tahıllarla dengele dedi şimdi bende haşlayıp atıyorum buzluğa salatalara 9 ymk kaşığı koyuyorum düşün yani anca dengeliyormuş birde kepekli ekmek diyen arkadaş vardı ismini hatırlıyamadım kepekli ekmek kansızlık yapıyormuş onun için diyetlerden çıkarmışlar onun yerine çavdar veya tam buğday yemeliymişiz bennde bilgiç bilgiç yazıyorum hakkınız helal edin

Selamünaleykümm...

ablacım okadar susamıştımki ezanla birden 2 bardak su içince zaten bişey yiyecek halim kalmamıştı az bekleyip brokoli yedim ama çok

şişmiştim başka bişey yicek halim yoktu...üstünede yeşilçay ve suya devam edince yemek aramadım zaten....bugün orucun son

günü yarın itibari ile daha rahat toparlarım duru inşallah...bide ben kepek ekmeği sevmiyom zaten diyete başladığımdan beri hep

tam buğday alıyoruz...çok nadiren beyaz ekmek giriyo eve....ama ben genelde sadece kahvaltıda 2 yada 3 dilim tüketiyorum

ekmeği....nadiren diğer öğünlerde yiyorum...

bilmiş konuşuyorum nedemek ablacım..aslında bi çoğumuz çok şey biliyoruz belki ama iş uygulamaya gelince zorlanıyoruz ve bunları tekrar duymak dinlemek tazeliyo bizi oyüzden hiç öyle düşünme...

slm kızlar

dün felaket diş ağrısı çektim akşam dr a gidip çektirdim ama bu kezde çekilen dişin yeri ağrıyo oyuzden pek duramıycam oğlanda
uyuyoken uyumaya çalışıcam tabi ağrı müsade ederse öptüm herkescikleri

çok geçmiş olsun geçen sabah bende acile gittim dişiçin ama cerrahi müdahale gerekiyormuş.

canım yaa çok geçmiş olsun...ağrı kesici falan alsanda öyle yatsan keşke....Allah şifalar versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…