Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldimmm..anam bu ne habire ben geliyom zaten..görende bu kızın başka işi gücü yok hep buraya yazıyo dicek...

menüm:

sahur:

2 dilim t.b.ekmek üzerine çikolata

1 kupa yeşilçay....

akşam:

koca bir tabak salataa

1 porsiyon pırasa (10 kaşık)

1 kase yoğurt

1 kupa yeşilçay....

artık boll su içme zamanı...asuman ablaa dafi ablaa nasıl olmuşmu bu akşam....bana çok gibi geldii...

Hoşgeldin:129:bu menünün nesi çok yaw.zaten oruçtun(Allah Kabul Etisn)
Bende menümü yazayımda eve gideyim.
Sabah Tost domatesli peynirli+ayran
Öğlen yok
ara 3 diyet bisküvi
gün içerisinde 2 bardak yeşil çay + 2 bardak çay şekersiz

akşam büyük ihtimal ile bende aşure:2:bir tabak yerim valla.
Bu akşam ablama geçeceğim direk misafirler var geçmiş olsuna. Çokta yorgunum ama yapacak birşey yok. Umarım eve gidince leslie yapacak gücüm kalır.Dün gecede yapamadım çünkü.

Herkese İyi Akşamlar.

Son düzenleme:

amin canım Allah razı olsun....

ama sende bişey yememişsinki...menü sayılmazki bu...bi kahvaltın güzel...

aşureyide çok kaçırma malum yarın tartı günümüz...gerçi ben bu hafta umutsuzum ama bakalım...başka tartımı bulsamda tartılsam diye düşünmeye başladım....neyse sana güle güle ziyaretini yapta eve geçince dinlenirsin artık...

selam millet:)
dün sabahtan bu yana çok acayip yoğundum, daha henüz yoğunluğum bitti.....
yorgunum dolayısıyla çokca.
bir kkya bakıyım dedim.

öldüremediğim ve beni 15-20dkdır deli eden bir sinek var içerde, sinek fazla olmaya başladı ama hala öldürmeyim diyorum
git diyorum gitmiyor, delimidir nedir:)
hava serin olunca 1-2tane pencereden içeri kaçıyor mutlaka bu aralar.
neyse olmazsa eşim gelince öldürsün bari söyleyimde.

çok geçmiş olsun canım, tez zamanda rabbim şifa ihsan etsin inşaallah......
öptüm.

Merhaba güzeller,

Nasıl gidiyor hayat.? Umarım herşey yolundadır..

Hastalara geçmiş olsun...Meyra,dafi ve yasemindi sanırım...

sağolasın ablacım....

yaparım diye planlamıştım;ıslattığım hububatların miktarını görseniz gülersiniz bana sanki lokanta işletiyorum:::

çok geçmiş olsun canım yaaa
öpüyorum.

nursenaaa nerelerdesin kız iyiki kocan evde...gezdin demi akşama kadarr...inşallah bugünde cıss yememişsindir...

Hiç de çok değil Zeynepcim gayet iyi

İyi akşamlar
Bugün nasıl geçti anlamadım ben yine akşam da kardeşim aşûre yapmış onlar geldiler
Onlar gittikten sonra da aşûre hazırlıklarına başladım şimdi oturdum biraz nasipse sabah erkenden yaparım aşûreyi

zorda olsa sonunda açabildim interneti kilom 96,8kg bu hafta :)
Simdiden listeler icin ellerinize saglik kizlar
sporum 50dk

hadi hepinize iyi günler... insallah herkes eksilerdedir...

Hayırlı cumalar herkese
Neden kimse yok nursena da eşiyle izine ayrıldı herhalde :)
Ben de kızları okula gönderdim aşûremi ocağa koydum

Selamlar kilom 89.5 dunku menus Sabah 2 yumurta 1 bardak yagdiz sut.oglen pirasa yemegi ara ogun 2 mandalin.aksam balik Bol salata:)) bu hafta spora basladim 2 gun evde yurume insallah faydasi olur.liste icin ellerine saglik tesekkurler.

aşurelerinizi allah kabul etsiin
aşure her yörede farkklı çok memleket gezdiğimden biliyorum mesela pekmezin bol olduğu iç anadoluda aşureyi pekmezle yapıyolar şeker yerine pekmez koyyuyoşar deişik ama çok tatlı oluyo haliylennn

ben aşureyi indirmeden 1 bardak süt koyarım bide incirleri akşamdan ıslar yumuşak ourlar indirirken içine atarım hiç kararmaz aşurem bende haftaya cuma kızın okulunda öğretmenler günü yapılcak yapıp okula götürem dedim allah izizn verirse

ben dün adett oldum sancılı kızım grip şimdide bana geçiyo sanırım bademciğimde fenaa inşallah atlatırımm
dün okudum cevap bile yazamadımm sancıdan

kilom adet ve götürdüğüm gözlemeler saolsun 86.500 olmuşumm felaketleri oynuyorum
eşim evdeyken ne zor yaw asu seni tebrik ediyorum iradenden dolayıı dayanamıyo insan yaww devamlı aburcubur bisküvi ve kızarma isteyen yiyen bi adam çocuklarda evde zatiii (

herkeze hayırlı cumalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…