ben buradayımda telefonnlardan yazamıyorum.sabahta bir tost yedim devamlı yeşil çay:2:
ben geldimmm..anam bu ne habire ben geliyom zaten..görende bu kızın başka işi gücü yok hep buraya yazıyo dicek...
menüm:
sahur:
2 dilim t.b.ekmek üzerine çikolata
1 kupa yeşilçay....
akşam:
koca bir tabak salataa
1 porsiyon pırasa (10 kaşık)
1 kase yoğurt
1 kupa yeşilçay....
artık boll su içme zamanı...asuman ablaa dafi ablaa nasıl olmuşmu bu akşam....bana çok gibi geldii...
Hoşgeldin:129:bu menünün nesi çok yaw.zaten oruçtun(Allh Kabul Etisn)
Bende menümü yazayımda eve gideyim.
Sabah Tost domatesli peynirli+ayran
Öğlen yok
ara 3 diyet bisküvi
gün içerisinde 2 bardak yeşil çay + 2 bardak çay şekersiz
akşam büyük ihtimal ile bende aşure:2:bir tabak yerim valla.
Bu akşam ablama geçeceğim direk misafiler var geçmiş olsuna. Çokta yorgunum ama yapacak birişey yok. Umarım eve gidince leslie yapacak gücüm kalır.Dün gecede yapamadım çünkü.
Herkese İyi Akşamlar.
selamlar herkese,
nasılsınız? umarım herkes çok iyidir. bugün aşure günü sanırım, hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah.
ben annemdeyim 3 gündür. pazar gece yarısından sonra ağrısı dayanılmaz olduğu için acile götürdük. kum döküyormuş, baya bir sancısı var. pazartesi akşam eve döndük. hala ağrısı var, ağrı kesici de alamıyor karaciğerleri yüzünden. ne kadar daha böyle devam eder bilmiyorum. neyse ki başka kötü bi şeyi yok. bende haberler böyle. gün boyu annemle ilgileniyorum, pişir taşır akşama halim kalmıyor. burayı da ihmal ediyorum.
ben bir iki hafta izin istiyorum kızlar. listeyi yapmaya fırsatım olmaz sanırım. 10-15 güne normale dönmesini umuyorum her şeyin. birazdan listeyi eklerim. arada sırada uğrar bakarım. hepiniz Allaha emanet olun. görüşmek üzere..
Merhaba güzeller,
Nasıl gidiyor hayat.? Umarım herşey yolundadır..
Hastalara geçmiş olsun...Meyra,dafi ve yasemindi sanırım...
yaparım diye planlamıştım;ıslattığım hububatların miktarını görseniz gülersiniz bana sanki lokanta işletiyorum:::
slm kızlar
dün felaket diş ağrısı çektim akşam dr a gidip çektirdim ama bu kezde çekilen dişin yeri ağrıyo oyuzden pek duramıycam oğlanda
uyuyoken uyumaya çalışıcam tabi ağrı müsade ederse öptüm herkescikleri
ben geldimmm..anam bu ne habire ben geliyom zaten..görende bu kızın başka işi gücü yok hep buraya yazıyo dicek...
menüm:
sahur:
2 dilim t.b.ekmek üzerine çikolata
1 kupa yeşilçay....
akşam:
koca bir tabak salataa
1 porsiyon pırasa (10 kaşık)
1 kase yoğurt
1 kupa yeşilçay....
artık boll su içme zamanı...asuman ablaa dafi ablaa nasıl olmuşmu bu akşam....bana çok gibi geldii...
.Hayırlı cumalar herkese
Neden kimse yok nursena da eşiyle izine ayrıldı herhalde :)
Ben de kızları okula gönderdim aşûremi ocağa koydum
.
Afiyet Olsun bende hayatimda ilk defa asure yapicam .ustune suslemek icin tracing Susam nar soyulmus badem baska ne konuyordu yardimci olursan sevinirim.
.
Afiyet Olsun bende hayatimda ilk defa asure yapicam .ustune suslemek icin tracing Susam nar soyulmus badem baska ne konuyordu yardimci olursan sevinirim.
Kolay gelsin
Ben de süslemek için nar tarçın ceviz fındık koyuyorum
Susam konuyormuydu yanlismi hatirloyorum:)))) galiba yanlis hatirloyorum:)findikta dovulmus cebizde de gider .tesekkur ederim.[/QUOTE. Kus uzumunu unuttum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?