Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tesekkur ederim nursena cevabin icin bende izmirliyim evet pekmezi okudum icine konulan seylerde farkli bizde farkli yapiyoruz:) Allah Kabul etsin eminim cok guzel oluyordur. 30 yasindayim ve ilk defa yapicagim icin husranla sonuclansin istemedim:)

Susam konuyormuydu yanlismi hatirloyorum:)))) galiba yanlis hatirloyorum:)findikta dovulmus cebizde de gider .tesekkur ederim.

Susam da koyabilirsin tabii kuş üzümü de dediğiniz gibi değişik tarifler var ana malzemeler aynı ama gerisi biraz da tercih meselesi
Ben de süt eklerim nursena inciri de aynen en son eklerim kararmaz
Ben elma ve portakal kabuğu da koyuyorum dediğim gibi biraz da zevke bağlı
Nursena kolay değil tabii evde erkek çoluk çocuk gelen giden bi şekilde dengelemek lazım işte gerçi ben de aldım bikaç kilo ama şükretmek lazım galiba kızına da geçmiş olsun canım dikkat et sen de kendine anneler hasta olunca durum daha kötü oluyor

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim cevaplariniz icin gece yarisi olmus musadenizi istiyim saat farkini hic seviyorum

asu portakal kabuğu çok lezzet veriyo bende rendelerim vanilyada koyarım ben 1 hafta öncede evde kuru fasulye nohut pişiririm arara onlardanda ayırırım buzluğa çoğu malzeme haşşlanmış olarak hazır olurr

günaydın kızlar...

herkese hayırlı cumalar...

Kilom 95,5

liste yapılmasada ben yazayım dedim kilomu...kendi adıma hiç önemli değil kızlar.bu sıra herkes yoğun..öpüldünüz...

selamun aleyküm güzeller
dün sabah çat kapı misafirim geldi. gece geç saat gittiler hiç giremedim.
zeynepcim buraları boş bırakmıyorsun canım çok sağol
hemen dünkü menümü yazayım.
sahur : iki dilim ekmekle tost, yeşillik, iki kupa yeşil çay

akşam : 1 tabak çorba, kuşbaşılı garnitürlü yarım enginar, iki kemik haşlama et, 1 dilim ekmek, yeşil salata, 1 fincan kahve

ara 1 trabzon hurması,1 mandalina,1 kupa bitki çayı
2 litre su

Selamünaleykümm...
ve aleyküm selam

çok geçmiş olsun geçen sabah bende acile gittim dişiçin ama cerrahi müdahale gerekiyormuş.

ben dün adett oldum sancılı kızım grip şimdide bana geçiyo sanırım bademciğimde fenaa inşallah atlatırımm
dün okudum cevap bile yazamadımm sancıdan
geçmiş olsun güzeller Allah şifalar versin

hayır canım hiçte çok değil

Hayırlı cumalar herkese
Neden kimse yok nursena da eşiyle izine ayrıldı herhalde :)
Ben de kızları okula gönderdim aşûremi ocağa koydum
Allah kabul etsin asu

Selamlar kilom 89.5 dunku menus Sabah 2 yumurta 1 bardak yagdiz sut.oglen pirasa yemegi ara ogun 2 mandalin.aksam balik Bol salata:)) bu hafta spora basladim 2 gun evde yurume insallah faydasi olur.liste icin ellerine saglik tesekkurler.
gayet güzel bir menü olmuş

kilo bildirimi
kilo : 88. 6
spor : yok
hafta içi aldıklarım gitmiş çok şükür.

hafta sonu yine köyde olucam ve aşure yapmayı düşünüyorum. inşallah fazla kaçırmam.
köyde yapmak iyi olucak. köyde kalabalık oluruz. aşurenin yanına poğçada yaparım öğle öğününü geçirmiş olurum bir taşla iki kuş olur. iki kilodan yapsam yetermi acaba :44: 4 tepside poğça yaparım. yeterli olur. bana sadece akşam yemeği kalır.

asu portakal kabuğu çok lezzet veriyo bende rendelerim vanilyada koyarım ben 1 hafta öncede evde kuru fasulye nohut pişiririm arara onlardanda ayırırım buzluğa çoğu malzeme haşşlanmış olarak hazır olurr
bende fasulyeyi önceden hazırlıyorum. nohutu çokca ıslatıp, aşureye ayırıyorum gerisini kuşbaşılı yemek yapıyorum. aşure günü benim mutlaka yemekli misafirim olur hazır yemek oluyor.

Günaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar...

Herkes iyidir umarım...Dafican'ın doğum günüymüş öylemi.?

İyiki doğdun sevgili dafi. iyiki seni tanımışız...hep mutlu ve sağlıklı olun ailecek..

-Arkadaşlar listeyi meyra hazırlayacak Esra dönünceye kadar..ama neti komşuyla ortak kullanıyorlarmış bazen sorun olabiliyormuş..Kilolarımızı her zaman ki gibi cuma öğlene kadar bildirelim meyra uygun olduğunda cuma akşamı, en geç c.tesi hazırlayacakmış sağolsun...

SELAMÜNALEYKÜM MİLLEEEET
Kilo bildirimi yapıp çıkacağım hemen.Listeyi hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık, çok teşekkür ediyorumşimdiden. Herkese hayırlı Cumalar

8 Kasım Cuma: 88.4
15 Kasım Cuma:87.4
Fark: -1000 gr. :)

Spor da toplayabildiğim kadarıyla 160 dk. yürüyüş, toplam 60 dk. da Trampolin ( zıp zıp zıp )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…