aşurelerinizi allah kabul etsiin
aşure her yörede farkklı çok memleket gezdiğimden biliyorum mesela pekmezin bol olduğu iç anadoluda aşureyi pekmezle yapıyolar şeker yerine pekmez koyyuyoşar deişik ama çok tatlı oluyo haliylennn
ben aşureyi indirmeden 1 bardak süt koyarım bide incirleri akşamdan ıslar yumuşak ourlar indirirken içine atarım hiç kararmaz aşurem bende haftaya cuma kızın okulunda öğretmenler günü yapılcak yapıp okula götürem dedim allah izizn verirse
ben dün adett oldum sancılı kızım grip şimdide bana geçiyo sanırım bademciğimde fenaa inşallah atlatırımm
dün okudum cevap bile yazamadımm sancıdan
kilom adet ve götürdüğüm gözlemeler saolsun 86.500 olmuşumm felaketleri oynuyorum
eşim evdeyken ne zor yaw asu seni tebrik ediyorum iradenden dolayıı dayanamıyo insan yaww devamlı aburcubur bisküvi ve kızarma isteyen yiyen bi adam çocuklarda evde zatiii(
herkeze hayırlı cumalarrr
Susam konuyormuydu yanlismi hatirloyorum:)))) galiba yanlis hatirloyorum:)findikta dovulmus cebizde de gider .tesekkur ederim.
Cok tesekkur ederim cevaplariniz icin gece yarisi olmus musadenizi istiyim saat farkini hic seviyorum
Cok tesekkur ederim cevaplariniz icin gece yarisi olmus musadenizi istiyim saat farkini hic seviyorum
asu portakal kabuğu çok lezzet veriyo bende rendelerim vanilyada koyarım ben 1 hafta öncede evde kuru fasulye nohut pişiririm arara onlardanda ayırırım buzluğa çoğu malzeme haşşlanmış olarak hazır olurr
ve aleyküm selamSelamünaleykümm...
slm kızlar
dün felaket diş ağrısı çektim akşam dr a gidip çektirdim ama bu kezde çekilen dişin yeri ağrıyo oyuzden pek duramıycam oğlanda
uyuyoken uyumaya çalışıcam tabi ağrı müsade ederse öptüm herkescikleri
çok geçmiş olsun geçen sabah bende acile gittim dişiçin ama cerrahi müdahale gerekiyormuş.
geçmiş olsun güzeller Allah şifalar versinben dün adett oldum sancılı kızım grip şimdide bana geçiyo sanırım bademciğimde fenaa inşallah atlatırımm
dün okudum cevap bile yazamadımm sancıdan
hayır canım hiçte çok değilben geldimmm..anam bu ne habire ben geliyom zaten..görende bu kızın başka işi gücü yok hep buraya yazıyo dicek...
menüm:
sahur:
2 dilim t.b.ekmek üzerine çikolata
1 kupa yeşilçay....
akşam:
koca bir tabak salataa
1 porsiyon pırasa (10 kaşık)
1 kase yoğurt
1 kupa yeşilçay....
artık boll su içme zamanı...asuman ablaa dafi ablaa nasıl olmuşmu bu akşam....bana çok gibi geldii...
Allah kabul etsin asuHayırlı cumalar herkese
Neden kimse yok nursena da eşiyle izine ayrıldı herhalde :)
Ben de kızları okula gönderdim aşûremi ocağa koydum
gayet güzel bir menü olmuşSelamlar kilom 89.5 dunku menus Sabah 2 yumurta 1 bardak yagdiz sut.oglen pirasa yemegi ara ogun 2 mandalin.aksam balik Bol salata:)) bu hafta spora basladim 2 gun evde yurume insallah faydasi olur.liste icin ellerine saglik tesekkurler.
bende fasulyeyi önceden hazırlıyorum. nohutu çokca ıslatıp, aşureye ayırıyorum gerisini kuşbaşılı yemek yapıyorum. aşure günü benim mutlaka yemekli misafirim olurasu portakal kabuğu çok lezzet veriyo bende rendelerim vanilyada koyarım ben 1 hafta öncede evde kuru fasulye nohut pişiririm arara onlardanda ayırırım buzluğa çoğu malzeme haşşlanmış olarak hazır olurr
YENAAAAA.....Günaydın canımmmmmm;nasılsın...
Sağol canım...Öpüyorum seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?