iki tabak yedim valla.Ama bu akşam müthiş bir şişkinliğim var sebebini anlamadığım.
slm kızlar nasılsınız
geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim cnm arkadaşlarım
öyle bi dişmişki çekilmiş oldugu halde ağrımaya dvm ediyor bugun biraz daha azaldı tabi tez zamanda geçer inş
meyram kuzum sen hazırlıycakmıssın sanırım ben regl oldugum için aynı geçmeni rica ediciim
tüm kilo verenleri tebrik ederim , veremeyen benimki epeydir aynı takılan herkescikleride hırslanmaya davet ediyorum gazlanmamız lazım olmuyo böyle
zeynebim nirde bugün
dafi ablacım doğum günün kutlu olsun Rabbim huzurla sağlıkla sevdiklerinle güzel bi ömür nasip etsin inşallahh
geldim geldimm...
biraz daha iyi olmana sevindim canım...
off takıldıkki ne takıldık...işin kötüsü bir iki gündür hep bişeyler yemek istiyorum..tatlı istiyo canım...yarın anneme geçicem aşure yapmış aklım onda....salı günüde ben yapıcam sanırım...bi yapmıyayım diyorum ama kocam çok seviyo yap diyo ısrarla bilmiyom bakalım kim galip gelcekk...sürekli elimin altında olunca kendimi kontrol edemiyebilirim...
Metabolizma Hızlandıran Çay
1 limon
1 elma
1 portakal kabuğu
1 dal tarçın
1 tutam zencefil
1 çay kaşığı karabiber
2-4 adet karanfi
1 lt su
Metabolizmayı Hızlandıran Yiyecekler
Nohut
Hindi eti
Tavuk eti
Dana eti
Tam tahıllı ekmek
Ispanak
Maydanoz
Bamya
Yoğurt
Yumurta
Metabolizmayı Hızlandıran İçecekler
Ayran
Yeşilçay
Türk kahvesi
Su
iyiymiş...bende dün nerde okudum hatırlamıyom ama günde iki bardak suya acıbiber döküp öyle içmek hem metabolizma hızlandırıyomuş hemde bağırsak sorunu olanlara iyi geliyomuş falan bikaç bişeydaha vardıda hatırlamıyom şimdi...bana bu iki konuda yarıyo diye bukadarı kalmış aklımda...ama denemedim hiç içilirmiki yaa...:44:
eneem içilmez gibi geldi bana ne bilem suyu normal içmekde fayda var gibi
bende bakıyorum şimdi ara öğüne neler koyabilirim ne hızlandırır metabolizmayı diye bunu görünce paylaşayım dedim
şu içecek uygulanabilir akşamları yapıp içeyim diyorum bi zencefilim bide portakalım yok alıp deniycem belkim işe yarar kuzum
sen dene bakalım inşallah yarar canım ama ben tarçın falan yiyemiyorum zor yani yapamam...dediğin gibi normal suya devam...bide yeşilçayaa...
bende tarçını çok severim oyuzden bana uyar kuzum yeşil çayıda yavaştan başlayayım diyorum emziriyorum diye içmiyodum ama bi denesemmiki bilemedim :44:
Metabolizma Hızlandıran Çay
1 limon
1 elma
1 portakal kabuğu
1 dal tarçın
1 tutam zencefil
1 çay kaşığı karabiber
2-4 adet karanfi
1 lt su
Metabolizmayı Hızlandıran Yiyecekler
Nohut
Hindi eti
Tavuk eti
Dana eti
Tam tahıllı ekmek
Ispanak
Maydanoz
Bamya
Yoğurt
Yumurta
Metabolizmayı Hızlandıran İçecekler
Ayran
Yeşilçay
Türk kahvesi
Su
emzirirken içilmiyomuymuş....bilmiyodumm....:44:
bebiş için ishal olur diye biliyorum cnmcım neyse ben az biraz daha sabredeyim yeşilçayı bekleteyim neme lazım keltoş kazım
Ayyy bu aralar en çok ihtiyacım olan şeyyyyy :) teşekkür ederimmmm paylaşımın için. :)
nilaycım ben kaçıyom yemek yapmalıyım...öptüm canım görüşürüz
Misafirlerin vardı,gittilermi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?