Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydın cumamız mübarek olsun güzellerrrr

aşureler konuşulmuş bizim tuzaklı geçişlerimiz ama genede yiyoruz (

DAFİM İYİKİ DOĞDUN ALLAH DAHA NİCE NİCE HAYIRLI YAŞLAR VERSİN CANIM

güzeller sağlık sorunlarından artıdayım bu hafta izinli olmak istiyorum müsadenizle

sporumda sabit haftada 3 gün spor salonu 210 dk(ELİZİM ELİNE KOLUNA SAĞLIK CANIM))

sevgiyle kalınn

Selamün aleykümm....

oy anacım gece iki çocukla yattım şimdi heryanım ağrıyo tutulmuşumm...tartımla kavga ettik sabah sabah...ilk çıktım 90 demezmi... yok artık yaa falan derken 87 de anlaştık...

kilom:87

spor zaten yok...(marifet sanki yazıyom bide)

iki tabak yedim valla.Ama bu akşam müthiş bir şişkinliğim var sebebini anlamadığım.

canım bu iki tabak yedim dediğin aşureyse niye şişim bilmiyom deme sebebi belli işte...

hee dafi ablacım Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür geçirmeyi nasip etsin....

slm kızlar nasılsınız

geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim cnm arkadaşlarım
öyle bi dişmişki çekilmiş oldugu halde ağrımaya dvm ediyor bugun biraz daha azaldı tabi tez zamanda geçer inş

meyram kuzum sen hazırlıycakmıssın sanırım ben regl oldugum için aynı geçmeni rica ediciim

tüm kilo verenleri tebrik ederim , veremeyen benimki epeydir aynı takılan herkescikleride hırslanmaya davet ediyorum gazlanmamız lazım olmuyo böyle

zeynebim nirde bugün

dafi ablacım doğum günün kutlu olsun Rabbim huzurla sağlıkla sevdiklerinle güzel bi ömür nasip etsin inşallahh

geldim geldimm...

biraz daha iyi olmana sevindim canım...

off takıldıkki ne takıldık...işin kötüsü bir iki gündür hep bişeyler yemek istiyorum..tatlı istiyo canım...yarın anneme geçicem aşure yapmış aklım onda....salı günüde ben yapıcam sanırım...bi yapmıyayım diyorum ama kocam çok seviyo yap diyo ısrarla bilmiyom bakalım kim galip gelcekk...sürekli elimin altında olunca kendimi kontrol edemiyebilirim...

hoşgeldin sefalar getirdin kuzum
sağol cnm benim idare ediyorum inş geçer toptan

amaaan sorma kaldık aynı kiloda bi atak şart yoksa sıkılıyo insan hep aynı hep aynı..
aşure malesef zor yani ben kendimi tutamadım epeeey bi götürdüm yani evde yaparsan çok zor olur kuzum ben gittim geldim yedim tabi bu benım iradesizliğim belkim sen tutarsın kendini dicem ama çok zor

Metabolizma Hızlandıran Çay
1 limon
1 elma
1 portakal kabuğu
1 dal tarçın
1 tutam zencefil
1 çay kaşığı karabiber
2-4 adet karanfi
1 lt su

Metabolizmayı Hızlandıran Yiyecekler
Nohut
Hindi eti
Tavuk eti
Dana eti
Tam tahıllı ekmek
Ispanak
Maydanoz
Bamya
Yoğurt
Yumurta

Metabolizmayı Hızlandıran İçecekler
Ayran
Yeşilçay
Türk kahvesi
Su

iyiymiş...bende dün nerde okudum hatırlamıyom ama günde iki bardak suya acıbiber döküp öyle içmek hem metabolizma hızlandırıyomuş hemde bağırsak sorunu olanlara iyi geliyomuş falan bikaç bişeydaha vardıda hatırlamıyom şimdi...bana bu iki konuda yarıyo diye bukadarı kalmış aklımda...ama denemedim hiç içilirmiki yaa...:44:

eneem içilmez gibi geldi bana ne bilem suyu normal içmekde fayda var gibi

bende bakıyorum şimdi ara öğüne neler koyabilirim ne hızlandırır metabolizmayı diye bunu görünce paylaşayım dedim
şu içecek uygulanabilir akşamları yapıp içeyim diyorum bi zencefilim bide portakalım yok alıp deniycem belkim işe yarar kuzum

sen dene bakalım inşallah yarar canım ama ben tarçın falan yiyemiyorum zor yani yapamam...dediğin gibi normal suya devam...bide yeşilçayaa...

sen dene bakalım inşallah yarar canım ama ben tarçın falan yiyemiyorum zor yani yapamam...dediğin gibi normal suya devam...bide yeşilçayaa...

bende tarçını çok severim oyuzden bana uyar kuzum yeşil çayıda yavaştan başlayayım diyorum emziriyorum diye içmiyodum ama bi denesemmiki bilemedim :44:

Ayyy bu aralar en çok ihtiyacım olan şeyyyyy :) teşekkür ederimmmm paylaşımın için. :)

Ayyy bu aralar en çok ihtiyacım olan şeyyyyy :) teşekkür ederimmmm paylaşımın için. :)

tam sana yazıyodum pc aniden kapandı cnm kusura bakma hepimizin ihtiyacı var sanırsam bu ara iice salmış oldugumdan bi bakam dedim neler yapabilirim diye hoşuma gidince paylaşayım didim iyi yapmışım demekki eferim bana

Misafirlerin vardı,gittilermi.?

Gittiler canım.Erman'ın annesi ile kız kardeşi bendeydi.Kemoterapi için geliyor,1 gece kalıp dönüyorlar..Çok şükür iyi gidiyor demiş Dr'u.

Bu hafta pet çektirecek sanırım en kesin gidişat onda belli olur.Tüm aile,sülale onun için duacıyız,inşallah Rabbim kabul eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…