çok sağolun canlarım. çookk teşekkür ederim.iyiki varsınız. iyiki bende sizi tanımışım.beni çok mutlu ettiniz. mevlamda sizin yüzünüzü hep güldürsün.
slm kızlar nasılsınız
tüm kilo verenleri tebrik ederim , veremeyen benimki epeydir aynı takılan herkescikleride hırslanmaya davet ediyorum gazlanmamız lazım olmuyo böyle
Gittiler canım.Erman'ın annesi ile kız kardeşi bendeydi.Kemoterapi için geliyor,1 gece kalıp dönüyorlar..Çok şükür iyi gidiyor demiş Dr'u.
Bu hafta pet çektirecek sanırım en kesin gidişat onda belli olur.Tüm aile,sülale onun için duacıyız,inşallah Rabbim kabul eder...
.
Afiyet Olsun bende hayatimda ilk defa asure yapicam .ustune suslemek icin tracing Susam nar soyulmus badem baska ne konuyordu yardimci olursan sevinirim.
asu portakal kabuğu çok lezzet veriyo bende rendelerim vanilyada koyarım ben 1 hafta öncede evde kuru fasulye nohut pişiririm arara onlardanda ayırırım buzluğa çoğu malzeme haşşlanmış olarak hazır olurr
HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. _________ dafi
HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg. _________ nevzamansız & AAD:81:
HAFTANIN 3.sü ________ - 0,8 kg. _________ Gökçe_İremim
Ellerine sağlık meyracımHAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. _________ dafi
meyracım çok teşekkür ederim canım. çok sağol.pastada çok güzelmişselam millet:)
bugün selam veremedimde topikimize, bi selam veriyim dedim oyüzden, klasik düzenimi yapıyım birde:))))
ablacım kusura bakma yoğunluktan henüz yazabiliyorum; doğum günün yeni yaşın hayırlı olsun inşaallah, iyi doğdun, iyiki varsın ablam......
daha nice hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı birlikte senelere inşaallah tüm sevdiklerinle....... amin.
bu pastada benden sana gelsin:)
Eki Görüntüle 862756
topikce baya kalabalığız, doğum günlerinde ince birer dilim pastadan bişeycik olmaz diye düşündüm:)
bu arada ablacım ben seni yengeç burcu diye biliyordum
öyle kalmış aklımda:44::44:
ama meğer akrep burcuymuşsun:)
ben gelincede yolcu kayboldu bu sefer:)
yolcuuuu? sesime geeeeel:))))))
geldim canım ama sen yoksun....
pek keyfim yok bugün....anneme gidicez eşimin gelmesini bekliyoruz...cumartesileri nedense ezelinden beri hiç sevmem..bugünde fenalık bastı öyle ev üstüme üstüme geliyo sanki...öyle işte....
merhaba arkadaşlar beni tanıdınız mı hani o haber veremeden giden hayırsız İLBATUM :)
beyzus ablam, yena ,chickpeas, semalarım (2 tane vardı ben varken ) ,nursena ,nevzamansız,tomurcuk, ekincik ve ismini sayamadığım bir sürü arkadaşım nasılsınız ? önce neler oldu onu anlatayım sonra bana ne yaparsınız yapın :)
biliyorsunuz eskişehir'e tayinimiz çıkmıştı ama ben eş durumundan gidemeyince eşim hakkından feragat etmek zorunda kaldıbende biraz bunalıma girdim buraya zamanım hiç olmadı veeeee sonra ne öğreneyim hamileyim bunalım üstüne birde bu çünkü daha 1,5 yaşındaydı oğlum bunu öğrendiğimde. ne yapacağımı şaşırımış durumdaydım bebeğim küçük ve hamileyim ne haldeydim düşünün . derken hamilelik süreci ,doğum, lohusalık derken bugünlere geldik . bir tanede dünya tatlısı kızım oldu :) eeee tabi geri gelen kilolarda cabası :) şimdi 87-88 kilo arasındayım ilk doğuma göre 12-13 kilo avantajlıyım :) hatırlarsanız 2011 ağustos -eylül gibi başlamıştım 100 kilo ile ve sizin desteğinizle şubat- mart gibi 67 kiloyu görmüştüm . ahhhh ahhh bayağı azimliydim o zamanlar :) şimdi emziriyorum ama azar azar kiloda vermek istiyorum. karatay diyetini araştırdım ben o kadar sğlıklı beslenmiyorum :) hem bebeğime hem kendime faydası olur diye düşünüyorum çünkü gün boyu o kadar yemediğimi aksine ıvır zıvırla karnımı doyurduğumu farkettim. tabi çok katı bir diyet yapamam süt veriyorum ama azda olsa başlamak istiyorum.
BU HAYIRSIZI TEKRAR ARANIZA ALIR MISINIZ BİLMİYORUM AMA BEN ARA ARA GİRİP SİZLERLE ÖZLEM GİDERMEK İSTİYORUM. ŞİMDİLİK LİSTEYE FALAN GİREMEM AMA SİZİ TAKİP EDERİM. EN AZINDAN DİYETTE OLDUĞUMU UNUTMAM :)
ellerine sağlık teşekkürederimmmm uğraştığın içinnHAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. _________ dafi
merhaba arkadaşlar beni tanıdınız mı hani o haber veremeden giden hayırsız İLBATUM :)
beyzus ablam, yena ,chickpeas, semalarım (2 tane vardı ben varken ) ,nursena ,nevzamansız,tomurcuk, ekincik ve ismini sayamadığım bir sürü arkadaşım nasılsınız ? önce neler oldu onu anlatayım sonra bana ne yaparsınız yapın :)
biliyorsunuz eskişehir'e tayinimiz çıkmıştı ama ben eş durumundan gidemeyince eşim hakkından feragat etmek zorunda kaldıbende biraz bunalıma girdim buraya zamanım hiç olmadı veeeee sonra ne öğreneyim hamileyim bunalım üstüne birde bu çünkü daha 1,5 yaşındaydı oğlum bunu öğrendiğimde. ne yapacağımı şaşırımış durumdaydım bebeğim küçük ve hamileyim ne haldeydim düşünün . derken hamilelik süreci ,doğum, lohusalık derken bugünlere geldik . bir tanede dünya tatlısı kızım oldu :) eeee tabi geri gelen kilolarda cabası :) şimdi 87-88 kilo arasındayım ilk doğuma göre 12-13 kilo avantajlıyım :) hatırlarsanız 2011 ağustos -eylül gibi başlamıştım 100 kilo ile ve sizin desteğinizle şubat- mart gibi 67 kiloyu görmüştüm . ahhhh ahhh bayağı azimliydim o zamanlar :) şimdi emziriyorum ama azar azar kiloda vermek istiyorum. karatay diyetini araştırdım ben o kadar sğlıklı beslenmiyorum :) hem bebeğime hem kendime faydası olur diye düşünüyorum çünkü gün boyu o kadar yemediğimi aksine ıvır zıvırla karnımı doyurduğumu farkettim. tabi çok katı bir diyet yapamam süt veriyorum ama azda olsa başlamak istiyorum.
BU HAYIRSIZI TEKRAR ARANIZA ALIR MISINIZ BİLMİYORUM AMA BEN ARA ARA GİRİP SİZLERLE ÖZLEM GİDERMEK İSTİYORUM. ŞİMDİLİK LİSTEYE FALAN GİREMEM AMA SİZİ TAKİP EDERİM. EN AZINDAN DİYETTE OLDUĞUMU UNUTMAM :)
selamun aleyküm güzeller
akşamdan beri kimseler gelmemişmi
okuyup gitmişmi :44:
bugün canım hiçbir şey istemiyor. evde kötü durumdaakşam misafir vardı çocuklar hallaç pamuğuna çevirdi heryeri süpürgeyi açmam lazım. köye gidecekleri hazırlamam lazım. bu saat oldu hiç bir iş yapmadım. kahvaltıda etmedim. 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi attım ağzıma, az önce 1 kaşıkta bal yedim.hiçte yiyesim yok :18:
HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. _________ dafi
Eki Görüntüle 862907
kızlar şu duvar stickerine bi bakın yaaa, ne kadar güzle öyle, benim misafir odamda oldukça güzel durur açıkçası:)
ama maliyetli baya, baya emekli olduğundan galiba, 52tlymiş malesef.
ama benim çok hoşuma gitti.
tamam tatlım, bende komşuya bişey vermeye çıkmıştım, biraz içeri buyur etti derken oyüzden geciktim bende.
benimde bugün başım ağrıyo hafiften hafiften, rgl öncesi işte
bi fasıl çamaşır atmıştım onları astım, şimdi bi fasıl daha attım, bitsin onlarıda asarım işte....
2kişinin çamaşırı bitmek bilmiyo, çocuklulara allah kolaylık versin inşaallah.....
iyiki çamaşır makinemiz var
olmasa halimiz harapki ne harap........
hadi görüşürüz ozaman canım, iyi gezmeler sizede.....
merhaba kızlarr eşim izinli olunca ugrayamıyorum fazla
ayy bide hastayım hiçç halim yok bademcikler fena başım ağrıyo yutkunamıyorumm yolcu adaçayı gargarası dediyi sanırım onu yapayımm
bugün marmarise gittik gezdik geldikkk
sabah kahvaltı az ekmek fazla yidim ne me lazım yollarda acıkırım falan mazallah sefere çıkıyorum gibi:)) baya yürüdük ama sonra 1 simit yarım muz
akşam fırında çupra salata ekmek yokk
aslında çok acıkmadın arada eşimle kızları hamburgerciye oturttuk kahve içtim acayip kesti
eşim diyoki bundan sonra dayan kahveye acıktıkca
ben diyom hasalıktan yoksa götürürüm merak etme:))ben yemeyince oda yemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?