Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam millet:)
bugün selam veremedimde topikimize, bi selam veriyim dedim oyüzden, klasik düzenimi yapıyım birde:))))

çok sağolun canlarım. çookk teşekkür ederim.iyiki varsınız. iyiki bende sizi tanımışım.beni çok mutlu ettiniz. mevlamda sizin yüzünüzü hep güldürsün.

ablacım kusura bakma yoğunluktan henüz yazabiliyorum; doğum günün yeni yaşın hayırlı olsun inşaallah, iyi doğdun, iyiki varsın ablam......

daha nice hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı birlikte senelere inşaallah tüm sevdiklerinle....... amin.

bu pastada benden sana gelsin:)

topikce baya kalabalığız, doğum günlerinde ince birer dilim pastadan bişeycik olmaz diye düşündüm:)

bu arada ablacım ben seni yengeç burcu diye biliyordum
öyle kalmış aklımda:44::44:
ama meğer akrep burcuymuşsun:)

slm kızlar nasılsınız

tüm kilo verenleri tebrik ederim , veremeyen benimki epeydir aynı takılan herkescikleride hırslanmaya davet ediyorum gazlanmamız lazım olmuyo böyle

aynen gazlanmamız lazım canım yaaaa......

hadi diyelim sağlığımı nefsimden yada başka bi kaç sebepten ötürü galeye almamak çok zorlamadığı için gaza gelemiyorum, amaaa bebek düşüncem yakın bi vakitte böyle nasıl düşüncem
birde hamile kalırsam böyle ne olurum bi düşünsene.........
hem kocamanın kocamanı olurum, hemde hem benim hemde bebeğin sağlığı tehlikde......
offff en azından bebek için bari zayıflamam lazım benim.....
biran önce gaza gelip şu fazlalıklardan kurtulmam lazım, en asgari 70 olmalıyım diye düşünüyorum bebek düşünmek için ben, aşağısı olsam daha iyi ama en mantıklı rakam şuan için bu bana göre......
vermem lazım.....
hepimiz vermemiz lazım.........

ay sana dert yandım, hakkını helal et canım......
rahatladım ama....

amin inşaallah.

çok geçmiş olsun ablacım, rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşaallah, amin.

.

Afiyet Olsun bende hayatimda ilk defa asure yapicam .ustune suslemek icin tracing Susam nar soyulmus badem baska ne konuyordu yardimci olursan sevinirim.

ben olsam üzerini süslemek için şöyle yapardım;
önce bolca üzerini dövülmüş cevizle kaplarım, sonra onun üzerinede nar taneleri serperim bolca:)))
bu kadar yeterli bence.
nar taneleri ne kadar güzel duruyo aşure üzerinde öyle, inci taneleri gibi sanki:)
rabbim güzellikleri hepsi........
ben yapmicam bu sene ama, tek hiç yapmadım, sonraki senelerde yaparım artık inşaallah, bu sene niyetimde yok.....

asu portakal kabuğu çok lezzet veriyo bende rendelerim vanilyada koyarım ben 1 hafta öncede evde kuru fasulye nohut pişiririm arara onlardanda ayırırım buzluğa çoğu malzeme haşşlanmış olarak hazır olurr

akıllı kadınsın:)
vanilyayıda hiç duymamıştım, biraz portakalda iyi oluyo bencede, güzel bi koku veriyo dimi:)
bizim bi komşu vardı o portakalda koyardı ordan biliyorum, yalnız o kabuğunu değil kendini koyardı, kabuğu soyulmuş portakalı irice olacak şekilde doğrayıp koyardı biraz, galiba aşureyi indirmeye yakın koyardıki portakallar çok ölmemiş olurdu içinde.
babam rahmetli çok beğenmişti portakallıyı.

kızlar şu duvar stickerine bi bakın yaaa, ne kadar güzle öyle, benim misafir odamda oldukça güzel durur açıkçası:)
ama maliyetli baya, baya emekli olduğundan galiba, 52tlymiş malesef.
ama benim çok hoşuma gitti.

meyracım çok teşekkür ederim canım. çok sağol.pastada çok güzelmiş

ben gelincede yolcu kayboldu bu sefer:)
yolcuuuu? sesime geeeeel:))))))

geldim canım ama sen yoksun....

pek keyfim yok bugün....anneme gidicez eşimin gelmesini bekliyoruz...cumartesileri nedense ezelinden beri hiç sevmem..bugünde fenalık bastı öyle ev üstüme üstüme geliyo sanki...öyle işte....

Meyracım liste için ellerine sağlık...

topiğimiz çok durgun malesef bende pek uğrayamıyorum..şimdi oturabildim desem yeridir...yazı işlerini halledip eve yollanıcam..

herkese sevgiler..

tamam tatlım, bende komşuya bişey vermeye çıkmıştım, biraz içeri buyur etti derken oyüzden geciktim bende.
benimde bugün başım ağrıyo hafiften hafiften, rgl öncesi işte

bi fasıl çamaşır atmıştım onları astım, şimdi bi fasıl daha attım, bitsin onlarıda asarım işte....
2kişinin çamaşırı bitmek bilmiyo, çocuklulara allah kolaylık versin inşaallah.....
iyiki çamaşır makinemiz var
olmasa halimiz harapki ne harap........

hadi görüşürüz ozaman canım, iyi gezmeler sizede.....

merhaba arkadaşlar beni tanıdınız mı hani o haber veremeden giden hayırsız İLBATUM :)
beyzus ablam, yena ,chickpeas, semalarım (2 tane vardı ben varken ) ,nursena ,nevzamansız,tomurcuk, ekincik ve ismini sayamadığım bir sürü arkadaşım nasılsınız ? önce neler oldu onu anlatayım sonra bana ne yaparsınız yapın :)
biliyorsunuz eskişehir'e tayinimiz çıkmıştı ama ben eş durumundan gidemeyince eşim hakkından feragat etmek zorunda kaldı bende biraz bunalıma girdim buraya zamanım hiç olmadı veeeee sonra ne öğreneyim hamileyim bunalım üstüne birde bu çünkü daha 1,5 yaşındaydı oğlum bunu öğrendiğimde. ne yapacağımı şaşırımış durumdaydım bebeğim küçük ve hamileyim ne haldeydim düşünün . derken hamilelik süreci ,doğum, lohusalık derken bugünlere geldik . bir tanede dünya tatlısı kızım oldu :) eeee tabi geri gelen kilolarda cabası :) şimdi 87-88 kilo arasındayım ilk doğuma göre 12-13 kilo avantajlıyım :) hatırlarsanız 2011 ağustos -eylül gibi başlamıştım 100 kilo ile ve sizin desteğinizle şubat- mart gibi 67 kiloyu görmüştüm . ahhhh ahhh bayağı azimliydim o zamanlar :) şimdi emziriyorum ama azar azar kiloda vermek istiyorum. karatay diyetini araştırdım ben o kadar sğlıklı beslenmiyorum :) hem bebeğime hem kendime faydası olur diye düşünüyorum çünkü gün boyu o kadar yemediğimi aksine ıvır zıvırla karnımı doyurduğumu farkettim. tabi çok katı bir diyet yapamam süt veriyorum ama azda olsa başlamak istiyorum.

BU HAYIRSIZI TEKRAR ARANIZA ALIR MISINIZ BİLMİYORUM AMA BEN ARA ARA GİRİP SİZLERLE ÖZLEM GİDERMEK İSTİYORUM. ŞİMDİLİK LİSTEYE FALAN GİREMEM AMA SİZİ TAKİP EDERİM. EN AZINDAN DİYETTE OLDUĞUMU UNUTMAM :)

o halde ilk hoşgeldiinnnn benden olsun Özlemciiimmmm

küçük melek kızın hayırlı uğurlu olsunnn , darısıda bizlere olsun inşAllahh

sen o zamanda çok azimlidin ,zaten en kısa yoldan sağlıklı bir şekilde hedefine ulaştınn , yine yapacağına eminim benn :129::129:

beslenmene dikkat edersen emzirme sürecinde çok rahatlıkla yaparsınn

hadi bakalım tekrardan hoşgeldin , kolay gelsiiinn tatlımmm

HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. _________ dafi

HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg. _________ nevzamansız & AAD :81:

HAFTANIN 3.sü ________ - 0,8 kg. _________ Gökçe_İremim
ellerine sağlık teşekkürederimmmm uğraştığın içinn

kilo verenleri tebrik ederimmmm

hayırlı olsunn sen baya azimlisin eminim emzirmenin faydalarıyla birlikte istediğin kiloya iniverirsin
hoşgeldinnnn aramıza yenidennn

merhaba kızlarr eşim izinli olunca ugrayamıyorum fazla

ayy bide hastayım hiçç halim yok bademcikler fena başım ağrıyo yutkunamıyorumm yolcu adaçayı gargarası dediyi sanırım onu yapayımm

bugün marmarise gittik gezdik geldikkk

sabah kahvaltı az ekmek fazla yidim ne me lazım yollarda acıkırım falan mazallah sefere çıkıyorum gibi:)) baya yürüdük ama sonra 1 simit yarım muz
akşam fırında çupra salata ekmek yokk
aslında çok acıkmadın arada eşimle kızları hamburgerciye oturttuk kahve içtim acayip kesti
eşim diyoki bundan sonra dayan kahveye acıktıkca
ben diyom hasalıktan yoksa götürürüm merak etme:))ben yemeyince oda yemedi

Aleyküm selam... ev daginiksa ona moralin bozulmustur senin canim ama sen üstesinden gelirsin :) çünkü masallah hep misafirlerin var :)

HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. _________ dafi

HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg. _________ nevzamansız & AAD :81:

HAFTANIN 3.sü ________ - 0,8 kg. _________ Gökçe_İremim

Meyracim liste icin ellerine saglik!!! Kilo veren herkese tebriklerrrrr

Evet cok guzel ama pahaliymis hakkaten....

ayyyy bugunde benim camasir günümdü... daha hala bitmedi son makinayi atali 30dk oluyor.... offf birde onlarin ütüsü falan var simdi

Hosgeldin allahim bebisini anali babali büyütmeyi nasip etsin... Bence bu seferde ulasirsin basariya

gecmis olsun nursenacim....
vallahi iraden super!!! hamburgercide birsey yememissin... Ben oranin icine adim atarsam kesin yerim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…