Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hepinize iyi akşamlar hanımlar.Umarım herkes iyidir...

İLBATUM;
Hoşgeldin,güle güle büyüt prensesini.Allah hayırlı evlat etsin cümlenin yavrularını.İkisi beraber büyür ikiz gibi.Biraz zorlukların olur ama analık kolay değil,seve seve katlanırsın eminim zorluklara..Ben de karatay düşünüyorum.Beraber deneriz..

Geçmiş olsun Nursena...Umarım çabuk iyileşirsin...

Ne güzeldir şimdi Marmaris...Özendim valla..Bizim için de tadını çıkar oraların...

Geçmiş olsun Nursena...Umarım çabuk iyileşirsin...

Ne güzeldir şimdi Marmaris...Özendim valla..Bizim için de tadını çıkar oraların...

evet ablam yaa turisler falan çekilmişş sahil falan sakinleşti buralarda havalarda güzel olunca bende çok seviyorumm güzelikleri çıkıyo ortaya yazın çok kalabalık oluyo sevmiyorum ben yaa sakin sakin denizin tadını çıkararak seyrtmek güzelll kızlarımın mızırtısı eşliğinde:))))

ayy biri bana yardıma gelebilirmii tursuluk malzeme aldımm başlıcamda eriniyommm valla neresinden başlasam hem hastayım hem yorgunn arkadaş gememide eksik etmiyom boğazımıda ne olcek evkadının halii aceppp(

Ne güzel olmuş...

Bu arada ''hamburger'' yememişsin;gözümden kaçmadı.Tebrik ederim kardeşim..

hoşbulduk canımmmmmmmmm çok teşekkür ederim bir meleğim daha geldi bakalım
ahhh canım ahhh eskiden o azim vardı şimdi o kadar değil ama sizinle inşallah kavuşacağım kendisine :)
emzirmeyi herkes avantaj diyor ben doğumdan çıktığımda 85 kiloydum sonra 90a çıktım ve şimdi 87-88 arası bir yerlerdeyim :)
hepimize kolay gelsin canımmmmm
sağol nursenacım inşallah inerim bakalım hep beraber göreceğiz nasipse :)
sende maşallah bayağı iradelisin kahveyle geçiştirmişsin . bu arada çok geçmiş olsun canım .
çok teşekkür ederim . inşallah beraber başaracağız . bu arada adım özlem :) memnun oldum .

ablaaaaaam çok teşekkür ederim amin hepimizin yavrularını inşallah. bayağı zorlanıyorum ikiside bana bakıyor çok küçükler ahhh... yazı düşünüp mutlu oluyorum sonra yahu yaza daha bir dünya zaman var deyip hayıflanıyorum
aaa çok iyi demek karatay düşünüyorsun tamam beraber yapalım çok iyi olur. gerçi ben çok katı yapamam gibi geliyor ama denemekte fayda var değil mi :)

Sayılı gün canım çabuk geçer.Bir bakmışsın yaz gelmiş....
Evet Karatay düşünüyorum,dediğin gibi hem Türk mutfağına uygun,hemde normal aileye pişen yemekten yiyebilme imkanı var.
KK da topikleri var biraz inceledim.Ekmek,şeker,margarin,nohut yok,meyva günde 1 taneyle sınırlı. Şimdilik kafama yerleşenler bunlar.Sen inceledinmi?

Son düzenleme:

bir yandan geçsin istiyorum büyüsün diye diğer yandan bu benim son bebeğim tadını çıkarayım minik kalsın diyorum duruma göre değişiyor ruh halim :)
ben çok incelemedim yine nette bir haftalık bir liste gördüm evet ekmek, pirinç, patates, yapay şeyler bisküvi vb şeyler yok. meyve şart değil gibi kuru kayısıdan falan bahsedilmiş sabah kahvaltısında. birde omega hapları mı ne varmış onlardan kullananlar olmuş. sebze ,et sınırsız ye diyor her öğünde yoğurt ve yoğurttan yapılan ayran cacık gibi şeyler var. bana da çok mantıklı geliyor . ekmek azar azar kesilmiyor birden kesilmesi daha iyi en azından daha çabuk kabullenir ve alışırız diye düşünüyorum. ben zaten ekmeğe çok düşkün değilim benim handikapım çikolata ve bisküvi bunları bile hayatımdan çıkarsam bana yeter. bu da bu diyetle olacak inşallah. beyzus abla sen ne zaman başlıyorsun ? ben karatay grubuna da yazdım emzirenler varmış orada inşallah yardımcı olurlar. sende bak istersen . en azından yapanlardan bizde öğrenir daha iyi uygularız ne dersin?

Bugün başladım Özlemciğim..
Bana kahvaltıda ekmeksizlik çok zor geldi.Alışacağım tabii..Karatay sayfasına bakıyorum.Kitaptan alıntılarda var.Genel mantığını anladım sanıyorum.Bu diyetle hızlı kilo verilmez diye düşünüyorum ama en azından inşallah kalıcıdır.Omega hapları almayı düşünmüyorum,bu tür preperatlar bende iştah çoğaltıyor,balığı daha fazla yemek belki omega konusunda faydalı olabilir..
Tatlıdan vazgeçip;sıkıldıkça yemesem birde topikten ayrılmasam başarırım diyorum.
Ben uzun süre topiğe giremedim.İşlerden dolayı başka bir şey değil;ama büyük hata..Burada ki destek hiç bir yerde yok.Sonuç olarak 100.600 kiloyum.Söylemesi bile zor nasıl vereceğim kiloları bilemiyorum,çoookkk uzun bir yolum var.Eğer kiloları vermezsem de ömrümden yiyorum bunu da biliyorum.Allah yardım edecek inşallah...Cümlemize tabii..

ben 2 hafta kadar denedimm iyide verdim aslında haftada 1 -2 kilo ekmeksiz okadar zor yeniyoki o sabahki yumurtalar
içim kalkınca az yiyosun doğal olarak :))
sonra ki hafta çok deil 1-2 dlm ekmek yedim hemen verdiğim kiloma döndüm aceba ömürboyu ekmek yemiyerekmi korucaz kilomuzu
ekmek patates nohut falan ne zamana kadar devam edebilirkii
azimle burakmadan devam ederseniz çok iyi sonuçlar alırsınız önemli olan sonrasııı kilo korumak sanırım bu gibi diyetlerin

Önemli olan sonrası zaten canım..Korumak çok zor.Artık korumayı da öğrenmemiz lazım..
Benim için şu an kilo vermek daha önemli canım,sonrası önemsiz demiyorum tabii çok önemli ama verebilsem keşke...

nursenaa geçmiş olsun. bayaa bir azimli gördüm seni
benimde şu köy işi olmasa olacak gibi ama köye gidince düzenim bozuluyor.

aldık bile hoş geldin canım. azmin daim olsun

Aleyküm selam... ev daginiksa ona moralin bozulmustur senin canim ama sen üstesinden gelirsin :) çünkü masallah hep misafirlerin var :)
biraz toparladım işte. kısmet olursa yarın köyde aşure yapıcam. malzemeyi hazırlayıp paketledim. sabah namazında poğçamıda yoğururum. gidinceye kadar mayalanmış olur.yarın ustalarda çalışacak onlara yemek yapmam gerekecek.yoğun bir gün bekliyor beni.kızlar iki gün inşaat işi var yine. ben gece dönersem bir selam veririm. belkide dönemem.

bu gün çok saçma sapan yedim ama yinede yazayım menümü

sabah : 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi, 1 kaşık bal,1 kayısı,yarım kk kaşar.

ara : 2 kaşık haşlanmış kuru fasulye limonlu zeytinyağlı ( aşure için haşlamıştım)

öğle : yarım tabak haşlanmış limonlu zeytinyağlı karnıbahar , yarım tabak yoğurt

ara : 1 mandalina,1 fincan kahve

akşam : yarım tabak çorba, küçük 1 parça çiğ pırasa,yarım tabak karnıbahar ( öğleden kalan ),2 kemik haşlama et, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek

akşam hasta ziyaretine gittik, orda 2 bardak çay, ( şekersiz ) , 2 dilim mandalina, 2 dilim ayva

1,5 litre su

kolaygelsinnn aşurenide allah kabul etsin bereketli olsunn

günaydın diyeyim mutlu pazarlar
asuu aşure tenceresinin dibinemi düştün bacımm görükmüyonnn:))
yolcu annenlerdesin sanırım ayy negüzel keşke benimde annem yakın olsaa
kızızn ing,ilizce sınavı var çalıştık az çamaşır atayımm sonra gezmelere gideriz zira hava gene çok güzel maşşallahhh şimdilik hoşcakalın

bakalım ben ne yapacağım helvasız yaşayamıyorum bu ara :) ben kilo vereyimde ekmeksizliğe dayanırım ne yapayım . bende o tarz preparatlar kullanmyı düşünmüyorum . burada balığı bulmamda mucize ya neyse. benim gibi karadenizli bir hatunun içanadoluda ne işi varsa :)
burada verdim ben 33 kiloyu sizin desteiğinizle yine veririz inşallah.

benimde düşüncem o sabahki yumurtalar zaten pek sevmem ama ne yapalım mecburen katlanacağız canım ya sonuçta kiloların mı yumurta mı yani :)
çok yakın bir arkadaşımda bunu yaptı 15 kilo vermiş 19 temmuzdan bu yana yine bir arkadaşı da 13 kilo vermiş az değil yani o nedenle denemey değer

çok teşekkür ederim . inşallah beraber başaracağız . bu arada adım özlem :) memnun oldum .

bende memnun oldum özlemcim ben Gökçe. Irem'de kizimin ismi :)

Yanliz kusura bakma ismini hatirlamazsam o konuda biraz çok zor hatirliyorum her gün yüz yüze geldigim bazi insanlarin bile ismini unutabiliyorum... O yüzden yanlislik olmasin diye genelde nicklerle hitap ediyorum burdakilere :) Ama hepinizi coook seviyorummmm

Kolay gelsin canim :) Yine isler basindan askin :) ama senin bu yaptiklarini gördükçe hosuma gidiyor :) bende fazla bir faaliyet yokta ondan sanirim :)
Bu arada unutmusum asure yapan herkese allah kabul etsin canlarim :)

hoşgeldin canım tekrar......
kendine hayırsız falanda deme bence.
bebeğinde hayırlı olsun, yaşı uzun olsun inşaallah canım.
yinede durumun çok iyi canım kilo bakımından, maşaallah:)
öptüm, görüşürüz

geçmiş olsun canım, benimde başım ağrıyo sabahtan beri

demek marmarisi gezdiniz ne güzel:)
benimde görmeyi istediğim yerler arasında marmaris:)
çok güzel diyorlar.....
öylemiymiş sencede??

ayy biri bana yardıma gelebilirmii tursuluk malzeme aldımm başlıcamda eriniyommm valla neresinden başlasam hem hastayım hem yorgunn arkadaş gememide eksik etmiyom boğazımıda ne olcek evkadının halii aceppp(

ben gelirim yardıma:)
benide marmarise götürürsen olur diyede şaka yaparmışım sana

aşure yapan herkesin ellerine sağlık, rabbim hepinizin aşurelerini kabul ve makbul eylesin inşaallah kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…