merhaba arkadaşlar beni tanıdınız mı hani o haber veremeden giden hayırsız İLBATUM :)
beyzus ablam, yena ,chickpeas, semalarım (2 tane vardı ben varken ) ,nursena ,nevzamansız,tomurcuk, ekincik ve ismini sayamadığım bir sürü arkadaşım nasılsınız ? önce neler oldu onu anlatayım sonra bana ne yaparsınız yapın :)
biliyorsunuz eskişehir'e tayinimiz çıkmıştı ama ben eş durumundan gidemeyince eşim hakkından feragat etmek zorunda kaldıbende biraz bunalıma girdim buraya zamanım hiç olmadı veeeee sonra ne öğreneyim hamileyim bunalım üstüne birde bu çünkü daha 1,5 yaşındaydı oğlum bunu öğrendiğimde. ne yapacağımı şaşırımış durumdaydım bebeğim küçük ve hamileyim ne haldeydim düşünün . derken hamilelik süreci ,doğum, lohusalık derken bugünlere geldik . bir tanede dünya tatlısı kızım oldu :) eeee tabi geri gelen kilolarda cabası :) şimdi 87-88 kilo arasındayım ilk doğuma göre 12-13 kilo avantajlıyım :) hatırlarsanız 2011 ağustos -eylül gibi başlamıştım 100 kilo ile ve sizin desteğinizle şubat- mart gibi 67 kiloyu görmüştüm . ahhhh ahhh bayağı azimliydim o zamanlar :) şimdi emziriyorum ama azar azar kiloda vermek istiyorum. karatay diyetini araştırdım ben o kadar sğlıklı beslenmiyorum :) hem bebeğime hem kendime faydası olur diye düşünüyorum çünkü gün boyu o kadar yemediğimi aksine ıvır zıvırla karnımı doyurduğumu farkettim. tabi çok katı bir diyet yapamam süt veriyorum ama azda olsa başlamak istiyorum.
BU HAYIRSIZI TEKRAR ARANIZA ALIR MISINIZ BİLMİYORUM AMA BEN ARA ARA GİRİP SİZLERLE ÖZLEM GİDERMEK İSTİYORUM. ŞİMDİLİK LİSTEYE FALAN GİREMEM AMA SİZİ TAKİP EDERİM. EN AZINDAN DİYETTE OLDUĞUMU UNUTMAM :)
merhaba kızlarr eşim izinli olunca ugrayamıyorum fazla
ayy bide hastayım hiçç halim yok bademcikler fena başım ağrıyo yutkunamıyorumm yolcu adaçayı gargarası dediyi sanırım onu yapayımm
bugün marmarise gittik gezdik geldikkk
sabah kahvaltı az ekmek fazla yidim ne me lazım yollarda acıkırım falan mazallah sefere çıkıyorum gibi:)) baya yürüdük ama sonra 1 simit yarım muz
akşam fırında çupra salata ekmek yokk
aslında çok acıkmadın arada eşimle kızları hamburgerciye oturttuk kahve içtim acayip kesti
eşim diyoki bundan sonra dayan kahveye acıktıkca
ben diyom hasalıktan yoksa götürürüm merak etme:))ben yemeyince oda yemedi
Geçmiş olsun Nursena...Umarım çabuk iyileşirsin...
Ne güzeldir şimdi Marmaris...Özendim valla..Bizim için de tadını çıkar oraların...
evet ablam yaa turisler falan çekilmişş sahil falan sakinleşti buralarda havalarda güzel olunca bende çok seviyorumm güzelikleri çıkıyo ortaya yazın çok kalabalık oluyo sevmiyorum ben yaa sakin sakin denizin tadını çıkararak seyrtmek güzelll kızlarımın mızırtısı eşliğinde:))))
hoşbulduk canımmmmmmmmmo halde ilk hoşgeldiinnnn benden olsun Özlemciiimmmm
küçük melek kızın hayırlı uğurlu olsunnn , darısıda bizlere olsun inşAllahh
sen o zamanda çok azimlidin ,zaten en kısa yoldan sağlıklı bir şekilde hedefine ulaştınn , yine yapacağına eminim benn :129::129:
beslenmene dikkat edersen emzirme sürecinde çok rahatlıkla yaparsınn
hadi bakalım tekrardan hoşgeldin , kolay gelsiiinn tatlımmm
sağol nursenacım inşallah inerim bakalım hep beraber göreceğiz nasipse :)ellerine sağlık teşekkürederimmmm uğraştığın içinn
kilo verenleri tebrik ederimmmm
hayırlı olsunn sen baya azimlisin eminim emzirmenin faydalarıyla birlikte istediğin kiloya iniverirsin
hoşgeldinnnn aramıza yenidennn
çok teşekkür ederim . inşallah beraber başaracağız . bu arada adım özlem :) memnun oldum .Aleyküm selam... ev daginiksa ona moralin bozulmustur senin canimama sen üstesinden gelirsin :) çünkü masallah hep misafirlerin var :)
Meyracim liste icin ellerine saglik!!! Kilo veren herkese tebriklerrrrr
Evet cok guzel ama pahaliymis hakkaten....
ayyyy bugunde benim camasir günümdü... daha hala bitmedison makinayi atali 30dk oluyor.... offf birde onlarin ütüsü falan var simdi
Hosgeldin allahim bebisini anali babali büyütmeyi nasip etsin... Bence bu seferde ulasirsin basariya
Hepinize iyi akşamlar hanımlar.Umarım herkes iyidir...
İLBATUM;
Hoşgeldin,güle güle büyüt prensesini.Allah hayırlı evlat etsin cümlenin yavrularını.İkisi beraber büyür ikiz gibi.Biraz zorlukların olur ama analık kolay değil,seve seve katlanırsın eminim zorluklara..Ben de karatay düşünüyorum.Beraber deneriz..
hoşbulduk canımmmmmmmmmçok teşekkür ederim bir meleğim daha geldi bakalım
ahhh canım ahhh eskiden o azim vardı şimdi o kadar değil ama sizinle inşallah kavuşacağım kendisine :)
emzirmeyi herkes avantaj diyor ben doğumdan çıktığımda 85 kiloydum sonra 90a çıktım ve şimdi 87-88 arası bir yerlerdeyim :)
hepimize kolay gelsin canımmmmm
sağol nursenacım inşallah inerim bakalım hep beraber göreceğiz nasipse :)
sende maşallah bayağı iradelisin kahveyle geçiştirmişsin . bu arada çok geçmiş olsun canım .
çok teşekkür ederim . inşallah beraber başaracağız . bu arada adım özlem :) memnun oldum .
ablaaaaaam çok teşekkür ederim amin hepimizin yavrularını inşallah. bayağı zorlanıyorum ikiside bana bakıyor çok küçükler ahhh... yazı düşünüp mutlu oluyorum sonra yahu yaza daha bir dünya zaman var deyip hayıflanıyorum
aaa çok iyi demek karatay düşünüyorsun tamam beraber yapalım çok iyi olur. gerçi ben çok katı yapamam gibi geliyor ama denemekte fayda var değil mi :)
Sayılı gün canım çabuk geçer.Bir bakmışsın yaz gelmiş....
Evet Karatay düşünüyorum,dediğin gibi hem Türk mutfağına uygun,hemde normal aileye pişen yemekten yiyebilme imkanı var.
KK da topikleri var biraz inceledim.Ekmek,şeker,margarin,nohut yok,meyva günde 1 taneyle sınırlı. Şimdilik kafama yerleşenler bunlar.Sen inceledinmi?
bir yandan geçsin istiyorum büyüsün diye diğer yandan bu benim son bebeğim tadını çıkarayım minik kalsın diyorum duruma göre değişiyor ruh halim :)
ben çok incelemedim yine nette bir haftalık bir liste gördüm evet ekmek, pirinç, patates, yapay şeyler bisküvi vb şeyler yok. meyve şart değil gibi kuru kayısıdan falan bahsedilmiş sabah kahvaltısında. birde omega hapları mı ne varmış onlardan kullananlar olmuş. sebze ,et sınırsız ye diyor her öğünde yoğurt ve yoğurttan yapılan ayran cacık gibi şeyler var. bana da çok mantıklı geliyor . ekmek azar azar kesilmiyor birden kesilmesi daha iyi en azından daha çabuk kabullenir ve alışırız diye düşünüyorum. ben zaten ekmeğe çok düşkün değilim benim handikapım çikolata ve bisküvi bunları bile hayatımdan çıkarsam bana yeter. bu da bu diyetle olacak inşallah. beyzus abla sen ne zaman başlıyorsun ? ben karatay grubuna da yazdım emzirenler varmış orada inşallah yardımcı olurlar. sende bak istersen . en azından yapanlardan bizde öğrenir daha iyi uygularız ne dersin?
Sayılı gün canım çabuk geçer.Bir bakmışsın yaz gelmiş....
Evet Karatay düşünüyorum,dediğin gibi hem Türk mutfağına uygun,hemde normal aileye pişen yemekten yiyebilme imkanı var.
KK da topikleri var biraz inceledim.Ekmek,şeker,margarin,nohut yok,meyva günde 1 taneyle sınırlı. Şimdilik kafama yerleşenler bunlar.Sen inceledinmi?
bir yandan geçsin istiyorum büyüsün diye diğer yandan bu benim son bebeğim tadını çıkarayım minik kalsın diyorum duruma göre değişiyor ruh halim :)
ben çok incelemedim yine nette bir haftalık bir liste gördüm evet ekmek, pirinç, patates, yapay şeyler bisküvi vb şeyler yok. meyve şart değil gibi kuru kayısıdan falan bahsedilmiş sabah kahvaltısında. birde omega hapları mı ne varmış onlardan kullananlar olmuş. sebze ,et sınırsız ye diyor her öğünde yoğurt ve yoğurttan yapılan ayran cacık gibi şeyler var. bana da çok mantıklı geliyor . ekmek azar azar kesilmiyor birden kesilmesi daha iyi en azından daha çabuk kabullenir ve alışırız diye düşünüyorum. ben zaten ekmeğe çok düşkün değilim benim handikapım çikolata ve bisküvi bunları bile hayatımdan çıkarsam bana yeter. bu da bu diyetle olacak inşallah. beyzus abla sen ne zaman başlıyorsun ? ben karatay grubuna da yazdım emzirenler varmış orada inşallah yardımcı olurlar. sende bak istersen . en azından yapanlardan bizde öğrenir daha iyi uygularız ne dersin?
ben 2 hafta kadar denedimm iyide verdim aslında haftada 1 -2 kilo ekmeksiz okadar zor yeniyoki o sabahki yumurtalar
içim kalkınca az yiyosun doğal olarak :))
sonra ki hafta çok deil 1-2 dlm ekmek yedim hemen verdiğim kiloma döndüm aceba ömürboyu ekmek yemiyerekmi korucaz kilomuzu
ekmek patates nohut falan ne zamana kadar devam edebilirkii
azimle burakmadan devam ederseniz çok iyi sonuçlar alırsınız önemli olan sonrasııı kilo korumak sanırım bu gibi diyetlerin
aldık bile hoş geldin canım. azmin daim olsunmerhaba arkadaşlar beni tanıdınız mı hani o haber veremeden giden hayırsız İLBATUM :)
beyzus ablam, yena ,chickpeas, semalarım (2 tane vardı ben varken ) ,nursena ,nevzamansız,tomurcuk, ekincik ve ismini sayamadığım bir sürü arkadaşım nasılsınız ? önce neler oldu onu anlatayım sonra bana ne yaparsınız yapın :)
biliyorsunuz eskişehir'e tayinimiz çıkmıştı ama ben eş durumundan gidemeyince eşim hakkından feragat etmek zorunda kaldıbende biraz bunalıma girdim buraya zamanım hiç olmadı veeeee sonra ne öğreneyim hamileyim bunalım üstüne birde bu çünkü daha 1,5 yaşındaydı oğlum bunu öğrendiğimde. ne yapacağımı şaşırımış durumdaydım bebeğim küçük ve hamileyim ne haldeydim düşünün . derken hamilelik süreci ,doğum, lohusalık derken bugünlere geldik . bir tanede dünya tatlısı kızım oldu :) eeee tabi geri gelen kilolarda cabası :) şimdi 87-88 kilo arasındayım ilk doğuma göre 12-13 kilo avantajlıyım :) hatırlarsanız 2011 ağustos -eylül gibi başlamıştım 100 kilo ile ve sizin desteğinizle şubat- mart gibi 67 kiloyu görmüştüm . ahhhh ahhh bayağı azimliydim o zamanlar :) şimdi emziriyorum ama azar azar kiloda vermek istiyorum. karatay diyetini araştırdım ben o kadar sğlıklı beslenmiyorum :) hem bebeğime hem kendime faydası olur diye düşünüyorum çünkü gün boyu o kadar yemediğimi aksine ıvır zıvırla karnımı doyurduğumu farkettim. tabi çok katı bir diyet yapamam süt veriyorum ama azda olsa başlamak istiyorum.
BU HAYIRSIZI TEKRAR ARANIZA ALIR MISINIZ BİLMİYORUM AMA BEN ARA ARA GİRİP SİZLERLE ÖZLEM GİDERMEK İSTİYORUM. ŞİMDİLİK LİSTEYE FALAN GİREMEM AMA SİZİ TAKİP EDERİM. EN AZINDAN DİYETTE OLDUĞUMU UNUTMAM :)
biraz toparladım işte. kısmet olursa yarın köyde aşure yapıcam. malzemeyi hazırlayıp paketledim. sabah namazında poğçamıda yoğururum. gidinceye kadar mayalanmış olur.yarın ustalarda çalışacak onlara yemek yapmam gerekecek.yoğun bir gün bekliyor beni.kızlar iki gün inşaat işi var yine. ben gece dönersem bir selam veririm. belkide dönemem.Aleyküm selam... ev daginiksa ona moralin bozulmustur senin canimama sen üstesinden gelirsin :) çünkü masallah hep misafirlerin var :)
nursenaa geçmiş olsun. bayaa bir azimli gördüm seni
benimde şu köy işi olmasa olacak gibi ama köye gidince düzenim bozuluyor.
aldık bile hoş geldin canım. azmin daim olsun
biraz toparladım işte. kısmet olursa yarın köyde aşure yapıcam. malzemeyi hazırlayıp paketledim. sabah namazında poğçamıda yoğururum. gidinceye kadar mayalanmış olur.yarın ustalarda çalışacak onlara yemek yapmam gerekecek.yoğun bir gün bekliyor beni.kızlar iki gün inşaat işi var yine. ben gece dönersem bir selam veririm. belkide dönemem.
bakalım ben ne yapacağım helvasız yaşayamıyorum bu ara :) ben kilo vereyimde ekmeksizliğe dayanırım ne yapayım . bende o tarz preparatlar kullanmyı düşünmüyorum . burada balığı bulmamda mucize ya neyse. benim gibi karadenizli bir hatunun içanadoluda ne işi varsa :)Bugün başladım Özlemciğim..
Bana kahvaltıda ekmeksizlik çok zor geldi.Alışacağım tabii..Karatay sayfasına bakıyorum.Kitaptan alıntılarda var.Genel mantığını anladım sanıyorum.Bu diyetle hızlı kilo verilmez diye düşünüyorum ama en azından inşallah kalıcıdır.Omega hapları almayı düşünmüyorum,bu tür preperatlar bende iştah çoğaltıyor,balığı daha fazla yemek belki omega konusunda faydalı olabilir..
Tatlıdan vazgeçip;sıkıldıkça yemesem birde topikten ayrılmasam başarırım diyorum.
Ben uzun süre topiğe giremedim.İşlerden dolayı başka bir şey değil;ama büyük hata..Burada ki destek hiç bir yerde yok.Sonuç olarak 100.600 kiloyum.Söylemesi bile zor nasıl vereceğim kiloları bilemiyorum,çoookkk uzun bir yolum var.Eğer kiloları vermezsem de ömrümden yiyorum bunu da biliyorum.Allah yardım edecek inşallah...Cümlemize tabii..
ben 2 hafta kadar denedimm iyide verdim aslında haftada 1 -2 kilo ekmeksiz okadar zor yeniyoki o sabahki yumurtalar
içim kalkınca az yiyosun doğal olarak :))
sonra ki hafta çok deil 1-2 dlm ekmek yedim hemen verdiğim kiloma döndüm aceba ömürboyu ekmek yemiyerekmi korucaz kilomuzu
ekmek patates nohut falan ne zamana kadar devam edebilirkii
azimle burakmadan devam ederseniz çok iyi sonuçlar alırsınız önemli olan sonrasııı kilo korumak sanırım bu gibi diyetlerin
çok teşekkür ederim . inşallah beraber başaracağız . bu arada adım özlem :) memnun oldum .
biraz toparladım işte. kısmet olursa yarın köyde aşure yapıcam. malzemeyi hazırlayıp paketledim. sabah namazında poğçamıda yoğururum. gidinceye kadar mayalanmış olur.yarın ustalarda çalışacak onlara yemek yapmam gerekecek.yoğun bir gün bekliyor beni.kızlar iki gün inşaat işi var yine. ben gece dönersem bir selam veririm. belkide dönemem.
merhaba arkadaşlar beni tanıdınız mı hani o haber veremeden giden hayırsız İLBATUM :)
merhaba kızlarr eşim izinli olunca ugrayamıyorum fazla
ayy bide hastayım hiçç halim yok bademcikler fena başım ağrıyo yutkunamıyorumm yolcu adaçayı gargarası dediyi sanırım onu yapayımm
bugün marmarise gittik gezdik geldikkk
sabah kahvaltı az ekmek fazla yidim ne me lazım yollarda acıkırım falan mazallah sefere çıkıyorum gibi:)) baya yürüdük ama sonra 1 simit yarım muz
akşam fırında çupra salata ekmek yokk
aslında çok acıkmadın arada eşimle kızları hamburgerciye oturttuk kahve içtim acayip kesti
eşim diyoki bundan sonra dayan kahveye acıktıkca
ben diyom hasalıktan yoksa götürürüm merak etme:))ben yemeyince oda yemedi
ayy biri bana yardıma gelebilirmii tursuluk malzeme aldımm başlıcamda eriniyommm valla neresinden başlasam hem hastayım hem yorgunn arkadaş gememide eksik etmiyom boğazımıda ne olcek evkadının halii aceppp(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?