bu gün çok saçma sapan yedim ama yinede yazayım menümü
kızlar merhaba doğumuma günler kaldı. doğum gerçekleştiği gibi allahın izniyle zayıflamaya başlayacağım. ama diyet yapmadan bakalım nasıl olacak. kilo insanın hayatını gerçekten mahvediyor çok ama çok kısıtlıyor
güzel gezilesi cennet yerlerden ama yaşarmısın deseler hayır illede memlektim derimmhoşgeldin canım tekrar......
kendine hayırsız falanda deme bence.
bebeğinde hayırlı olsun, yaşı uzun olsun inşaallah canım.
yinede durumun çok iyi canım kilo bakımından, maşaallah:)
öptüm, görüşürüz
geçmiş olsun canım, benimde başım ağrıyo sabahtan beri
demek marmarisi gezdiniz ne güzel:)
benimde görmeyi istediğim yerler arasında marmaris:)
çok güzel diyorlar.....
öylemiymiş sencede??
ben gelirim yardıma:)
benide marmarise götürürsen olur diyede şaka yaparmışım sana
boy avantajın ne güzel sen 80 olsan süper her 4 kilo bir beden inceliyosun sen hesapla artıkkMerhaba arkadaslar ya acaba bu ladinlar kulubunun android versiyonu var mi google play store da ya da samsung store da tlf dan girmek zor oluyo siteye...
Gelelim esas konuma ya arkadaslar ben niyr azmedemiyorum tam azmediyorum yapiyorum patt ya ben grip oluyorum ya kizim hastalaniyo bisiyler oluyo misafir geliyo vs derken yine karman corman oluyo benin beslenmem bir turlu istikrar yok(
Kiloma gelince 97.00 boy da 170 simdi benim kac kg ye kadar dusmem lazim sizce bi el verin bana da ....
Meyracımbir kedimi gördüm ne?:)))))
yok yok dur 2kedi mi gördüm ben ne???biri asuman ablam, diğeri ise notinggg ablam:)
Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsinkızlar merhaba doğumuma günler kaldı. doğum gerçekleştiği gibi allahın izniyle zayıflamaya başlayacağım. ama diyet yapmadan bakalım nasıl olacak. kilo insanın hayatını gerçekten mahvediyor çok ama çok kısıtlıyor
Hoşgeldin özlemcim güle güle büyüt kızını inşallah iyi günler görün beraberceMEYRAAAA canım hoşbulduk nasılsın? güzel dileklerin için teşekkür ederim . bu kez kilom fena değil aslında daha az olurdu çünkü hamilelğin ilk 5 ayında sadece 4-5 kilo aldım ne yediysem çıktı çünküsonra iştahım açıldı tam açıldı 1 kutu dondurmaya bana mısın demedim günümüde gördüm :) zaten başıma ne geldiyse şu tatlı merakından offff
he laaaa 44 bedene sıgdım lcw da sinirlendim almadan çıktım pantolonu 42 bedenine sığıyordum ne güzell [SUP][SUP][/SUP][/SUP]Nursena her 4 kiloda da bir beden kalınlaşıyorsun demek ki((
Ben 85 oldum yaaaa
nursenaaaaa ben Marmaris e bayılıyorummmmmmm
çok yer gezdik ama oranın havası suyu bir başka..
Turunç koyuna gittiniz mi bilmiyorum ama tavsiye ederim..o denize girmeye bayılıyorum
ne kadar derine gidersen git dipteki çakıl taşlarını görüyorsun harika...
bir resimle şenlendireyim gözleri
Eki Görüntüle 863739
MEYRAAAA canım hoşbulduk nasılsın? güzel dileklerin için teşekkür ederim . bu kez kilom fena değil aslında daha az olurdu çünkü hamilelğin ilk 5 ayında sadece 4-5 kilo aldım ne yediysem çıktı çünküsonra iştahım açıldı tam açıldı 1 kutu dondurmaya bana mısın demedim günümüde gördüm :) zaten başıma ne geldiyse şu tatlı merakından offff
güzel gezilesi cennet yerlerden ama yaşarmısın deseler hayır illede memlektim derimm
Meyracım
Ben daha yenigördüm beni gördüğünü :)
Bikaç gündür gelen giden yoğunum yine bugün de sabah bir arkadaş 7 yaşındaki ve 3 aylık oğlunu bırakıp büyük oğlunun okul toplantısına gitti saat 1.5 gibi geldiler eşiyle çay faslı felan akşamı ettik nerdeyse sonra da biraz uyudum kalkınca da akşam yemeği yedik şimdi kendime geldim daha
Neyseki yemekleri sabahtan yapmıştım da sadece salata yaptım uyanınca
hoşbuldukkkkkkkkkk çok teşekkür ederim büyüyor boncuğum bakalım :)Meyracım
Ben daha yenigördüm beni gördüğünü :)
Bikaç gündür gelen giden yoğunum yine bugün de sabah bir arkadaş 7 yaşındaki ve 3 aylık oğlunu bırakıp büyük oğlunun okul toplantısına gitti saat 1.5 gibi geldiler eşiyle çay faslı felan akşamı ettik nerdeyse sonra da biraz uyudum kalkınca da akşam yemeği yedik şimdi kendime geldim daha
Neyseki yemekleri sabahtan yapmıştım da sadece salata yaptım uyanınca
Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Hoşgeldin özlemcim güle güle büyüt kızını inşallah iyi günler görün beraberce
hoşbuldukkkkkk :)fıstıklarrrrr naberrrrrrrr
ne sıkıcı bir gün...oldum olası pazarları hep sıkıcı gelir bana.
tv de de birsey yok off pufff yani:)
menümü yazayım
11.00
2dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
az peynir
şekersiz cay
15.00
narrrrr
18.00
2 tavuk baget
koca 1 kase salata
Özlemmm hoş geldin bu arada
hiç üzülme bende 88 civarıyım belkide üstüne çıkmışımdır hafta sonu dikkat edemiyorum yarın karataya başlamadan tartılıp yazarım buraya :) yine yeniden beraber başlıyoruz tamam mı ? üzülmek yok bu yaza fıstığız fıstıkkkkkkkkkk :)Nursena her 4 kiloda da bir beden kalınlaşıyorsun demek ki((
Ben 85 oldum yaaaa
ben geldimmm....
sonunda evimdeyim...ama çok fenayım yaa...acayip şişim ve midem ağrıyo kramplar falan giriyo....bugün gözleme yaptık annemle iki tane yedim bide aşure yedim bütün gün toplamda üç kepçe...ama midem isyanlardaa....bütün gün yediklerim bunlar....ağlamak istiyorum..niye kendimi kontrol edemiyorum ben yaaa....sözde zayıflıcam...nasıl olcaksa....artık daha zayıflıyamazmışım gibi geliyo neden o eski azmim hevesim yok...anca kilomu koruyabiliyorum...zamanla onuda başamazmışım gibi geliyo...offf offfff....
Hoşgeldin..İyi akşamlar...
Ne demek ''artık zayıflayamacağım gibi geliyor''..Öyle gelmiyordur.Sen yanlış anlamışsındır..
Şaka bir yana 19 kilo vermişsin.Az şey mi bu canım..Muhtemelen ruhsal olarak gayretinin bittiğini hissediyor ve biraz gidişatına bırakıyorsundur ;o kadar.Aşure ayında herkes böyle oluyor.Sakın üzülme..Eminim en kısa zamanda her şey yoluna girecektir.Ben; ne güzel kilo vermişsindiye sana özenirken gardını düşürme çok üzülürüm.Bak yarın sabah kendini daha gayretli ve iyi hissedeceksin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?