Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bir kedimi gördüm ne?:)))))
yok yok dur 2kedi mi gördüm ben ne??? biri asuman ablam, diğeri ise notinggg ablam:)

bu gün çok saçma sapan yedim ama yinede yazayım menümü

dafi ablacım sana birşey sormak istiyorum.
hani sen bana bi ara demiştin ya; ben bi kür yaptım o kürde benim hem romatizmama hemde tansiyonuma çok iyi geldi diye, hatırladınmı? eğer yanlış hatırlamıyorsam bende tabiki bunu:44:
eğer doğru hatırlıyorsam o kür neydi?
eşimin iltihaplı romatizması var, bu aralar arttı, belki senin kürü yaparız diye düşündümde oyüzden sormak istedim sana bunu.
şimdi aklıma geldi aslında bende onunla birlikte yapsam banada fena olmaz heralde, hem bi nebze enerji gelmiş olur bana hemde zaten çok sinirlendiğim vakitlerde tansiyonum çıkıyo onada iyi gelmiş olur belki biraz.
saraççoğlunun bendeki kitaplarının birinde bu iltihaplı romatizma için bir kürü var saraççoğlunun, o da bi seçenek aklımda.....
bakalım hayırlısı neyse onu yapalım inşaallah.
bence eşim doktora gitsede ne olcakki, verecekler ağrı kesiciyi, tedavisi yok diyorlar galiba iltihaplı romatizma için doktorlar, tamda emin olduğum bilgilerim yok gerçi bu iltihaplı romatizma hakkında.

çok uzun süredir yeşilçayı içmeyide bırakmıştım, ağzıma sürmedim ne zamandır.
günde 1bardak yeşilçay kendi başına benim için bir diyet, fayda ve başarı diye düşünüyorum....
onun için bugün kendimi zorladım ve yeşilçayımı demledim:)))
ama henüz içmedim, artık bugün itibariylede hergün içmeye yine devam inşaallah......
sıcak içmiyorum ben yeşilçayı, soğutup öyle içiyorum, sıcak içmenin zararlı olabileceğini düşünerek böyle yapıyorum, nette bişey okudum çünkü bu konu hakkında.

ben artık bir mutfağama doğru gideyim:)
haddini bilmek isteyen işlerim varda biraz mutfaktaDD
eşimde evde zaten, zaten kimsede yokki burda kendi kendimle konuşuyom zaten

haydi ben kaçar şimdilik, herkesleri öperim, görüşürüz kızlar

Merhaba arkadaslar ya acaba bu ladinlar kulubunun android versiyonu var mi google play store da ya da samsung store da tlf dan girmek zor oluyo siteye...

Gelelim esas konuma ya arkadaslar ben niyr azmedemiyorum tam azmediyorum yapiyorum patt ya ben grip oluyorum ya kizim hastalaniyo bisiyler oluyo misafir geliyo vs derken yine karman corman oluyo benin beslenmem bir turlu istikrar yok (

Kiloma gelince 97.00 boy da 170 simdi benim kac kg ye kadar dusmem lazim sizce bi el verin bana da ....

kızlar merhaba doğumuma günler kaldı. doğum gerçekleştiği gibi allahın izniyle zayıflamaya başlayacağım. ama diyet yapmadan bakalım nasıl olacak. kilo insanın hayatını gerçekten mahvediyor çok ama çok kısıtlıyor

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

MEYRAAAA canım hoşbulduk nasılsın? güzel dileklerin için teşekkür ederim . bu kez kilom fena değil aslında daha az olurdu çünkü hamilelğin ilk 5 ayında sadece 4-5 kilo aldım ne yediysem çıktı çünkü sonra iştahım açıldı tam açıldı 1 kutu dondurmaya bana mısın demedim günümüde gördüm :) zaten başıma ne geldiyse şu tatlı merakından offff

güzel gezilesi cennet yerlerden ama yaşarmısın deseler hayır illede memlektim derimm
boy avantajın ne güzel sen 80 olsan süper her 4 kilo bir beden inceliyosun sen hesapla artıkk
hoşgeldinn

bir kedimi gördüm ne?:)))))
yok yok dur 2kedi mi gördüm ben ne??? biri asuman ablam, diğeri ise notinggg ablam:)
Meyracım
Ben daha yenigördüm beni gördüğünü :)
Bikaç gündür gelen giden yoğunum yine bugün de sabah bir arkadaş 7 yaşındaki ve 3 aylık oğlunu bırakıp büyük oğlunun okul toplantısına gitti saat 1.5 gibi geldiler eşiyle çay faslı felan akşamı ettik nerdeyse sonra da biraz uyudum kalkınca da akşam yemeği yedik şimdi kendime geldim daha
Neyseki yemekleri sabahtan yapmıştım da sadece salata yaptım uyanınca
Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Hoşgeldin özlemcim güle güle büyüt kızını inşallah iyi günler görün beraberce

fıstıklarrrrr naberrrrrrrr

ne sıkıcı bir gün...oldum olası pazarları hep sıkıcı gelir bana.
tv de de birsey yok off pufff yani:)

menümü yazayım

11.00
2dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
az peynir
şekersiz cay

15.00
narrrrr

18.00
2 tavuk baget
koca 1 kase salata

Özlemmm hoş geldin bu arada

Nursena her 4 kiloda da bir beden kalınlaşıyorsun demek ki ((
Ben 85 oldum yaaaa

Son düzenleme:
nursenaaaaa ben Marmaris e bayılıyorummmmmmm

çok yer gezdik ama oranın havası suyu bir başka..
Turunç koyuna gittiniz mi bilmiyorum ama tavsiye ederim..o denize girmeye bayılıyorum
ne kadar derine gidersen git dipteki çakıl taşlarını görüyorsun harika...

bir resimle şenlendireyim gözleri

Ben 85 oldum yaaaa
he laaaa 44 bedene sıgdım lcw da sinirlendim almadan çıktım pantolonu 42 bedenine sığıyordum ne güzell [SUP][SUP][/SUP][/SUP]

yaz deilye denizede girilmiyo öle çarşı sahil merkezini dolandık geldik oralar denize gire gire güzel olur eminimm fikrini değerlendircem yazın:))))

Son düzenleme:
selam millet:)
eşim akşam7 gibiydi dışarı çıktı bende yalnız kaldım evde:)
arkadaşlarıyla görüşceklermiş, 22gibi gelirim dedi bakalım, onunda sosyal hayata ihtiyacı var diye düşünüyorum nihayetinde arada bir, zaten tatilleri oldukça kısıtlı, annemin deyimiyle finişi kırdı yine eşim
bende o gidince akşam bulaşığını hallettim ve falan filan derken buraya geldim işte:)
ama görüyorumki ne sayfalar ilerlemiş ne sayfalar burada da
ama bugün pazar doğru normal kızlar:)

iyiyim şükür canım, teşekkür ederim:)
benimde tıka basa yediğimde duyduğum mutluluktan dolayı başıma ne geldiyse geldi dermişim
özellikle o halde yatıp uyumak.......
aslında ne kadar çokta sağlıksız malesef bu davranışım
ama artık o kadar değilim bende eskisi gibi, eskiden feciydim bu konuda.....
şimdi açıkçası bazen korkuyorum şeker hastalığı falan çıkar artık diye, Allah korusun, anne ve baba tarafımda gen olarak şeker olduğu için bende de genetik yatkınlık olabilir belki diye korkuyorum çoğu zaman artık aşırı yemekten.....
yerken çoğu zaman aklıma geliyo ve elimi çekiyorum.
Allahım korusun....
böyle işte canım.......

güzel gezilesi cennet yerlerden ama yaşarmısın deseler hayır illede memlektim derimm

aynen bende, memleketim bambaşka.....

afiyet bal şeker olsun ablacım:)

ımmmm..... beğendim bende, güzelmiş.....
belki birgün bende görürüm:)

hoşbuldukkkkkkkkkk çok teşekkür ederim büyüyor boncuğum bakalım :)
hoşbuldukkkkkk :)
sen bugün bayağı kısmışsın yemekten sanırım :) böyle giderse sen yaza kadar ooooo fıstık olursun fıstıkkkk
Ben 85 oldum yaaaa
hiç üzülme bende 88 civarıyım belkide üstüne çıkmışımdır hafta sonu dikkat edemiyorum yarın karataya başlamadan tartılıp yazarım buraya :) yine yeniden beraber başlıyoruz tamam mı ? üzülmek yok bu yaza fıstığız fıstıkkkkkkkkkk :)

ben geldimmm....

sonunda evimdeyim...ama çok fenayım yaa...acayip şişim ve midem ağrıyo kramplar falan giriyo....bugün gözleme yaptık annemle iki tane yedim bide aşure yedim bütün gün toplamda üç kepçe...ama midem isyanlardaa....bütün gün yediklerim bunlar....ağlamak istiyorum..niye kendimi kontrol edemiyorum ben yaaa....sözde zayıflıcam...nasıl olcaksa....artık daha zayıflıyamazmışım gibi geliyo neden o eski azmim hevesim yok...anca kilomu koruyabiliyorum...zamanla onuda başamazmışım gibi geliyo...offf offfff....

Hoşgeldin..İyi akşamlar...

Ne demek ''artık zayıflayamacağım gibi geliyor''..Öyle gelmiyordur.Sen yanlış anlamışsındır..

Şaka bir yana 19 kilo vermişsin.Az şey mi bu canım..Muhtemelen ruhsal olarak gayretinin bittiğini hissediyor ve biraz gidişatına bırakıyorsundur ;o kadar.Aşure ayında herkes böyle oluyor.Sakın üzülme..Eminim en kısa zamanda her şey yoluna girecektir.Ben; ne güzel kilo vermişsin diye sana özenirken gardını düşürme çok üzülürüm.Bak yarın sabah kendini daha gayretli ve iyi hissedeceksin inşallah...

Son düzenleme:

inşallah dediğin gibi olur ablacım..çok sağol...

karatay diyetini diyet olarak değil beslenme tarzı olarak hayatımıza sokmalı ve herbalife ile desteklemeliyiz.görüntünün dışında tüm hücrelerinizin yenilendiğine şahit olun

Selam arkadaşlar umarım herkes iyiydir. Ben çok kötüüyüm ve sinirlerim bozuk. Sabah tartıda gördüğüme hala inanamıyorummmm ((47: Hafta sonu sınav vesaireler dolayısıyla çok dikkat edemedim çok da bozmadım. Ama 3 gün sabit bir şekilde gördüğüm 87.5'i bugün göremedim. Bir insan daha Cuma günü 87.5 iken nasıl olurda bugün 90'ı görür yaaa Böyle bişey nasıl olur ya acaba diyorum hafta sonu hiç su içemedim ondan mı durdu kilo verimim ve başşladı alışım offfffff 2-3 haftada verdiğimi almışım ağlıyoruuuuummmmmmmm ve çok mutsuzum. azmim kırıldııı imdaaaaaatttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…