Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın millet:)
karnım ağrıyo şuan, malum sebep işte
uyuyamadım kalktım bende yataktan.....

hooooop sakin ol kızııııım:))))))
ne bu şiddet bu celal:)))
olabilir canım..... belki tartıda sorun vardır, belki regl yada vs nedenden vücudun geçici ödem toplamıştır ondandır, almışta olabilirsin.
normal olabilicek bişey yani bu:)
bu kadar çok kızdığına göre sende benim gibi koç burcusun heralde
gerçi geçen birine sormuştum balığım demişti, o kimdi şuan hatırlayamadım o kişiyi:44:, belki o sende olabilirsin:)
kilo verme sabır işi çoğu zaman canım, ben kaç senedir bunu anladım.

[video=youtube;C2iu9vPs75Q]http://www.youtube.com/watch?v=C2iu9vPs75Q[/video]

buyrun size boks maçı:)

Hayırlı günler Meyracığım..

Şimdi nasıl oldun,geçtimi ağrın.Ayaklarını sıcak su içinde bekletmek iyi geliyor canım.Üşenmezsen dene..

mesajını daha yeni gördüm ablacım, pc açık ama ben uzanmıştım karnımın ağrısı geçmeyince.
bu sefer 3saattir geçmek ne bilmedi karnımın ağrısı, daha hala geçmedi malesef
daha yeni bi ağrı kesici daha almıştım 3saati geçti diye, karnımda üşütme olduğundan oldu galiba bu sefer böyle, arada olur böyle çok ağrılı.
önerin içinde çok teşekkür ederim ablacım, eğer geçmezse denerim mutlaka.
kocaman öpüyorum

Meyracığım geçen gün bana sormuştun Burcum balık ama yaaaaaaaa. Regl değilim yakın değil, daha da kötüsü tartıda da sorun yok. Çok sinirim bozuldu 2-3 haftalık emeğim boşa gitmiş gibi hissediyorum. Umarım dediğin gibi ödem mödem ? dir de geçer gider. Sıkıntıdan sinirden diyeti bıraktım ama iyi etmedim onu da biliyorum.

nedemek cnm benım helal olsun tabikide
bebek işi için kilo çok önemli kesinlikle kaldıki ben kilolu hamile kaldım zorlu oluyo
bunu düşünüp daha da gazlanabilirsin kuzumm
karnın ağrıyomuş sıcak tut kendini kuzum en iyi gelicek şey bu

hoşgeldin özlem bebişinde hayırlı olsun Allah iki evladınada güzel hayırlı ömürler versin inş
benim adımda nilay bi tane oğlum var 16 aylık hep birlikte şu kilolardan kurtulcaz inş kaldıki sen bunu daha önce çok güzel başarmışsın yine başarıcaksındır

benım boy da 170 cnm ideal kilomuz 60 imiş ama 70 de iyi bence bekarkenden biliyorum 70 le süper olunuyo
80 le balık etli gerisi felaket bende iyi gidiyodum kilo vermede kurban bayramından beri takıldım kaldım birazda kendim saldım ama şimdi tkr sarıldım yani veremedik aldık aynı kaldık diye durmamalıyız hiçbişey olmamış gibi tekrar saldırmalıyız

meyra gibi hoooop dur bakalım diyorum bende
ödem olabilir bide suyu içmemekde etkili olmustur tkr suya başla ve aynen kaldıgın yerden dvm et
etmessen asıl kötü ozaman tkr almalar başlar bence bu seni yıldırmasın ben bayramdan beri takıldım kaldım ama moralimi bozmuyorum tek kaybettiğim zaman oldu o da olsun varsın şimdi tkrdan başlama zamanı

slm topikolarım nasıl herkescikler
alıntılarımı yaptım şimdi menümü bildireyim:

sabah: 1 kk peynir, 4 siyah 3 yeşil zeytin, yarım salatalık, 1 fincan elmalı ıhlamur, 1 tatlı kaşığı ayva reçeli

öğle : 1 kase şehriye çorbası

ara : 1 nescafe

akşam : 1 kepçe şehriyeli yeşil mercimek çorbası, 5 köfte, salata

ara : limonlu ıhlamur

su 2 lt

zeynebim geçmiş olsun kuzum miden ağrıyomuş aslında çok değil yediklerin ama dokundu demekki sana
Rabbim şifa versin kuzum

bende öyle yapıyom canım, çok sağol tatlım....
ama öyle çok ağrıdıki bu sefer
canım hiç bişey yapmak istemedi kaç saattir, daha yeni yeni hafifledi ağrı 4,5saattir 2.ağrı kesici sonucu.

sen nasılsın canım??

kıyamam cnm yaa baya ağrıyomus inş geçer çabucak bu ay ayaklarını üşüttün sanırım
nezaman bende üşütsem o ay ağrır çok

iyiyim kuzum nolsun oğlan uyurken takılıyorum burda yemeklerimde hazır sabahtan giriştim bitti
bi tek yuvarlamış oldugum köfteleri fırına vericem bi de salatamı yapcak okaa oyuzden kafam rahat kuzum

sağol canım geçti çok şükür....sabaha bişeyim kalmamıştı...bende temizlik falan yaptım..şimdi çamaşırlar yıkanıyo...bide çorba yaptım yanına ne yapsam düşünüyom....kızlarda rahat bırakmıyo bi yandan onlarla oynuyom...yoruldum uyku bastırdı yatasım varr....

aman iyi kuzum sevindim geçmesine.. makarna olabilir belki kuzum yorulmussun kolay olur sen yemessin bide salata yaparsın çorba salata yersin mis gibi valla ben bi taneyle yoruluyorum sen iki taneyle zor gerçekten benimkide iyice oyuncu oldu uyanıkken surekli onla oynıycam bazen daralıyorum uykuyu hiiiç anlatmıyım bilee

aynen öyle bu ay karnımı üşüttüm baya, bende ona buldum zaten, sağol canım benim:)
baya hafifledi yeni 5dkdırda, karnım 2.ağrı kesiciyide istiyomuş meğer:)
güzelce söylese bana ne vardı sanki dermişim
ağrıdan kafayı tırlatan meyra:))))

seninde ellerine sağlık canım.....
afiyet olsun şimdiden.....

bende öyle düşünüyorum canım...eşim zaten nezaman makarna yapcan diyodu yapamda sevinsin garibim...kendimede yoğurtlu karnıbahar yapıcam akşama öyle düşünüyorum...

ya benim büyük çoğu zaman kedi kendine oyalanıyo...resim yapıyo...oyun oynuyo yada hamurlarla falan oynuyo meşgale buluyo yani kendine ama küçüğüm hep benle oynamak istiyo yada ablasını huzursuz ediyo...sonraa ortalık bir bağrış çığrış...büyük isyanlarda oluyo tabi cıyak cıyak bağırarak ağlıyo falan..bazen müdahale ediyorum bazenda hiç ses çıkarmadan seyrediyorum bakalım nasıl çözücek bu işi diye....sonra bakıyorum ben sessiz kalınca daha güzel üstesinden geliyo....oy öyle işte ne çok konuştum....kısacasıı küçüğüm fırlamanın önde gidenii...

Ben de öpüyorum canım..

hiç üzülme canım zaman zaman olacak bunlar biraz fazla hareket ve yemek kontrolüyle gidecekler emin ol .sakın kendini salma yoksa daha fazlasıyla geri döner. hem aşure her zaman olan bir şey değil yedin bitti o kadar . şimdi yolumuza bakıyoruz geriye değil. hemen toparlanıp veriyoruz kilolarımızı . belkide ödemdir ödem attıran şeyleri ye iç mutlaka fayda edecektir canım. hem ne demek artık zayıflayamam neden buradasın hala peki bir düşün bakalım demek ki o istek ve azim sende var :)

2 günde o kadar kilo alınmaz canım ya ödemdir o . yukarıda yazdıklarımın hepsi senin içinde geçerli

MEYRA canım ya bendede dün akşamdan beri var karın ağrısı neden bilmiyorum uyuyunca geçiyor ama uyanınca yine offff uyumak 2 bebekle mümkün değil tabi o da ayrı :)

NİLCEEEE canım hoşbulduk çok teşekkür ederim , rabbim hepimize bebişlerimizle sağlıklı güzel ömürler versin inşallah

BEYZUS abla bende başladım bugün ,senin nasıl gidiyor karatay :)

bende bugün tartıldım ve ne göreyim 87-88 arasıyım derken 88.4 çıktım ve hemen diyete başladım bakalım haftaya pzt ne olacak 1 hafta deneyeceğim gerçekten verebiliyorsam bununla aynen devam :) yediklerimide yazayım

sabah:
1 domates
1 salatalık
5-6 dal maydanoz
1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
10 zeytin
1 avuç büyüklüğünde peynir

öğle:
1 tabak şehriye çorbası
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt

akşam : (daha yemedim )
tepsi köftesi hatay usulü
2 kaşık pilav (diyete uygun değil ama emziriyorum diye ara ara düşünüyorum)
salata
ayran

sağol canım...toparlıcam inşallah ama aşure konusu bitmedi malesef bende yaklaşık on gün daha sürer...dün annemde yedik gelirken birazda paket yaptı verdi...perşembe yada cuma ben yapıcam...yapmak istemiyorum aslında ama eşim ısrarla istedi...ben biraz uzatınca sanki hergün yapıyosun senede bi kere yapıcan çokmu görüyosun dedi...daha bişey demedim yapıcam artık.....çünkü herkesin aşuresini yemez...benim yaptığımıda hakkaten çok beğeniyo....diyoki hani çelik tencere takımlarının en büyük tenceresi varya onla bana ayır gerisine karışmam diyo sen düşün gerisinii....

bu arada menün çok dengeli ve sağlıklı ve başarılı tebrik ediyorum senii...azmin hevesin bizede bulaşır inşallah...

toparlarsın canım ben inanıyorum .
hımmmm sizin aşure işleri uzun ve çok yani :) hepsini eşin yesin . şimdiden ellerine sağlık eminim çok güzel olur bende çok severim neyse ki yapmayı bilmiyorum gelenleri de şim yer olur biter :)

sağol canım inşallah toparlıcam....aynen öyle malesef...of her zaman bilmekte iyi olmuyo işte...elini verdinmi kolunu kaptırıyonn.. neyse ben şimdi kaçıp yemek yiyeyim acıktım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…