Selam arkadaşlar umarım herkes iyiydir. Ben çok kötüüyüm ve sinirlerim bozuk. Sabah tartıda gördüğüme hala inanamıyorummmm(( 47: Hafta sonu sınav vesaireler dolayısıyla çok dikkat edemedim çok da bozmadım. Ama 3 gün sabit bir şekilde gördüğüm 87.5'i bugün göremedim. Bir insan daha Cuma günü 87.5 iken nasıl olurda bugün 90'ı görür yaaa Böyle bişey nasıl olur ya acaba diyorum hafta sonu hiç su içemedim ondan mı durdu kilo verimim ve başşladı alışım offfffff 2-3 haftada verdiğimi almışım ağlıyoruuuuummmmmmmm ve çok mutsuzum. azmim kırıldııı imdaaaaaatttt
günaydın millet:)
karnım ağrıyo şuan, malum sebep işte
uyuyamadım kalktım bende yataktan.....
Hayırlı günler Meyracığım..
Şimdi nasıl oldun,geçtimi ağrın.Ayaklarını sıcak su içinde bekletmek iyi geliyor canım.Üşenmezsen dene..
hooooop sakin ol kızııııım:))))))
ne bu şiddet bu celal:)))
olabilir canım..... belki tartıda sorun vardır, belki regl yada vs nedenden vücudun geçici ödem toplamıştır ondandır, almışta olabilirsin.
normal olabilicek bişey yani bu:)
bu kadar çok kızdığına göre sende benim gibi koç burcusun heralde
gerçi geçen birine sormuştum balığım demişti, o kimdi şuan hatırlayamadım o kişiyi:44:, belki o sende olabilirsin:)
kilo verme sabır işi çoğu zaman canım, ben kaç senedir bunu anladım.
aynen gazlanmamız lazım canım yaaaa......
hadi diyelim sağlığımı nefsimden yada başka bi kaç sebepten ötürü galeye almamak çok zorlamadığı için gaza gelemiyorum, amaaa bebek düşüncem yakın bi vakitte böyle nasıl düşüncem
birde hamile kalırsam böyle ne olurum bi düşünsene.........
hem kocamanın kocamanı olurum, hemde hem benim hemde bebeğin sağlığı tehlikde......
offff en azından bebek için bari zayıflamam lazım benim.....
biran önce gaza gelip şu fazlalıklardan kurtulmam lazım, en asgari 70 olmalıyım diye düşünüyorum bebek düşünmek için ben, aşağısı olsam daha iyi ama en mantıklı rakam şuan için bu bana göre......
vermem lazım.....
hepimiz vermemiz lazım.........
ay sana dert yandım, hakkını helal et canım......
rahatladım ama....
amin inşaallah.
çok geçmiş olsun ablacım, rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşaallah, amin.
merhaba arkadaşlar beni tanıdınız mı hani o haber veremeden giden hayırsız İLBATUM :)
beyzus ablam, yena ,chickpeas, semalarım (2 tane vardı ben varken ) ,nursena ,nevzamansız,tomurcuk, ekincik ve ismini sayamadığım bir sürü arkadaşım nasılsınız ? önce neler oldu onu anlatayım sonra bana ne yaparsınız yapın :)
biliyorsunuz eskişehir'e tayinimiz çıkmıştı ama ben eş durumundan gidemeyince eşim hakkından feragat etmek zorunda kaldıbende biraz bunalıma girdim buraya zamanım hiç olmadı veeeee sonra ne öğreneyim hamileyim bunalım üstüne birde bu çünkü daha 1,5 yaşındaydı oğlum bunu öğrendiğimde. ne yapacağımı şaşırımış durumdaydım bebeğim küçük ve hamileyim ne haldeydim düşünün . derken hamilelik süreci ,doğum, lohusalık derken bugünlere geldik . bir tanede dünya tatlısı kızım oldu :) eeee tabi geri gelen kilolarda cabası :) şimdi 87-88 kilo arasındayım ilk doğuma göre 12-13 kilo avantajlıyım :) hatırlarsanız 2011 ağustos -eylül gibi başlamıştım 100 kilo ile ve sizin desteğinizle şubat- mart gibi 67 kiloyu görmüştüm . ahhhh ahhh bayağı azimliydim o zamanlar :) şimdi emziriyorum ama azar azar kiloda vermek istiyorum. karatay diyetini araştırdım ben o kadar sğlıklı beslenmiyorum :) hem bebeğime hem kendime faydası olur diye düşünüyorum çünkü gün boyu o kadar yemediğimi aksine ıvır zıvırla karnımı doyurduğumu farkettim. tabi çok katı bir diyet yapamam süt veriyorum ama azda olsa başlamak istiyorum.
BU HAYIRSIZI TEKRAR ARANIZA ALIR MISINIZ BİLMİYORUM AMA BEN ARA ARA GİRİP SİZLERLE ÖZLEM GİDERMEK İSTİYORUM. ŞİMDİLİK LİSTEYE FALAN GİREMEM AMA SİZİ TAKİP EDERİM. EN AZINDAN DİYETTE OLDUĞUMU UNUTMAM :)
Merhaba arkadaslar ya acaba bu ladinlar kulubunun android versiyonu var mi google play store da ya da samsung store da tlf dan girmek zor oluyo siteye...
Gelelim esas konuma ya arkadaslar ben niyr azmedemiyorum tam azmediyorum yapiyorum patt ya ben grip oluyorum ya kizim hastalaniyo bisiyler oluyo misafir geliyo vs derken yine karman corman oluyo benin beslenmem bir turlu istikrar yok(
Kiloma gelince 97.00 boy da 170 simdi benim kac kg ye kadar dusmem lazim sizce bi el verin bana da ....
Selam arkadaşlar umarım herkes iyiydir. Ben çok kötüüyüm ve sinirlerim bozuk. Sabah tartıda gördüğüme hala inanamıyorummmm(( 47: Hafta sonu sınav vesaireler dolayısıyla çok dikkat edemedim çok da bozmadım. Ama 3 gün sabit bir şekilde gördüğüm 87.5'i bugün göremedim. Bir insan daha Cuma günü 87.5 iken nasıl olurda bugün 90'ı görür yaaa Böyle bişey nasıl olur ya acaba diyorum hafta sonu hiç su içemedim ondan mı durdu kilo verimim ve başşladı alışım offfffff 2-3 haftada verdiğimi almışım ağlıyoruuuuummmmmmmm ve çok mutsuzum. azmim kırıldııı imdaaaaaatttt
nedemek cnm benım helal olsun tabikide
bebek işi için kilo çok önemli kesinlikle kaldıki ben kilolu hamile kaldım zorlu oluyo
bunu düşünüp daha da gazlanabilirsin kuzumm
karnın ağrıyomuş sıcak tut kendini kuzum en iyi gelicek şey bu
bende öyle yapıyom canım, çok sağol tatlım....
ama öyle çok ağrıdıki bu sefer
canım hiç bişey yapmak istemedi kaç saattir, daha yeni yeni hafifledi ağrı 4,5saattir 2.ağrı kesici sonucu.
sen nasılsın canım??
slm topikolarım nasıl herkescikler
alıntılarımı yaptım şimdi menümü bildireyim:
sabah: 1 kk peynir, 4 siyah 3 yeşil zeytin, yarım salatalık, 1 fincan elmalı ıhlamur, 1 tatlı kaşığı ayva reçeli
öğle : 1 kase şehriye çorbası
ara : 1 nescafe
akşam : 1 kepçe şehriyeli yeşil mercimek çorbası, 5 köfte, salata
ara : limonlu ıhlamur
su 2 lt
zeynebim geçmiş olsun kuzum miden ağrıyomuş aslında çok değil yediklerin ama dokundu demekki sana
Rabbim şifa versin kuzum
sağol canım geçti çok şükür....sabaha bişeyim kalmamıştı...bende temizlik falan yaptım..şimdi çamaşırlar yıkanıyo...bide çorba yaptım yanına ne yapsam düşünüyom....kızlarda rahat bırakmıyo bi yandan onlarla oynuyom...yoruldum uyku bastırdı yatasım varr....
kıyamam cnm yaa baya ağrıyomus inş geçer çabucak bu ay ayaklarını üşüttün sanırım
nezaman bende üşütsem o ay ağrır çok
iyiyim kuzum nolsun oğlan uyurken takılıyorum burda yemeklerimde hazır sabahtan giriştim bitti
bi tek yuvarlamış oldugum köfteleri fırına vericem bi de salatamı yapcak okaa oyuzden kafam rahat kuzum
aman iyi kuzum sevindim geçmesine.. makarna olabilir belki kuzum yorulmussun kolay olur sen yemessin bide salata yaparsın çorba salata yersin mis gibivalla ben bi taneyle yoruluyorum sen iki taneyle zor gerçekten benimkide iyice oyuncu oldu uyanıkken surekli onla oynıycam bazen daralıyorum uykuyu hiiiç anlatmıyım bilee
mesajını daha yeni gördüm ablacım, pc açık ama ben uzanmıştım karnımın ağrısı geçmeyince.
bu sefer 3saattir geçmek ne bilmedi karnımın ağrısı, daha hala geçmedi malesef
daha yeni bi ağrı kesici daha almıştım 3saati geçti diye, karnımda üşütme olduğundan oldu galiba bu sefer böyle, arada olur böyle çok ağrılı.
önerin içinde çok teşekkür ederim ablacım, eğer geçmezse denerim mutlaka.
kocaman öpüyorum
hiç üzülme canım zaman zaman olacak bunlar biraz fazla hareket ve yemek kontrolüyle gidecekler emin ol .sakın kendini salma yoksa daha fazlasıyla geri döner. hem aşure her zaman olan bir şey değil yedin bitti o kadar . şimdi yolumuza bakıyoruz geriye değil. hemen toparlanıp veriyoruz kilolarımızı . belkide ödemdir ödem attıran şeyleri ye iç mutlaka fayda edecektir canım. hem ne demek artık zayıflayamam neden buradasın hala peki bir düşün bakalım demek ki o istek ve azim sende var :)ben geldimmm....
sonunda evimdeyim...ama çok fenayım yaa...acayip şişim ve midem ağrıyo kramplar falan giriyo....bugün gözleme yaptık annemle iki tane yedim bide aşure yedim bütün gün toplamda üç kepçe...ama midem isyanlardaa....bütün gün yediklerim bunlar....ağlamak istiyorum..niye kendimi kontrol edemiyorum ben yaaa....sözde zayıflıcam...nasıl olcaksa....artık daha zayıflıyamazmışım gibi geliyo neden o eski azmim hevesim yok...anca kilomu koruyabiliyorum...zamanla onuda başamazmışım gibi geliyo...offf offfff....
bende bugün tartıldım ve ne göreyim 87-88 arasıyım derken 88.4 çıktımve hemen diyete başladım bakalım haftaya pzt ne olacak 1 hafta deneyeceğim gerçekten verebiliyorsam bununla aynen devam :) yediklerimide yazayım
sabah:
1 domates
1 salatalık
5-6 dal maydanoz
1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
10 zeytin
1 avuç büyüklüğünde peynir
öğle:
1 tabak şehriye çorbası
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
akşam : (daha yemedim )
tepsi köftesi hatay usulü
2 kaşık pilav (diyete uygun değil ama emziriyorum diye ara ara düşünüyorum)
salata
ayran
sağol canım...toparlıcam inşallah ama aşure konusu bitmedi malesef bende yaklaşık on gün daha sürer...dün annemde yedik gelirken birazda paket yaptı verdi...perşembe yada cuma ben yapıcam...yapmak istemiyorum aslında ama eşim ısrarla istedi...ben biraz uzatınca sanki hergün yapıyosun senede bi kere yapıcan çokmu görüyosun dedi...daha bişey demedim yapıcam artık.....çünkü herkesin aşuresini yemez...benim yaptığımıda hakkaten çok beğeniyo....diyoki hani çelik tencere takımlarının en büyük tenceresi varya onla bana ayır gerisine karışmam diyo sen düşün gerisinii....
bu arada menün çok dengeli ve sağlıklı ve başarılı tebrik ediyorum senii...azmin hevesin bizede bulaşır inşallah...
toparlarsın canım ben inanıyorum .
hımmmm sizin aşure işleri uzun ve çok yani :) hepsini eşin yesin . şimdiden ellerine sağlık eminim çok güzel olur bende çok severim neyse ki yapmayı bilmiyorum gelenleri de şim yer olur biter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?