Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

azimli olan arkadaşları tebrik ediyorum ve kendimden utanıyorum ramazanda 87 kiloya inmiştim şimdi 95 lerdeyim üzgünüm kendimi oyalamak için kursa gidiyorum mutfaktan uzaklaşırsam başarılı olurum diye umutlanıyorum görüşmek dilegiyle lütfen beni desteksiz bırakmayın olurmu

Ben de başladım Özlemciğim...Zor gidiyor valla..Uzun zamandır saçma sapan beslendiğim için şimdi çok sık acıkıyorum..Sabır ediyorum.Allah yardım etsin cümlemize..

sağol canım inşallah toparlıcam....aynen öyle malesef...of her zaman bilmekte iyi olmuyo işte...elini verdinmi kolunu kaptırıyonn.. neyse ben şimdi kaçıp yemek yiyeyim acıktım....
bilmek iyi değil değil mi :) afiyet olsun canım
Ben de başladım Özlemciğim...Zor gidiyor valla..Uzun zamandır saçma sapan beslendiğim için şimdi çok sık acıkıyorum..Sabır ediyorum.Allah yardım etsin cümlemize..

beyza ablacığım bende aynı durumdayım ıvır zıvır yerken acıkmayan ben bugün o kadar güzel yememe rağmen acıktım oysa öğlen yediğim bir çikolatayla akşamı ediyordum ama yoooook böyle hem daha sağlıklı hemde bebeğime daha doğru düzgün birşeyler geçer sütümden. emziren bir bayan 4 ayda 25 kilo vermiş karatayla orada yazdılar bana şok oldum ve umutlandım :) 20ye de razıyım ben 4 ayda .başka neler yapmış bilmiyorum kendisiyle konuşamadık daha spor vardır mutlka. bende yarım saat yürüsem yetecek ilk başlarda ama bakalım. allah hepimiizn yardımcısı olsun ablam

selamun aleyküm güzeller ben geldim.
aşuremi yaptım Allah kabul etsin.
inşaatın zor kısmıda bitti şükürler olsun. ufak tefek işler kaldı.tabiki yeme düzenim bozuldu. vermeye başlamıştım ne güzel . ama ipin ucu kaçtı yine yemeyi fazla kaçırmadım.ama soğuktan şiştim. ve hiç su içemedim. yeşil çayda içemedim tabiki.pazar günü aşureyi yaptım. yarım tabak öğle, yarım tabak akşam, tolam 1 tabak aşure yedim. 1 tabakta bugün yedim.başka yemem inşallah.

meyracım benim romatizmam yok çok şükür canım.benim ayağımdaki problem menüsküs.düştüm yırtıldı ameliyat oldum.romatizma olmadığı için öyle bir kürde yapmadım.

Emzirirken daha kolay kilo veriliyormuş Özlemciğim.Tabii beslenmeye dikkat etmek gerekir.Bebeciğin hakkını yememek lazım,zaten sen de onu düşünerek Karatay yapmaya karar verdin sanıyorum..İyi olacak inşallah.Yeter ki irademiz ve gayretimiz bizi bırakmasın..Spor gerekiyor tabii.Sen bebekten vakit bulabilecekmisin;abiciği de var..Umarım spor yapamasan bile güzel kilo verirsin..
Ben de sporu biraz kilo verdikten sonra yapayım diyorum,bu kiloyla diz eklemleri geberir valla.

Ve aleyküm selam canım.Hoş geldin ve Allah kabul etsin..

orada yapan birkaç kişi varmış emziren ve kilo veren. benim kızım 4 ayını bitirdi bende artık zamanı geldi diye düşünüyorum. sütümü etkilemesine izin vermem zaten . ben çok kötü besleniyorum ablacım en azından sağlıklı beslenirim ve kiloda veririm diye düşünerek karataya karar verdim. inşallah bu irademizi kaybetmeyiz ve sonuca ulşırız sağlıkla. benim vakit bulmam mucize :) şimdilik okula gitmiyorum 2. dönem okulda başlayacak koştur koştur yine gider ama okula başlayıncaya kadar versem biraz iyi olacak. ben sporu istesemde abartamam günde 20 dk yürüsem o bile yeter .

bende senle ayni kilolardayim ve ayni boydayim :) Hedefim 70kg ondan sonra gorunuse bagli :) ama en fazla 65kgye kadar yolu var diye dusunuyorum... gerci 75 olsam bile mutlu olurum :)

güzel gezilesi cennet yerlerden ama yaşarmısın deseler hayır illede memlektim derimm

boy avantajın ne güzel sen 80 olsan süper her 4 kilo bir beden inceliyosun sen hesapla artıkk
hoşgeldinn

kizzzzzzzz nursenaaaa dur orad bakim... 4kilo'da bir beden alakasi yok canim ya keske oyle olsa :) ben 4,4kg verdim hala ayni beden giyiyorum bu nasil olcek?

Iyi geceler
Bu aralar yoğun geçiyor günlerim yarın da yatılı misafirim gelecek cumartesiye kadar 1 kişi ama ondan sonra sakin olur herhalde

sorulur mu bılmem ama suan kı kılonuz kac hedefınız ne yardım alıyor musunuz yoksa kendı cabanızla mı tamamen??

bu arada sitenin cep tlf ıcın androıd hali var mı pc den takıp etmek benım acımdan bıraz zor gıbı tlfdan daha rahat takıp edebılırdım.

birde aranızda yazz ısımlı dogum kontrol hapı kullanan var mı acaba kılo yapıyor mudur bu hap??

selamun aleyküm güzeller
gününüz hayır olsun
ben bugün kısmet olursa balıkesire gidicem. bugünkü düzenimde şimdiden alt üst oldu.
bu haftadan hiç ümitli değilim
Ve aleyküm selam canım.Hoş geldin ve Allah kabul etsin..
amiinn çok sağol canım

Merhaba arkadaşlar,

Özlemciğim hoşgeldin,nasılsın sağlığın nasıl.? Sen de 2 çocuklu anneler kervanına katıldın demek hayırlı olsun...
Sağlıcakla ve keyifle büyüt bebeğini canım...

Asumancığım kolay gelsin.yatılı misafirin varmış...

Zeynepçiğim sen de keyifsiz görünüyorsun,inşallah önemli bişey değildir...

Beyzuşum,karatayın hayırlı olsun umarım çabuk alışır ve faydasını hemen görürsün..

Daficiğim hayırlı yolculuklar..

Herkeşlere sevgiler,saygılar,öpücükler...

Arkadaşlar bu liste aylık olarak mı değişiyor, haftalık kilo bildirimi yapıyorum ama beni listeye almamışsınız 3. haftam buradayım. Anlamadım.:2::2::2:

Selamün aleykümm...

yenacım haklısın canım bugünlerde pek keyfim yok....kafamı toparlıyamıyorum canım sıkkın...önemli bişeyde yok aslında ama niye böyleyim bilmiyorum....oyüzden bir süre müsade istiyorum sizden..meyracım beni izinli yazarsan sevinirim canım....k.validemler falan geliyo köyden yoğun bir hafta olucak benim için diyet falan düşünemem bu ara...zaten nekadar yapabiliyorumki...neyse hepinizi öpüyorum...

Arkadaşlar bu liste aylık olarak mı değişiyor, haftalık kilo bildirimi yapıyorum ama beni listeye almamışsınız 3. haftam buradayım. Anlamadım.:2::2::2:

canım iki hafta bildirim yapınca listeye giriyosun aslında ama bu hafta listeyi başka bir arkadaş hazırladı oyüzden gözden kaçmış olmalı...bu hafta girersin inşallah...

MEYRA canım ya bendede dün akşamdan beri var karın ağrısı neden bilmiyorum uyuyunca geçiyor ama uyanınca yine offff uyumak 2 bebekle mümkün değil tabi o da ayrı :)

geçmiş olsun canım benim, sende üşütmüşsündür belki.....
benimki rgl ağrısı.

Arkadaşlar bu liste aylık olarak mı değişiyor, haftalık kilo bildirimi yapıyorum ama beni listeye almamışsınız 3. haftam buradayım. Anlamadım.

canım bu hafta listeyi ben yaptım, normalde listeyi başka bi arkadaşımız yapıyor, o gelene kadar ben yapıcam şimdilik. geçen hafta o arkadaşımız bilgileri aktarırken seninle ilgili bi bilgi vermediği için ve listede de senin ismin olmadığı için senin bu haftaki bildirimini ilk bildirimin olarak kaydetmiştim bi kenara. paylaşımda bulunmak kaydıyla 2hafta üst üste bildirim yapıldığı takdirde listeye giriliyo.
madem sen 3haftadır bildirim yapıyosun listeye ekliyim seni şuan canım, gördüğüm kadarıyla paylaşımda da bulunuyorsun.
kilonu yazarmısın?

ve aleyküm selam canım.....
tamam canım bu hafta izinli yazıyorum seni, bende kocaman öpüyorum, görüşürüz

Öncelikle teşekkür ederim
Evet görmüştüm bir arkadaş annesine bakıyordu sanırım ilgilenemediğini yazmıştı. Sorun değil çözüyoruz nasılsa.
Geçen hafta 97 kilo idim.Cuma günü kilo 96.
Bende sizlerle motive oluyorum valla.

sorulur mu bılmem ama suan kı kılonuz kac hedefınız ne yardım alıyor musunuz yoksa kendı cabanızla mı tamamen??

nedemek cnm sor elbette ben şuan 93,5 kiloyum 107 ile başlamıştım temmuz başında
hedefim 70 ama bu uzun vadede şuanki ilk hedefim 80 leri görmek bu 89,9 bile olsa
yok yardım felen almıyorum cnm tabi topiğimiz harici burda olmak motive ediyo onun harici kendi çabam
ekmeği bırakarak ve yediklerimi yarıya indirerek başladım işe ara ara sapıtsamda yılmadan kaldıgım yerden dvm ediyorum
inş hepimiz ulaşıcaz hedeflerimize

tünaydın millet.....
bende bugün gezmeye gidicem, öptüm herkesleri

gez bakalım kuzucumm ağrında geçti gitti sanırım keyfine bak bugunde

yolcumm kaynanangil nezaman geliyo nezaman gidiyo çabuk gitsinler süle topik napcak sensiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…