bende öyle düşünüyorum canım...eşim zaten nezaman makarna yapcan diyodu yapamda sevinsin garibim...kendimede yoğurtlu karnıbahar yapıcam akşama öyle düşünüyorum...
ya benim büyük çoğu zaman kedi kendine oyalanıyo...resim yapıyo...oyun oynuyo yada hamurlarla falan oynuyo meşgale buluyo yani kendine ama küçüğüm hep benle oynamak istiyo yada ablasını huzursuz ediyo...sonraa ortalık bir bağrış çığrış...büyük isyanlarda oluyo tabi cıyak cıyak bağırarak ağlıyo falan..bazen müdahale ediyorum bazenda hiç ses çıkarmadan seyrediyorum bakalım nasıl çözücek bu işi diye....sonra bakıyorum ben sessiz kalınca daha güzel üstesinden geliyo....oy öyle işte ne çok konuştum....kısacasıı küçüğüm fırlamanın önde gidenii...
hiç üzülme canım zaman zaman olacak bunlar biraz fazla hareket ve yemek kontrolüyle gidecekler emin ol .sakın kendini salma yoksa daha fazlasıyla geri döner. hem aşure her zaman olan bir şey değil yedin bitti o kadar . şimdi yolumuza bakıyoruz geriye değil. hemen toparlanıp veriyoruz kilolarımızı . belkide ödemdir ödem attıran şeyleri ye iç mutlaka fayda edecektir canım. hem ne demek artık zayıflayamam neden buradasın hala peki bir düşün bakalım demek ki o istek ve azim sende var :)
2 günde o kadar kilo alınmaz canım ya ödemdir o . yukarıda yazdıklarımın hepsi senin içinde geçerli
MEYRA canım ya bendede dün akşamdan beri var karın ağrısı neden bilmiyorumuyuyunca geçiyor ama uyanınca yine offff uyumak 2 bebekle mümkün değil tabi o da ayrı :)
NİLCEEEE canım hoşbulduk çok teşekkür ederim , rabbim hepimize bebişlerimizle sağlıklı güzel ömürler versin inşallah
BEYZUS abla bende başladım bugün ,senin nasıl gidiyor karatay :)
bilmek iyi değil değil mi :) afiyet olsun canımsağol canım inşallah toparlıcam....aynen öyle malesef...of her zaman bilmekte iyi olmuyo işte...elini verdinmi kolunu kaptırıyonn.. neyse ben şimdi kaçıp yemek yiyeyim acıktım....
Ben de başladım Özlemciğim...Zor gidiyor valla..Uzun zamandır saçma sapan beslendiğim için şimdi çok sık acıkıyorum..Sabır ediyorum.Allah yardım etsin cümlemize..
meyracım benim romatizmam yok çok şükür canım.benim ayağımdaki problem menüsküs.düştüm yırtıldı ameliyat oldum.romatizma olmadığı için öyle bir kürde yapmadım.dafi ablacım sana birşey sormak istiyorum.
hani sen bana bi ara demiştin ya; ben bi kür yaptım o kürde benim hem romatizmama hemde tansiyonuma çok iyi geldi diye, hatırladınmı? eğer yanlış hatırlamıyorsam bende tabiki bunu:44:
eğer doğru hatırlıyorsam o kür neydi?
eşimin iltihaplı romatizması var, bu aralar arttı, belki senin kürü yaparız diye düşündümde oyüzden sormak istedim sana bunu.
şimdi aklıma geldi aslında bende onunla birlikte yapsam banada fena olmaz heralde, hem bi nebze enerji gelmiş olur bana hemde zaten çok sinirlendiğim vakitlerde tansiyonum çıkıyo onada iyi gelmiş olur belki biraz.
saraççoğlunun bendeki kitaplarının birinde bu iltihaplı romatizma için bir kürü var saraççoğlunun, o da bi seçenek aklımda.....
bakalım hayırlısı neyse onu yapalım inşaallah.
bence eşim doktora gitsede ne olcakki, verecekler ağrı kesiciyi, tedavisi yok diyorlar galiba iltihaplı romatizma için doktorlar, tamda emin olduğum bilgilerim yok gerçi bu iltihaplı romatizma hakkında.
bilmek iyi değil değil mi :) afiyet olsun canım
beyza ablacığım bende aynı durumdayım ıvır zıvır yerken acıkmayan ben bugün o kadar güzel yememe rağmen acıktım oysa öğlen yediğim bir çikolatayla akşamı ediyordum ama yoooook böyle hem daha sağlıklı hemde bebeğime daha doğru düzgün birşeyler geçer sütümden. emziren bir bayan 4 ayda 25 kilo vermiş karatayla orada yazdılar bana şok oldum ve umutlandım :) 20ye de razıyım ben 4 ayda .başka neler yapmış bilmiyorum kendisiyle konuşamadık daha spor vardır mutlka. bende yarım saat yürüsem yetecek ilk başlarda ama bakalım. allah hepimiizn yardımcısı olsun ablam
selamun aleyküm güzeller ben geldim.
aşuremi yaptım Allah kabul etsin.
inşaatın zor kısmıda bitti şükürler olsun. ufak tefek işler kaldı.tabiki yeme düzenim bozuldu. vermeye başlamıştım ne güzel . ama ipin ucu kaçtı yineyemeyi fazla kaçırmadım.ama soğuktan şiştim. ve hiç su içemedim. yeşil çayda içemedim tabiki.pazar günü aşureyi yaptım. yarım tabak öğle, yarım tabak akşam, tolam 1 tabak aşure yedim. 1 tabakta bugün yedim.başka yemem inşallah.
meyracım benim romatizmam yok çok şükür canım.benim ayağımdaki problem menüsküs.düştüm yırtıldı ameliyat oldum.romatizma olmadığı için öyle bir kürde yapmadım.
Emzirirken daha kolay kilo veriliyormuş Özlemciğim.Tabii beslenmeye dikkat etmek gerekir.Bebeciğin hakkını yememek lazım,zaten sen de onu düşünerek Karatay yapmaya karar verdin sanıyorum..İyi olacak inşallah.Yeter ki irademiz ve gayretimiz bizi bırakmasın..Spor gerekiyor tabii.Sen bebekten vakit bulabilecekmisin;abiciği de var..Umarım spor yapamasan bile güzel kilo verirsin..
Ben de sporu biraz kilo verdikten sonra yapayım diyorum,bu kiloyla diz eklemleri geberir valla.
Merhaba arkadaslar ya acaba bu ladinlar kulubunun android versiyonu var mi google play store da ya da samsung store da tlf dan girmek zor oluyo siteye...
Gelelim esas konuma ya arkadaslar ben niyr azmedemiyorum tam azmediyorum yapiyorum patt ya ben grip oluyorum ya kizim hastalaniyo bisiyler oluyo misafir geliyo vs derken yine karman corman oluyo benin beslenmem bir turlu istikrar yok(
Kiloma gelince 97.00 boy da 170 simdi benim kac kg ye kadar dusmem lazim sizce bi el verin bana da ....
güzel gezilesi cennet yerlerden ama yaşarmısın deseler hayır illede memlektim derimm
boy avantajın ne güzel sen 80 olsan süper her 4 kilo bir beden inceliyosun sen hesapla artıkk
hoşgeldinn
nedemek cnm benım helal olsun tabikide
bebek işi için kilo çok önemli kesinlikle kaldıki ben kilolu hamile kaldım zorlu oluyo
bunu düşünüp daha da gazlanabilirsin kuzumm
karnın ağrıyomuş sıcak tut kendini kuzum en iyi gelicek şey bu
hoşgeldin özlem bebişinde hayırlı olsun Allah iki evladınada güzel hayırlı ömürler versin inş
benim adımda nilay bi tane oğlum var 16 aylıkhep birlikte şu kilolardan kurtulcaz inş kaldıki sen bunu daha önce çok güzel başarmışsın yine başarıcaksındır
benım boy da 170 cnm ideal kilomuz 60 imiş ama 70 de iyi bence bekarkenden biliyorum 70 le süper olunuyo
80 le balık etli gerisi felaketbende iyi gidiyodum kilo vermede kurban bayramından beri takıldım kaldım birazda kendim saldım ama şimdi tkr sarıldım yani veremedik aldık aynı kaldık diye durmamalıyız hiçbişey olmamış gibi tekrar saldırmalıyız
meyra gibi hoooop dur bakalım diyorum bende
ödem olabilir bide suyu içmemekde etkili olmustur tkr suya başla ve aynen kaldıgın yerden dvm et
etmessen asıl kötü ozaman tkr almalar başlar bence bu seni yıldırmasın ben bayramdan beri takıldım kaldım ama moralimi bozmuyorum tek kaybettiğim zaman oldu o da olsun varsın şimdi tkrdan başlama zamanı
amiinn çok sağol canımVe aleyküm selam canım.Hoş geldin ve Allah kabul etsin..
Arkadaşlar bu liste aylık olarak mı değişiyor, haftalık kilo bildirimi yapıyorum ama beni listeye almamışsınız 3. haftam buradayım. Anlamadım.:2::2::2:
MEYRA canım ya bendede dün akşamdan beri var karın ağrısı neden bilmiyorumuyuyunca geçiyor ama uyanınca yine offff uyumak 2 bebekle mümkün değil tabi o da ayrı :)
Arkadaşlar bu liste aylık olarak mı değişiyor, haftalık kilo bildirimi yapıyorum ama beni listeye almamışsınız 3. haftam buradayım. Anlamadım.
Selamün aleykümm...
yenacım haklısın canım bugünlerde pek keyfim yok....kafamı toparlıyamıyorum canım sıkkın...önemli bişeyde yok aslında ama niye böyleyim bilmiyorum....oyüzden bir süre müsade istiyorum sizden..meyracım beni izinli yazarsan sevinirim canım....k.validemler falan geliyo köyden yoğun bir hafta olucak benim için diyet falan düşünemem bu ara...zaten nekadar yapabiliyorumki...neyse hepinizi öpüyorum...
canım bu hafta listeyi ben yaptım, normalde listeyi başka bi arkadaşımız yapıyor, o gelene kadar ben yapıcam şimdilik. geçen hafta o arkadaşımız bilgileri aktarırken seninle ilgili bi bilgi vermediği için ve listede de senin ismin olmadığı için senin bu haftaki bildirimini ilk bildirimin olarak kaydetmiştim bi kenara. paylaşımda bulunmak kaydıyla 2hafta üst üste bildirim yapıldığı takdirde listeye giriliyo.
madem sen 3haftadır bildirim yapıyosun listeye ekliyim seni şuan canım, gördüğüm kadarıyla paylaşımda da bulunuyorsun.
kilonu yazarmısın?
sorulur mu bılmem ama suan kı kılonuz kac hedefınız ne yardım alıyor musunuz yoksa kendı cabanızla mı tamamen??
tünaydın millet.....
bende bugün gezmeye gidicem, öptüm herkesleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?