Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

huuu fatmaa bi seni görüyorum aşağıda napıyosun orda bakem sessiz sessiz

menümü bildireyim efenim :)

sabah : 1 kk peynir, 1 salatalık, 3 siyah 3 yeşil zeytin, 1 tatlı kaşığı ayva reçeli, 1 fincan elmalı ıhlamur

öğle : 1 tabak şehriyeli yeşil mercimek çorbası

ara : 1 nescafe

akşam : 1 tabak ş.y. mercimek çorbası, salata

ara : 1 fincan limonlu ıhlamur

su 2 lt

Sağol canım benim,umarım Karatay uğurlu gelir...

Sen ne zaman geleceksin tatlım...Sohbete gel bari çok özledim.Çok yoğunsun anlıyorum ama özledim işte ne yapayım...

Çoookkk öpüyorum seni..

YENACIĞIM canım hoşbulduk çok teşekkür ederim. evet bende 2 çocuklu anneler kervanına katıldım bakalım ne olacak :)

MEYRA canım geçer inşallah ağrın benim bugün biraz daha iyi ...

bugün yediklerim:

SABAH:
2 yumurta
1 çay bardağı badem
5-6 dal maydanoz
1 salatalık
1 domates
10 zeytin
1 avuç büyüklüğünde peynir

ÖĞLE:
2 kase yayla çorbası ( aslında öğle bile değil çok daha geçti çünkü hastaneye gitmiştik rapor almaya oradan gelince acıktığımı hissedip yedim akşama az kaldı ama yedim ne yapayım :) )

AKŞAM:
1 tabak taze fasulye
1 tabak çorba
1 kase yoğurt
salata

bugün düne göre az oldu o nedenle akşam yemeğinden sonra şayet acıkırsam 2-3 kurukayısı düşünüyorum :)

İş yoğunluğundan kahvaltı yapamadım.Düngece yoldan geldikevde kepek ekmeğide yoktu.
kahvaltı yok
öğlen domates çorbası+salata+2 kaşık tavuk sote
ara hep çay
akşam 2 kaşık bulgur pilavı+yoğurt+iki pişmaniye
gece boyunca 5 li çayımı içerim artık.

hafta sonu biraz yollarda olduğumdan genelde katı yiyecekler tükettim ama Allaha şükür kilo almamışım.

herkese merhaba kızlarrrrrrr

ben geldim sizlere bakayım dedim..
o ses türkiyeyi izliyorum çok eğleniyorum..
elimde saç fırçam şarkılara eşlik ediyorum

kendimi bildim bileli şarkı sölemeye bayılıyorum
aslında orta sehpaya çıkma niyetim vardı
eşimin delirdin mi tavırlarıyla bana bakıyor ama
sağlamda dursa kıyamadım bizim sehpaya :))))))

kimseler yok fırsat bu fırsat menümü paylaşayım hahah

ya ben listelerime uymuyorum bu ara
canım hiç birsey istemiyor off puff
yemek yapmamak için de kaçıyorum mutfaktan..

sabah
1haşlanmıs yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı ayva reçeli
2 dilim ekmek

ara
mandalina

akşam
yarım tavuk döner (eve istedik aslında kendimi bıraksam hepsini yerdim)
2 bardak ayran

ayyy yarım tavuk döner demişimya kızlar ince lavaştan dürüm olanın yarısını yedim.
sanki normal yarım ekmek gibi algılanmasın..

düzeltmemi de yapayım dedim

bende 4gündür falan aralarda ciss yiyorum :S evde kalmadi dogru duruz birsey alisverise gitmeyede vakit olmayinca evde ne olursa ondan yiyor insan :S

pazardan beride kiz hasta atesi felan var. onla ugrasirkende insan kendiyle ilgilenemiyor... bugun biraz daha iyiydide biraz daha iyi gecti saglikli beslenme açisindan :)

herkese hayirli geceler kizlar...

yolcu sanada allah yardimcin olsun canim :) kayin validenler geliyormus. kolay gelsin sana :)

Daficim sanada hayirli yolculuklar...

baska unuttugum olduysa kusura bakmayin canolarrr

hayırlı geceler kızlaarr
ben balıkesirden döndüm.
bugünde çok yoğun bir gündü.
sabah misafirim geldi öğle yemeğini yedirdim. apar topar bulaşıkları makinaya tıkıştırıp çıktım evden.akşam üstü balıkesirdeydik. taziye için gitmiştik.ablamlarda vardı. biraz oturup döndük geri.
gelirken kemal paşa yakınlarında durup tatlıcıya girelim dediler. itirazım işe yaramadı.indiler ama ben arabadan inmedim. tatlıda yemedim.

ben bu sene kestane yemekten kendimi alamıyorum ya.Gece oturdukça sürekli aklıma birşeyler geliyor su içiyorum artık.
işten geldikten sonra evi toparla yemek yap toparla derken spor yapmaya gücüm kalmıyor.
Hadi ütü yapayım makinaya çamaşır onu yap bunu yap derken ölü gibi oluyorum.Halbuki gündüzleri akşamları mutlaka spor yapıcam diyorum.

bugünkü menümü yazayım

sabah : 1 dilim kızarmış ekmek, 1 çatal ucu peynir, 2 yeşil zeytin, 2 çatal ucu kaymak, 1 bardak bitki çayı

öğle : yarım tabak çorba, az hamsi buğulama, 1 dilim börek,2 kaşık taze fasulye, az yeşil salata, 1 fincan kahve

akşam : yarım tabak çorba , 2 kaşık makarna, 2 kaşık barbunya fasulyesi, 2 çatal ucu höşmerim, az yeşil salata

ara : 2 bardak şekersiz çay.
su 1 litre ancak içmişimdir.

canım kestanenin kalorisi çok fazla az tüketmek lazım. ben kestanenin içindeyim ama hiç yemiyorum.

selamun aleyküm güzeller
bugün kimseler uğramamış
üzerimize rehavet çökmüş gibi
nerelerdesiniz haydin bakalım herkes buraya

kızlar az önce 1 haftada 10 kilo verdiren diyet diye birşey gözüme çarptı.
böyle şeylere çok itibar etmem ama yinede bir göz attım
bana hiçte 10 kilo verdirir gibi gelmedi.
hatta mümkün değil diyorum .
birde siz göz atın.

1 haftada 10 kilo verdiren diyet listesi:
1. Gün:
Sabah kahvaltısı: Şekersiz çay, maydanoz, yeşil biber, domates, beş tane zeytin, iki parmak büyüklüğünde az yağlı dil peyniri, bir dilim tam çavdar ekmeği
Kuşluk: İki tane ceviz
Öğle yemeği: Bir dilim tam çavdar ekmeği, bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış çoban salatası, bir kase cacık, bir tabak zeytinyağı ile hazırlanmış sebze yemeği
İkindi: Bir tane kepekli grisini, bir dilim az yağlı beyaz peynir, bol tarçın ile lezzetlendirilmiş bir küçük armut
Akşam yemeği: Bir tatlı kaşığı zeytinyağının sos olarak kullanıldığı rokalı yeşil salata, buharda pişirilmiş dört tane kuşkonmaz, 180 – 200 gram arası ızgara balık
Yatmadan önce: Üç tane ceviz, yarım adet muz
2. Gün:
Sabah kahvaltısı: Şekersiz açık çay, maydanoz, yeşil biber, domates, taze fesleğen, pul biber, bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış salata, elli gram lor peyniri, bir dilim tam çavdar ekmeği
Kuşluk: İki tane ceviz, bol tarçın ile lezzetlendirilmiş bir tane elma
Öğle yemeği: Bir dilim tam çavdar ekmeği, bir dilim az yağlı beyaz peynir, bir kase mercimek salatası
İkindi: Bir kase cacık, iki tane kepekli grisini, bir dilim peynir
Akşam yemeği: Bir kutu ayran, üç çorba kaşığı bulgur pilavı, dört tane ızgara köfte
Yatmadan önce: On tane fındık, bir tane armut
3. Gün:
Sabah kahvaltısı: Bir fincan şekersiz çay, maydanoz, yeşil biber, domates, iki tane ceviz, bir dilim az yağlı beyaz peynir, bir dilim tam buğday ekmeği
Kuşluk: İki tane kuru kayısı, on tane fındık
Öğle yemeği: Bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış çoban salata, bir dilim az yağlı beyaz peynir, bir kase vicdan çorbası
İkindi: Bir çorba kaşığı kuru üzüm, bir tatlı kaşığı keten tohumu, bir kase light yoğurt
Akşam yemeği: Bol yeşil salata, deniz börülcesi, ızgara balık
Yatmadan önce: İki ince dilim ananas, bir tane kivi
4. Gün:
Sabah kahvaltısı: İki tane ceviz, yarım armut, bir bardak az yağlı süt, dört çorba kaşığı yulaf ezmesi
Ara öğün: İki tane ceviz, yarım armut, bir bardak az yağlı süt, dört çorba kaşığı yulaf ezmesi
Öğle yemeği: Bir dilim tam çavdar ekmeği, bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış çoban salatası, bir kutu ayran, iki tane garnitürsüz enginar
İkindi: Bir dilim yağsız kek
Akşam yemeği: Bir dilim ekmek, bir dilim az yağlı beyaz peynir, bir tatlı kaşığı zeytinyağı, beş tane siyah zeytin, üç yumurtanın beyazı ve bir yumurta sarısı ile hazırlanmış menemen
Yatmadan önce: On tane fındık, iki tane mandalina
5. Gün:
Sabah kahvaltısı: Biber, maydanoz, domates, bir tatlı kaşığı zeytinyağı, beş tane zeytin, bir dilim az yağlı beyaz peynir, bir dilim tam buğday ekmeği
Kuşluk: On tane kurutulmuş yaban mersini, iki tane ceviz
Öğle yemeği: bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış yeşil salata, domates soslu ve fesleğenli bir tabak haşlanmış makarna
İkindi: Bir bardak ayran, iki tane grissini
Akşam yemeği: Bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış yeşil salata, bir tane haşlanmış patates, sebzeli balık buğulama
Yatmadan önce: On tane badem, yarım tane muz
6. Gün:
Sabah kahvaltısı: Maydanoz, biber, domates, iki tane ceviz, bir dilim az yağlı beyaz peynir, bir dilim tam buğday ekmeği
Kuşluk: Bir bardak ayran
Öğle yemeği: Bir dilim kepek ekmeği, bir tatlı kaşığı zeytinyağı, ve az yağlı peynir ile hazırlanmış salata
İkindi: Bir dilim peynir, yarım adet simit
Akşam yemeği: Bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış yeşil salata, dört çorba kaşığı sebzeli bulgur pilavı, buharda pişirilmiş brokoli, ızgara tavuk
Yatmadan önce: On tane badem, bir tane elma
7. Gün:
Sabah kahvaltısı: Bir tane haşlanmış yumurta, maydanoz, domates, biber, bir tatlı kaşığı zeytinyağı, beş tane zeytin, bir dilim az yağlı beyaz peynir, bir dilim kepek ekmeği
Öğle yemeği: Bir dilim peynir, yeşil salata, bir tane kepekli grisini, vicdan çorbası
İkindi: Bir kase sütlü tatlı
Akşam yemeği: Bir dilim ekmek, bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış yeşil salata, bir kase mercimek çorbası, mantarlı tavuk sote
Yatmadan önce: Üç tane ceviz, bir tane armut

Kışın Kilo Almamak İçin Ne Yapmalıyız Diyenlere Öneriler

Kışın lilo almamak için ne yapmalı diyenlere ilk olarak özel günlerden söz edelim. Özel günlerde yapılan ikramlar, Birlikte zayıflayalım diyenlerin dahi kaçamak yapmasına neden olmaktadır, ve bu kaçamak da fazla kilo olarak geri dönüş yapmaktadır. İşte bu nedenle, kışın kilo almamak için yapılması gereken ilk şey, bu günlerde ikram edilenlerden sadece yarısını tüketmek, sonrasında ise dişleri fırçalamaktır. İnsanlar ancak bu şekilde, daha fazla yemek; ve kalori almaktan kendilerini koruyabilmektedirler.
Kışın kilo almamak için ne yapmalıyız diyenler, yaz aylarında, derin dondurucuda saklanması olanaklı olan yiyecekleri listelemeli, sonrasında da bu yemekleri hazırlayarak derin dondurucuya atmalılar. Ardından yapılması gereken işlem ise, kış aylarında bu yemekleri yemek, ve kış aylarının kalorisi yüksek yiyeceklerinden olabildiğince uzak durmaktır.
Kışın kilo almamak için acı biber, ve baharat kullanımından da kaçınmamak gerekmektedir. Acı biberin içeriğinde bulunan kapsaisin isimli etken madde, kişilere tokluk hissi vermekte, ve metabolizmayı hızlandırarak kalori yakımını kolaylaştırmaktadır.
Kışın kilo almamak için ne yapmalı diyenlere son önerimiz: sebze içerikli besin tüketmeleridir. Çorbalar; ya da ızgaralar, veya sebze yahnileri tüketen kişiler, kışın kilo almamak için bu besinlerle kendilerini tok tutabilmekte, ve daha fazla yemek yemeyi de önleyebilmektedirler.
( alıntı )

Yağları Eriten Yiyecek Ve İçecekler İle Yağları Arttıran Besinler

Yağları eriten besinler, öncelikli olarak metabolizmayı hızlandırmayı sağlamalıdırlar; sonrasında da tokluk hissini kişilere vererek zayıflama sürecine katkıda bulunmalıdırlar. Yeşil çay, greyfurt; ve yoğurt, yağları eriten yiyecek ve içecekler grubunda yer almaktadır. Yağları eriten besinler arasında yer alan yoğurt, içeriğinde bulunan etkin madde ile yağların yakımına direk katkıda bulunuyor. Bunun yanında, greyfurt; ve yeşil çayın da metabolizmayı hızlandırma etkisi bulunuyor. Her yemek öncesinde tüketilen yarım greyfurtun, 3 ayda 6 kilo verdiren diyet olarak aktarıldığını hemen hatırlatalım. Ve bunu yapan bir kişinin, ekstra hiç bir şey yapmasına da gerek kalmıyor. Ancak greyfurt tüketimi gerçekleştirirken, ilaçların vücuttan atılımını geciktirdiğini de unutmamalısınız; özellikle tansiyon, depresyon; ya da grip ilaçları kullanıyorsanız, greyfurt tüketimini gerçekleştirmeden önce, size olumsuz bir etki yaratmayacağından emin olmanız gerekmektedir.
Yağları arttıran besinler, ve yağları arttıran yiyeceklere gelecek olursak, içeriğinde yağ bulunduran yiyeceklerin yağları arttıran yiyecekler arasında bulunduğunu belirtmemiz gerekmektedir. Peki hangi yiyecekler yağları arttıran besinler arasında yer alır? Yediğinizde elinizde yağ bırakan, ağzınızda kolay dağılan, yumuşak yiyeceklerin yağları arttıran besinler arasında yer aldıklarını belirtmemiz gerekir. Yağları arttıran besinlere örnek vermek istersek, cips, poğaça, açma, çerez… bu gruba örnek olarak verilebilmektedir.

( alıntı )

Karbonatlı suyla kilo vermek, pek çoklarına yabancı bir zayıflama yolu olarak gelebilir. Ancak geleneksel kullanım alanları olan hazımsızlık, vücuttaki fazla asit birikimini atmak, mide fesadına doğal çözüm sunmak gibi genel faydalarının yanında karbonatlı su aynı zamanda zayıflama amacıyla da kullanılıyor.

Peki karbonatlı su zayıflatırmı?

Metabolizmayı hızlandırmanın yolunun vücudun asit baz dengesini alkali seviyeye çekmekten geçtiğini uzmanlar söylüyorlar. Bunu yapmanın en doğal yolu ise karbonatlı su içerek zayıflama oluyor. Karbonatlı suyun alkali yapısı ise bu konuda bizlere büyük bir fırsat sağlıyor. Özellikle et ve karbonhidrat ağırlıklı beslenen kişilerde vücutta asit birikmesi oluşmakta ve bu durum da ister istemez kilo vermeyi neredeyse imkansız hale getirmektedir. Ortalama olarak sahip olduğumuz her 15 kg için 1 kg karbonatlı su tüketmek gerekmektedir. Bu sayede hızlı ve kalıcı zayıflama sağlayabiliriz. Bu konuda batı ülkelerinde yapılmış çok sayıda bilimsel araştırma olup gerek doğal maden suyu gerekse karbonat adını verdiğimiz beyaz mineral karışımı ile yapılacak içecek kürü ile doğal zayıflamanın yolu açılmaktadır.

Karbonatlı Su ile Zayıflama Kürü Nasıl Yapılır?

Vücudun asit düzeyini azaltan karbonatlı su ile kilo verme kürünün yapılışı son derece basittir. 1,5 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) ilave edildikten sonra karbonat eriyesiye kadar karıştırılacak ve günlük olarak ortalama 4 litre kadar tüketilecek. Ama dilerseniz bu miktarı 3 litreyle de sınırlı tutabilirsiniz. Yemeklerle su içmeyeceksiniz ve bunun yerine yemeklerden yarım saat öncesine kadar karbonatlı su içip yine yemeklerden bir saat sonrasında karbonatlı suyla zayıflama kürüne devam edilecek.

Sabahları aç karnına yarım litre karbonatlı su içerek güne başlayacağız ve 30 dk sonrasında kahvaltı edeceğiz.
Vücuttan ödem söktürmek ve şişkinliği atmak için de karbonatlı suyla zayıflama kürü işe yarıyor. Karbonatlı suyla zayıflayanlar ortalama olarak bir ayda 5-7 kilo zayıflamayı başardıklarını dile getiriyorlar.

(alıntı )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…