Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba hanımlar kaç gündür siteye giremiyorum çok yoğunum bir kaç hafta devam eder artık bu gün dr gittim 84.300 olmuşum ama ne çare ben burada en az 1 ay bırakıyorum siteye girebileceğimmi bilemem inşallh döbilirsem görüşürüz beni iznli sayarsanız sevinirim dönmek için bahanem olsun hakkınızı helal edin öpüyorum

hep merak ederdim demekki böyleymiş denesek mi acaba... mideye zarar verir mi ki.... deniyeyim bi gün bakalım noluyo...... kedi öldüren meraktır derler :))

huuuu kimse yokmuuuuu
kızlar nerelerdesiniz yaaa
hepiniz vazmı geçtiniz
haydin toparlanma zamanı
yaza fit hatunlar olarak gireceksiniz
silkelenin ve kendinize gelin :122: :118:
haydi bakalım maraton başlasın

tamam tatlım seni listeye 1ay izinli geçicem.....
aklın burda olsun bak:)

huuuu kimse yokmuuuuu
kızlar nerelerdesiniz yaaa
hepiniz vazmı geçtiniz
haydin toparlanma zamanı
yaza fit hatunlar olarak gireceksiniz
silkelenin ve kendinize gelin :122: :118:
haydi bakalım maraton başlasın

yada silkelenmeyelim hepimiz şişko şişko, yağlı yağlı kadınlar olalım
şişkoooo....... şişkoooooo.......

orayı hesap etmemiştim, aynen ablacım(((
birileri kalkıp kara bir böceğe fatma ismi takmış ! bizde neden demeden kabullenmiş başka isim bulma zahmetine girmeden bu ismi kullanmışız. hemde hemde iki cihan güneşi sevgili peygamberimizin ciğer paresi kızına verdiği ismi bir böceğe vererek !

helal valla sana dafi abla ben olsam sankilim yerdim gibime geliyo
bencede artık herkes toplansın topiğimiz coşsun kilolar gitsin yarışlar başlasın böyle olmuyo

slm millet ne var yok ben herzamanki gibi oğlanı uyuttum geldim azevel geçmiş yaparken bi mıkırdandı salladım neyseki dvm etti uyumaya

menümü yazayım:

sabah: iki dilim ekmek ile yağsız domatesli tost, 5 siyah 3 yeşil zeytin, 1 tatlı kaşığı ayva reçeli (bu ara dadandım ),1 fincan elmalı ıhlamur

öğle : 1 tabak yeşil mercimek çorba

ara : 1 nescafe

akşam: 1 tabak yeşil mercimek çorba, yoğurt, sirkeli sarımsaklı közlenmiş kırmızı biber (az yemeye çalışcam )

ara : kış çayı

su:2 lt

canım kış çayının içinde neler var

canım kış çayının içinde neler var

hoşgeldin canım:)

internet gitti ondan geciktim

doğadan ın kış çayı diye ablacım hazır poşet çaylardan yani tadını ben sevdim içinde tarçın elma böğürtlen ıhlamur adaçayı felen var
akşamları güzel gidiyo :)

hoşbuldum kuzuuu nereleri gezdin dün bakem

dün halama oturmaya gittim canım.

hee tmm ozaman cnmcımm bugun ne var menüde benım bı kalan çorba var yanına sanırsam makarna sallıycam ortayada anamla yazdan közlediğimiz kırmızı biberi koycam yallah

oh afiyet olsun canım:)

benim bugün menüm yok, akşam yemeğe davetliyizde:)

ben şimdi çıksam ayıp olmaz dimi canım, ancak olur evden çıkmam, kocaman öpüyorum görüşürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…