Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oh afiyet olsun canım:)

benim bugün menüm yok, akşam yemeğe davetliyizde:)

ben şimdi çıksam ayıp olmaz dimi canım, ancak olur evden çıkmam, kocaman öpüyorum görüşürüz canım

yok kuzumm ne ayıbı afiyetler olsun size şimdiden fazla kaçırma ama emi
bende öptüm seni kocamaaaan

oh afiyet olsun canım:)

benim bugün menüm yok, akşam yemeğe davetliyizde:)

ben şimdi çıksam ayıp olmaz dimi canım, ancak olur evden çıkmam, kocaman öpüyorum görüşürüz canım
çok kaçırma tamammı

hımm ben hazır çayları çok fazla kullanmıyorum. sıkışık zamanlarda nadiren

yazın elime geçen faydalı bitkiyi yıkayıp kurutup kavanozluyorum . kışında karıştırıp çay yapıyorum. çokta iyi oluyor

nolcak bu topikin hali nerde bu tontişler yoksam herkescikler kiloları verdimi
dafi ablam haklı gelin gariiii nursena kocişiyle yolcumun kaynanası var yena yoğun esra annesiyle
elizz nerdeee efemmm bıraktı gitti bizi nothing ablam arada geliyo aklıma gelmeyen diğer arkidişler nerdesiniz huu
haydin kış geldi kilo almak kolaylaştı oyuzden napcez birlik olceezz oyuzden gelin

en güzelini yapıyosun ablacım bizler tembel teneke valla aslında bi ara enazından aktardan alıp bikaçını öyle demlemek lazım
iyi dedin bak aklıma bu gelmemişti hiç

herkesin bir mazereti var canım. ama bu topiğin bir türlü ayakta kalması gerekiyor. daha istifade edecek çoookk kişi var. burayı tamamen boş bırakmak vebal olur. biz üzerimize düşeni yapalım. herkes bir türlü zaman bulduğunda gelicektir mutlaka.burayı boş bırakmazlar . hepsi bunun bilincinde olan arkadaşlar. bu topiği ayakta tutmak için her zaman gayret gösteren arkadaşlarımız yine o gayreti gösterip zaman ayıracaklardır.

aynen haklısın ablacım benim bıcırık uyandı ben şimcik çıkıyorum öptüm herkescikleri görüşmek üzere

Merhabalar güzel hanımlar....

Daficiğim haklı;topiğimiz çok boş kalıyor bu aralar..Hepinizin işi gücü var elbette,gelebilen geliyor ama ben eski şaaşalı günlerimizi özlüyorum..

Umarım en kısa zamanda hepimiz uygun oluruz da sık sık biraraya geliriz inşallah...

Önceden yazdığım gibi Karatay deniyorum bu sefer..Dün itibariyle yürüyüş bandında yürümeye de başladım.Azar azar süreyi ve hızı arttırarak gitmek istiyorum..Yoksa dizleri gözden çıkarmak zorunda kalırım bu kilo ile diye korkuyorum...

Beslenme tarzım her gün aynı.

SABAH:Haşlanmış yumurta,peynir ,zeytin,salatalık,domates,bazen yeşillik.

ÖĞLE:Az yağlı sebze yemeği,biraz haşlanmış veya ızgara et;yada etli sebze yemeği;veya haşlanmış veya ızgara et.Mutlaka az yağlı salata,bazen ayran...

AKŞAM:Öğlenin aynısı...

Gece geç yattığım için çok acıkıyorum ve abartmadan kavrukmamış fındık yiyorum..

Bugün bol sebzeli köfte yemeği(çorbamsı bir yemek yoğurtla terbiye edilmiş) yapmayı planlıyorum.Hem et hem de sebze bir arada olur diye düşündüm..

Biraz ödem attım gibi geliyor bana.Büyük bir sabırla tartılmıyorum;moral bozmamak için.Cumayı bekliyorum.İnşallah hepimiz için hayırlı olur..

Benden haberler işte böyle canlarım.Birazdan çıkıp,sebze eksiklerimi tamamlamak istiyorum.
Akşam görüşürüz inşallah...

Son düzenleme:
selam fıstıklarrrrrr... çok vaktim yok akşam bakarım artık :)

yediklerimi yazayım bende:

SABAH:
2 yumurta
avuç büyüklüğünde peynir
5-6 dal maydanoz
1 domates
1 salatalık
10 zeytin
1 çay bardağı fındık

ÖĞLE:
1 tabak çorba
1 tabak taze fasülye

AKŞAM:
tavuk sote
ayran

sabah:greyfurt suyu bir bardak
öğlen : ızgara köfte+salata+ayran ekmeksiz yedim ama karnım çok doydum
aralarda yeşil çay içtim tarçınlı
akşam: kendime tost yapmayı düşünüyorum.etli yemek yapmıştım akşam eşime ben gelmeden bitir dedimgörmeyeyim bari yemeyeyim
bu aralar biraz kaçırıyor muyum ne.
bitki çay karışımımı içerim yine bütün gece.

İnşallahhhhh leslie yapacağım bu akşam her akşam gibi umut ediyorum.

kaç gündür sabahları tost hazırlayamıyorum kahvaltıda yapamıyorum gereksiz birşeyler almayayım diye.

canım menün çok güzel görünüyor.
eski günleri sadece özlemeyelim aynı zamanda yaşayalım inşallah

senin menünde güzel görünüyor canım. kısa zamanda vereceksin bu kiloları inşallah

sabah sadece greyfurt suyu içmişsin kahvaltı etmemişsin canım. öğle öğünün çok güzel

3 sabahtır kahvaltı yapamıyorum.Sabah işe yetişeceğim derken kalıyor pastaneden de birşey almıyorum. Yapmıyorlar kepekli tost.
gerçi geçen dedim yapın bak nasıl satarsınız diyet yapan kadınlar bayıla bayıla alır sabahları.

İnşallah canım.Umarım en kısa zamanda topiğimiz dolar taşar;iğne atarız yere düşmez...

Şimdilik bu tür menü iyi geldi bana.Acıkıyorum tabii ama ;hem pasta bütün hem karın tok olmuyor maalesef.Dayanacağız inşallah..

bende bugünkü menümü yazayım

sabah : 1 kepçe çorba

ara : yarım çay bardağı taze üzüm

öğle : 1 dilim börek, 1 tabak yoğurt,

ara : 1 fincan yeşil çay

ara : 1 fincan kahve

akşam : 2 dilim ekmek, 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye, küçük 1 baş kuru soğan.

şu ana kadar 1,5 litre su içtim.
bundan sonra su çay veya kahve içerim.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım .bu diyete girdim gireli hergün ne yapsam diye düşünür oldum :)
eskiden çok sağlıksız besleniyordum şimdi herşey içime siniyor ve bebeğime daha faydalı diye düşünüyorum
inşallah hep beraber kurtulacağız bu kilolardan
canım bende çalışıyorum kahvaltı yapamadığım zamanlar 1 muz yiyip çıkıyordum o bile öğlene kadar tutuyor aradada 2 -3 ceviz ,fındık, badem gibi şeyler tüketiyordum bana iyi geliyordu ya da 2-3 kuru kayısı falan alternatif olabilir .

bende onu merak ediyoyordum acıkıyor musun diye :) ben çoooooooooook açımmmmm nedense :) halbuki sınırsız yiyorum herşeyden ama neden bilmiyorum emzirmek mi acıktırıyor ki?????

canım öncelikle paylaştığın güzel bilgiler için çok teşekkür ederim .
yalnız sormadan geçemeyeceğim bu yediklerinle doyuyor musun ? öğlen yediğin 1 dilim börek büyük mü? aç kalırdım diye düşündüm ne olur kusura bakma. hoş bende yediğim halde açım o da ayrı tabi :)

bende bugün komşuma gittim oğluşumla oğluşu arkadaş. o da çok leziz bir tatlı yapmış illa ye dedi ben yoooooook yemem dedim oğluma yedirdim :) yine ısrar etti 1 zeytinin yarısı kadar anca yedim tadına bakmak için . bana senin iradene hayranım daha öncede 33 kiloyu boşa vermedin sen dedi yine başaracksın inanıyorum dedim... aslında o da bayağı kilo vermişti bende sordum sen ne yaptın diye çnkü geçen sene o da benim gibiydi 85-86 diyordu .ben bir ilaç söyledi onu kullanıyorum dedi . ben hiç kullanmadım cesarette edemem zaten ilaç yutamıyorum .hastayken bile içmezken şimdi sırf bunun için helede öyle bir ürünü kullanmak işime gelmez. iradem inşallah hep benimle olur ve hiçbir preparata gerek kalmaz...

evet canım doydum. ama bugün çok haraketsizdim.börek avuç içimin büyüklüğündeydi.aslıda yemezdim ama atmak istemedim.1 tabak yoğurt koydum üzerine bol pul biber ektim. börek yediğim için ara yaparken sadece çay ve kahveyle yetindim.

öyle şeylere bende karşıyım. en güzeli sağlıklı beslenerek verilen kilo

ses bir iki
ses bir iki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…