Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

2 mil bu akşam.
karışık çayımı aldım geçtim pc başına artık.küçük bir kase yoğurt var gece boyunca kaşıklarım acıkınca artık ben onu.
tartıda pek değişiklik yok gibi ama tartı ile inatlaşıyorum mutlaka düşecek rakamlar.

Acı biberin çok az bir miktarı bile hemen alnımızda terlemeye sebep oluyor. Bunun nedeni biberdeki doğal acı maddesi kapsaisin. Aynı spor yaparken olduğu gibi, bu madde de kısa süreli olarak vücut ısısını yaklaşık %25 oranında yükseltiyor. Sonuç olarak kalori ihtiyacı da geçici bir süre için artıyor.

Yeşil çayın bilinen etkileri kolesterol düşürmesi, kanser ve kalp krizinden korumasıdır. Yapılan araştırmalar, yeşil çayın aynı zamanda yağın vücutta ve karaciğerde depolanmasını önlediğini de ortaya koydu. Ayrıca vücuttaki enerji tüketimini de artırıyor.

Son düzenleme:

Zencefilin köklerindeki maddeler, tıpkı kırmızı biberdeki gibi, dolaşım ve sindirim sistemini uyarıyor. Yemeklerde baharat olarak kullanılan veya çay olarak tüketilen zencefil aynı zamanda mide ve bağırsaklardaki gazı da söktürüyor.

C vitamini açısından zengin olan limon, bağışıklık sistemine bol enerji sağlıyor. Böylece kaslar daha fazla yağ yakıyor.Soğan: Soğanın içinde yer alan kükürt bileşimi “Alicin” kan dolaşımını uyarıyor, sindirimi harekete geçiriyor, vücuttaki fazla suyun atılmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra metabolizmayı hızlandırarak, yağ yakılmasını arttırıyor. Sarımsak ve yeşil soğan da aynı etkiye sahip.

Tarçın, insülinin etkisini iyileştirdiğinden, daha az insüline ihtiyaç oluyor. Bu sayede yüksek insülin değerinin oluşturduğu komplikasyonlardan kaçınmak mümkün olabiliyor. Yemekleri bu baharatla tatlandırmakta fayda var.

almıştım bugün bende ama nasıl tüketeyim onu araştırıyorum.toz halinde değil ama

Zayıflatan besinlerin başında yer alıyor çünkü yağ açısından fakir, protein açısından zengin bir besin. Ayrıca yüksek iyot içeriğiyle vücut metabolizmasının düzenlenmesinde önemli rol oynayan tiroit hormonunun salgılanmasında da görevli.

( alıntıdır )

almıştım bugün bende ama nasıl tüketeyim onu araştırıyorum.toz halinde değil ama
canım her şekilde tüketebilirsin.zencefilin tazesi daha güzel. yeşil çayın içine bile küçük 1 parça kesip atabilirsin. ben tarhana yaparken tarhananın içine bile kattım.gribede çok iyi geliyor.

Kompleks karbonhidratlar içeriyor. Karbonhidrat tüketiminden endişe edilmesini söyleyen diyet programlarının aksine çok sağlıklı. Kilo almadan sorumlu olan kalitesiz ve basit karbonhidratlardan değil. Aksine kalori yakılması için vücuda sinyal veren insülin düzeyini etkiliyor. Kahvaltıda yenilen küçük bir kade yulaf ezmesi, günlük besin ihtiyacının yüzde onunu karşılıyor.

Metabolizmayı en yüksek hızda tutmakla görevlidir. tüm yaşamın olmazsa olmazı sudur. Susuz kalan vücut çalışmasını durdurur. Bazen vücut susadığında açlık sinyalleri gönderebilir. Bu yüzden kilosuna dikkat eden biri açlık hissettiğinde ilk olarak bir bardak su içmeyi denemelidir.
Bu besinler günlük öğünlere eklendiğinde metabolizmayı hızlandırır ve fazla yağları yakar. Enerji düzeyini maksimuma çıkarır. Yan etkisi kilo verdirmesidir
(alıntı )

-Kahvaltıyı atlamak,

-Öğün atlamak,

-Uzun süre aç kalmak ,

-Az su içmek,

-Diyet ürünleri (ligt) abartarak tüketmek,

-Ayak üstü atıştırmak,

-Sıvı kalorileri ( meyve suyu , şekerli kahve ve çay ) fazla tüketmek,

-Hızlı kilo vermeye çalışmak ,

-Televizyon seyrederken yemek yemek,

-Tek tip beslenmek,

-Yemek yemeği aceleye getirmek.

(alıntı )

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
dafi

çok iyi canım ya demek ki vücudun alışmış bu düzene. pul biber metabolizmayı hızlandırıyormuş sende yazmışsın az önce haberlerdede izledim bende her yemeğe katarım çok severim ama şimdi çocuğumda yiyor diye katmıyorum sonradan eklerim diyorum ama o da bir türlü aklıma gelmiyor :)

bencede sağlıklı kilo vermek en güzeli, iradenle nefsinle mücadele halindesin kim üstün gelirse artık :)

Iyi akşamlar
O kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatamam misafir olunca yatmak da olmuyor
Sabah diş randevum vardı arkadaşla gittik köprü vardı eski onu söktü yenilenecek başka bir kaplama daha yapacak onun da zeminini hazırladı ölçüleri aldı haftaya gideceğim tekrar şimdi ağzımın sağ tarafı iptal sol da pek parlak değil zaten
Bugün fazla bişey yiyemedim ama su da içemedim sızladınız için
Günlerdir tartılmadım da haftaya inşallah düzenli hayat ve beslenmeye az da olsa yürüyüşe başlayabilirim

asuu geçmiş olsun
diş çok zor yaa
helede inceltmişse ağzını açtıkca sızlar. Allah kolaylık versin

çok geçmiş olsun evet ya çok zor oluyor diş ağrısı günlerdir bende de var ilaç kullanıyorum 20'lik diş çekilecek cerrahi müdahale ile.apsenin geçmesini bekliyorum.Kolay gelsin.
Herkese Hayırlı Geceler.Allaha Emanet olun

sanada geçmiş olsun canım

asuu geçmiş olsun
diş çok zor yaa
helede inceltmişse ağzını açtıkca sızlar. Allah kolaylık versin
Sağol canım
Aynen dediğin gibi ağzımı açıkça sızlıyor

Sana da geçmiş olsun zor valla
Hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…