Zencefilin köklerindeki maddeler, tıpkı kırmızı biberdeki gibi, dolaşım ve sindirim sistemini uyarıyor. Yemeklerde baharat olarak kullanılan veya çay olarak tüketilen zencefil aynı zamanda mide ve bağırsaklardaki gazı da söktürüyor.
canım her şekilde tüketebilirsin.zencefilin tazesi daha güzel. yeşil çayın içine bile küçük 1 parça kesip atabilirsin. ben tarhana yaparken tarhananın içine bile kattım.gribede çok iyi geliyor.almıştım bugün bende ama nasıl tüketeyim onu araştırıyorum.toz halinde değil ama
evet canım doydum. ama bugün çok haraketsizdim.börek avuç içimin büyüklüğündeydi.aslıda yemezdim ama atmak istemedim.1 tabak yoğurt koydum üzerine bol pul biber ektim. börek yediğim için ara yaparken sadece çay ve kahveyle yetindim.
öyle şeylere bende karşıyım. en güzeli sağlıklı beslenerek verilen kilo
sanada geçmiş olsun canımçok geçmiş olsun evet ya çok zor oluyor diş ağrısı günlerdir bende de var ilaç kullanıyorum 20'lik diş çekilecek cerrahi müdahale ile.apsenin geçmesini bekliyorum.Kolay gelsin.
Herkese Hayırlı Geceler.Allaha Emanet olun
Sağol canımasuu geçmiş olsun
diş çok zor yaa
helede inceltmişse ağzını açtıkca sızlar. Allah kolaylık versin
çok geçmiş olsun evet ya çok zor oluyor diş ağrısı günlerdir bende de var ilaç kullanıyorum 20'lik diş çekilecek cerrahi müdahale ile.apsenin geçmesini bekliyorum.Kolay gelsin.
Herkese Hayırlı Geceler.Allaha Emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?