Merhabalar güzel hanımlar....
Daficiğim haklı;topiğimiz çok boş kalıyor bu aralar..Hepinizin işi gücü var elbette,gelebilen geliyor ama ben eski şaaşalı günlerimizi özlüyorum..
Umarım en kısa zamanda hepimiz uygun oluruz da sık sık biraraya geliriz inşallah...
Önceden yazdığım gibi Karatay deniyorum bu sefer..Dün itibariyle yürüyüş bandında yürümeye de başladım.Azar azar süreyi ve hızı arttırarak gitmek istiyorum..Yoksa dizleri gözden çıkarmak zorunda kalırım bu kilo ile diye korkuyorum...
Beslenme tarzım her gün aynı.
SABAH:Haşlanmış yumurta,peynir ,zeytin,salatalık,domates,bazen yeşillik.
ÖĞLE:Az yağlı sebze yemeği,biraz haşlanmış veya ızgara et;yada etli sebze yemeği;veya haşlanmış veya ızgara et.Mutlaka az yağlı salata,bazen ayran...
AKŞAM:Öğlenin aynısı...
Gece geç yattığım için çok acıkıyorum ve abartmadan kavrukmamış fındık yiyorum..
Bugün bol sebzeli köfte yemeği(çorbamsı bir yemek yoğurtla terbiye edilmiş) yapmayı planlıyorum.Hem et hem de sebze bir arada olur diye düşündüm..
Biraz ödem attım gibi geliyor bana.Büyük bir sabırla tartılmıyorum;moral bozmamak için.Cumayı bekliyorum.İnşallah hepimiz için hayırlı olur..
Benden haberler işte böyle canlarım.Birazdan çıkıp,sebze eksiklerimi tamamlamak istiyorum.Akşam görüşürüz inşallah...
Iyi akşamlar
O kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatamam misafir olunca yatmak da olmuyor
Sabah diş randevum vardı arkadaşla gittik köprü vardı eski onu söktü yenilenecek başka bir kaplama daha yapacak onun da zeminini hazırladı ölçüleri aldı haftaya gideceğim tekrar şimdi ağzımın sağ tarafı iptal sol da pek parlak değil zaten
Bugün fazla bişey yiyemedim ama su da içemedim sızladınız için
Günlerdir tartılmadım da haftaya inşallah düzenli hayat ve beslenmeye az da olsa yürüyüşe başlayabilirim
çok geçmiş olsun evet ya çok zor oluyor diş ağrısı günlerdir bende de var ilaç kullanıyorum 20'lik diş çekilecek cerrahi müdahale ile.apsenin geçmesini bekliyorum.Kolay gelsin.
Herkese Hayırlı Geceler.Allaha Emanet olun
Metabolizmayı en yüksek hızda tutmakla görevlidir. tüm yaşamın olmazsa olmazı sudur. Susuz kalan vücut çalışmasını durdurur. Bazen vücut susadığında açlık sinyalleri gönderebilir. Bu yüzden kilosuna dikkat eden biri açlık hissettiğinde ilk olarak bir bardak su içmeyi denemelidir.
Bu besinler günlük öğünlere eklendiğinde metabolizmayı hızlandırır ve fazla yağları yakar. Enerji düzeyini maksimuma çıkarır. Yan etkisi kilo verdirmesidir
(alıntı )
tünaydın meyracımgünaydınlar topikcanlar:)
kendim çalıp kendim oynayınca birşeyler paylaşayımda topik ayakta kalsın dedim
dafi ablacım tüm paylaştığın bilgiler için çok teşekkürler, hepsi şahane bilgiler.....
hayırlı günler canımHayırlı Güzel Günler Herkese.
iyi işte bak etrafınada faydalı oluyorsunkendime bugün sabah çok güldüm.
Ne zencefil kalıyor,elma sirkesi,bal tarçın tost hazırla greyfurt suyu sık derken sabah bir 45 dk erken kalkmam lazım
bütün gün iş yerinde bitki çayı süz limon sık,karbonatlı su ayarla su şişesi stok yap.
akşam evde aerobikti yok yine çay hazırla.amannn ne yorucu bütün gün diyete göre yaşa.
hayır memnun olmadığımdan değil ama sürekli birşeyler hazırlıyorum.
arkadaşları bile kendime göre yemek yenecek yere götürüyorum.
merhaba yenacım özlettin yine kendiniMerhaba arkadaşlar,
Geçmişi okumadan selam vereyim istedim daha sonra vakit bulunca okurum...
Herkes iyidir bir yaramazlık yoktur inşallah...
Kendinize iyi davranın öpüyorum sizi şap şup...
hayırlı geceler kızlaarr
ben balıkesirden döndüm.
bugünde çok yoğun bir gündü.
sabah misafirim geldi öğle yemeğini yedirdim. apar topar bulaşıkları makinaya tıkıştırıp çıktım evden.akşam üstü balıkesirdeydik. taziye için gitmiştik.ablamlarda vardı. biraz oturup döndük geri.
gelirken kemal paşa yakınlarında durup tatlıcıya girelim dediler. itirazım işe yaramadı.indiler ama ben arabadan inmedim. tatlıda yemedim.
Iyi akşamlar
O kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatamam misafir olunca yatmak da olmuyor
Sabah diş randevum vardı arkadaşla gittik köprü vardı eski onu söktü yenilenecek başka bir kaplama daha yapacak onun da zeminini hazırladı ölçüleri aldı haftaya gideceğim tekrar şimdi ağzımın sağ tarafı iptal sol da pek parlak değil zaten
Bugün fazla bişey yiyemedim ama su da içemedim sızladınız için
Günlerdir tartılmadım da haftaya inşallah düzenli hayat ve beslenmeye az da olsa yürüyüşe başlayabilirim
hayırlı günler canımHerkese hayirli günler.... yarin insallah hepimiz eksilerde oluruzzzz
hosgeldin daficim :) helal olsun vallahi !!! Ben olsam girerdim :S yerdimde :S hayranim hepinizeeeee sizlerdeki olan iradenin %30u bende olsa super olur
birde bu arada yazdigin guzel bilgiler icin sagol hepsini okuyamadim vaktim yok suan... ama bir ara vaktim olunca okurum!!!
Gecmis olsun asucum...
kendim çalıp kendim oynayınca birşeyler paylaşayımda topik ayakta kalsın dedim
kendime bugün sabah çok güldüm.
Ne zencefil kalıyor,elma sirkesi,bal tarçın tost hazırla greyfurt suyu sık derken sabah bir 45 dk erken kalkmam lazım
bütün gün iş yerinde bitki çayı süz limon sık,karbonatlı su ayarla su şişesi stok yap.
akşam evde aerobikti yok yine çay hazırla.amannn ne yorucu bütün gün diyete göre yaşa.
hayır memnun olmadığımdan değil ama sürekli birşeyler hazırlıyorum.
arkadaşları bile kendime göre yemek yenecek yere götürüyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Geçmişi okumadan selam vereyim istedim daha sonra vakit bulunca okurum...
Herkes iyidir bir yaramazlık yoktur inşallah...
Kendinize iyi davranın öpüyorum sizi şap şup...
Kiraz sapı, zayıflamak için eskiden beri kullanılan ve bitkisel çayı ile zayıflama, kilo verme olanağı sağlayan bir bitkisel çözümdür. Özellikle ülkemizde bolca yetişen kiraz meyvesinin tüketilemeyen sapları, özellikle kiraz sapı çayı kullanımı nedeniyle artık bir iktisadi değer olmaya başlamıştır. Kiraz sapının bu derece etkili bir zayıflama sağlamasında içeriğinde bol miktarda bulunan bitkisel kimyasallar, vitaminler ve mineraller yatmaktadır. Öncelikle kiraz sapının faydaları hakkında sizlere bilgi verdikten sonra kiraz sapı çayı yapımı tarifi de bu yazıda yer alacaktır.
Kiraz Sapının Faydaları ve Yararları
Kiraz sapı, antioksidan deposu olarak tanımlanabilecek bir bitkisel üründür. Kiraz sapının bu özelliği, antiaging, cilt gençleştirme ve bağışıklık sistemini güçlendirme amacıyla kullanılmasına olanak tanımaktadır. Kiraz sapı, A,B,C, D, E,K gibi önemli vitaminler ile tanen ve potasyum tuzları bakımından çok zengindir. Özellikle tanen ve potasyum elementi, metabolizmayı hızlandırıcı ve zayıflatıcı, iştah kesici bir takım özellikler arz etmektedir. Kiraz sapı, tek başına çay olarak içilebileceği gibi, mısır püskülü, mate yaprağı, defne yaprağı, adaçayı, avokado yaprağı, ısırgan otu gibi değişik zayıflatan bitkiler ile birlikte çay yapılarak ta tüketilebilmektedir. Özellikle son zamanlarda Sn. Ahmet Maranki ve Sn. İbrahim Saraçoğlu kiraz sapının faydaları hakkında oldukça açıklayıcı bilgiler vermektedirler.
Kiraz sapı zayıflatırmı
Kiraz sapı, aşağıdaki tarifte olduğu gibi çay yapılarak 14 günlük bir kür ile birlikte uygulandığında bölgesel ve kitlesel zayıflama sürecini hızlandırmaktadır.
kiraz sapının faydaları ve hazırlanışı
KİRAZ SAPI ÇAYI YAPIMI İÇİN GEREKLİ MALZEMELER:
* 50 gram kurutulmuş kiraz sapı,
* 1 litre su
KİRAZ SAPI ÇAYININ HAZIRLANIŞI VE KULLANIMI : Kurutulmuş kiraz sapları suya atılarak yarım gün bekletilir.
Kiraz sapı nasıl kaynatılır? 12 saat kadar bekletildikten sonra 15-20 dakika kadar kaynatılan bu su, yarım saat demlenmeye ve soğumaya bekletilir. Daha sonra Kiraz sapları süzülerek kiraz sapı çayı servise hazır olmuş olur.
Kiraz sapının kullanımı: Bu kiraz sapı çayını zayıflamak için günde 3 kez 5 er saat arayla içmelisiniz. İlk olarak sabah 9 gibi içmeniz gerekecektir. Kira sapı ile zayıflama kürü 2 haftadan daha fazla sürdürülmemelidir.
( alıntı )
Kiraz sapı, zayıflamak için eskiden beri kullanılan ve bitkisel çayı ile zayıflama, kilo verme olanağı sağlayan bir bitkisel çözümdür. Özellikle ülkemizde bolca yetişen kiraz meyvesinin tüketilemeyen sapları, özellikle kiraz sapı çayı kullanımı nedeniyle artık bir iktisadi değer olmaya başlamıştır. Kiraz sapının bu derece etkili bir zayıflama sağlamasında içeriğinde bol miktarda bulunan bitkisel kimyasallar, vitaminler ve mineraller yatmaktadır. Öncelikle kiraz sapının faydaları hakkında sizlere bilgi verdikten sonra kiraz sapı çayı yapımı tarifi de bu yazıda yer alacaktır.
Kiraz Sapının Faydaları ve Yararları
Kiraz sapı, antioksidan deposu olarak tanımlanabilecek bir bitkisel üründür. Kiraz sapının bu özelliği, antiaging, cilt gençleştirme ve bağışıklık sistemini güçlendirme amacıyla kullanılmasına olanak tanımaktadır. Kiraz sapı, A,B,C, D, E,K gibi önemli vitaminler ile tanen ve potasyum tuzları bakımından çok zengindir. Özellikle tanen ve potasyum elementi, metabolizmayı hızlandırıcı ve zayıflatıcı, iştah kesici bir takım özellikler arz etmektedir. Kiraz sapı, tek başına çay olarak içilebileceği gibi, mısır püskülü, mate yaprağı, defne yaprağı, adaçayı, avokado yaprağı, ısırgan otu gibi değişik zayıflatan bitkiler ile birlikte çay yapılarak ta tüketilebilmektedir. Özellikle son zamanlarda Sn. Ahmet Maranki ve Sn. İbrahim Saraçoğlu kiraz sapının faydaları hakkında oldukça açıklayıcı bilgiler vermektedirler.
Kiraz sapı zayıflatırmı
Kiraz sapı, aşağıdaki tarifte olduğu gibi çay yapılarak 14 günlük bir kür ile birlikte uygulandığında bölgesel ve kitlesel zayıflama sürecini hızlandırmaktadır.
kiraz sapının faydaları ve hazırlanışı
KİRAZ SAPI ÇAYI YAPIMI İÇİN GEREKLİ MALZEMELER:
* 50 gram kurutulmuş kiraz sapı,
* 1 litre su
KİRAZ SAPI ÇAYININ HAZIRLANIŞI VE KULLANIMI : Kurutulmuş kiraz sapları suya atılarak yarım gün bekletilir.
Kiraz sapı nasıl kaynatılır? 12 saat kadar bekletildikten sonra 15-20 dakika kadar kaynatılan bu su, yarım saat demlenmeye ve soğumaya bekletilir. Daha sonra Kiraz sapları süzülerek kiraz sapı çayı servise hazır olmuş olur.
Kiraz sapının kullanımı: Bu kiraz sapı çayını zayıflamak için günde 3 kez 5 er saat arayla içmelisiniz. İlk olarak sabah 9 gibi içmeniz gerekecektir. Kira sapı ile zayıflama kürü 2 haftadan daha fazla sürdürülmemelidir.
( alıntı )
tühhhhhhh bileydim bu yaz kiraz topladigimda yerken saplarini saklardim( yazik oldu yawssss neyse bakalim :) seneye yaparim bende,.. gerçi seneye allahin izni ile zayif olmus olmak istiyorum o dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?