ben hep biriktiririm. sadece zayıflamak için değil canımtühhhhhhh bileydim bu yaz kiraz topladigimda yerken saplarini saklardim( yazik oldu yawssss neyse bakalim :) seneye yaparim bende,.. gerçi seneye allahin izni ile zayif olmus olmak istiyorum o dönemde
burcun ne bacım özel olmazsa?
Iyi akşamlar
O kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatamam misafir olunca yatmak da olmuyor
Sabah diş randevum vardı arkadaşla gittik köprü vardı eski onu söktü yenilenecek başka bir kaplama daha yapacak onun da zeminini hazırladı ölçüleri aldı haftaya gideceğim tekrar şimdi ağzımın sağ tarafı iptal sol da pek parlak değil zaten
Bugün fazla bişey yiyemedim ama su da içemedim sızladınız için
Günlerdir tartılmadım da haftaya inşallah düzenli hayat ve beslenmeye az da olsa yürüyüşe başlayabilirim
merhaba fıstıklaaaaaaaaaaar...
siteye girmeye girmeye alıntı yapmayı unutmuşum deminden beri alıntı yapıyorum sözde ama mesajı açınca hiçbirini göremedim :)
ASUMAN canım çok geçmiş olsun....
YENA gelmiş gitmiş bende öptüm
MEYRA canım sen nasıl oldun ?
DAFİ canım yararlı bilgileri paylaşmaya aynen devam çok faydalı oluyor teşekkürler mucksss
BEYZUS ablam nerdesin nasıl gidiyor karatay? pzt iple çekiyorum bakalım ne olacak :)
NEVZAMANSIZ, NURSENA ve aklıma gelemeyen diğer arkadaşlar nasılsınız bakalım?
merhaba fıstıklaaaaaaaaaaar...
siteye girmeye girmeye alıntı yapmayı unutmuşum deminden beri alıntı yapıyorum sözde ama mesajı açınca hiçbirini göremedim :)
ASUMAN canım çok geçmiş olsun....
YENA gelmiş gitmiş bende öptüm
MEYRA canım sen nasıl oldun ?
DAFİ canım yararlı bilgileri paylaşmaya aynen devam çok faydalı oluyor teşekkürler mucksss
BEYZUS ablam nerdesin nasıl gidiyor karatay? pzt iple çekiyorum bakalım ne olacak :)
NEVZAMANSIZ, NURSENA ve aklıma gelemeyen diğer arkadaşlar nasılsınız bakalım?
Yengeç burcuyum :89::89:
bugün bayaa bereketli bir gün
baktığımda bir iki mesajda olsa birilerini görmek mutlu etti beni
canım kiraz sapını aktarlarda bulabilirsin, satıyorlar özellikle.
yurtdışında durum nasıl olur bilemicem pek ama.....
kızlaaar bakıp kaçmayın bir selam verinde kendimizi yalnız hissetmiyelim
ve aleyküm selam cücüğüm seni gördük daha iyi oldukcanım Dafimm sen selam istersinde ben vermezmiiiyiiimmm
Selamün Aleyküm canım beniimmm
nassın ? keyifler nasıll ?
bende akşamları acıkıyorum ben şu karatay grubunada yazıyorum acıkıyorum diye onlarda bana akşamları süt ve tuzsuz ayran tüketebilirsiniz dediler . midene zararı olmazsa içebilirsin ablacım. bakalım benim pzt 1 hafta olacak ak mı kara mı ortaya çıkacak :) spor yapabilsem süper olacakta nerdeeee2 bebekle çok zorMerhaba Özlemciğim;
Karatay genel anlamda iyi;gece çok acıkıyorum ama olacak o kadar deyip katlanmaya çalışıyorum..
Yalnız her sabah yumurta yemek safra keseme;ve bol yeşillik mideme dokunuyor.Şu anda midemde bir tuğla varmış gibi hissediyorum
ve hafif hafif mide ağrım var,belki de safra kesem ağrıyordur bilemiyorum.İkisinin ağrısını ayırd etmek güç biliyorsun..
Bu günden itibaren sabah yumurtayı ve diğer öğünlerde salatayı bıraktım.Midem iyileşince salata yemeye başlarım ama her sabah
yumurta yemem imkansız.Zorla safra kesemi bozacağım gibi geldi bana..İşte böyle canım..Senin nasıl gidiyor,umarım iyidir...
iyiyim artık tatlım, geçti, sağolasın:)
senin burç neydi özel olmazsa?:)
bu arada senin karnın nasıl oldu canım???
tamamdır:)
aynen:)))))
bende akşamları acıkıyorum ben şu karatay grubunada yazıyorum acıkıyorum diye onlarda bana akşamları süt ve tuzsuz ayran tüketebilirsiniz dediler . midene zararı olmazsa içebilirsin ablacım. bakalım benim pzt 1 hafta olacak ak mı kara mı ortaya çıkacak :) spor yapabilsem süper olacakta nerdeeee2 bebekle çok zor
iyiyim canım sağol geçti...
benim burcum KOVA canım neden sordun senin ne peki :)
burçlara merakım olduğundan sordum sadece:)))
bende koç burcuyum tatlım.
2çocuk sana gayet kendi başına bir spor olarak yeter bence, spora senin için şuan hiç gerek yok bence yine:)
eşimde bi erken gelir bi geç gelir
1saat arayla.....
daha gelmedi, bende onu bekliyorum şuan.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?