Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tühhhhhhh bileydim bu yaz kiraz topladigimda yerken saplarini saklardim ( yazik oldu yawssss neyse bakalim :) seneye yaparim bende,.. gerçi seneye allahin izni ile zayif olmus olmak istiyorum o dönemde
ben hep biriktiririm. sadece zayıflamak için değil canım
idrar yanması olduğunda gece yatarken 1 bardak kiraz sapı içtinmi sabaha birşeyin kalmıyor.idrar yolları çok iltihaplı değilse sadece üşütmedense 1 bardak yetiyor.

merhaba fıstıklaaaaaaaaaaar...
siteye girmeye girmeye alıntı yapmayı unutmuşum deminden beri alıntı yapıyorum sözde ama mesajı açınca hiçbirini göremedim :)

ASUMAN canım çok geçmiş olsun....

YENA gelmiş gitmiş bende öptüm

MEYRA canım sen nasıl oldun ?

DAFİ canım yararlı bilgileri paylaşmaya aynen devam çok faydalı oluyor teşekkürler mucksss

BEYZUS ablam nerdesin nasıl gidiyor karatay? pzt iple çekiyorum bakalım ne olacak :)

NEVZAMANSIZ, NURSENA ve aklıma gelemeyen diğer arkadaşlar nasılsınız bakalım?

bugün yediklerimi yazayım :)

SABAH:
2 yumurta
1 avuç büyüklüğünde peynir
5-6 dal maydanoz
10 zeytin
1 salatalık
1 domates
1 çay bardağı badem

ÖĞLE:
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt

AKŞAM: ( DAHA YEMEDİM :) )
1 tabak nohut yemeği
1 bardak ayran
salata (istediğim kadar )

Çok geçmiş olsun Asucuğum.
Allah yardımcın olsun..Hiç kolay değil diş tedavisi ;dayanılmayacak bir acı değil belki ama çok rahatsız edici bir ameliye.Ben dişçiden çok korkarım ama ufacık bir sorun olsa hemen gider tedavimi yaptırırım korkmuyormuş gibi ama ciddi ciddi korkarım valla..

bugün bayaa bereketli bir gün
baktığımda bir iki mesajda olsa birilerini görmek mutlu etti beni

Merhaba Özlemciğim;

Karatay genel anlamda iyi;gece çok acıkıyorum ama olacak o kadar deyip katlanmaya çalışıyorum..

Yalnız her sabah yumurta yemek safra keseme;ve bol yeşillik mideme dokunuyor.Şu anda midemde bir tuğla varmış gibi hissediyorum
ve hafif hafif mide ağrım var,belki de safra kesem ağrıyordur bilemiyorum.İkisinin ağrısını ayırd etmek güç biliyorsun..

Bu günden itibaren sabah yumurtayı ve diğer öğünlerde salatayı bıraktım.Midem iyileşince salata yemeye başlarım ama her sabah

yumurta yemem imkansız.Zorla safra kesemi bozacağım gibi geldi bana..İşte böyle canım..Senin nasıl gidiyor,umarım iyidir...

kızlar bu aralarda çıkan reklamlar çok rahatsız edici yaa
biz her açtığımızda birilerinin poposuna bakmak zorundamıyız :78:

iyiyim artık tatlım, geçti, sağolasın:)
senin burç neydi özel olmazsa?:)

bu arada senin karnın nasıl oldu canım???

Yengeç burcuyum :89::89:

tamamdır:)

bugün bayaa bereketli bir gün
baktığımda bir iki mesajda olsa birilerini görmek mutlu etti beni

aynen:)))))

bu arada clucth esra hiç uğramadı, merak ettim onu, uğrardı mutlaka......
inşaallah herşey yolundadır.....
2-3gün önce aşağıda gördüm ama çok kısa durdu, hiç yazmadanda çıktı......

canım kiraz sapını aktarlarda bulabilirsin, satıyorlar özellikle.
yurtdışında durum nasıl olur bilemicem pek ama.....

vallahi canim burda aktar yok malesef... artik nisanda türkiye'ye gidince yada türkiye'ye gidicek kuzenim var aralikta ona derim bakalim :)

kızlaaar bakıp kaçmayın bir selam verinde kendimizi yalnız hissetmiyelim

bende akşamları acıkıyorum ben şu karatay grubunada yazıyorum acıkıyorum diye onlarda bana akşamları süt ve tuzsuz ayran tüketebilirsiniz dediler . midene zararı olmazsa içebilirsin ablacım. bakalım benim pzt 1 hafta olacak ak mı kara mı ortaya çıkacak :) spor yapabilsem süper olacakta nerdeeee2 bebekle çok zor
iyiyim artık tatlım, geçti, sağolasın:)
senin burç neydi özel olmazsa?:)

bu arada senin karnın nasıl oldu canım???

tamamdır:)

aynen:)))))

iyiyim canım sağol geçti...

benim burcum KOVA canım neden sordun senin ne peki :)

burçlara merakım olduğundan sordum sadece:)))
bende koç burcuyum tatlım.

2çocuk sana gayet kendi başına bir spor olarak yeter bence, spora senin için şuan hiç gerek yok bence yine:)

eşimde bi erken gelir bi geç gelir
1saat arayla.....
daha gelmedi, bende onu bekliyorum şuan.....

bu günkü menümü yazayım

sabah : birkaç kuru kayısı

kahvaltı : 2 dilim ekmekle sucuklu kaşarlı tost,1 kaç yeşillik, 3 kupa karışık bitki çayı

öğle : 1 poğça , 1 tabak bol pul biberli yoğurt

akşam : 1 dilim kızarmış ekmek, 1 tabak tas kapama et yemeği, karnıbahar salatası, 1 fincan kahve

2 litre su

eşim 9-9,5arası gelcekmiş aradı az önce, benimde çamaşırım makinede yıkandı bitti yeni, gidip onu seriyim bende bari:)

benimde yükselenim koç :)

2 çocukla gerçekten işim zor ama sporun yeri ayrı günde yarım saat bile yürüsem hem kendime gelirim hemde biraz kafa dağıtırım diye düşünüyorum.

devlet memuru değil öyleyse eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…