Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

flaş tv. de hep eski sanatcılar var
millet hüngür hüngür ağlıyor
sütüdyoyu sel götürecek nerdeyse

flaş tv. de hep eski sanatcılar var
millet hüngür hüngür ağlıyor
sütüdyoyu sel götürecek nerdeyse

bende açtım şimdi flaşıı:)
adamın sesi güzelmiş......

yine garip kaldım gurbet elinde, sevgilimi hergün anar ağlarım deyolar şimdide:)))))

malesef değil:)
memur kızı olunca başta çok yadırgadım ama şimdi alıştım epey.....

hani kilo verme amaçlı demiştim ben canımcım spora gerek yok 2çocuk varken diye amaaaa kafa dağıtma ve vs falan onlar ayrı tabiki canım benim
kolay değil 2çocuk gerçekten.....

az önce biraz mandalina yedim bende, son olarakta yatarkende 1sb süt içip öyle yatıyım tamam artık bugünlük....
başka bişey yiyip içmek yok artık.
eh yarın nede olsa akkoyun karakoyun günü benim için dermişim
kilom az çıksın herkese benden kayfeeee söz:))))))

bu cumartesi benim günüm var oraya gitcem inşaallah, kvler gelcek gibilermiş bu cumartesi günüde eşim akşam söyledi, yatılı gelirler artık, pazartesi olmadan dönerler heralde evlerine.....
cumartesi onların gelme vaktine göre güne ya giderim ya gitmem artık, öf
önümüzdeki hafta içide bir başka aylık günüm vardı, o da aksamasa bari.....
zaten topu topu 2günüm var 1ay içinde....

meyraaaa erken yatmak benim için mucize şu an hala ikiside uyumuyor . oysa oğlum kızım olmadan önce en geç 22:30da yatardı

aynen öyle 2 çocuk spordan daha çok kalori harcatıyor tabi ama dediğim gibi zaman zaman evden uzaklaşmak bana iyi gelecek çünkü bazen çıldıracak gibi oluyorum

çok haklısın, çok iyi anlıyorum seni canım.......

ben akşam yemeğinden sonra dükkanı kapattım
sadece su

İyi geceler
Sonunda oturdum şükür gündüz yemek vs uğraştım biraz da dolaştık misafirimle akşam da kardeşimler geldi yemeği de geç yedik bugün bir de tatlı börek felan yaptım yoruldum valla
Daficim dişim daha iyi bugün şükür çayımı suyumu içebiliyorum şükür yerken de tavşan gibi ön dişlerle yemeye çalışıyorum :)

iyi geceler herkese,

umarım herkes çok çok iyidir. benim hayat normale dönüyor yavaş yavaş. pazardan beri evime döndüm ama gündüz yine sık sık anneme gidiyorum. onların da bu ara başka telaşları var, günler nasıl geçiyor anlamıyoruz.
geçen hafta yine annemin bi kuzeni öldü istanbulda yaşayan. misafirler vardı memleketten gelen. onlarla da ilgilenmek falan baya yordu beni.
annem daha iyi şükür. ağrısı artık azaldı. yarın bi kontrolümüz daha var, yine bt çekilecek böbrekler için. inşallah temiz çıkar artık. geçen haftaki iyiydi baya.
ben de akşamları kpss çalışmaya başlayacağım yavaş yavaş. bu kış biraz daha verimli geçsin istiyorum bakalım.

bu arada clucth esra hiç uğramadı, merak ettim onu, uğrardı mutlaka......
inşaallah herşey yolundadır.....
2-3gün önce aşağıda gördüm ama çok kısa durdu, hiç yazmadanda çıktı......

Meyracım geçenlerde listeye bakmak için girmiştim. uzun kalamayıp çıktım. bu arada sen yapmışsın listeyi, ellerine sağlık. yarın da yapabilirsen çok sevinirim. sonraki hafta geç de olsa yapabilirim diye düşünüyorum artık.

-----

son sayfada diş ağrısını gördüm Asuman ablanın, umarım çok iyidir şimdi ablam.

ilbatum aramıza hoşgeldin, sen buradan ayrılmadan bi süre önce yeni gelmiştim ben buraya. o zaman harika kilolar vermiştin. şimdi yine Beyzuş ablayla taze kan olmuşsunuz, harikasınız..

bende şimdi gelebildim pc başına. Çekmeceleri yerleştirdim yemek çamaşır derken ancak vakit bulabildim.
İyi geceler demek istedim herkese.

Selamin aleyküm kizlarrrrr..... Herkese günaydin!!!
Kilo bildirimi yapip okula gidicem... Burda kar yagiyor ama daha bembeyaz olmadi ortalik :)

neyse kilom
96.5kg
sporum 100dk

günayydınn kızlarr hayırlı cumalar

kilomuda izinli yazarsanız sevinirim sanırım aldım eşim evde gezmece çok olunca tartılmak istemedimm teşekkürler

aşure kaynatıyorum bugünn de offf

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar...Hayırlı cumalar..

KİLOM: 99.8

SPOR: 180 dk

Akşamgörüşürüz ;çok iyi bildirimler olur inşallah..

selamun aleyküm herkese merhaba...

koşturmalı bir haftanın ardından bir de yarın misafir ağırlıcam...temizlik yemek derken yine haftasonundan hayır beklemiyorum...

Özlem hoşgeldin çok sevindim seni gördüğüme kızını da güle güle büyüt ne güzel fazla kiloda almamışsın..sen zaten çok azimlisin verirsin çabucak diye düşünüyorum ben hala aynı yerde sayıyorum malesef...

Asuman ablam geçmiş olsun...
Dafi ablam paylaşımlar için çok teşekkürler çok faydalı oldu...

Meyracım kilom 95...

bu haftada 3 gün oruç tuttum..bidahaki aya devam edicem İnşallah regl eli kulağında...

herkese güzel bir gün olsun bol eksili...

Merhaba arkadaşlar,
bu hafta çocukların vize haftası ve sınav görevlerim dolayısıyla pek takılamadım foruma. Pazartesiden bu yana moralimde bozuktu zaten. Kilo bildirimi yapıp kaçacağım.

15 Kasım Cuma:87.4
22 Kasım Cuma: 87.0
Fark: -400 gr.
Spor: 40 dk.(yürüyüş)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…