aleykümselam canımSelamin aleyküm kizlarrrrr..... Herkese günaydin!!!
Kilo bildirimi yapip okula gidicem... Burda kar yagiyor ama daha bembeyaz olmadi ortalik :)
neyse kilom
96.5kg
sporum 100dk
günaydın nursenagünayydınn kızlarr hayırlı cumalar
kilomuda izinli yazarsanız sevinirim sanırım aldım eşim evde gezmece çok olunca tartılmak istemedimm teşekkürler
aşure kaynatıyorum bugünn de offf
günaydın beyzusGünaydın arkadaşlar...Hayırlı cumalar..
KİLOM: 99.8
SPOR: 180 dk
Akşamgörüşürüz ;çok iyi bildirimler olur inşallah..
aleyküm selam nevincimselamun aleyküm herkese merhaba...
koşturmalı bir haftanın ardından bir de yarın misafir ağırlıcam...temizlik yemek derken yine haftasonundan hayır beklemiyorum...
Özlem hoşgeldin çok sevindim seni gördüğüme kızını da güle güle büyüt ne güzel fazla kiloda almamışsın..sen zaten çok azimlisin verirsin çabucak diye düşünüyorum ben hala aynı yerde sayıyorum malesef...
Asuman ablam geçmiş olsun...
Dafi ablam paylaşımlar için çok teşekkürler çok faydalı oldu...
Meyracım kilom 95...
bu haftada 3 gün oruç tuttum..bidahaki aya devam edicem İnşallah regl eli kulağında...
herkese güzel bir gün olsun bol eksili...
merhaba fatmacım.Merhaba arkadaşlar,
bu hafta çocukların vize haftası ve sınav görevlerim dolayısıyla pek takılamadım foruma. Pazartesiden bu yana moralimde bozuktu zaten.Kilo bildirimi yapıp kaçacağım.
15 Kasım Cuma:87.4
22 Kasım Cuma: 87.0
Fark: -400 gr.
Spor: 40 dk.(yürüyüş)
slm nilaycımslm kızlar bildirim yapıp çıkcam öğleden sonra gelirim
kilo:93
spor : yok ama bu hafta sporda yapıcamm azmettim olcakk
iyi geceler herkese,
umarım herkes çok çok iyidir. benim hayat normale dönüyor yavaş yavaş. pazardan beri evime döndüm ama gündüz yine sık sık anneme gidiyorum. onların da bu ara başka telaşları var, günler nasıl geçiyor anlamıyoruz.
geçen hafta yine annemin bi kuzeni öldü istanbulda yaşayan. misafirler vardı memleketten gelen. onlarla da ilgilenmek falan baya yordu beni.
annem daha iyi şükür. ağrısı artık azaldı. yarın bi kontrolümüz daha var, yine bt çekilecek böbrekler için. inşallah temiz çıkar artık. geçen haftaki iyiydi baya.
ben de akşamları kpss çalışmaya başlayacağım yavaş yavaş. bu kış biraz daha verimli geçsin istiyorum bakalım.
Meyracım geçenlerde listeye bakmak için girmiştim. uzun kalamayıp çıktım. bu arada sen yapmışsın listeyi, ellerine sağlık. yarın da yapabilirsen çok sevinirim. sonraki hafta geç de olsa yapabilirim diye düşünüyorum artık.
-----
son sayfada diş ağrısını gördüm Asuman ablanın, umarım çok iyidir şimdi ablam.
ilbatum aramıza hoşgeldin, sen buradan ayrılmadan bi süre önce yeni gelmiştim ben buraya. o zaman harika kilolar vermiştin. şimdi yine Beyzuş ablayla taze kan olmuşsunuz, harikasınız..
Selamin aleyküm kizlarrrrr..... Herkese günaydin!!!
Kilo bildirimi yapip okula gidicem... Burda kar yagiyor ama daha bembeyaz olmadi ortalik :)
neyse kilom
96.5kg
sporum 100dk
günayydınn kızlarr hayırlı cumalar
kilomuda izinli yazarsanız sevinirim sanırım aldım eşim evde gezmece çok olunca tartılmak istemedimm teşekkürler
aşure kaynatıyorum bugünn de offf
selamun aleyküm herkese merhaba...
koşturmalı bir haftanın ardından bir de yarın misafir ağırlıcam...temizlik yemek derken yine haftasonundan hayır beklemiyorum...
Özlem hoşgeldin çok sevindim seni gördüğüme kızını da güle güle büyüt ne güzel fazla kiloda almamışsın..sen zaten çok azimlisin verirsin çabucak diye düşünüyorum ben hala aynı yerde sayıyorum malesef...
Asuman ablam geçmiş olsun...
Dafi ablam paylaşımlar için çok teşekkürler çok faydalı oldu...
Meyracım kilom 95...
bu haftada 3 gün oruç tuttum..bidahaki aya devam edicem İnşallah regl eli kulağında...
herkese güzel bir gün olsun bol eksili...
selamun aleyküm kızlar
cumanız mübarek olsun
hepinize bol (-)li gün diliyorum
malesef benim günüm eksili değil.
4 günlük düzensiz beslenmeden sonra aldıklarımı 3 günde ancak vermişim geçen haftayla noktası noktasına aynıyım sanırım.
aleykümselam canım
günaydın
günaydın nursena
hayırlı cumalar
Allah kabul etsin
günaydın beyzus
hayırlı cumalar
aleyküm selam nevincim
merhaba
Allah kabul etsin canım
merhaba fatmacım.
çocuklara başarılar dilerim
moralini bozan şey neyse çabuk atlatır ferahlarsın inşallah
slm nilaycım
azmin daim olsun canım
hayırlı cumalar herkese.....
ben nihayet tartıldım ve koyunun rengi belli oldu
malesef karakoyunmuş....
tartıldım ve ağzımın payını bi güzel aldım
100,5kg çıktım......
çooook çalışmam lazım benim anne çooook........
iyi geceler herkese,
umarım herkes çok çok iyidir. benim hayat normale dönüyor yavaş yavaş. pazardan beri evime döndüm ama gündüz yine sık sık anneme gidiyorum. onların da bu ara başka telaşları var, günler nasıl geçiyor anlamıyoruz.
geçen hafta yine annemin bi kuzeni öldü istanbulda yaşayan. misafirler vardı memleketten gelen. onlarla da ilgilenmek falan baya yordu beni.
annem daha iyi şükür. ağrısı artık azaldı. yarın bi kontrolümüz daha var, yine bt çekilecek böbrekler için. inşallah temiz çıkar artık. geçen haftaki iyiydi baya.
ben de akşamları kpss çalışmaya başlayacağım yavaş yavaş. bu kış biraz daha verimli geçsin istiyorum bakalım.
Meyracım geçenlerde listeye bakmak için girmiştim. uzun kalamayıp çıktım. bu arada sen yapmışsın listeyi, ellerine sağlık. yarın da yapabilirsen çok sevinirim. sonraki hafta geç de olsa yapabilirim diye düşünüyorum artık.
-----
son sayfada diş ağrısını gördüm Asuman ablanın, umarım çok iyidir şimdi ablam.
ilbatum aramıza hoşgeldin, sen buradan ayrılmadan bi süre önce yeni gelmiştim ben buraya. o zaman harika kilolar vermiştin. şimdi yine Beyzuş ablayla taze kan olmuşsunuz, harikasınız..
hayırlı cumalar herkese.....
ben nihayet tartıldım ve koyunun rengi belli oldu
malesef karakoyunmuş....
tartıldım ve ağzımın payını bi güzel aldım
100,5kg çıktım......
çooook çalışmam lazım benim anne çooook........
Meyracığım;
Sakın moralini bozma canım.Ben de tartıda 100 görünce şok olmuştum.Sürpriz değildi tabii görünüşümden belli idi 100 e vardığım ama çok üzülmüştüm..Üzülmenin faydası yok deyip ciddi ciddi diyete ve spora sarılmamız lazım.Aynı kiloyuz hemen hemen dayanışarak veririz inşallah..
Bu gün kendine söz ver(hiç kimseye değil sadece kendine) sağlıklı bir rakkamı tartıda görene kadar durmak yok.Az olur çok olur ama sonuçta az bile olsa artık kilo vermemiz mecburiyet halini aldı..Sağlığımızı korumamız lazım canım.Hadi hayırlısı olsun hepimiz için...
Meyracım sana da kolay gelsin...kilonu dert etme canım yeter ki başla devamı gelir eminim...ne güzel evdesin kendi düzenindesin değerlendir bence bu fırsatı...
Yasemin abla (nothing)dan haber getirdim kızlar...kendisinin internet erişiminde problem olduğundan yazamamış...kendisi bir süre izin isteyecek listede olamayacak..bilginize...
herkesi öpüyorum...
kuzumm üzme tatlı canını bi azimle olucak bu iş hem 70 diye kafanı çok yorma önce 90 lar 90olunca 80ler diye hedef koyarsan daha kolay oluyo balımm yani ben öyle yapıyorum sanki daha iyi oluyo direk 70dersem beklenti yüksek oluyo ozamanda 1 kilo bile verince ki normalde çok sevinmek gerekirken insan sevinemiyo
Meyracığım;
Sakın moralini bozma canım.Ben de tartıda 100 görünce şok olmuştum.Sürpriz değildi tabii görünüşümden belli idi 100 e vardığım ama çok üzülmüştüm..Üzülmenin faydası yok deyip ciddi ciddi diyete ve spora sarılmamız lazım.Aynı kiloyuz hemen hemen dayanışarak veririz inşallah..
Bu gün kendine söz ver(hiç kimseye değil sadece kendine) sağlıklı bir rakkamı tartıda görene kadar durmak yok.Az olur çok olur ama sonuçta az bile olsa artık kilo vermemiz mecburiyet halini aldı..Sağlığımızı korumamız lazım canım.Hadi hayırlısı olsun hepimiz için...
katılıyorum size o 100 lü rakamı görünce(net olarak 107) bende öyle şok olmustum tabi bi yandan çok kızmıştım kendime
nasıl bu hale geldim diye ama hayıflanmak yerine en güzeli diyet spor dedim şimdi 93üm tabi bu da kötü ama kötünün iyisi
kurban bayramından beride duraksamıştım şimdi tkr sarıldım 500 gr gitmiş çok şükür bu hafta daha da sarılıcam 8li rakamları görmek isityorum çünkü
tamam canım inşaallah.....
yasemin ablayıda izinli geçerim.....
anladım canım, haklısın.....
amin inşaallah ablacım.....
çok teşekkür ederim desteğin için.....
o halde haydi bakalım ya bismillah.....
kocaman öpüyorum ablacım
Hep beraber istediğimiz kiloya sağlıkla düşeriz inşallah..Allah bir daha kiloda 100 göstermesin hiç kimseye...AMİN..
herkesleri tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim:)
bu hafta dereceler milimle oynamış, olsun yinede çok güzel, birde bu hafta izinler çok fazla alınmış.
haftanın yorumuda benden böyle:)
meyracım ellerine sağlık canım.HAFTANIN 1.si _________ - 0,8 kg. _________ BEYZUS & panel
HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _________ nevzamansız & Nilceeeee:81:
HAFTANIN 3.sü ________ - 0,4 kg. _________ AAD
canım yavaşta olsa gidiyor. ve gitmesi güzel birşeyevet malesef öyle oldu çok yavaş gidiyorum bende bu hafta. :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?