HAFTANIN 1.si _________ - 0,8 kg. _________ BEYZUS & panel
HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _________ nevzamansız & Nilceeeee:81:
HAFTANIN 3.sü ________ - 0,4 kg. _________ AAD
meyracım ellerine sağlık canım.
kızlaarr tebrik ederim. azminiz daim olsun
canım yavaşta olsa gidiyor. ve gitmesi güzel birşey
Ellerine sağlık Meyracığım...
Bir de birinciliğe ortak olmuşum;bakarmısınız...Şükür olsun...İnşallah başarırım; başarıya çok ihtiyacım var..Bu hafta ödem gitti;bakalım haftaya yağlar ne yapacak.Hayırlısı...Hepinizi kutluyorum hanımlar...
aramıza hoşgeldin canım azmin daim olsunhayırlı akşamlar
çok motıve oldum topiginizi okuyunca ben de bir suredir dietteyım bi 10 kilo verdikten sora biaravermek zorunda kaldım ve kendimi toparlıyamıyorum bir türlü kilom çok fazla kurtulmak ıstıyorum artık bende sizle devam edebilirmiyim?
Tebrikler. Başaracağız hep birlikte inşallahhhh.
MEYRA canım ben zamanında verdim sende verirsin yeterki iste ondan sonrada bebişin gelir inşallah ....
NEVZAMANSIZ canım hoşbulduk sen nasılsın? görüşemedik bayağı oldu tabi. bu kez çok kilo almamaya gayret etsemde aldım aslında ama sizinle gidecek hepsi :)
CLUTCH canım seninle çok zaman geçiremedik evet ama yeniden geldim bak, bu kez beraber zayıflıyoruz tamam mı :)
BEYZUS abla bak gitmiş o kilolar hemde 1. olmuşsun ne güzel...
KIZLAR ben bildirim yapamadım hem nette problem vardı hemde yeni başladım ya diyete benim pzt 1 hafta olacak verememişsem üzülmeyeyim istedm ben pzt bildirim yapacağım inşallah :26:
hayırlı akşamlar
çok motıve oldum topiginizi okuyunca ben de bir suredir dietteyım bi 10 kilo verdikten sora biaravermek zorunda kaldım ve kendimi toparlıyamıyorum bir türlü kilom çok fazla kurtulmak ıstıyorum artık bende sizle devam edebilirmiyim?
yenacım hoş geldin yoğun kadınımAsucum,geçmiş olsun ve kolay gelsin canım...
Dafiim lokmanım hekimim,paylaştığın güzel bilgiler için çok mersi...
ÖZlemciğim,prensesin adı ne.? abimiz naapıyor araları iyidir umarım...Öpüyorum ikisinide...
Esracığım ,Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun yakınınızın...
Meyracığım,Ellerine sağlık listeler için....
Bu arada oğlumun alt dişi sallanıyor ben acaip duygulandım..Bebeklikten uzaklaşmaya başlaması beni çok üzdü nedendir bilmem...
Hatta tuhaf gelecek size ama ağladım azıcık..
HAFTANIN 1.si _________ - 0,8 kg. _________ BEYZUS & panel
HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _________ nevzamansız & Nilceeeee:81:
HAFTANIN 3.sü ________ - 0,4 kg. _________ AAD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?