Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si _________ - 0,8 kg. _________ BEYZUS & panel

HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _________ nevzamansız & Nilceeeee :81:

HAFTANIN 3.sü ________ - 0,4 kg. _________ AAD

Ellerine sağlık Meyracığım...

Bir de birinciliğe ortak olmuşum;bakarmısınız...Şükür olsun...İnşallah başarırım; başarıya çok ihtiyacım var..Bu hafta ödem gitti;bakalım haftaya yağlar ne yapacak.Hayırlısı...
Hepinizi kutluyorum hanımlar...

Tebrikler. Başaracağız hep birlikte inşallahhhh.

MEYRA canım ben zamanında verdim sende verirsin yeterki iste ondan sonrada bebişin gelir inşallah ....

NEVZAMANSIZ canım hoşbulduk sen nasılsın? görüşemedik bayağı oldu tabi. bu kez çok kilo almamaya gayret etsemde aldım aslında ama sizinle gidecek hepsi :)

CLUTCH canım seninle çok zaman geçiremedik evet ama yeniden geldim bak, bu kez beraber zayıflıyoruz tamam mı :)

BEYZUS abla bak gitmiş o kilolar hemde 1. olmuşsun ne güzel...

KIZLAR ben bildirim yapamadım hem nette problem vardı hemde yeni başladım ya diyete benim pzt 1 hafta olacak verememişsem üzülmeyeyim istedm ben pzt bildirim yapacağım inşallah :26:

hayırlı akşamlar
çok motıve oldum topiginizi okuyunca ben de bir suredir dietteyım bi 10 kilo verdikten sora biaravermek zorunda kaldım ve kendimi toparlıyamıyorum bir türlü kilom çok fazla kurtulmak ıstıyorum artık bende sizle devam edebilirmiyim?

bugün biraz geç kalkınca sabah kahvaltısı öğle yemeğim oldu :) nedense bugün hiç açlıkta hissetmedim hatta bakıcımız özlem hanım sen kalkar kalkmaz acıktım derdin ne oldu dedi :) sanırım uyumak iyi geldi saat 9 gibi kızı emzirdim verdim azcık uzanayım belim ağrıyor dedim yatış o yatış 10:30da kalkmışım :) o nedenle 2 öğün yedim yazayım onlarıda :)

SABAH: uykuuuuuu

ÖĞLE:
2 yumurta
10 zeytin
1 çay bardağı badem
1 salatalık
1 domates
1 avuç büyüklüğünde peynir
7-8 dal maydanoz

AKŞAM:
1 tabak nohut (dünden kalan :) )
1 kase yoğurt
salata

2 kaşık aşure yeme planım var dün akşamda 2 tatlı kaşığı yiiiiidimmmm :) günah çıkarayım birde bari burada :)

bu günahlarla pzt ne olurum allah bilir :)

aramıza hoşgeldin canım azmin daim olsun

bu günkü menümü paylaşayım

sabah : 1 dilim kızarmış ekmek, yarım kk peynir, 1 kaşık kavurma, 1 bardak balla tatlandırılmış süt

ara : 1 fincan yeşil çay

ara : 1 fincan kahve

öğle : 1 kaşık karnıbahar salatası, 2 kaşık et yemeği, 3 yaprak marul, tabağı sıyıracak kadar bir parça ekmek

ara : 1 fincan 5 i bir arada çay

akşam : 2 dilim mısır ekmeği, 1 porsiyon ızgara hamsi, salata, 2 bardak şalgam suyu, 1 bardak şekersiz çay

ara 1 fincan kahve

Yaaaa..öyle oldu Özlemciğim.
Gönül ister ki 1.800 veya 2.800 le birinci olayım,ama nerdeeee..
Dünya kadar diyet yapıp bıraktım tabii ki yavaş yavaş gidecek yağlar..Buna da şükür..

Hoşgeldin canım.

Hayırlısıyla beraber zayıflarız..

Ne güzel 10 kilo vermişsin..Devamı da gelir..

Ben de menümü yazayım...

SABAH:2 dilim tam buğday ekmeği,zeytin,peynir

ÖĞLEN: 2su bardağı süt(midem rahatsız diye tercih ettim,bir de sabah ki 2 dilim ekmek iyi geldi fazla acıkmadım)

AKŞAM: 1 tabak sebzeli köfte,1 kase yoğurt(kasem epey irice)

Günde 2 litre su içmeye ve 1 saat koşu bandında 4 km yürümeye gayret ediyorum...

İyi akşamlar canlar,

Yıllardır her cuma foruma bakmak farz olduğundan iki arada bir derede bakayım dedim
Gündüz bir ara girdim ama sadece topiği açtım okuyamadım...

Kilo verenleri tebrik ediyorum.. Beyzuşum bidenem bak hemen 2 li rakamlara döndün ne güzel..
Ben de sanırım 3 rakamları gördüm yine yeniden..
Ben de sana söyleyecektim sabahları iki dilim ekmekğini yeyip daha sonraları ekmeksiz beslenmeni.
Biliyorum senin de miden benim gibi hassas..

OĞulcuklarım,hoşgeldin aramıza...Burası çok can bir topiktir..Bizleri tanıdıkça anlayacaksın...Azmin daim ve bulaşıcı olsun canım....

İşlerimi halledeyim mutfağımı toparlayayım yeniden gelmeye çalışacağım....

Bu arada oğlumun alt dişi sallanıyor ben acaip duygulandım..Bebeklikten uzaklaşmaya başlaması beni çok üzdü nedendir bilmem...
Hatta tuhaf gelecek size ama ağladım azıcık..

Asucum,geçmiş olsun ve kolay gelsin canım...

Dafiim lokmanım hekimim,paylaştığın güzel bilgiler için çok mersi...

ÖZlemciğim,prensesin adı ne.? abimiz naapıyor araları iyidir umarım...Öpüyorum ikisinide...

Esracığım ,Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun yakınınızın...

Meyracığım,Ellerine sağlık listeler için....

çok teşekkur ederim ilginize inşallah bende aranızda hırsımı ve azmımı yenıden bulurum hep beraber atalım kıloları

yenacım hoş geldin yoğun kadınım
herkes bir tarafa dağılınca topik boş kalmasın diye lokman hekimi çağırdım
yeni gelecek dişiniz hayırlı olsun duygusal kadın bence sen hergün biraz daha kaynana olmaya yaklaşıyorum diye korkuyorsun

Son düzenleme:
Bu arada oğlumun alt dişi sallanıyor ben acaip duygulandım..Bebeklikten uzaklaşmaya başlaması beni çok üzdü nedendir bilmem...
Hatta tuhaf gelecek size ama ağladım azıcık..

Oy oy benim hassas kardeşim..Canım benim yaa...Ne tatlı bir annesin sen.

Ekmek konusunda beni uyarsaydın keşke; diyeceğim ama ,kendimce Karatayın her şeyine uymak adına belkide uygulamazdım açık söyleyeyim canım.Deneme yanılma yöntemi genlerime işlemiş.Primitifmiyim nedir...Şaka bir yana keşke söyleseydin canım ben seni dinlerdim...

Ben seni çoookkkk özledim YENAM....Gelsen arada bir...Ne hoş olurdu..Yani daha sık sık.....Yani devamlı gelllllll....

Benim kilolarım sensiz gitmezzzzzzz...Bugün gidenler suydu suuu...Gellll....

HAFTANIN 1.si _________ - 0,8 kg. _________ BEYZUS & panel

HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _________ nevzamansız & Nilceeeee :81:

HAFTANIN 3.sü ________ - 0,4 kg. _________ AAD

Ellerine sağlık meyracım
Kilo verenleri de kutlarım
Yarından itibaren ben de toparlanacağım inşallah yoksa durum çok kötü

Öncelikle iyi akşamlar diliyorum
yarın dişçiye gideceğim belki 20'lik dişe operasyon olacak bakacaklar duruma göre apse geçti ise.arkadaşlar dedilerki aman aç gitme kaç saat yemek yenmiyormuş. Aha dedim çok çok yiyeyimde hiç acıkmayayım.
sonrada saçmalama kızım sen zaten yemeyeceksintabi biraz yer giderim yinede.
bende bugünkü menümü yazayım.Arkadaşlara da sizleri anlattım bu arada.

sabah aç : 1 bardak greyfurt
sabah: 2 bardak çay tatlandırıcı attım bugün+1 kaşarlı poğaça+1 karaköy kıymalı
öğle yok artık utandım:))
aralarda çay +yeşil çay
akşam: 1 adet balık+1 bardak şalgam yeşillik.

felekten bir gün çaldım ben bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…