Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaaaa..öyle oldu Özlemciğim.
Gönül ister ki 1.800 veya 2.800 le birinci olayım,ama nerdeeee..
Dünya kadar diyet yapıp bıraktım tabii ki yavaş yavaş gidecek yağlar..Buna da şükür..
olsun ablacım ya gitsinde ne kadar gidiyorsa gitsin az değil yani 1 kiloya yakın 200-300 grama bile sevinirken buna göbek atıp oynamak gerek bence :) hepsi gidecek sen merak etme ben buradayım :)
aslında karatayda ekmek yok ama miden elvermiyorsa tam buğday en akıllıca seçim olmuş ablacım zaten sen en iyisini bilirsin. süt ve tuzsuz ayran içebilirsin karatayda aklında olsun açlık falan hissedersen. bende yoğurdu çok seviyorum senin gibi booooolca yiyorum zaten bizim diyette sınır yok ki doyana kadar valla ben öyle yapıyorum. bakıcımız ve eşim yahu sen nasıl zayıflayacaksın bu kadar yemeye diyorlarya bakalım pzt ne olacak :)
hoşgeldin YENAcım nasılsın özletiyorsun kendini bence daha sık burada olmalısın eskisi gibi ... canımmm kuzularımız büyüyor işte .biz dişi çıkacak diye bekliyoruz sen ise yenileri çıkacak büyüdü mü ne zaman geçti bu kadar yıl acaba diye düşünüyorsun. ben buraya geldiğim ve sizinle ilk tanıştığım zamanı hatırlıyorum oğluşum 4 aylıktı daha oysa şimdi 2,5 yaşında ve ne çabuk geçti bu kadar zaman diyorum inanamıyorum hatta kızım oldu birde... oysa burada sizinle birlikte 100 kilodan 67ye indiğim daha dün gibi ama bugünkü kilolarım beni yalanlıyor işte neyse yine gidecek inşallah... 88.4 ile başladım bu sefer bakalım pzt büyük gün :)
kızımın adı ECE LİNA teyzesi ... aslında biz sadece ece düşünüyorduk ama oğluşuma ne zaman sorsak ne olsun diye hep dilinin döndüğünce tabi (ANNA yani LİNA demek istedi ) bizde abimizi kırmadık . aslında 2 isimden hiç haz etmem ama büyük söylememek gerekiyormuş . hep biri söylenir ya diğer isme haksızlık olduğunu düşünürüm . ben ikisinide söylüyorum ha abdurrahman demişim ha ece lina yaniiiiii :)

geçmiş olsun canım diş işi gıcık ya benimde dolgu işlerim olmalı ama ne zaman :) fırsat bulamıyorum okula başlarsam giderim inşallah. diş hastanesi bizim okulun tam karşısında 20 adım var yok ama dişlere bak bir de

oooo sabah yediklerin dehşet kalori bencede utan dermişim :) neyse vereceğiz birlikte utanma utanma....

bence bildirimler PAZARTESİ olmalı çünkü haftasonu kaçamak yapmamış oluruz ,kendimi düşünüyorsam namerdim :)))))

teşekkür ederim.İhmal etmemek gerekiyor aslında ama ağrımadığı zaman aklımıza gelmiyor ağrı geçincede unutuyoruz.
Evet dehşetti ama ödül yaptım artık kendime haftada bir öğün ödül

Kızının ismi çok güzelmiş Özlemciğim..Adıyla yaşasın inşallah...

Ayran içiyorum tabii ama mübarek anında mideyi terk ediyor,lıkır lıkır aşağılara iniyor hemen.Haydiii mide gurultusu başlıyor..Ben de neredeyse tıka basa doyup aynı zamanda zayıflamak isteyeceğim utanmasam..Zamana ihtiyacım var sanırım.Uzun süre ne bulduysam ve ne zaman istediysem yedim;bünye diyet disiplinine başkaldırıyor..
800 gr da küçümsemiyorum asla..Allah aratmasın...Şükür..

Özlem; Karatay aynı öğünde et ve sebze yemeği veriyor ya ben küçük küçük köfteli sebze yemeği yapıyorum ikisini bir arada çıkartmış oluyorum.Sebze yemeğinin yanına et ızgara yada haşlama hazırlamaya üşendiğim zaman böyle yapacağım..

Bir de bol sebzeli çorba yapmayı düşünüyorum.Sulu bir şeyler istiyor canım zaman zaman..Galiba Karatayda kırmızı mercimek bol bol olmasa da serbest sanıyorum.Çorbaya biraz da mercimek katmayı planlıyorum.Bakalım güzel olursa sana söylerim...

gunaydın kızlar
ben diyetime pazartesı tam olarak başlıycam bugun gunumvar onu bı rahat geçıreyım kendimi sankı yemeye verdim ama sızlerı okudukça bıaz geçıyor sukur bıde menu paylasıyormusunuz diye soracaktım ben hepimize az kalorılı bol azimli günler inşalllah

günaydınnn güzellerr

gününüz aydın olsunnn

geçen haftalarda ufak tefek sağlık sorunlarıyla boğustum hala ilaç tedavisi devam ve antibiyotikle artılara merhaba diyorum ama atarım kısa sürede sanırım.

Meyra listeler için ellerine emeğine sağlık

ama takipteyim sizleri

BEYZUŞ,İLBATUM,OĞULCUKLARIM yeniden hoşgeldiniz topiğimiz şenlenmiş neşelenmiş

işlere gömülmek gerek sevgiyle kalın

hoşbulduk canım geçmış olsun rabbim şifaversin inşallah

yasemin geçmiş olsun . Allah şifalar versin.

esraaaa dön artık nerelerdesin

Hoşbuldummm....

Mutlu haftasonları güzeller...

Yaseminciğim çok geçmiş olsun canım....
Antibiyotik beni de çok şişiriyor ve aşırı iştahımı açıyor..
O yüzden rahat ol ..önce iyileş sonra sen üstesinden gelirsin..

Ahahah benim de aklıma o geldi emin ol..
Elin kızıyla nasıl paylaşıcam şerbetli oğlumu )
Çok fena KV gördüm kendimi.

En iyisini yapıyosun deneme yanılma yoluyla...Birebir yaşıyosun daha rahat ikna oluyorsun...

Beyzuşum inan vakit bulamıyorum. son 1 ayım kaldı yılbaşından sonra haftada 2 veya 3 gün gideceğim yine...
Öylesi çok daha ii oluyor bu şekil hiçbirşeye yetişemiyorum kendimi çok yetersiz hissediyorum zaman zaman..;(

rahatlayınca, şahane mönülerimle ben de aranızda oluciim..)

Ne hoş isim olmuş öyle...Bayıldım..Kraliçeler gibi yaşasın hep

Zaman konusunda çok haklısın öylesine hızlı akıp gidiyor ki dönüp bakıyosun da ne ara böyle yol aldık diye şaşkınlıkla düşünüyo insan..

Bu arada benzetmene bittim ) Abdurrahman ve Ece lina.

Çok geçmiş olsun panelciğim...

Karaköyü sade severim ben...Afiyet olsun sağlam bir kahvaltı olmuş.)

Beyzuşş,

Erman'ın annesi için biz de dua okuyalımmı topikçe. eğer isterse arkadaşlar...
Acele yanıt bekliyorum...

İlla paylaşacaksın diye bir zorunluluğumuz yok. kişiye faydalı bir durum olduğundan günlük paylaşıma mönünüde eklersin istersen...

Son düzenleme:
sabırsızlıkla bekliyoruz canımcım
artık gelin yaa
herkes yuvaya dönsün

hanımlaaaaaaaarrr
bu hafta izinler kaldırılmıştır.

hanımlaaaaaaaarrr
bu hafta izinler kaldırılmıştır.

Merhaba canım...

Çok güzel bir karar.Kesinlikle katılıyorum..Hasta olanlar hariç diyelim bari;ama Allah korusun kimse hastalanmasın...

Çok yalnız kaldı topik.Hiç böyle günler görmemiştik.Ne oldu bize arkadaşlar...Tamam bazılarımız bıktık ''al-ver'' kilo macerasından ama

inanın ne zaman topikten ayrı kalsam sonuç hep artan kilolar oldu....Hadi toparlanıp eski günlerimize dönelim ve kilo verelim...

Her hafta ne güzel kilolar verilirdi özledim valla.

HAFTANIN 1.si _________ - 0,8 kg. _________ BEYZUS & panel

HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _________ nevzamansız & Nilceeeee :81:

HAFTANIN 3.sü ________ - 0,4 kg. _________ AAD

bu hafta kilo vermeler biraz milim olmus :) ama olsun yinede :) sonucta +larda degiliz oda yeter :) onemli olan kalici olarak zayiflamak :)

Esracim annene gecmis olsun. Allah rahmet eylesin. Basiniz sag olsun canim.

Birseyler daha yazicaktim unuttum :S

neyse bakalim hepinizi cok seviyorum gorusuruz iyi gunler

canım hastana Allah şifalar versin.
bir arkadaşımın eşi rahatsızdı. şifa için 41 kişiye yasin okutmuşlardı.istersen topikteki arkadaşlar okuyabilir. çevremizdekilerede okutabiliriz.
herkes tek yasin okuyacak.
okumak isteyen arkadaşlar olursa bana özelden mesaj atın.çevrenizde okuyacak kişiler varsa onlarında sayısını yazabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…